Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Biztosítás - szolgáltatók képes leírás - Szolgáltatók - szolgáltatások.tlap.hu
részletek »

Biztosítás - szolgáltatók - Szolgáltatók - szolgáltatások.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szolgaltatok.tlap.hu » Biztosítás - szolgáltatók
Keresés
Találatok száma - 12 db
Utas - lakás biztosítás kötés

Utas - lakás biztosítás kötés

Ön a Genertel ügyfele? Ha igen, ajánljon minket barátainak, ismerőseinek és most mindannyian jól járnak! Ha új ügyfelet ajánl, aki biztosítást köt a Genertelnél és be is fizeti az első díjrészletet, a 3000 Ft-os díjjóváírással jutalmazzuk meg az ajánlásért. Természetesen bármennyi ismerősét ajánlhatja, de egy éven belül 3 ajánlottja után kaphat díjjóváírást, így összesen akár 9000 Ft-tal csökkentheti biztosítási díját, míg ajánlottjai is jól járnak,ők akár 1 havi díjjóváírást kapnak. Ajánlatunk a kötelező biztosításra, cascóra, lakásbiztosításra és a balesetbiztosításra is érvényes! A direkt biztosító karcsú szervezettel működik. Nincsen országos irodahálózata, házról-házra járó ügynöke. A direkt biztosító mindent a telefonos ügyfélszolgálatán és az internetes honlapján keresztül intéz az ajánlattételtől a szerződéskötésen át a kárrendezéséig, a nap 24 órájában bármikor. A Genertel a Generali Csoport tagja, tehát sok évtizedes szakmai tapasztalat és stabil pénzügy háttér áll mögötte. A direkt biztosító éppen attól jó, hogy a biztos hátteret sikerül ötvöznie egy alacsony költségű működési formával, aminek nyertese a direkt biztosító ügyfele, aki ezért alacsonyabb díjakkal köthet biztosítást. Ez a modell Nyugat-Európában már igen elterjedt és sikeres, Magyarországon pedig a Genertel Biztosító Zrt. kezdte el 2007-ben. Két év alatt nem kevesebb, mint 180.000 ügyfél ismerte meg.

Online casco - kötelező biztosítás kötés

Online casco - kötelező biztosítás kötés

A biztositási alkusz kft. jelenleg az egyik legnagyobb internetes független biztosításközvetítő. Az alkuszi tevékenység lényege, hogy az alkusz az ügyfél nevében eljár a biztosítóknál kiválasztott biztosítás megkötése érdekében. Az interneten történő biztosításkötés és alkuszi tevékenység alig néhány éve alakult ki Magyarországon. A Biztositas.hu-nak eddig is döntő szerepe volt az internetes biztosításkötés egyre nagyobb ütemű fejlődésében. A fejlődésre jellemző, hogy mára a regisztrált felhasználóink száma meghaladta a 400.000-et. A nagy számú felhasználónk is mutatja, nálunk az ügymenet rutinosan és gördülékenyen megy a biztosítások terén jártas munkatársaink segítségével. A kötelező felelősségbiztosítás, mint a neve is mutatja, nem választható biztosítási forma. Ezt mindenkinek meg kell kötnie, akinek valamilyen gépjárműve van (legyen az személy-vagy teherautó, motorkerékpár, vagy akár csak egy rendszám nélküli robogó). A felelősségbiztosítást kormányrendelet szabályozza, és alapvető célja, hogy az általunk másoknak okozott károkat térítse meg, helyettünk. GFB nélkül nem vehetünk részt a közúti forgalomban, ellenkező esetben súlyos bírságokkal, valamint azzal szembesülhetünk, hogy egy véletlenül okozott kárt a saját zsebünkből kell kifizetnünk. Az adatainak, egyéni szempontjainak megadását követően, az összehasonlító oldalunkon áttekintheti a jelenlegi biztosítók ajánlatait.

Online biztosítás kötés - kalkulátor

Online biztosítás kötés - kalkulátor

Oldalainkon teljes körű online biztosítási alkuszi szolgáltatást kínálunk, látogatóink részére. A jobb oldali menüsorból elérhető online biztosítás kalkulátorok segítségével, összehasonlítható árajánlatot kaphat, egyszerre, minden jelentős biztosítótól, az Önt érdeklő biztosításra. Így könnyen kiválaszthatja a legolcsóbb megoldást, majd azonnal meg is kötheti a biztosítást. Ha az online biztosítás kötést választja, nem csak a kényelem és a gyorsaság mellett dönt, hanem pénzt is spórol. A Netbiztosító honlapján Ön 16 biztosító ajánlatait kapja meg egyszerre, összehasonlítva. Így könnyen kiválaszthatja a legkedvezőbbet. Ráadásul, biztosítás kalkulátorunk minden lehetséges kedvezményt figyelembe vesz, így Ön biztosan nem fog többet fizetni biztosításáért, mint az feltétlenül szükséges. Portálunkon az online biztosítás kötés, jelenleg elérhető leghatékonyabb és legmegbízhatóbb rendszere működik. A biztosítás kalkulátor programok, és az online biztosítás kötés mellett, tanácsadással is szolgálunk ügyfeleink részére. Munkatársaink több évtizedes biztosítási tapasztalatait felhasználva igyekszünk segíteni, hogy ha Ön hozzánk fordul, a legmegfelelőbb biztosítást tudja kiválasztani. Ha kérdése lenne, vagy bárhol elakad az online biztosítás kötés folyamatában, készséggel állunk rendelkezésére telefon vagy email elérhetőségeinken.

Nyugdíjpénztár - életbiztosítás kötés

Nyugdíjpénztár - életbiztosítás kötés

AEGON Élet és balesetbiztosítások. Programjaink felhasználásával segítséget kaphat gyermeke jövője, családja vagy önmaga anyagi biztonsága megoldásához. Kínálatunkban megtalálja az egészségi állapottól függő díjkedvezményű kockázati vagy akár a kifejezetten hölgyekre szabott életbiztosítást is. AEGON Vitál Biztosítás Az AEGON Vitál biztosítás kockázati életbiztosítás, amelyben az egészségi állapottól függő díjkedvezmények rendszerét kínáljuk. Elsősorban a család fő keresőjének ajánljuk a biztosítást, aki hosszú távon szeretne gondoskodni a családja anyagi biztonságáról. Vénusz Életbiztosítási Program A Vénusz Életbiztosítási Program keretében megtakarítási és átfogó egészségbiztosítási szolgáltatást kínálunk a fiatalabb és az érettebb hölgyek számára egyaránt. A program egy váratlan élethelyzet bekövetkeztekor jelentős anyagi segítséget nyújthat a család számára. AEGON Ösztöndíj Program/Staféta Az AEGON Ösztöndíj Program megtakarítás és életbiztosítási lehetőség együtt, ahol a rendszeres megtakarítással a gyermek jövőjéről gondoskodhat a család. Egy váratlan tragédia esetén cégünk tovább fizeti a biztosítási díjat az elhunyt szülő helyett a lejárat időpontjáig, így az eredetileg kitűzött cél mindenképpen megvalósul. AEGON Életpálya Program Az AEGON Életpálya Program egy életre szóló biztosítás és megtakarítási lehetőség, amely sokrétű és könnyen alakítható.

Lakásbiztosítás - casco biztosítás kötés

Lakásbiztosítás - casco biztosítás kötés

Társaságunk 1994. decemberében alakult, Lombard Biztosításközvetítő Kft. néven. 2006-ban új névvel - Pba Praventio Biztosítási Alkusz Kft. - és arculattal jelentünk meg a piacon, hogy ezzel is kinyilvánítsuk a fejlődés-fejlesztés iránti folyamatos elkötelezettségünket. A megalakulásunk óta tartó dinamikus növekedés eredményeként a Pba Praventio Kft. ma Magyarország legnagyobb alkuszcégei között szerepel, megelőzve több mint 450 versenytársát. Válassza ki saját, egyénire tervezett kötelező-, casco-, lakás-, jövedelempótló- vagy utasbiztosítását! A Praeventio Biztosítási Alkusz olyan árösszehasonlító szolgáltatásokkal támogatja az Ön választását, melyekkel kiválaszthatja a biztosítók választékából a legolcsóbb, illetve az Ön részére legtestreszabottabb biztosításokat! A Praeventio Biztosítási Alkusz révén Ön online, a lehető legelőnyösebb és legkényelmesebb módon kötheti meg kötelező, casco, lakás, jövedelempótló vagy utasbiztosítását! Fejlődésünk folyamatos, aminek jegyében 2006-ban beléptünk az online biztosítási piacra is, amellyel célunk, hogy szolgáltatásaink egyre szélesebb skáláját tegyük elérhetővé ügyfeleink számára ezen a felületen is. Természetesen együttműködünk valamennyi magyarországi biztosítóval, biztosítási egyesülettel, bankkal, lakástakarék pénztárral, valamint számos egészség és nyugdíjpénztárral.

Kötelező - lakás biztosítás díjszámítás

Kötelező - lakás biztosítás díjszámítás

Kötelező biztosítás kalkulátor az összes biztosító ajánlatával. Alkusz biztosító váltás, casco díjszámítás és kötés akár 40%-os megtakarítással. Oldalunkon kiválaszthatja és megkötheti a legkedvezőbb kötelező biztosítás, casco biztosítás, vagy lakásbiztosítás szerződést! Számoljon velünk, és kötelező biztosítás kalkulátor segítségével kössön olyan szerződést, amivel akár 40%-ot is spórolhat! A kötelező biztosítás kalkulátor a piacon fellelhető összes biztosító kötelező biztosítás árajánlatát összehasonlítja Önnek, melyekből kedvére kiválaszthatja a legmegfelelőbb szerződést. Dupla biztonság önnek. A kötelező biztosítás kalkulátor árajánlatainak helyességét kettő különböző díjszámító rendszer ellenőrzi, így kizárt, hogy nem a kalkulátor szerinti díjat fogja fizetni! Kötelező Biztosítás: A kötelező biztosítás kalkulátor által megkötött szerződéseknél, biztosító társaságokra lebontva, az alábbi dokumentumok másolatát küldje el nekünk, hogy a választott biztosítást a lehető leggyorsabban fel tudjuk dolgozni. Az alkusz megbízási szerződést, a rendszerünk küldi meg Önnek, közvetlenül a biztosítás megkötése után! A rendszer kiszűri az előforduló szakmai és adminisztrációs hibákat a megadott adatokat figyelembe véve. Társaságunk független, azaz hazánkban az összes biztosítótársaság termékeiről nyújt érthető, egyszerű összefoglalót.

kössön online

kössön online

Weboldalunkon számos hasznos információt megtalálhat az elérhető hitelekről és a kölcsönökről. Nézzen körül, Ön is, és tájékozódjon egyszerűen, gyorsan, hatékonyan és széles körűen, vagy használja a hitel kalkulátorokat! Bármilyen célra a forint alapú hitelektől, a devizahitelekig minden típusú hitel és kölcsön könnyedén fellelhető. A legfrissebb információkat kínáljuk minden területen. A bankok a legjobb hitel opciókat biztosítják. Ügyfeleinknek állandó lehetőségeket, kedvezményeket is ajánlunk. Kínálatunk széles, a lehetőség adott személyi kölcsön, szabad felhasználású hitel, ingatlan hitel, telek hitel felvételére is.

Könyvelői felelőségbiztosítások szakértője

Könyvelői felelőségbiztosítások szakértője

A könyvelők felelőssége a tevékenység ellátása során óriási. Nem csak a számlák, bizonylatok, anyagok átvétele, rögzítése, könyvelése, az ügyfelek folyamatos tájékoztatása a feladat, hanem a bevallások, adatszolgáltatások elektronikus úton történő hibátlan és időben történő teljesítése is. A szakmai felelősségbiztosítás a könyvelők esetében még nem kötelező jellegű, mint ahogyan az előírt például a könyvvizsgálók, vagy az ügyvédek esetében, de a növekvő felelősségvállalási érték miatt megfontolandó a megkötésén elgondolkodni. Mivel a felelősségre vonásra az elévülési ideig, tehát 5 évig van lehetőség, hasznosnak bizonyulhat a biztosítás esetében az utófedezet igénylése. Az utófedezet biztosítónként eltérő módon szabályozott, van ahol a teljes időszak alatt szükséges a pótdíj fizetés, de van olyan biztosítótársaság is, ahol csak a felelősségbiztosítási szerződés megszüntetésekor kell pótdíjat fizetni. A könyvelői felelősségbiztosítási biztosítóváltás esetében nem csak a folyamatos szerződésről kell gondoskodnunk. A biztosítási alapfedezet csak a biztosítás folyamatos fennállása alatt bekövetkezett és tudomásra is jutott károkra nyújt fedezetet.

Gépjármű - vagyon biztosítás kötés

Gépjármű - vagyon biztosítás kötés

A társaság 1832-ben, alapítása után egy évvel már Pesten is megkezdte működését, s neve rövid időn belül összeforrt a korrekt és szakértő biztosítás fogalmával. A Generalira Magyarországon több mint másfél évszázaddal ezelőtt az az úttörő feladat hárult, hogy a biztosítás eszméjének elfogadtatásával megteremtse a hazai biztosítási piacot. Más társaságoktól eltérően, a Generali kezdettől fogva nemcsak a tengeri és szárazföldi szállítások biztosításával foglalkozott, hanem teljes körű biztosítási védelmet kínált ügyfelei számára. Érdekesség, hogy már 1832-ben megkezdődött az életbiztosítások terjesztése is. A társaság számos közéleti kiválóságot megnyert a biztosítás ügyének, köztük a kor híres íróját, Jókai Mórt is, aki 7 éven át volt a Generali Igazgatótanácsának tagja. Különösen gyorsan fejlődött a Generali országos hálózata a XIX. század utolsó évtizedeiben, a gazdasági fellendülés idején. A II. Világháború okozta kényszerszünet után a Generali igyekezett tevékenységét Magyarországon is újra fellendíteni. Az ígéretes fejlődést azonban megszakította az államosítás, a biztosítás állami monopóliummá vált. Emiatt 1949-ben, más külföldi biztosítókkal együtt, a Generali is kénytelen volt kivonulni Magyarországról. A Providencia Osztrák-Magyar Biztosító Rt. 1989-ben alakult, és 1990-ben kezdte meg működését a magyar biztosítási piacon.

Hirdetés
Exactor Kft - biztosításkötés

Exactor Kft - biztosításkötés

Cégünk és üzletkötőink évtizedes tapasztalattal a hátuk mögött közvetítik a Generali-Providencia Biztosító összes termékét. Legyen szó személybiztosításról, vagyonbiztosításról, vállalkozói biztosításokról, utasbiztosításról vagy gépjármű biztosításról az Exactor Kft. a legpontosabb és legalaposabb tanácsot adja, hogy ügyfelei mindig elégedetten gondoljanak biztosítási szerződésükre! Amennyiben tanácsra van szüksége biztosításaival kapcsolatban, felveheti velünk a kapcsolatot emailben, telefonon vagy személyesen az 1191 Budapest, Üllői út 259 szám alatti irodánkban.

Benevolus Független Biztosításközvetítő Ház

Benevolus Független Biztosításközvetítő Ház

A Benevolus Független Biztosításközvetítő alapvető feladatának tekinti a biztosítási piac állandó változásának feltérképezését, a társaságok közötti valódi verseny kialakulását, az ár, és szolgál- tatásbeli különbségek pontos feltérképezését, ezzel is elősegítve Ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálását és legkedvezőbb pozíciójuk megteremtését. Szolgáltatásaink: biztosításkötés, biztosítások felülvizsgálata, biztosítási tanácsadás, kárügyintézés, optimalizálás, online biztosításkötés, teljes körű ügyintézés.

Baba-Mama program - vénusz életbiztosítás

Baba-Mama program - vénusz életbiztosítás

Ha életbiztosítást keres, akkor AEGON életbiztosítások! Kockázati, ösztöndíj biztosítások, valamint megtakarításokkal rendelkező életbiztosítások közül választhat! Vitál életbiztosításnál díjazzuk az egészségét! Vénusz életbiztosításunkat kifejezetten hölgyeknek állítottuk össze, mely rugalmas megtakarításokat is kínál. Baba-mama program életbiztosításunk segítséget adhat a biztosított szülőt érintő baleset, kórházi kezelés, műtét vagy hosszan tartó más betegség esetére is. Keresse fel oldalunkat és válasszon!

Tuti menü