Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb - szolgáltatók képes leírás - Szolgáltatók - szolgáltatások.tlap.hu
részletek »

Egyéb - szolgáltatók - Szolgáltatók - szolgáltatások.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szolgaltatok.tlap.hu » Egyéb - szolgáltatók
Keresés
Találatok száma - 154 db
Zaj- és rezgésvédelem, zajcsillapítás

Zaj- és rezgésvédelem, zajcsillapítás

A vállalkozásunk alapvetően zajcsillapító anyagok (hangelnyelő szivacsok, hanggátló lapok stb.) kereskedelmével, a beépítést segítő tanácsadással foglalkozik. 2013 tavaszától tevékenységi körünk, a szakértői gárda bővülésével együtt kibővült. A kereskedelmi tevékenység mellett kiemelten kezdtünk foglalkozni különböző zaj- és rezgésvédelmi problémák megoldásával (pl. környezeti zajvizsgálat, munkahelyi zajvizsgálat, különféle szakértői vélemények készítése, zajcsökkentés kivitelezése stb.). A munkánk során a két tevékenységet sikeresen össze tudtuk kapcsolni, mert az általunk forgalmazott anyagok beépítésével hatékonyan tudunk zaj- és rezgésvédelmi problémákat orvosolni.

Webtárhely cPanellel - tárhely szakértőtől

Webtárhely cPanellel - tárhely szakértőtől

Mivel magunk is webfejlesztők vagyunk, így webtárhely csomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy az Önnek a legmegfelelőbb legyen. A Webtárhely.net tárhely csomagjaihoz cPanel admin felület is tartozik. Ez nagy előnyt jelent azok számára, akiknek már van némi tapasztalatuk a webtárhelyek terén. Saját maguk be tudnak állítani hozzáadott domaineket, aldomaineket, e-mail fiókokat, átirányításokat, stb... anélkül, hogy e-mailt kelljen küldeni az ügyfélszolgálatnak, és pontosan elmagyarázni, hogy miket szeretne beállíttatni. Ezzel rengeteg időt és energiát spórolhat meg. Reméljük, mihamarabb Önt is elégedett ügyfeleink között köszönthetjük! Ha kérdése van, vagy egyedi ajánlatot szeretne kérni, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Webes arculat tervezése, honlapkészítés, keresőoptimalizálás olcsón

Webes arculat tervezése, honlapkészítés, keresőoptimalizálás olcsón

Nincs még vállalkozása fent a weben? Honlapkészítő cégünk megcsinálja Önnek egyedi weboldalát. Ha nem szeretne kifizetni sok tízezret (vagy akár százezret) weboldal készítő vállalkozások számára, akkor hasznosíthatja intelligens weboldal készítő rendszerünket is. Vállaljuk kisebb vállalkozások weboldalának fejlesztését, modernizálását, de otthonosan mozgunk nagyobb webes felületek elkészítésében is. Ügyfeleink számára tudunk ajánlani Joomla, Drupal, és Wordpress alapú CMS rendszerű weblapokat is. Akár honlapkészítés Miskolc, akár Debrecen, akár Nyíregyháza érdekli, nálunk megtalálja. A webfejlesztés mellett egyéb kiegészítő szolgáltatásokkal is várjuk ügyfeleinket: domain regisztráció, webtárhely szolgáltatás, keresőoptimalizálás, webes szövegek írása. A weboldalkészítés során mindig az ügyfél kéréseit tartjuk szem előtt, és csak olyan honlapot adunk át az ügyfélnek, amely az ügyfél igényei szerint készült. A weboldalkészítés árak tekintetében igényelhető az olcsó weboldal (20-30 e Ft, az átlagos árkategóriájú (80-100 e ft) honlap is. A webes rendszerek esetében egyedi árképzést alkalmazunk, melyet mindegyik munka előtt egyedileg állapítanak meg webfejlesztő kollégáink.

Vasaló szolgálat

Vasaló szolgálat

A Vasalás24 által nyújtott expressz vasalás szolgáltatást a Car-Depo Kft nyújtja. Cégünk háztól-házig vasalást biztosít díjazás ellenében, mindazok számára, akik úgy érzik, hogy idejüket hasznosabb időtöltéssel ütnék el a vasalás helyett. Szolgáltatásunkat ingyenes kiszállással és csomagolással vállaljuk, csak a vasalás díját kell megfizetni a vasalandó ruhák súlya alapján. A ruházati textíliák vasalása során igény szerint éllel, él nélkül, hajtogatva vagy vállfára is biztosítani tudjuk a ruhákat. Kizárólag olyan vasalónőkkel dolgoztatunk, akiknek munkájával elégedettek vagyunk. Ügyfélszolgálati számunkon bővebb felvilágosítás kérhető a vasalás megrendelésével kapcsolatban, a 06 20 405 7004-es telefonszámunkon. Cégünk székhelye: 2094 Nagykovácsi Hidegkúti u. 30 (Nincs ügyfélfogadás!)

Változatos mintákkal napellenzők

Változatos mintákkal napellenzők

A Royal Redőnyöknél változatos mintákkal lehet impregnált ponyvából, vagy esetleg motoros működtetéssel napellenzőket rendelni. Ezen felül mindenféle színben választhatóak a redőnyök is, és a reluxák, ami által bármely belső tér kiváló kiegészítője lehet. Amennyiben a vásárlás előtt az érdeklődő szeretné megtekinteni személyesen az alapanyagokat illetve a mintákat, színeket, ezt megtehetik Budapesten, a XIX. kerületben a bemutató termükben. A redőnyök és napellenzők mellett, szúnyogháló forgalmazással is foglalkoznak.

Váltózár beszerelés, most akciós áron, Sky Info Kft.

Váltózár beszerelés, most akciós áron, Sky Info Kft.

Váltózár ingyenes beszereléssel szinte az összes autó márkához! Kérem tekintse meg referenciáinkat és kérjen ajánlatot ma. Cégünk szerves részét képezi az autó lopás elleni küzdelemnek. Úgy válasszuk ki termékeinket, hogy azok ne felesleges anyagi kiadások legyenek hanem hathatós védelmet nyújtsanak az autó tulajdonosának. Egy autó biztonsága mindig a tulajdonostól és a jól felépített védelemtől függ. Sajnos az autólopás itt van köztünk, velünk él és soha nem tudhatjuk mikor következünk mi. Az értékesítői és beszerelői hálózatunk kiépítése mellett kiemelt figyelmet szentelünk a megfelelő műszaki háttér meglétének is a folyamatos fejlesztés érdekében. Cégfilozófiánk részeként nem csupán állandó megrendelőinkkel, vásárlóinkkal alakítunk ki személyes kontaktust, hanem a beszerelést végző szakemberekkel is, amely lényeges eleme a műszaki fejlesztés folyamatának.

Vagyonőr képzés

Vagyonőr képzés

Továbbra is szeretettel várjuk leendő hallgatóinkat, akiket érdekel a vagyonőr őr szakma. Akik jó kereseti lehetőséget biztosító foglalkozást szeretnének tanulni valamint felkészített, jól képzett szakemberek szeretnének lenni. Mindent el fognak sajátítani, ahhoz, hogy igazi profivá váljanak. Némi kiegészítéssel, ugyanazt a tananyagot fogják tanáraink leadni, mint a régi rendszerben. Maga a tanfolyam, módosításokon, átalakításokon ment keresztül. A képzés jellege, köztük névváltoztatás is történt, de fontos tisztázni, hogy az új rendszerben a Személy- és vagyonőr képesítés régi megfelelője a vagyonőr, biztonsági őr tanfolyam volt.

Üzemorvosi vizsgálat - munkaegészségügy

Üzemorvosi vizsgálat - munkaegészségügy

Honlapunkon keresztül szeretnénk Önöknek bemutatni a DokSza Egészségügyi Alapellátó Betéti Társaság szolgáltatásait, és az általunk nyújtott lehetőségeket. Cégünk teljes körű családorvosi és foglalkozás-egészségügyi (üzemorvosi) szolgáltatást nyújt mindazoknak, akik minket választanak. Reméljük, megtisztel bennünket bizalmával és Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük! Menedzserszűrés, üzemorvosi vizsgálat? A weboldalunk jó megoldást nyújt az egészségügyi, üzemorvosi vizsgálatokra, így dolgozói képet kaphatnak egészségügyi állapotukról. A szűrések telefonos előjegyzés szerint mennek végbe, előre egyeztetett időben. A hét minden napján várja a DokSza Egészségügyi Alapellátó ügyfeleit kérdéseikkel. Lehetőség van a munkaadó székhelyén történő, mobilszűrésekre, még hétvégi időpontba is! Figyeljen oda egészségére! A háziorvosi rendeléseinken arra törekszünk, hogy pácienseink igényét maradéktalanul kielégítsük, a rendelés légköre tényleg családias, betegközpontú legyen, s hogy Ön azt érezhesse, Mi Önért vagyunk! Az akut kórképek mellett nagy hangsúlyt fordítunk szűrővizsgálatokra, és krónikus betegeink gondozására. Számos olyan betegség van, amit ha idejében diagnosztizálnak, akkor nem csak kezelni, de ma már meggyógyítani is lehet. A szakorvosi ellátással kialakított széleskörű kapcsolatrendszerünknek köszönhetően a betegutakat is le tudjuk rövidíteni.

Tolmácsolás felsőfokon

Tolmácsolás felsőfokon

Precíz szakfordításra van szüksége? Kérje fordítóink segítségét! A nálunk dolgozó szakemberek nem csupán nyelvileg képzettek: különböző szakterületeken is speciális, végzettséggel igazolható tapasztalattal rendelkeznek. Ha azt szeretné, hogy a munkája a lehető legmagasabb minőségben, szakmailag is kifogástalanul jusson el az ügyfeleihez, válasszon tehát bennünket! Magas szintű tolmácsolási szolgáltatás, fordítás, szöveggondozás a leírástól egészen a nyomdakész tördelésig! Turris Babel. Hívjon bizalommal

Hirdetés
Tolmácsolás - lektorálás

Tolmácsolás - lektorálás

Fordítóiroda - Business Team - ISO 9001:2000, több mint 6000 fordítási- és tolmácsprojekt, 600 fordító és tolmács. Kiemelt szakterületeink a jogi fordítás, a műszaki fordítás, de az a 600 fordító és tolmács, akikkel együttműködünk az ipar és a gazdaság minden szegmensében folyamatosan kiemelkedően teljesítenek. A magyar magánszemélyek által alapított BTT, azaz Business Team fordítóiroda 1999 óta nemzetközi hálózattá fejlődött, az alapítás óta eltelt 12 évben Magyarországon, Angliában, Olaszországban, Franciaországban és Németországban nyitottunk irodákat. Kiemelt szakterületeink a jogi fordítás, a műszaki fordítás, de az a 600 fordító és tolmács, akikkel együttműködünk az ipar és a gazdaság minden szegmensében folyamatosan kiemelkedően teljesítenek. Ennek köszönhetően 2005 óta több mint 6000 fordítási- és tolmácsprojektet teljesítettünk sikerrel. A szinkrontolmácsolás szintén olyan terület, amelyre különös hangsúlyt helyezünk, közel minden héten más és más helyszíneken tolmácsolunk hazánkban és külföldön egyaránt. Amikor a múlt évezred végén a Business Team Translations fordítóiroda létrejött, nem is álmodtuk, hogy a nemzetközi üzleti világ számára fogunk fordítani, és a legnagyobb multinacionális vállalatok rendelnek tőlünk majd egyszerre 20-30 nyelvre fordításokat a világ minden részéről.

Tetőtéri ablakok - burkolókeretek beépítése

Tetőtéri ablakok - burkolókeretek beépítése

A Solstro tetőtéri ablakok kiváló minőségben készülnek. Minden nálunk vásárolt Solstro tetőtéri ablakra 10 év garanciát vállalunk. Webáruházunkban gyorsan, kényelmesen tudja kiválasztani, megvásárolni a tetőtéri ablakokat és hozzájuk tartozó kiegészítőket. Kiszállítást követően a Solstro tetőtéri ablakokat beszerelheti Ön is, de igényelheti beszerelési szolgáltatásunkat is. Solstro tetőablakainkat Magyarországon, a Nyugat-Dunántúlon gyártjuk. Tetőtéri ablak gyáraink rendelkeznek az ISO 9001 minőségbiztosítási és az ISO 14001 környezetirányítási tanúsítvánnyal. Közvetlenül a gyárból értékesítünk, kiküszöböljük a raktárak és a közvetítők árrését, és így a legjobb ár-érték arányt biztosítjuk Önnek. A nálunk vásárolt tetőtéri ablakokat nemcsak házhozszállítjuk, hanem igény esetén megbízható partnerünk által garanciálisan be is építjük. Ne feledje, ha esetleg bármiféle okból Ön vissza szeretné küldeni a nálunk vásárolt tetőtéri ablakot, akkor a visszaküldés költségét a cégünk állja. Amennyiben vásárlás előtt megtekintené termékeinket, ezt megteheti bemutatótermünkben ahol az összes termékünket kiállítottuk. Kérjük érkezését telefonon előre jelezze, hogy biztosítani tudjunk Önnek egy megfelelő szaktudással rendelkező kísérőt. A tetőtéri ablak webáruhazunkban vásárolt termékekért bankkártyával is fizethet.

Teljes körű számviteli szolgáltatás, könyvelés

Teljes körű számviteli szolgáltatás, könyvelés

A Kocsi Könyvelő Iroda teljes körű számviteli szolgáltatást nyújt, könyvvizsgáló, adótanácsadó, mérlegképes könyvelő és ügyvédi háttérrel. Vállaljuk cége könyvelését, könyvvezetését, számviteli és egyéb szabályzatai elkészítését, tetszőleges analitikus nyilvántartás vezetését, bérszámfejtési, munkaügyi és társadalombiztosítási ügyintézést, mérlegek, adóbevallások elektronikus elkészítését és elektronikus benyújtását. Széleskörű kapcsolati háttérrel rendelkezünk, munkánkat ügyvéd és könyvvizsgáló segíti, így a cégalapítás és a könyvvizsgálat elvégzése sem okoz gondot Önnek, ha minket választ. Vállalkozásunk erénye, hogy családi vállalkozás, azaz információt közvetlenül a cég vezetőjétől kap. Mi magunk könyvelünk és intézzük ügyfeleink ügyes bajos társadalombiztosítási és adóügyeit.

Teljes körű lomtalanítás - zsákos sittszállítás

Teljes körű lomtalanítás - zsákos sittszállítás

Közel húsz éves tapasztalattal állunk a kedves megrendelőink szolgálatába. Megpróbálunk mindig minden igényt kielégíteni, a kért munkát a legprecízebb módon elvégezni. Nálunk a költöztetéstől a lomtalanításig, lakásfelújítástól a nyílászárók cseréjéig, a térkövezéstől a külső szigetelésig és a bútorkészítésig mindent egy helyen elintézhet. Bármiért is válasszon minket, mi mindent megteszünk azért, hogy az ingatlanával kapcsolatos munkálatok ne egy hatalmas megpróbáltatást jelentsen, csupán az új otthon élményét nyújtsa. Nekünk minden munka referencia munka, számunkra a legjobb reklám szájról szájra terjed! Nézzen be máskor is a mi utcánkba. Költöztetésre, lomtalanításra szakosodtunk. Magán személyek és irodák részére. Megpróbálunk mindig minden igényt kielégíteni, a kért munkát a legprecízebb módon elvégezni. Költöztetés, lomtalanítás ideje alatt, különös figyelmet fordítunk az ott lakó emberek nyugalmára is, nem zajongunk, nem kiabálunk a lépcsőházban,a cigaretta csikkeket nem dobáljuk szét! A lépcsőházban a virágokat nem borogatjuk fel, stb! A lift használatnál az esetleges surlodásokat a lakókkal, mindig udvariasan kezeljük! Ez a megrendelőink számára is nagyon fontos, mert mi eljövünk, de Önök ottmaradnak! Egyszerű áttekinthető árképzést alkalmazunk. Megunt, használhatatlan lomok, bútorok, régi műszaki cikkek, ruhák, hulladék elszállítása.

Telefonközpont - telefonbolt

Telefonközpont - telefonbolt

Professzionális analóg, ISDN és IP telefonközpont megoldások az Ön Cégének! Modernizálja és tegye hatékonyabbá a cégen belüli és kívüli kommunikációt! Az ügyvitel leegyszerűsödik, a költségek csökkennek, vállalkozásának imázsa növekszik. Alkalmazottai és ügyfelei is meg fogják köszönni Önnek, ha ilyen modern telefonközpontokat és telefon alközpontokat kezd el használni. Tekintse meg analóg és digitális telefonközpont, vezetékes és vezeték nélküli dect telefon ajánlatainkat a bal oldali menüben, vagy kérjen egyedi árajánlatot saját igényeire szabva az árajánlat varázsló ikonra kattintva! Telefon alközponti bemutatótermünkben, irodánkban panasonic, agfeo, aeg, swissvoice, ascom, quante, elmeg, siemens, hagenuk alközpont és telefonszerviz is működik. Egy telefonközpont komoly összegeket spórolhat cégének! A telefon alközpont, más néven telefonközpont mellékekre osztja a különböző bejövő hívásokat, így minden olyan munkahelyen elengedhetetlen, ahol többen dolgoznak. A telefonközpont segítségével a munkatársak ráadásul ingyen tudnak beszélni egymással, hiszen a hívások házon belül történnek. A hívásokat egy titkárnő vagy egy automatakezelő is fogadhatja, és irányíthatja tovább a megfelelő kollégának. A telefonközpont így időt és pénzt is spórolhat cégének! A telefonközpont mellé analóg vagy ISDN GSM adapter is választható.

Techno Cut - öntapadó ragasztók

Techno Cut - öntapadó ragasztók

A Techno Cut Hungary minden ipari szektor alkalmazási területén specializálta magát, ahol konvertálni, illetve feldolgozni kell különböző anyagokat, legyen az kétoldalú ragasztó, maszkoló szalag, hab, EPDM, neoprén, gumi, filc, műanyag, bumpon, bumper, védőfólia, csiszolóanyag, ragasztópapír, polikarbonát, parafa, textil vagy bármilyen más rugalmas anyag. A Techno Cut Hungary kizárólag a legjobb minőségű műszaki alapanyagokat használja azért, hogy ügyfeleinek a legjobb minőségű terméket állíthassa elő bármilyen alkalmazásra. A termékek, melyeket a Techno Cut Hungary feldolgoz, a következők: kétoldalú ragasztó, maszkoló szalag, hab, EPDM, neoprén, gumi, filc, műanyag, bumpon, bumper, védőfólia, csiszolóanyag, ragasztópapír, polikarbonát, parafa, textil és bármilyen más rugalmas anyag.

Társas és egyéni vállalkozások könyvelése

Társas és egyéni vállalkozások könyvelése

A Zorigo Könyvelőiroda csapata vállalja egyéni és társas vállalkozások könyvelését, bérszámfejtését, bevallások, mérlegek készítését, valamint adótanácsadás nyújtását regisztrált mérlegképes könyvelővel. Partner ügyvédi irodánk közreműködésével vállalunk cégalapítást akár helyben, akár ügyvédünk irodájában! Könyvelés, bérszámfejtés és egyéb ügyviteli feladatainak folyamatos megoldása során nem csak precíz és felelősségteljes munkára, hanem modern informatikai háttérre, és gyors információkra és tanácsokra is számíthat. Budapest XVI. ker., Thorma János utca 4.

Szünetmentes tápegységek tervezése, telepítése

Szünetmentes tápegységek tervezése, telepítése

A Presto-UPS Kft. vállalja Riello szünetmentes tápegységek, hálózatok tervezését, szállítását, telepítését, azok folyamatos karbantartását, javítását (az általunk forgalmazott típusokét is), ezen kívül Riello szünetmentes tápegységek távfelügyeleti rendszereinek tervezését, telepítését, karbantartását, 5-12 éves élettartamú zárt ipari akkumulátorok méretezését, kereskedelmét, szállítását, telepítését 7-200Ah kapacitáshatárok közt, valamint speciális ipari, egészségügyi és vészhelyzeti szünetmentes tápegységek, rendszerek méretezését, forgalmazását.

Tuti menü