Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajándék - szolgáltatók képes leírás - Szolgáltatók - szolgáltatások.tlap.hu
részletek »

Ajándék - szolgáltatók - Szolgáltatók - szolgáltatások.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szolgaltatok.tlap.hu » Ajándék - szolgáltatók
Keresés
Találatok száma - 22 db
Virágkötők - virágkereskedők áruháza

Virágkötők - virágkereskedők áruháza

A Virág Trend Nagykereskedelmi Áruház a Flóra Hungária Virágpiac közelében, Szigetszentmiklóson, 2005. októberében a Leshegy Ipari Parkban nyitotta meg kapuit, kifejezetten a kereskedők részére. 25 év szakmai tapasztalat és családi vállalkozás (Béker Kft., Mátészalka) eredménye ez az áruház, melyben igyekszünk a hagyományokat az új trendekkel ötvözni. 1500 nm-en, de mégis családias hangulatban kínálunk mindent, amire egy virággal, dekorációval foglalkozó kereskedőnek, virágkötőnek, rendezvényszervezőnek szüksége lehet. Az áruházunkban széles választékban található vágott és cserepes virág, többféle kosár és fonottáru, kerámia, kaspók, vázák, üvegáru, szalagok, ajándékcsomagolók, dekorációs kellékek, gyertyák, illatos mécsesek, ajándéktárgyak, egzotikus száraz virágok, speciális virágföldek, száraz-vizes tűzőhabok, teklagyöngyök és egyéb virágkötészeti segédanyagok. Termékeink a világ számos országából, közvetlenül a gyártóktól, termelőktől érkeznek és kerülnek a polcokra, ennek köszönhető a folyamatosan kedvező ár és a kitűnő minőség. Az önkiszolgáló áruház jellegéből adódóan, már jóval a jeles ünnepek előtt, előrendelés nélkül kínáljuk az adott eseménynek, szezonnak megfelelő áruválasztékot. Hétfőtől szombatig, sőt a nagyobb ünnepek előtt vasárnap is nyitva tartunk, hogy megkönnyítsük partnereink munkáját. Nagy örömünkre szolgál, hogy egyre több hazai és külföldi.

Tulipános eljegyzési gyűrűk

Tulipános eljegyzési gyűrűk

Eljegyzési gyűrűinket és a többi a Magyarmenyegző ékszerkollekció nevével fémjelzett alkotásunkat az ősi magyar népi motívumvilágból merített ötletekből kiindulva hoztuk létre. Az eljegyzési vagy más néven leánykérő gyűrűk és a többi esküvői ékszer karikagyűrű illetve jegygyűrű tervezésénél illetve kivitelezésénél az ősi szerelmi jelképeket használjuk, a tulipánt és a szívet. A tulipán a nőiesség és tiszta szenvedély megtestesítője, a szív pedig a megértést a szeretete, a szerelmet szimbolizálja. Ezek a szép szerelmi jelképek a kész gyűrűkön megjelenhetnek formailag vagy mintázatukban, többnyire összefonódva, ezzel is jelezve, jelképezve és erősítve az összetartozást.

plasztikai sebészek árak

plasztikai sebészek árak

Weblapunkon gyorsan és könnyen tájékozódhat, ha információra van szüksége a plasztikai sebészetről és a kapcsolódó eljárásokról. Forduljon hozzánk, amennyiben szakszerű és kiemelkedő színvonalú eljárásokat keres, melyek esetében a szaktudás és a modern eljárások egyaránt teret kapnak. A minőségi plasztikai sebészet számunkra elsődleges. Számos szempontot is érdemes figyelembe venni; az ár és a minőség is fontos a plasztikai műtétek esetén. Emellett a kiadásokat is érdemes számításba venni. Forduljon hozzánk, ha profi és kiemelkedő színvonalú eljárásokat keres, melyeknél a szaktudás és a legmodernebb eljárások teret kapnak.

Magyar kézműves termékek gyártása - forgalmazása

Magyar kézműves termékek gyártása - forgalmazása

Örülök Önnek, mert úgy látom, még mindig nagy érdeklődés van a kézművesek munkájára. Ebből a megállapításból kiindulva döntöttem úgy, hogy létrehozom a Mesterségek Boltját. Az oldal létrehozásában nagy szerepet játszott, hogy szüleim Busi József és Busi Józsefné mezőtúri fazekasok, 40 éve, fazekas termékek gyártásával foglalkoznak, így már gyermekorom óta magamba szívtam a kézműves életmód minden velejáróját. Az oldalon található termékek az ő műhelyükből kerülnek ki, kétkezi munka gyümölcseként. Ők már gyerekkoruk óta a fazekas szakmában dolgoznak, ebből adódóan nagy rutinnal és rengeteg energiával alkotják a szebbnél szebb formákat. Folyamatosan terveznek újabbnál újabb termékeket, mindemellett a néphagyományokat tiszteletben tartva, a hagyományos mezőtúri zöld, sárga és színtelen mázas termékeket is óriási szakértelemmel és rutinnal készítik. Mezőtúri fazekas termékek közvetlen a gyártótól. 40 éve a fazekas szakmában. Kerámiáink között megtalálható, modern és népi hagyományőrző stílusú kerámiák, étkészletek, kerti edények, egyedi kerámiák, hűtőmágnesek, padlóvázák. (miskakancsó, boroskulacs, pálinkás butella, csalikancsó, mézes csupor, méztartó, vázák, kaspók, cserepek, gyertyatartók, adventi tálak) Sokan keresnek meg minket egyedi, sokszor különleges igényekkel, melyeket szinte mindig elvállalunk, mert számunkra is kihívás, egy-egy újabb termék tervezése és gyártása.

Luxusautó - limuzin bérlés

Luxusautó - limuzin bérlés

Lepje meg rokonait, barátait, szeretteit egyedi, különleges ajándékainkkal és nem mindennapi élményben lesz részük. Minden programunk megvásárolható díszdobozos DVD utalvány formájában is, melyeknek 6 hónap a felhasználási ideje és az ajándékozott dönti el, hogy mikor szeretné felhasználni. A hétvégére időzített meglepetéseket hétköznapi megrendelés és egyeztetés esetén természetesen hétvégén teljesítjük. Amennyiben a nyitvatartási időn túl érkezik meg hozzánk megrendelése, arra már csak a következő munkanap reggelén 9 órától, vagy péntek esetében a következő hét hétfőjének reggelétől tudunk reagálni. A fent szereplő bankszámlaszámra átutalható az ajándékok vagy szolgáltatások anyagi vonzata. Mikor az összeg megérkezik a cég számlájára, kiállítjuk a számlát a megrendelő nevére és azt számára kipostázzuk. - Limuzin bérlés, születésnapra, névnapra, ajándékba. - Ferrari bérlés, élmény vezetés. - Maserati bérlés, luxusautó bérlés. - Forma 1-es autós élmény vezetés. - 2 üléses Forma 1-es száguldás, profi pilótával. - BMW terep rallyzás, élmény vezetés rally pályán. - Mitsubishi Lancer Evo terep rallyzás. - Subaru terep rallyzás. - Autós program a Hungaroringen. - Ariel Atom autós vezetési élmény. - Off-Road túra a természetben, Land Roverrel az elemek ellen. - Vezetéstechnikai kurzus, autós ajándék. - Driftelés utasként, profi pilóta mellett.

Lepje meg szeretteit szódagéppel!

Lepje meg szeretteit szódagéppel!

Hálózati szódagép vagy vízadagoló segítségével jelentős megtakarítást érhet el úgy, hogy közben egészséges, tisztított víz kerül a pohárba. Egy vállalat évente százezreket spórolhat, ha hálózatra kötött vízautomatát használ a kötelező védőital biztosításához a kényelmetlen ballonos adagolók helyett. Egy hálózati szódagép vagy egy szintén vezetékes vizet használó vízadagoló számos előnnyel bír a ballonos vízautomatákhoz képest. Megszűnnek a rendeléssel kapcsolatos telefonok, a rengeteg időt felemésztő adminisztráció és a ballonok tárolásával járó kellemetlenségek. Az átfolyó rendszerű adagolókkal elkerülheti az állott vizet. Gépeinkből mindig friss, tisztított víz nyerhető. Ez a megoldás környezetbarát is, hiszen nem termel üres palackokat, nem terheli környezetünket felesleges szeméttel.

Könyv kereső - online könyvvásárlás

Könyv kereső - online könyvvásárlás

A tudás hatalom, az olvasás szórakoztat! A könyvváros webáruházban érdemes vásárolni, mert naprakész friss adatbázist talál, és a könyvkereső funkció segítségével gyorsan megtalálhatja, amit keres. Elegendő, ha a kereső ablakban megadja a keresendő könyv pontos címét, vagy annak szerzőjét, vagy ha nincs pontos információja, megadhat kategóriát is, például szépirodalom, gyermekkönyvek, informatika. Egyszerű a rendelési folyamat, és folyamatos kedvezményekkel várjuk kedves vásárlóinkat. Érdemes automata értesítőnkre is feliratkozni, így Ön mindig a legfrissebb tájékoztatást kapja az érdeklődési körének megfelelő megjelenésekről. A könyv webáruház segítségével kereshet könyvet tematikusan, kategória szerint, például fantasy könyv, vagy szakkönyv. Ezeket a kategóriákat a baloldalon találja felsorolva. Továbbá használhatja a könyv gyorskereső lehetőséget, a bal felső sarokban található könyv kereső ablakba beütheti a könyv címét, vagy annak részletét, szerzőt, vagy akár a kiadót. Amennyiben ismeri a könyv isbn számát, annak pontos megadásával is kereshet. A webáruházunkban kizárólag új könyvek kaphatók. Időközönként akciót is hirdetünk, illetve beszerzéstől függően található nálunk olcsó könyv is. A főoldalon mindig megtalálja a top könyv kategóriát, illetve a könyvajánló részt, ahol a legfrissebb, vagy legnépszerűbb kiadványokból válogathat.

Kerámiák - ajándékok webáruháza

Kerámiák - ajándékok webáruháza

Szeretettel üdvözli Önt a kerámiaajándék, az ország legújabb és talán legjobb kerámia webáruháza. Legfőbb célom az oldal létrehozásával, hogy kerámia termékeket, kerámia ajándékokat juttassak el az országban bárhová, bármikor, a lehető legrövidebb idő alatt házhozszállítással egy ajándék webáruházon keresztűl, maradéktalanul megfelelve a 21. századi követelményeknek. Akár ajándékozási szándékkal, akár használati eszközként gondol a kerámia tárgyakra, csak néhány klikkentés, pár nap és a kiválasztott kerámia ajándékokat a saját otthonában veheti át. Nem kötelező a regisztráció, beleteszi a kerámiát a kosárba és elküldi nekünk az igényét. Mindez korrekt, megbízható módon, támaszkodva sokéves kereskedelmi és értékesítői tapasztalatomra. Kerámia ajándék? Kerámia a mindennapokra? A webáruházamban mindent megtalál egy helyen. Engedje meg, hogy bemutassam magamat, illetve cégemet, a kerámiaajándék-ot. Varga Sándor vagyok, 1977-ben születtem Veszprémben. 1999 óta élek Budapesten, amikor is beiratkoztam a Budapesti Műszaki Főiskolára. Közel tíz éve - a főiskola elvégzése óta - dolgozom kereskedelmi területen, azon belül is, mint értékesítő. Régóta dédelgetett álmom egy saját vállalkozás, melynek létrehozására most jött el az idő. Nagyon fontos volt természetesen a piacképesség, hogy eladható termékeket forgalmazzunk.

Használt könyvek adás - vétele

Használt könyvek adás - vétele

Antikvárium A bookself az ország legolcsóbb internetes antikváriuma. A használt könyveket nálunk találja meg a legolcsóbban. Ritka és antikvár könyvek adás vétele. Internetes rendelés esetén kedvezmények! Üzletünket Budapesten a IX. kerületben találja meg a Ráday és az Erkel utca kereszteződésénél. Könyvek az ezotéria, asztrológia, feng shui, szakácskönyvek, gyermek és ifjúsági, mesekönyvek és még számos más témakörben. A Bookself Kft megtesz mindent azért, hogy az oldalain megjelenő adatok a lehető legpontosabbak legyenek, a könyvek állapotáról fotókkal és leírással tájékoztatjuk vevőinket. Az online vásárlásra kínált könyvek egy részét boltjainkban is árusítjuk, melyből kifolyólag esetenként előfordulhat, hogy egy adott könyv egyidejűleg kerül eladásra a boltban és a webáruházon keresztül. Ez azzal járhat, hogy rendelését nem tudjuk maradéktalanul teljesíteni, de ennek lehetőségét igyekeztünk a technikailag elérhető minimumra szorítani, így előfordulási esélye valószínűtlenül alacsony. A megrendelt könyveket a rendeléstől számított 1-2 munkanapon belül a GLS futárszolgálatra bízzuk, erről Önt e-mailben értesítjük. A futárszolgálat az értesítés utáni első munkanapon 8 és 17 óra között szállítja ki a csomagot.

Hirdetés
Fotókönyv a nyaralásodról

Fotókönyv a nyaralásodról

Nyaralásának pillanatait örökre biztonságban tudhatja a nálunk elkészített Fotókönyv lapjain. Majd meglátja, milyen egyszerűen elkészítheti albumát ingyenes programunk segítségével. A tengerben lubickoló család, a homokban sütkérező gyerekek, a táborozás pillanatai, a sok-sok emlék mind egy helyen pihennek majd: a könyvespolcon. Csak leveszi és indulhat is a nosztalgiázás. Nosza, induljon hát a nagy fotókönyv készítő buli. Az egész család örömét leli majd a képek rendezgetésében. Szabadon szerkesztheti fényképeit, megvághatja, színezheti, aláírással láthatja el őket. Rengeteg háttérből és sablonból válogathat, amelyekkel még jobban feldobhatja albuma hangulatát. Jó szórakozást!

Extrém élmények - romantikus meglepetések ajándékba

Extrém élmények - romantikus meglepetések ajándékba

Az extrém, férfias élményajándékoktól, a kényeztető, romantikus páros programokon át, a hölgyek szívét rabul ejtő meglepetésekig minden igényt kielégítünk. (Ferrari vezetés, romantikus hajókázás, rallyzás, palackposta küldés, éleslövészet, Forma 1-es autóvezetés, stb.) A kínálatunkban az ajándékokon kívül, egyedi álmokat, elképzeléseket is valóra váltunk. Lehetőség van utalvány formájában is ajándékozni egy-egy élményt, meglepetést, de konkrét időpontra is leszervezünk programokat. A hétvégére időzített meglepetéseket hétköznapi megrendelés és egyeztetés esetén természetesen hétvégén teljesítjük. Amennyiben a nyitvatartási időn túl érkezik meg hozzánk megrendelése, arra már csak a következő munkanap reggelén 9 órától, vagy péntek esetében a következő hét hétfőjének reggelétől tudunk reagálni. A Meglepetés utalvány érvényességi ideje az utalványon szereplő pecsét dátumától számított 6 hónap. Ez idő alatt bármikor felhívhatja csapatunkat elérhetőségeinken, hogy készítsük elő egy konkrét időpontra a meglepetést, mellyel Önt megajándékozták. Amennyiben a 6 hónap felhasználási időből kifutott, van lehetőség hosszabbításra. A beváltás határidejének kitolása 3-szor 1 hónappal toldható meg, hónaponként 5000 Ft-os többletköltséggel, mely a felmerülő adminisztrációs és járulékos költségek fedezéséhez szükséges.

Expressz ajándék kiszállítás

Expressz ajándék kiszállítás

Ajándékküldés, virágküldés Budapesten és környékén. Válasszon különleges ajándékaink közül! Küldeményét különleges borok, pezsgők, prémium olasz csokoládék és magyar kézműves finomságok teszik személyessé. Design ajándéktárgyaink között talál híres magyar és külföldi iparművészek alkotásaiból. Virágcsokrához ajándékba küldhet elegáns üvegvázát, lakberendezési kiegészítőt, Vermont kompozíciót. Prémium ajándéktárgyainkból exkluzív ajándékcsomagokat állítunk össze. Kápráztassa el szeretteit, ismerőseit, ügyfeleit FLEURT ajándékcsomaggal!

Csúcsminőségű poszterek

Csúcsminőségű poszterek

Honlapunkon minden olyan információ megtalálható, mely a poszter nyomtatással foglalkozik. Nézzen körül oldalunkon, ha részletesen tájékozódni szeretne a poszter nyomtatásról és lehetőségekről. A poszter nyomtatás egyéb részleteiről is szerezhet információkat. Forduljon hozzánk bizalommal, nálunk biztosan megtalálja az ideális alkalmazást. A poszter nyomtatással lehetőségét ajánlunk, és a legjobb megoldásokat ajánljuk a széles körű igényeket figyelembe véve. A poszter nyomtatás terén mindenki megtalálhatja a számítását nálunk

Bojti Ékszer

Bojti Ékszer

A kedves szokás, hogy a férfi gyűrűvel fejezi ki érzelmei mélységét a szeretett nő felé a régi időkbe nyúlik vissza. Az eljegyzéssel tudatták a külvilággal, rokonokkal és barátokkal, hogy össze kívánnak házasodni. A lányok életében sokkal inkább fontos volt gyűrűs menyasszonnyá válni mint manapság. Ha te mégis azon szerencsések közé tartozol akik éppen ezen az úton járnak érdemes benézned hozzánk. Ékszer üzletünkben nagy választékban találtok (a pároddal együtt) jegygyűrűket, karikagyűrűket, eljegyzési gyűrűket és sok más egyéb ékszert is. Ha a kész darabok között nem találjátok meg a nektek valót, bátran osszátok meg az elképzeléseteket és mi megvalósítjuk. H-1089. Budapest, Gaál Mózes u.5-7.

Beerbike - sörbicikli Budapesten

Beerbike - sörbicikli Budapesten

Nincs semmi ötleted, hogy mit adj ajándéka? Unod már a hétköznapi ajándékokat? Valami egyedi dologra gondoltál? Szeretnél egy igazán különleges extra ajándékot adni családtagjaidnak, ismerőseidnek, barátaidnak? Szeretnél egy őrült meglepetést ami egy maradandó élmény okoz? Akkor lepd meg szeretteidet egy sörbicikli túrával. Budapest legszebb utcáin tekerhetek miközben felfedezhetitek Budapest legszebb nevezetességeit és közben kedvenc zenéitek hallgatjátok. A KingBike gondoskodik a maradandó élményről.

Beerbike - sörbicikli Budapesten

Beerbike - sörbicikli Budapesten

Nincs semmi ötleted, hogy mit adj ajándéka? Unod már a hétköznapi ajándékokat? Valami egyedi dologra gondoltál? Szeretnél egy igazán különleges extra ajándékot adni családtagjaidnak, ismerőseidnek, barátaidnak? Szeretnél egy őrült meglepetést ami egy maradandó élményt okoz? Akkor lepd meg szeretteidet egy sörbicikli túrával. Budapest legszebb utcáin tekerhetek miközben felfedezhetitek Budapest legszebb nevezetességeit és közben kedvenc zenéitek hallgatjátok. A KingBike gondoskodik a maradandó élményről.

AjándékVásárlás.hu - játék, ajándék, emblémázás

AjándékVásárlás.hu - játék, ajándék, emblémázás

Az AjándékVásárlás.hu online áruház játékok, ajándékok, dísztárgyak, lakásdekorációk széles választékával várja kedves vásárlóit a nap 24 órájában. Bögrék, pólók, sapkák, matracok, órák, bőröndök, táskák, esernyők, borszettek stb., folyamatosan bővülő kínálat, nagyon kedvező árak. Termékeink nagy részben feliratozhatóak, egyedi logóval, névvel, webcímmel tudjuk ellátni igen kedvező áron. Online megrendelés és nyomon követés 0-24h, gyors választékos kiszállítási és fizetési módok az ország egész területére, 2-3 napon belül.

Tuti menü