Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Építőipar - szolgáltatók képes leírás - Szolgáltatók - szolgáltatások.tlap.hu
részletek »

Építőipar - szolgáltatók - Szolgáltatók - szolgáltatások.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szolgaltatok.tlap.hu » Építőipar - szolgáltatók
Keresés
Találatok száma - 118 db
WolfPlastics

WolfPlastics

Virágcserép, balkonláda? Bármilyen műanyag kiegészítőt keres otthonába, háztartásába, nálunk gyorsan megtalálja! Webáruházunkban igényes kivitelű, magas minőségű eszközöket forgalmazunk széles választékban. Kínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy otthoni és ipari felhasználók számára is megfelelő választékot, kiváló eszközöket tudjunk biztosítani. Ruháskosár, kaniszter, tároló doboz, különlegesen kivitelezett kaniszterek, tároló ládák és számos más olyan eszköz, amelyre a mindennapokban szüksége lehet! Ha munkaterületeit szeretné tartós, minőségi anyagokkal berendezni, keressen meg bennünket bizalommal!

Vízszigetelés

Vízszigetelés

Ha építkezik vagy netán felújítaná lakását, házát, nézzen szét nálunk. Megtalálni a megfelelő építőanyagokat ugyanis kulcsfontosságú. A Schomburg építőanyag rendszerek minden igényt kielégítenek, legyen szó terasz, pince szigeteléséről,falszigeletésről vagy éppen medenceszigetelésről.

Üvegkorlát készítés garanciával

Üvegkorlát készítés garanciával

A FémDekor Kft. a kovácsoltvas és rozsdamentes termékek tervezésén és kivitelezésén túl vállalja minőségi üvegkorlát készítését rövid határidővel, kedvezményekkel. Üvegkorlát szerelékekből német és olasz gyártmányút használunk, hogy a maximális minőség mellett a tartósságot is garantálni tudjuk. 30 év garanciát vállalunk minden általunk elkészített üvegkorlát szerkezetre, függetlenül attól, hogy az házon kívül vagy házon belül kerül felszerelésre. Ezen kívül az üvegkorlát szerelése közben odafigyelünk a környezetünkre, hogy a lehető legkevesebb szennyeződést hagyjuk magunk után. 2143 Kistarcsa, Nagytarcsai út 4.

Üveges munka - üvegezés

Üveges munka - üvegezés

Lakossági és közületi üveges gyorsszolgálat: Vállaljuk minden féle épület-üvegezést, fehér-szines katedrál, savmaratott, reflexiós, dróthálós üvegekkel, helyszíni kiszállással. Hő és hangszigetelt üvegek: A hagyományos hőszigetelt üvegeken kívül fokozottan hőszigetelő üvegek forgalmazását és beépítését vállaljuk. Erkélyüvegek cseréje: Törött erkélyüvegek cseréje, biztosítók támogatásával. Tükrök, bútorüvegek,asztallapok, üvegajtók méretre, akár egyedi formára vágását, csiszolását ( élcsiszolás, fazettázás ) és fúrását vállaljuk. Az építési törvény előírja a termékek megfelelőség-igazolásának kötelezettségét. A megfelelőség azt jelenti, hogy a termék megfelel a termékre vonatkozó követelményeknek. Ezeket a követelményeket a műszaki specifikáció, az építési üveg esetében a harmonizált szabvány tartalmazza. 2005-ben szinte minden üvegtermékre megjelent a harmonizált szabvány, érvénybe lépésétől kezdve a gyártók már csak CE-jelöléssel hozhatják forgalomba a terméküket, 2006. szeptember 1-jétől az alábbi termékekre vonatkozóan. Vaskeretbe történő üvegezésre, illetve kirakatokra egyedi árat adunk. Nagyobb mennyiség esetén kedvezményt tudunk adni. Konkrét árajánlatunkat csak a megadott üvegméretek felmérése után tudjuk megadni. Az árkalkulációhoz szükséges egy díjtalan felmérés.

Térváz Kft. - könnyűszerkezetes épületek

Térváz Kft. - könnyűszerkezetes épületek

A Térváz Kft. a könnyűszerkezetes épületek tervezésén, gyártásán és szerelésén kívül hagyományos építőipari tevékenységgel, lakó- és mezőgazdasági, állattartási, ipari épületek, élelmiszeripari üzemek tervezésével és kivitelezésével is foglalkozik. A fém és vasbeton szerkezetek gyártása saját tulajdonú 7000 m2-es daruzott üzemcsarnokban történik. A gyártást saját szakembereink végzik, akik gyakorlott szerkezetlakatosok, minősített hegesztők, tapasztalt irányítók. Vállaljuk új épületek és épületegyüttesek építészeti és szakági tervezését, gyártását. Csarnoképületek acél vagy vasbeton vázszerkezetének, könnyűszerkezetű tetőfedésének és homlokzatburkolatának szerelését, illetve a beruházáshoz tartozó egyéb szak- és szerelőipari munkarészeket végezzük fővállalkozóként (kulcsrakész állapotig) vagy társkivitelezőként.

Térkövek, betonelemek a gyártótól

Térkövek, betonelemek a gyártótól

2002 óta foglalkozunk betonelemek gyártásával. Napjainkban egyre nagyobb teret követel magának az előre gyártott betonelemekkel történő térburkolás. Milyen előnyei vannak a térkő burkolatoknak? A térkövek gyártása üzemben történik ellenőrzött körülmények között, erre a célra kialakított gyártó berendezésekkel, melynek köszönhetően a térkövek felülete olyan nagy szilárdságú, hogy ellenáll a koptató hatásnak és a fagyásnak A térkőből készült burkolat lerakásához kötőanyag használata szükségtelen, A térkő burkolat fugái a csapadékvizet nagymértékben képesek elnyelni, Ha a javítási munkák szükségessé teszik a térkövet fel lehet szedni, a javítást el lehet végezni, majd a burkolatot az eredetivel megegyező minőségben újra vissza lehet építeni.

Térkő lerakás - térkövezés - térburkolás - Térkőmester

Térkő lerakás - térkövezés - térburkolás - Térkőmester

Engedje meg, hogy bemutatkozzam, és pár szót ejtsek magamról, tanulmányaimról, munkahelyeimről, valamint a térkő, dísztégla, téglakő, díszkő burkolatokkal való kapcsolatom kialakulásáról. Nauzer Zoltán vagyok, agilis, józan életű, térkövező, térburkoló, díszburkoló, kertépítő, kőműves-burkoló szakember, a Térkőmester cég alapítója. Egy alföldi kisvárosból, Törökszentmiklósról származom, s méltán vagyok büszke a vidéki mentalitásomra, szorgalmamra, tenni akarásomra. A Térkőmester cég tevékenységei: térburkolás, térkövezés, térkő és viacolor lerakás, kőkerítés építés, kerítésburkolás, kertépítés, dísztámfal építés, kertkiegészítők és kerti kődíszek építése, díszburkolás. A Térkőmester tevékenységi területei Budapest és Pest megye, de Országos szinten is szívesen vállalunk munkát. Főleg magán ingatlanok (házak, lakások, nyaralók, hétvégi házak) udvar, kert, kerítés, járda, út, utca, park, parkoló, autó és garázs bejáró térkövezése, térburkolása, térkő lerakása, díszburkolása, építése a specialitásunk. Munkánk során az Ön otthonát próbáljuk szebbé, otthonosabbá, lakhatóbbá tenni térkő, viacolor, díszkő burkolatépítési tevékenységünkkel. A Térkőmester mindig, mindenkor segíti Megrendelőit a munkavégzéssel kapcsolatos építőanyag beszerzés (térkő, szegélykő, beton, sóder, cement, stb..) lebonyolításában, illetve a lehető legkedvezőbb árfekvésű építőanyagok felkutatásában.

Teraszbeépítéssel nyerhet egy új szobát

Teraszbeépítéssel nyerhet egy új szobát

Cégünk az ezredforduló óta foglalkozik télikert tervezésével és építésével. Már a kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minőségi és jól használható télikert épüljön megbízóink ingatlanján. Hőszigetelt termékeket használunk, így az új helyiség nem feltétlenül igényel pluszfűtést.Egy télikert segítségével megnövelhető a lakás hasznos alapterülete, arról nem is beszélve, hogy a hidegebb hónapokban is élvezheti a napsütést. Már 15 éve tervezünk és gyártunk télikerteket, ez idő alatt számtalan funkcióval bíró helyiséget alkothattunk, így készíthettünk pihenő- és dolgozószobát, étkezőt, de bővíthettünk nappalit is. Ügyfeleink között éttermek és cukrászdák is szerepelnek. Télikertjeink hőszigetelt üveggel készülnek. Az általunk használt profilokra 10 év garanciát adunk.

Talajmechanikai vizsgálat szakvélemény készítés

Talajmechanikai vizsgálat szakvélemény készítés

Cégünk a Geoszféra Kft fő tevékenysége a talajmechanikai vizsgálatok és szakvélemények készítése. Munkatársaink fontosnak tartják a felhalmozott szaktudás folyamatos fejlesztését, és elkötelezett hívei a fejlődésnek. Talajmechanikai vizsgálatok, szakvéleményezés Az általunk készített talajmechanikai szakvélemény tartalmazza a felvonulás, fúrás, mintavétel, laboratóriumi vizsgálat, szerkesztés, feldolgozás, szakvélemény írás és dokumentálás költségeit is. A legkisebb díjtétel elegendő egy átlagos családi ház, vagy egy kisebb csarnok alapozásának megtervezéséhez. /2 db 5 méteres fúrás/

Hirdetés
Szúnyoghálók - redőnyök beépítése

Szúnyoghálók - redőnyök beépítése

A szúnyogháló témakörében rengeteg információval lehet találkozni. De melyek azok a szükséges tudnivalók, amivel egy hétköznapi ember is elboldogul, ha ilyen hasznos eszközt szeretne otthonának nyílászáróira? A szolgáltatás tájékoztató oldala könnyen érthető nyelvezettel mutatja be a szúnyoghálót és annak különböző típusait, így bárkinek egyszerűen meg lesz az elképzelése arról, hogy milyen fajta lenne az otthonába legmegfelelőbb. A Dósa Kft.-től rendelt szúnyoghálókat akár egyedül is fel lehet szerelni és ha kell, a vásárló természetesen segítséget is kap. Ha úgy érzi, hogy szüksége volna megoldani az árnyékolókkal kapcsolatos problémát, akkor jó helyen jár. Ezen az oldalon Ön is megismerheti az árnyékolástechnika csínját-bínját, így ki tudja választani a kínálatból az Önnek legjobban megfelelő megoldást. Részletesen el tudja olvasni a szükséges tudnivalókat, információkat. Az interneten levő árnyékolástechnikai szakembereknek jó a tudása, de nem mindig úgy írják le az információkat, hogy egy hozzá nem értő is megértse. Ez nem az Ön hibája! Hiszen nem nagyon van olyan weboldal, ahol mindent részletesen taglalnának és elmagyaráznának. Kivéve ezt az oldalt. Ezért Önnek olyan árnyékolástechnikusra van szüksége, aki fogja a kezét és elvezeti a legjobb megoldáshoz. Ha igazán belegondol, akkor nem a legkedveltebb időtöltés árnyékolók után futkosni.

Szobafestő - tapétázó munkák

Szobafestő - tapétázó munkák

Cégünk, a Drevenka és Társai szobafestéssel, mázolással, tapétázással foglalkozik, beleértve ipari létesítmények festését is, Budapesten és Pest megyében. Számunkra a megrendelőink megelégedettsége a legfontosabb. Ezért mindig ügyelünk arra, hogy csak tökéletes munkát és tisztaságot hagyjunk magunk után Várjuk a megkeresését lakosságnak, közületeknek, társasházaknak, vállalunk konyhát, lakást, házat, irodát, csarnokot, társasházat. Kérjen ingyenes helyszíni felmérést. Várjuk megkeresését a weboldalunkon található elérhetőségeken. Szeretné, ha otthona megújulna, ehhez keres egy korrekt, nem dohányzó, nem ívó csapatot, aki után csak a tisztaság marad és a megszépült otthon? Jó hírünk van: a legjobb helyen jár! Festő csapatunk vállalja szobák, lakások, irodák, csarnokok, társasházak festését, mázolását, tapétázását, korrekt árakon és rövid határidővel. Tanácsot adunk az anyagok kiválasztásában és kérésére be is szerezzük azokat. Akárcsak a konyhát kell kifesteni, akár egy ipari csarnokot, hívjon bennünket, ingyenes helyszíni felméréssel állunk rendelkezésére. Előre is köszönjük, hogy minket választ. Ígérjük, elégedett lesz velünk.

Szobafestés - tapétázás

Szobafestés - tapétázás

Lakások, családi- és társasházak, irodák külső-belső festését, mázolását, tapétázását vállaljuk Budapesten, ingyenes helyszíni felméréssel.Több éves szakmai gyakorlattal rendelkezünk, rövid határidővel, garanciával dolgozunk.Igény szerint komplett kivitelezést is vállalunk.

Szobafestés - faerezet festés

Szobafestés - faerezet festés

Önt is bosszantja, hogy a legtöbb szobafest∓amp;tilde; csak lerázza, mert nem egy villát szeretne kifestetni, hanem csak egy beázást eltüntetni? Önt is rázta már le szobafestő, vagy bármilyen szakember csupán azért, mert nem egy nagyobb megbízásra szeretett volna őt felkérni? Fárasztó már, hogy a kis munkákra nem vállakozik egyetlen szobafestő sem? Pontosan értjük, hogy ami kis munkának t∓amp;circ;nik egy szobafest∓amp;tilde; számára, az attól még igen is komoly gondot jelent Önnek. Éppen ezért mi készséggel állunk rendelkezésére kis munkákkal kapcsolatban. Sőt, nálunk az ilyen jellegű szobafestő munkák kimondottan előnyt élveznek! Amit mások kis munkának mondván nem vállalnak, azt ránk nyugodtan bízhatja. Ha szüksége van egy megbízható festőre, aki nem bújik ki a munka alól, aki nem jön kifogásokkal, aki sajátjaként tiszteli az Ön otthonát, és aki akár a kisebb megbízásokat is örömmel elvállalja, akkor a legjobb helyen jár. Nem kell Önnek vágigjárnia még egy újabb tortúrát, hogy az apróbb kőműves munkákra megfelelő szakembert találjon. Ránk nem csak abban számíthat, hogy elvégezzük a festést-mázolást, de ha a felület némi kőműves korrekcióra szorul, akkor azt is elvégezzük Ön helyett, és nem is olyan felületes színvonalon. Pontosan értjük, hogy ami kis munkának t∓amp;#251;nik egy szobafest∓amp;#245; számára, az attól még igen is komoly gondot jelent Önnek.

Szerelt kémények

Szerelt kémények

Szerelt kémény kivitelezés, több éves tapasztalattal, a Semine Kémény Kft. jóvoltából. Szakembereik több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, kéményekkel kapcsolatos munkálatok terén. A kéménybélelésen kívül, szerelt kémény és turbós kémények kivitelezését is vállalják. Kedvező árakon végzik szolgáltatásaikat.Professzionális kéménybélelés a Semine Kémény Kft. jóvoltából. Szakembereik több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek ezen a téren. A kéménybélelésen kívül, a szerelt kémények és turbós kémények kivitelezése is szolgáltatásaik közé tartozik. Cégük Budapesten a XV.kerületben található, kényelmesen jól megközelíthető helyen.

Szakember keresés - munka szervezés

Szakember keresés - munka szervezés

Az abadus kényelmes és hatékony eszköz, hogy munkaadó és munkavállaló a legjobb feltételekkel találjon egymásra! Ha Ön munkát kínál, a szakemberek által adott ajánlatokból válogathat, míg szabadúszó munkavállalóként keresgélhet a munkák között és ajánlatot tehet rájuk! Ismerje meg és használja ki az abadus előnyeit! Szervezzen meg minden munkát hatékonyan! Jó munkát kínálunk! Az Abadus Kft. 2010-ben, magánszemélyek által alapított, teljes mértékben magyar tulajdonú vállalkozás. Olyan emberek számára készült az Abadus weboldal, akik munkát szeretnének vállalni, valamilyen szaktudással rendelkeznek, emellett olyan embereknek, vállalatoknak is, akik munkát tudnak adni, vagy elvégzendő munkájuk van. Munkaadóként munkavállalók széles körét találja itt, legyen szó mérnökről, asztalosról, programozóról, szerelőről vagy irodai dolgozóról. Megbízhat valakit egy egyszeri munkával, de akár folyamatosan is alkalmazhatja. Nem kell több helyre levelet írni, ajánlatokat kérni, itt Önért versenyeznek! Munkavállalóként az oldal előnye, hogy konkrét munkákat talál itt. Egyszerre több munkát is elvállalhat, képességeinek, szaktudásának megfelelően, hiszen szabadúszóként Ön osztja be az idejét. Kedvére válogathat az alkalmi részidős illetve távmunkák között. Az Abadus kényelmes és egyedülálló eszköz, hogy munkaadó és munkavállaló a legjobb feltételek mellett egymásra találjon!

Sportpályák építése - karbantartása

Sportpályák építése - karbantartása

Cégünk a Sport-Bau Trade Kft. elsősorban sportpályák építésével illetve karbantartásával foglalkozik. Építünk műfüves, salak, és speciális gumiburkolatú pályákat egyaránt. Ezenkívül játszóterek építésével is gyakran megbíznak bennünket, illetve fő tevékenységeink közé tartozik a sportburkolatok széles választékának forgalmazása. Weboldalunkon rengeteg pályatípus közül válogathat, melyekről képekkel, illetve adatokkal szolgálunk, hogy megkönnyítsük döntését. 2008. évben, mint építőipari generálkivitelező, sportszerető ember elhatároztam, hogy a korszerű egyesületi-, iskolai-, tömegsport alapvető feltételéül szolgáló létesítményi háttér megteremtésében próbálok segítséget nyújtani Önkormányzatok és Egyesületek számára. Így lett cégünk fő tevékenysége a sportpálya építés és a sportburkolat forgalmazás. Olyan korszerű műfüves-, füves-,soft court (gumialapú) időjárástól és fényviszonyoktól független 24 órás sportolási lehetőséget biztosító pályák építését tűztem ki célul, amelyek a minőségi követelményeknek megfelelve növelik az igazolt sportolók, a rendszeres testmozgást végző, illetve a tömeges szabadidősportra igényt tartó fiatalok számát és piaci hasznosításuk révén bevételekhez is juttathatják az Önkormányzatokat és Egyesületeket, Iskolákat. Fő tevékenységeink: műfüves és öntött rugalmas gumiburkolatú sportpályák kivitelezése, sportpályák felújítása, sportpályák karbantartása.

Solar napkollektorok - víztárolók forgalmazása

Solar napkollektorok - víztárolók forgalmazása

I. osztályú minőségű termékeink egyre szélesedő választékának köszönhetjük, hogy mára egy közel 1000 m2 területű raktár, bemutatóterem áll rendelkezésünkre. Egyedülálló, Magyarország legnagyobb raktárkészletével, folyamatos akciókkal várjuk továbbra is régi és új partnereinket. Codefon-Solar Kft kizárólagos magyarországi forgalmazója a WesTech Solar Ltd csoportnak, Magyarország mellett képviseljük Romániában, Szlovákiában, Csehországban. Ez a cég professzionális solártermék gyártó, aki az elismert és legnagyobb napkollektor gyártó cégek egyike. A WesTech Solar Ltd rendelkezik az összes minősítéssel és forgalmazási engedéllyel. A Codefon-Solar Kft. a Westech solár termékei mellett több más szolár termék gyártó cég képviseletét is ellátja, így választékunkban szolár rendszer kiépítéséhez szükséges minden szolár termék megtalálható, raktárról megvásárolható. Minden napkollektor egyenként tesztelt minőségi termék, és a Magyarországon általánosan kapható 0-6 bar kollektorokkal szemben 8 bár maximum megengedhető nyomásállósággal. Megtalálhatóak választékunkban német Resol vezérlések, amelyek szintén a legelismertebb solar vezérlések, nem véletlenül használja majdnem minden solar forgalmazó, kivitelező cég Nyugat-Európában, beleértve nagy kazángyártó cégeket is. Forgalmazunk speciális solar Zilmet tágulási tartályokat, amelyek nem helyettesíthetők normál tágulási tartályokkal.

Tuti menü