Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingatlan - szolgáltatók képes leírás - Szolgáltatók - szolgáltatások.tlap.hu
részletek »

Ingatlan - szolgáltatók - Szolgáltatók - szolgáltatások.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szolgaltatok.tlap.hu » Ingatlan - szolgáltatók
Keresés
Találatok száma - 29 db
Vízparti nyaralás - horgász paradicsom

Vízparti nyaralás - horgász paradicsom

Vízparti nyaraló-házunk az ország egyik legtisztább vizű folyójától, a festői szépségű Hármas-Köröstől kb. 300 méterre található, Gyomaendrődön. A horgászház az itt lévő, halakban gazdag 16 holtág egyikén, a Hantoskerti Holt-Körös partján fekszik. A holtág patkóalakban nyúlik be a város központi részébe, és szigetként öleli körbe a ligetet, így a páratlan szépségű tájat, a vizet, valamint a város kínálta kényelmet egyszerre élvezhetik vendégeink. A horgásznyaralótól kb. 10 perc sétára található a városközpont, a közelmúltban felújított Liget Gyógyfürdő, különböző éttermek, kávézók, cukrászda, posta, bank-automata és különféle bevásárlási lehetőségek. A mintegy 100 m2-es vízparti horgászház télen-nyáron igénybe vehető, központi fűtéssel ellátott téglaépület, zárt udvarában gépkocsi-beállási lehetőséggel. A kétszintes vízparti nyaraló 6-8 személy részére biztosít kellemes, nyugodt pihenést. A vendégház felső szintjén két, külön bejáratú, 2-2 ágyas hálószoba, színes kábel TV-vel, ventillátorral, külön zuhanyozó, kis társalgó sarok garnitúrával és a vízpartra néző, fedett terasszal. A földszinten fürdőszoba káddal, külön WC, az emeleten pedig zuhanyzó található. A gondozott kertben nyolcszemélyes asztal padokkal, napernyővel, hintaágy, napozóágyak, és kerti zuhany teszi kényelmessé a pihenést. A szabadban való grillezéshez kőgrill, a szalonnasütéshez tűzrakóhely található.

Társasház üzemeltetés - házkezelés

Társasház üzemeltetés - házkezelés

A 6 lakásos társasházaktól kezdve egészen a 240 lakásos (2 szintes, 160 gépkocsi beállóval rendelkező) nagy társasházakig rendelkezünk közös képviseleti és könyvelési tapasztalattal. Szolgáltatásunk kiterjed a társasház a gazdasági, képviseleti és üzemeltetési területekre. Vállaljuk a társasház teljeskörű üzemeltetési és gazdasági tevékenységét. 24 órás mobil-elérhetőség rendelkezünk a sürgős hibák elhárítása, kijavítása érdekében! Mi azonnal intézkedünk, és éjjel-nappal elérhetőek vagyunk! - Több mint 10 éves tapasztalat a házkezelés, üzemeltetés területén. - A referenciáink között található társasházakkal már hosszú évek óta együtt dolgozunk, a legrégebbi házunkat 1991 óta kezeljük, ők ennyi idő után is bíznak bennünk. - Nagyon jó infrastruktúrával rendelkezünk: modern, újonnan kialakított és technikailag jól felszerelt irodánkban 4 munkatársunk dolgozik a társasházak zökkenőmentes működésért. - Nálunk a házakhoz tartozó különböző hivatalos dokumentációk iktatva és rendszerezve vannak több évre visszamenőleg, minden egyes papírlap a helyén van, és kérésre azonnal elővehető. Ezeket saját irattárunkban rendszerezzük és őrizzük. - Nagy tapasztalatunk van újonnan alakult társasházak kezelésében, ami sokkal nagyobb szakértelmet és tapasztalatot kíván, mint egy jól bejáratot, régi társasház tovább működtetése.

Starting Ingatlaniroda

Starting Ingatlaniroda

Ingatlan irodánkban napra készen értesülhet a Budapesten meghirdetett eladó lakásokról vagy ingatlanokról. Weblapunkon fotókkal és részletes leírással rendelkező hirdetésekből választhatja ki az ön számára személyesen is megtekintésre érdemes eladó lakásokat, ezzel nagyon sok időt spórolva meg. Referenseink valamennyien értékbecslői szakvizsgával rendelkeznek, és naprakészen ismerik a saját területük lakás, illetve ingatlan árait valamint infrastruktúráját. Ha Ön hitel felvételét tervezi az ingatlan vásárláshoz, érdemes előzetesen tájékozódnia a lehetőségekről, hogy reális árkategóriájú lakások között válogasson, csalódás nélkül. 1042 Budapest, Rózsa u. 6

Starting Immo ingatlaniroda

Starting Immo ingatlaniroda

Albérlet közvetítő irodánkban hatékony segítséget nyújtunk a kiadó lakás kereséséhez, hiszen néha nagyon sürgető lehet ennek mielőbbi megtalálása. Kiadó ingatlan adatbázisunkat folyamatosan frissítjük így nem fordulhat elő, hogy csupa már kiadott albérletbe botlasz a keresésé során. Szakképzett és készséges munkatársak segítenek, így kevés idő és energia ráfordítással megtalálhatod a neked leginkább megfelelőt. Weblapunkon fotókkal illusztrált és részletes leírások mutatják be a kínálatot. A könnyebb kiválasztást a kerületenkénti felbontás illetve többféle szempont szerinti szűrő segíti. 1042 Budapest, Rózsa u. 6

Munkavállalási - letelepedési engedélyek ügyintézése

Munkavállalási - letelepedési engedélyek ügyintézése

Mit találsz meg bennünk, amivel máris a segítségedre leszünk? Nem a legnagyobbak vagyunk, hanem a legjobbak! Azért dolgozunk, hogy a Magyarországra érkező külföldiek áttelepülését tökéletesen problémamentessé tegyük, és több európai országra kiterjedően is segítsük az áttelepülést. Teljes körű relokációs szolgáltatást nyújtunk Neked, legyél akár áttelepülni vágyó, akár HR munkatárs. Azaz legyen szó költözésről, munkavállalási vagy pl. tartózkodási engedélyek ügyintézéséről, lakáskeresésről, hazautazásról, mindenben számíthatsz ránk. Tudnod kell, hogy nem ismerjük a lehetetlent, több száz bonyolult, problémás ügyet vittünk már sikerre. Ha ránk bízod ügyeid intézését, minden munkánkra garanciát kapsz, így cseppet sem kell félned, hogy pl. csúsznak az engedélyeid, vagy valaki megpróbál átvágni távol a hazádtól. Ráadásul, ha hozzánk fordulsz, mindig emberi szavakra találsz és sok-sok támogatást, segítséget nyújtunk Neked, mert tudjuk, milyen nehéz egyedül boldogulni egy teljesen új környezetben. 10 éves tapasztalattal rendelkező szakembereink profi csapata áll rendelkezésedre. Van közöttünk idegenvezető, közgazdász, nemzetközi kommunikátor, vámügyintéző, jogász, global mobility szakember, HR specialista, fordító, tolmács, adótanácsadó - szakmailag verhetetlenek vagyunk! Angol, német, spanyol, francia nyelven beszélünk.Tudásunkat folyamatosan bővítjük.

Lakásszövetkezetek üzemeltetése, képviselete

Lakásszövetkezetek üzemeltetése, képviselete

Cégünk fő profilja a társasházak, lakóparkok, lakásszövetkezetek teljes körű üzemeltetése, képviselete, felügyelete. Évek óta arra törekszünk, hogy a társasházakban, lakóparkokban élő családok életét megkönnyítsük olyan módon, hogy anyagilag a legkisebb mértékben terheljük őket, legyen szó a ház átalakításáról, festéséről, vagy egy esetleges kár elhárításáról. A társasházban szükséges felújítási munkák elvégzésére - az értékhatártól függően - a vállalkozókat minden esetben versenyeztetjük, valamint folyamatosan figyeljük a pályázati lehetőségeket is. 1203 Budapest, Ilona utca 13.

Lakásszövetkezet - társasház jogi ügyintézése

Lakásszövetkezet - társasház jogi ügyintézése

Dr Dékány Csaba vagyok, a Lakásszövetkezetek És Társasházak Érdekvédelmi Szövetségének elnökségi tagja. Hosszú szakmai múltam során, végig a munkám része volt ezen lakóközösségek jogi életének rendezése a megalapításuktól, a problémás ügyek megoldásán át, egészen a megszüntetésükig. Amennyiben a segítségükre lehetek, kérem keressenek bizalommal! Dr. Dékány Csaba ügyvéd a Fekete és Társai ügyvédi iroda tagja. Ügyvédi irodánk közel 20 éve létezik, jelentős szakmai tapasztalatokra téve szert ezen idő alatt. Az ügyvédi Iroda az alábbi jogi ügyekben nyújt hathatós, eredményes segítséget ügyfelei részére. Dr. Dékány Csaba az Elte Jogi karán végzett ügyvéd, aki társasági jogi, cégjogi, társasházi, lakásszövetkezeti ingatlanjogi jogterületek mellett kártérítési (orvosi műhiba) és környezetvédelmi ügyekben és egyéb peres eljárásban nagy tapasztalattal rendelkezik 1999 óta. Elvégezte az Elte Jogi Továbbképző Intézet környezetvédelmi szakjogász képzés 2 éves tanulmányait ie. Lakásszövetkezetek és Társasházak Érdekvédelmi Szövetségének elnökségi tagja, valamint a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Békéltető Testület tagja. Társasházakkal kapcsolatosan vállaljuk a társasházi Alapító Okirat elkészítését, perbeli képviseletet közgyűlési határozat megtámadása esetén, közös költség és egyéb tartozások behajtása.

Lakás órákra pároknak - randikuckó

Lakás órákra pároknak - randikuckó

Lakás órákra pároknak Budapest belvárosában. A lakások mindennel felszereltek, melyekben a párok diszkréten el tudnak bújni a világ elől. Megtalálhatóak a IX. és az V. kerületben. A lakásokban akár pár órára, éjszakára vagy pár napra is jöhettek. Komplett ingatlanok ahol van gépesített konyha, dvd, tv, wifi. Fürdőben tusfürdő, törölköző, hajszárító, hajgumi található. Friss ágynemű, friss törölköző mindig van! Mivel mi is és az ingatlanok is igényesek, ezt a vendégeinktől is elvárjuk prostiknak, drogosoknak, részegeknek tilos a bejövetel! Te is vágysz arra a pillanatra, amikor pároddal elbújhatsz egy szép, ízléses, tiszta mindennel felszerelt lakásban? Nálunk mindezt megteheted. Nem kell recepció előtt elhaladnotok, nincsenek kényelmetlen pillantások, feszengő érzés, teljes diszkréciónkra számíthattok. Berendezett randikuckóban találtok nappalit és hálószobát, fürdőt, konyhát, tv, dvd, wifi mi kellhet még? A hűtőben üdítő és némi rágcsa, ennél többre nincs is szükség pár kellemes órához. Ha mégis az már a Ti elképeléseteken múlik, hogy mit hoztok még magatokkal. Fontos, a lakásokban csak azok tartózkodhat, akik lefoglalták! A búvóhelyet úgy használjátok, hogy legközelebb is szívesen lássunk titeket:) Prostikat, ittas, drogos, ápolatlan embereket nem engedünk be! A lakásokban kérlek ne dohányozzatok, nehéz kiszellőztetni a cigi szagot.

Lakás órákra pároknak - búvóhely

Lakás órákra pároknak - búvóhely

Lakás órákra pároknak Budapest belvárosában. A lakások mindennel felszereltek, melyekben a párok diszkréten el tudnak bújni a világ elől. Megtalálhatóak a IX. és az V. kerületben. A lakásokban akár pár órára, éjszakára vagy pár napra is jöhettek. Komplett ingatlanok ahol van gépesített konyha, dvd, tv, wifi. Fürdőben tusfürdő, törölköző, hajszárító, hajgumi található. Friss ágynemű, friss törölköző mindig van! Mivel mi is és az ingatlanok is igényesek, ezt a vendégeinktől is elvárjuk prostiknak, drogosoknak, részegeknek tilos a bejövetel! Te is vágysz arra a pillanatra, amikor pároddal elbújhatsz egy szép, ízléses, tiszta mindennel felszerelt lakásban? Nálunk mindezt megteheted. Nem kell recepció előtt elhaladnotok, nincsenek kényelmetlen pillantások, feszengő érzés, teljes diszkréciónkra számíthattok. Berendezett randikuckóban találtok nappalit és hálószobát, fürdőt, konyhát, tv, dvd, wifi mi kellhet még? A hűtőben üdítő és némi rágcsa, ennél többre nincs is szükség pár kellemes órához. Ha mégis az már a Ti elképeléseteken múlik, hogy mit hoztok még magatokkal. Fontos, a lakásokban csak azok tartózkodhat, akik lefoglalták! A búvóhelyet úgy használjátok, hogy legközelebb is szívesen lássunk titeket:) Prostikat, ittas, drogos, ápolatlan embereket nem engedünk be! A lakásokban kérlek ne dohányozzatok, nehéz kiszellőztetni a cigi szagot.

Hirdetés
Kocsis-Angyal Kft

Kocsis-Angyal Kft

Cégünk vállalja társasházi lakóközösségek teljes körű közös képviseletét. A többlakásos épületek tulajdonosainak gyakran gondot okoz megegyezni a közös ügyekben ezért minden esetben szükség van egy független, pártatlan közös képviselőre aki minden lakó érdekeit egyformán tekintetbe véve intézi el a lakók közös ügyeit. A társasház és ingatlankezelésben sokéves tapasztalattal rendelkezünk, valamint a pénzügyek intézésében szakképzett könyvelő segíti munkánkat. az elmúlt években termékeny és rugalmas munkakapcsolatot alakítottunk ki számos szolgáltatóval (zár, víz és gázszerelő stb...) ebből adódóan gond esetén azonnal tudunk reagálni. További információért és ajánlatunkért kérjük látogasson el weboldalunkra.

Kiadó lakások - albérletek hirdetőoldala

Kiadó lakások - albérletek hirdetőoldala

Albérletek, kiadó lakások Budapesten és vidéken. A lakáshirdetésekhez 10db fénykép és térkép található. A hirdetések között egyszerű keresési lehetőség áll rendelkezésre. Ha Ön lakást szeretne kiadni próbálja ki ingyenes hirdetésfeladási lehetőségünket. A portálon több 10ezer hirdetés található, tehát nagyon széles a választék A portálon eladó lakások hirdetése is lehetséges. Tájékoztatjuk hogy a rendszerünkben ingyenesen feladható hirdetések száma 2 db. Minden további hirdetés feladásának ára bruttó 500 Ft. A díj befizetésére a hirdetés feladása után lesz lehetőség. A hirdetések 120 napig lesznek elérhetőek rendszerünkben, utána inaktív állapotba illetve törlésre kerülnek. Az első két hirdetés teljesen ingyenes, nincsenek rejtett díjak vagy utólagos számlázás. A 3. hirdetéstől egyszeri, bruttó 500 Ft / hirdetés díjat számolunk fel. Ingatlanjogi probléma? Kérdezzen Ön is ingatlan-szakjogászainktól! Tegye fel kérdését most! Szakértőink jogi tanácsa ingyenes. Magyarországon törvény határozza meg a lakások bérletére vonatkozó jogi feltételeket és szabályokat. A törvény részletesen szabályozza a bérbeadó jogait és kötelezettségeit, a lakás használatával kapcsolatos birtokvédelem szabályait azonban - ami a lakásügyi jogviták során igen gyakori - a Ptk. rendelkezései tartalmazzák.

Kiadó albérletek - lakások

Kiadó albérletek - lakások

Több száz kiadó lakás, albérlet, kiadó ingatlan egész Magyarország terültén, amelyek mellé a képeken kívül, még térképek is láthatóak. Sok gondot levesz az albérletkereső válláról, és még az egész napi gyaloglástól is megszabadulhat. Pár kattintás és albérletek sorait nézegetheti végig az érdeklődő, és ha kérdése van, a jogi tanácsadónak rögtön fel is teheti. Albérlőként vagy akár tulajdonosként nem kevés kihívást jelenthet a saját vagy a család anyagi eszközeinek kezelése. Ha kibérelünk egy kiadó lakást fontos, hogy rendszeresen fizetni tudjuk kötelezettségeinket a albérlet tulajdonos fele így nem tesszük, kockára lakhatásunkat illetve a kauciónak sem kell búcsút mondanunk. Hogyan tudunk, megbirkózni sikeresen ezzel a kihívással? A válasz nem feltétlen a magas jövedelemben rejlik. Pénzügyi szakember azt mondják, a válasz azzal van kapcsolatban, hogy tudjuk, honnan jön, és hová megy a pénz, valamint azzal, hogy hajlandók vagyunk megfelelő ismereten alapuló döntéseket hozni. Ennek megvalósításához első lépésben költségvetésre van szükségünk. Ahogy kiröppenünk a családi fészekből, általában egy albérlet válik otthonunkká. Például akkor, ha az ember arra adja a fejét, hogy továbbtanul, egyetemista lesz. Döntésünket ilyenkor inkább a pénz határozza meg, mint a lakás állapota vagy berendezettsége.

Ipari ingatlanok - lakóházak eladása

Ipari ingatlanok - lakóházak eladása

Cégünk tagjai több éves, kis és óriás cégeknél szerzett tapasztalatait összegyűjtve, 2007-ben hozták létre a CNingatlant, mely igyekszik ügyfelei számára minden olyan pozitívumot nyújtani, mely a hazai és nemzetközi piacon megtalálható, minél jobban kiküszöbölve az esetleges negatívumokat. Célunk, hogy ügyfeleink nálunk mindent egy helyen, kényelmesen, egyszerűen és professzionálisan intézhessenek. Fiatalos és dinamikus csapatunk, szolgáltatásaink sokrétűségének köszönhetően szinte mindenben ügyfelei segítségére lehet, ami az ingatlanokkal kapcsolatban az ember életében felmerül. Így ügyfeleinknek elég egy szakemberrel kapcsolatot tartani, és egy céget kiismerni. Cégünk lakások, házak, kereskedelmi és ipari ingatlanok eladásával, kiadásával, kezelésével foglalkozik. Fiatalos, dinamikus, tapasztalt csapatunk, hitel szakértővel és ügyvéddel segíti ügyfeleink ingatlan, hitel és jogi ügyleteinek intézését. Amennyiben eladó vagy kiadó lakást, házat, irodát, üzlethelyiséget, építési telket keres, kérem nézzen szét kínálatunk között, vagy hívja munkatársaink valamelyikét. Ha eladó vagy kiadó ingatlan nal rendelkezik, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. 2009-ben szolgáltatásainkat bővítve ügyfeleink számára kedvezményes áron tudjuk biztosítani minőséi teljes körű ingatlan felújítási szolgáltatásunkat.

Ingatlanüzemeltetés

Ingatlanüzemeltetés

Az egyre nagyobb létesítmények összetett fenntartási feladatai olyan mértékű tudást kívánnak, hogy mára a facility management különálló iparággá nőtte ki magát. A gyakorlat is azt mutatja, hogy minden szempontból előnyösebb, ha az ilyen jellegű feladatok elvégzésével ugyanaz a cég foglalkozik. Érdemes tehát olyan, tapasztalt céget megbízni ezzel, mint például a Kraft FM, ahol magas szakmai színvonalon látják el az épületüzemeltetési teendőket. Az épületautomatikai rendszerek működtetése mellett (beleértve a szellőzési, tűzoltó rendszereket) az alkalmi és előre betervezett ellenőrzések, karbantartások, felújítási munkák elvégzése, illetve biztonsági rendszerek (például térfigyelő és behatolásjelző rendszerek) üzemeltetése is a cég feladatai közé tartozik. A Kraft FM (alvállalkozók bevonásával) őrzési, gondnoksági, biztonságtechnikai feladatokat is végez, továbbá bármikor hívható ügyfélszolgálatot is fenntart ügyfelei részére, akik között bevásárló központok, iskolák, irodaházak, energetikai létesítmények és hotelek is egyaránt megtalálhatóak.

Ingatlanok vétele - eladása

Ingatlanok vétele - eladása

Cégünk a Balla Ingatlaniroda ingatlanok közvetítésével foglalkozik, Budapesten már több mint 11 éve összesen 7 irodánkkal állunk ügyfeleink rendelkezésére, további ingatlanirodáink és munkatársaink Siófok, Szigetszentmiklós, Dunakeszi területén és környékén, Pest megyében, illetve Nyíregyháza területén várják az ügyfeleket (elérhetőségeket a weboldalunk kapcsolat menüpontjánál talál). Az ingatlanok közvetítését teljes lebonyolítással vállaljuk, illetve ügyfeleink igénye szerint ügyvédi ügyintézést biztosítunk (kedvezményes díjszabással), és a hitelt felvenni szándékozóknak hiteltanácsadó partnerünk segít ingyenesen, és az energetikai tanúsítvány elkészítésében is tudunk segítséget nyújtani. Szolgáltatásunk vevőknek teljesen ingyenes. Eladók számára tevékenységünk díja Budapesten az ingatlan vételárának 2,5-3%-a ÁFA, Siófokon és környékén 3-5%-a ÁFA, mely természetesen csak sikeres közvetítés esetén fizetendő, ezen kívül semmilyen díjat nem számítunk fel. Amennyiben irodánknak megbízást ad egy ingatlan értékesítésére, munkatársunk akár 24 órán belül felkeresi Önt egy előre egyeztetett időpontban, megtekinti az ingatlant, díjmentesen elkészíti az ingatlan értékmeghatározását, és csapatunk elkezdi az ingatlan értékesítését. Az ingatlanközvetítést teljes lebonyolítással vállaljuk, ügyfeleink igénye szerint ügyvédi ügyintézést, szerződéskötést biztosítunk.

Ingatlanok eladása - bérbeadása

Ingatlanok eladása - bérbeadása

Cégünket azért alapítottuk, hogy azokat a ügyfeleket is elérjük, akik az eddig szerzett tapasztalatok alapján inkább maguk vették kezükbe lakásaik kezelését. A nálunk dolgozók rendelkeznek a szükséges tapasztalattal, így Önnek, mint ügyfelünknek marad ideje arra, amit szeretne. A Niche Consulting and Services Kft. az ingatlan üzemeltetés és értékesítés területén működő vállalkozás. Küldetésünk három, egymással összefüggő részből áll: - Szolgáltatási: Ingatlan tanácsadást nyújtunk a magánszemélyeknek, a kis- és középvállalkozásokon keresztül a nagy vállalatok részére. Kiemelt területünk a magánszemélyek és a vállalkozások tulajdonában lévő ingatlanok teljeskörű kezelése. - Gazdasági: Célunk vállalkozásunkat jövedelmezően, stabil pénzügyi alapokon működtetni, tulajdonosaink számára kiemelkedő értéket, munkatársaink számára karrierlehetőséget és átlagon felüli pénzbeli juttatásokat teremtve. - Emberi, társadalmi: Vállalkozásunk hátteret biztosít munkatársai számára ahhoz, hogy meg tudják találni, és meg tudják valósítani önmagukat. Hiszünk abban, hogy munkánkkal hozzájárulunk az egyes emberek, az egyes szervezetek és ez által az egész társadalom felemelkedéséhez. Célunk, hogy ingatlanokkal kapcsolatos szolgáltatásaink testre szabása, hozzáadott értéke és minősége tekintetében az elsők legyünk a magyar piacon.

Ingatlanok - telkek közvetítése

Ingatlanok - telkek közvetítése

Cégünk ingatlanközvetítéssel foglalkozik, keszthelyi központtal, a Nyugat-Balatoni régióban. Kínálatunkban megtalálhatók a családi házak, lakások, építési telkek, nyaralók ugyanúgy, mint a beruházási és mezőgazdasági területek, szerkezetkész házak, panziók. Nem csak közvetlen a Balaton parton, hanem a környező településeken, a Kis-Balaton környékén is tudunk ingatlant kínálni. Vállaljuk, hogy ingatlanát felvesszük nyilvántartásunkba, képeket készítünk róla, feltöltjük internetes adatbázisunkba, az érdeklődőknek információt szolgáltatunk arról. Segítünk megtalálni a megfelelő vevőt, megszervezzük az ingatlan megtekintését. Teljes körű segítséget nyújtunk a szerződések megkötésében. Cégünk jutaléka az eladási ár 3%-a. Alacsonyabb,illetve magasabb érték kategóriájú ingatlanok jutaléka egyedi elbírálás alapján történik. Az igények felmérésével segítünk megtalálni a megfelelő ingatlant vevőink számára. Megszervezzük az ingatlanok megtekintését, a tulajdonosokkal egyeztetve.

Tuti menü