Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Jogi - szolgáltatók képes leírás - Szolgáltatók - szolgáltatások.tlap.hu
részletek »

Jogi - szolgáltatók - Szolgáltatók - szolgáltatások.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szolgaltatok.tlap.hu » Jogi - szolgáltatók
Keresés
Találatok száma - 15 db
Webáruház adatvédelem - Adatvédelmi szabályzat

Webáruház adatvédelem - Adatvédelmi szabályzat

Webáruháza felkészült jogilag 2013-ra? Az új adatvédelemi törvényre fel kell, ugyanis súlyos összegektől szabadíthatják meg a zsebünket a hivatal emberei. Adatvédelmi nyilatkozatoknak minden webáruház esetén egyedinek és személyre szabottnak kell lennie, ezért nem elég csupán lemásolni egyet valakitől. Kész megoldásaink segítségével megmenekülhet a bírság elől, és erre garanciát is adunk. Önnek csak el kell döntenie, hogy időt vagy pénzt szeretne spórolni és máris megszabadul egy plusz tehertől. Rendelje meg tőlünk adatvédelmi szabályzat csomagjaink egyikét, kerülje el a bírságokat.

Végrehajtásjogi - öröklésjogi ügyek

Végrehajtásjogi - öröklésjogi ügyek

Jogi tanácsadás, jogi képviselet irodánk fő tevékenysége cégek és magánszemélyek részére. Ingatlan adás-vétel, bérlés során jogi segítséget nyújtunk. Házassági, vagyonjogi szerződés készítése, öröklési jog, egyéb magánjogi szerződések előkészítése, földhivatali és egyéb ügyintézés napi feladataink közé tartozik. Munkajogi ügyekben is nyújtunk jogi tanácsadást és képviseletet munkaadóknak és munkavállalóknak egyaránt. Cégalapítás vagy éppen felszámolás zajlik? Sok kintlévőség halmozódott fel? Minderre hatékony segítséget kínálunk. Az adó és vámjog, valamint a kártérítési jog területén is otthon vagyunk. Ügyvédi irodánk szakszerűen képviseli Önt, akár cégalapításról, ingatlan adásvételről, vagy bármilyen jogi eseményről legyen szó. Legfőbb jellemzőnk a gördülékeny ügyintézés, a nagyfokú rugalmasság, az ügyek hatékony és gyors megoldása. Ügyvédi Irodám célja a jogi problémák ügyfélközpontú, gyakorlatias megközelítése és azok hatékony megoldása a legmagasabb szakmai színvonalon, ennek során törekszünk a jogi feladatok ügyfélközpontú megközelítésére, a felmerülő jogi lehetőségek közérthető ismertetésére, a döntésben való segítségnyújtásra és az ügyek minél egyszerűbb és költséghatékony módon történő megoldására.

Védőügyvéd - büntetőjogász

Védőügyvéd - büntetőjogász

Gazdasági büntetőjoggal kapcsolatos kérdésével forduljon szakemberhez! A büntetőjogra szakosodva látjuk el ügyfeleink védelmét a büntetőeljárás minden szakaszában az ország egész területén a lopás vétségétől a gazdasági bűncselekményeken át az életellenes cselekményekig. Ha bűncselekmény elkövetésével vádolják, vagy ha mindössze tanácsot szeretne, forduljon hozzánk! Vidákovics Ügyvédi Iroda. Ügyvédek titoktartási kötelezettsége: Az ügyvédet - ha az ügyvédi törvény másként nem rendelkezik - titoktartási kötelezettség terheli minden olyan adatot, tényt illetően, amelyről a hivatásának gyakorlása során szerzett tudomást. E kötelezettség független az ügyvédi megbízási jogviszony fennállásától, és az ügyvédi működés megszűnése után is fennmarad. A titoktartási kötelezettség kiterjed az ügyvéd által készített és a birtokában levő egyéb iratra is, ha ez a titoktartás körébe tartozó tényt, adatot tartalmaz. Az ügyvédnél folytatott hatósági vizsgálat során az ügyvéd nem tárhatja fel a megbízójára vonatkozó iratokat és adatokat, de a hatóság eljárását nem akadályozhatja. A megbízó, a jogutódja és a törvényes képviselője a titoktartási kötelezettség alól felmentést adhat. Az ügyvéd olyan tényről és adatról, amelyről mint védő szerzett tudomást, felmentés esetén sem hallgatható ki tanúként. A titoktartási kötelezettség az ügyvédi irodákra és alkalmazottaikra megfelelően irányadó.

Szuper És Társai - Ügyvédi Iroda - Jogosítvány

Szuper És Társai - Ügyvédi Iroda - Jogosítvány

Segítségre van szüksége? Nem tudja, mi vár Önre? Forduljon a Szuper és Társai Ügyvédi irodához. Ittas vezetés? Nem kell egyedül megjelennie a bíróság előtt. Mi segítünk. Az ittas vezetésért bizony komoly büntetés is járhat, mint például a jogosítvány bevonása, a közmunka, pénzbírság, utánképzés. Kérje segítségünket. Szakterületünk csak és kizárólag az ittas vezetésre specializálódott, így biztos, lehet benne, hogy a legjobb ügyvédi irodát fogja választani. Felkutatunk mindent, ami enyhítő, vagy éppen mentő körülmény lehet, és így még az is elérhető, hogy Ön mentesüljön minden következmény alól, ami az ittas vezetés büntetésével járhat. Keressen minket bizalommal. Bízza ránk az ügyét!

Székhelyszolgálat - könyvelés

Székhelyszolgálat - könyvelés

Ha nem szeretne idegeskedni, ha szeretné elkerülni, hogy akár tudtán kívül a Nav felfüggessze, vagy törölje cégének adószámát, bízza ránk a székhelyszolgáltatás, székhelyszolgálat teendőit. Ez az oldal a Céghmester által nyújtott székhelyszolgáltatás, székhelyszolgálat részletes bemutatására jött létre. Ingyen cégalapítás és székhelyszolgálat, látogasson el oldalunkra és tekinste meg ajánlatainkat. Ez az oldal a Céghmester által nyújtott székhelyszolgáltatás, székhelyszolgálat részletes bemutatására jött létre. A Céghmester székhelyszolgálat, illetve székhelyszolgáltatás igénybe vétele estén ingyen megalapítja az Ön cégét. A Céghmester székhelyszolgáltatás, székhelyszolgálat hiba vagy károkozás esetén (ami igen ritkán fordul elő) több havi székhelyszolgáltatási díjat ír jóvá kárt szenvedett ügyfeleinek és aktívan eljár, illetve közreműködik a kárenyhítésben. A Céghmester székhelyszolgáltatás, illetve székhelyszolgálat szerződése tartalmazza, hogy a Céghmester felelősséget vállal. Ha kérdéseire nem kap egyértelmű és korrekt választ, akkor nem szabad székhelyszolgáltatás, illetve székhelyszolgálat teendőit az adott irodára bízni, mert igen rosszul járhat. Weboldalunkon mindig friss, pontos és releváns információkat talál a székhelyszolgáltatás, illetve székhelyszolgálat tudnivalóiról és teendőiről. A Céghmester székhelyszolgáltatás, illetve székhelyszolgálat ügyfelei nem ismerik.

Közlekedési, munkahelyi baleset kártérítése

Közlekedési, munkahelyi baleset kártérítése

Baleseti kártérítés a baleset miatt kárt szenvedett, vétlen vagy részben vétlen személy mindazon jogos igénye - ide értve a vagyoni és nem vagyoni károkat és járadékigényeket is - melyek a balesettel összefüggésben, abból kifolyólag keletkeztek. A balesetek életünk velejárói, mindannyiunkat érintenek életünk során. A közlekedés, a munkahelyi feladatok mind-mind potenciális veszélyforrást jelentenek. Az Énügyvedem Kárrendezési Kft. személyi sérüléses balesetek, közlekedési balesetek, munkahelyi balesetek, egyéb személyi sérüléssel járó balesetek és biztosítási károk esetén nyújt segítséget a károsultak részére.

Ingatlan adásvételi szerződés

Ingatlan adásvételi szerződés

11. kerületi ügyvédi iroda a Feneketlen-tónál, Budapest könnyen megközelíthető részén, ingatlanjogi tanácsadás és ingatlan szerződések készítése elérhető árakon, ingatlan adásvételi szerződés, ajándékozási szerződések, közös tulajdont megszüntető szerződés és más okiratok készítése ügyvéd által a 11. kerület központi részén. Az ingatlanjogon kívül foglalkozunk cégalapítással és polgári képviselettel is. Budapesti ingatlan jogász segít Önnek ingatlan ügyekben.

Felszámolás

Felszámolás

A cégek vagy más szervezetek fizetésképtelensége esetén a tulajdonosi jogokkal szemben előtérbe kerülnek a hitelezők érdekei. ENnek érdekében keül a felszámolási eljárás lefolytatásra. A gazdasági és jogi értelemben vett fizetésképtelenség eltér egymástól, így minden esetben figyelembe veendők a felszámolási eljárás megindításának feltételei. A felszámolási eljárás alatt a felszámoló jogosult a társaság vagyonával rendelkezni. A felszámoló speciális követelményeknek kell, hogy megfeleljen, így képzettség, illetve a megfelelő tapasztalatú szakemberek tekintetében. A felszámolási eljárásban előre meghatározott szabályok szerint kerül sor az adós társaság vagyonának értékesítésére és az esetlegesen befolyó bevételek hitelezők közötti szétosztására.

Destination - idegenrendészeti szolgáltatások

Destination - idegenrendészeti szolgáltatások

Több nyelven beszélő, szolgálatkész munkatársaink mögött sok év tapasztalata áll. Hatékony, proaktív módon intézzük az ügyeket, ezért az áttelepülés folyamata a lehető legrövidebb időn belül zajlik le. Gondoskodunk arról, hogy ügyfeleink folyamatosan tájékoztatva legyenek a relokációs folyamat során annak érdekében, hogy költözésüket a lehető legjobb módon tudják megtervezni. Ügyfeleink egyetlen kapcsolattartó munkatárssal tartják cégünkön belül a kapcsolatot, ezért a folyamatok akadálymentesen zajlanak, információ nem veszik el. Munkatársaink magyarul, angolul, németül és spanyol nyelven beszélnek. EST (Expatriates' Services Trust) egyike Magyarország első relokációs szolgáltatásokat nyújtó cégeinek. Professzionális, tapasztalt csapatával relokációs és idegenrendészeti szolgáltatásokat nyújt magánszemélyek, multinacionális és magyar vállalatok számára. Célunk hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk megrendelőinknek, mely szolgáltatások minden időben megfelelnek ügyfeleink igényeinek. Széles körű relokációs szolgáltatásaink lehetővé teszik ügyfeleink számára, hogy igényeiknek és szükségleteiknek legmegfelelőbb szolgáltatási csomagokat állítsák össze Magyarországra érkező munkavállalóik számára. Fontosnak tartjuk az expatok zökkenőmentes beilleszkedését annak érdekében, hogy a HR munkatársak és a kiküldöttek munkahelyi kötelezettségeikkel tudjanak törődni.

Hirdetés
Cégek alapítása - Cégek módosítása

Cégek alapítása - Cégek módosítása

A Cégjegyző Kft vállalja gazdasági társaságok alapításának, módosításának teljes körű ügyintézését. Segítőkész munkatársaink mindent megtesznek annak érdekében, hogy Ön elégedetten távozzon irodánkból. A kftalapításhoz szükséges iratokat online is elküldheti nekünk, Önnek személyesen kizárólag egyszer kell felkeresnie irodánkat, az összeállított dokumentáció aláírásának alkalmával. A cégalapításhoz szükséges iratokat még az adatfelvétel napján elkészítjük és elküldjük a Cégbíróságra, ezáltal cége még aznap, de legkésőbb a következő munkanapon már be is lesz jegyezve. Teljes körű szolgáltatást kívánunk nyújtani ügyfeleinknek, ezért újonnan alapított cége számára könyvelési és székhelyszolgáltatásunkat is igénybe veheti. Kftalapítás, cégmódosítás ügyintézése szakszerűen és gyorsan. Korlátolt Felelősségű Társaság (Kft) valamint Betéti Társaság (Bt) alapítása törzstőke befizetése nélkül a személyigazolvány valamint lakcímkártya és adókártya felmutatása mellett. Az általunk biztosított elektronikus /online cégalapítás esetén megalakulástól számított 24 órán belül a cég működőképes, és bejegyzésre kerül. A cégalapítás teljes összköltsége Kft-k Bt-k esetében: bruttó 18 000.- Ft + 15.000.- illeték, Kft alapítás a törzstőke banki befizetése nélkül lehetséges. A minimális törzstőke 500 000.- Ft, meglétéről a cég ügyvezetője nyilatkozik.

Cégalapítás - székhelymódosítás

Cégalapítás - székhelymódosítás

Az iparűzési adó a helyi önkormányzatokhoz folyik be, és ők dönthetnek a bevezetésről illetve mentességről is. Iparűzési adót annak kötelező fizetnie, akinek a vállalkozása az adott településre van bejelentve. Más esetekben - pl., ha vásárokon árul, utat épít stb. -, szintén fizetnie kell, mindig az adott önkormányzatnak. Akkor sem mentesülhet az adó megfizetése alól, ha egy adott településen van a telephelye, de a tevékenységet máshol űzi. (Ez viszont előny lehet, ha csak az adómentesség miatt dönt a cég egy település mellett, de nem ott akar valójában dolgozni.) Az iparűzési adó jelentős terhet jelent a vállalkozások számára, melyet a helyi önkormányzat szed be. Viszont vannak az országban olyan települések, melyek a munkahelyteremtés érdekében mentesítik a céget ezen adó megfizetése alól. Ha áthelyezi vállalkozása székhelyét ilyen településre, akkor céges gépjárműveinek kötelező biztosítása is alacsonyabb lesz, mivel vidéken kedvezőbbek a díjak. A Cégjegyző Kft segítséget tud nyújtani Önnek abban, hogy székhelyet béreljen az iparűzési adó mentes Pándon. Az ügyintézéssel kapcsolatos feladatokat mi elvégezzük, Önnek csak annyi a dolga, hogy aláírja a szükséges dokumentációt. Az iparűzési adó megállapításánál nem lényeges, hogy Ön hol tartja a kapcsolatot ügyfeleivel, hol szolgáltat nekik.

Cégalapítás - könyvelés

Cégalapítás - könyvelés

Székhelyszolgáltatás Budapesten és a Pest megyei iparűzési adó megfizetési kötelezettség (IPA) alól mentes településen Pándon. Azon cégek ( Kft. Bt. Zrt. stb.), melyeknek nálunk van a székhelye térítésmentesen igénybe vehetik székhelyszolgáltatásunk keretein belül tárgyalónkat partnereikkel történő üzleti találkozások lebonyolítására, de Kft. taggyűlésére vagy akár egy NAV (Apeh.) ellenőrzés lefolytatására is. Az irodai és székhely szolgáltatásunk keretein belül ingyenes Pc. használatot biztosítunk minden velünk székhelyszerződést kötött céggel, illetve szerződött partnerünk nyugodtan átnézheti az irodánkban a saját és kft-je részére érkezett faxokat és e-mail-okat is, találkozhat könyvelőjével lefolytathat különböző megbeszéléseket. Meg tudjuk oldani korrekten, kényelmesen és gyorsan az esetleges, szükséges cégmódosításokat, székhelyváltoztatásokat, vagy üzletrész átruházást is, de akár egy új kft. alapítását is. Önnek mindössze csak egyszer, a szükséges iratok elkészítése után aláírásukkor (cég alapító/módosító okiratok és/vagy a székhelyszerződés illetve adóbejelentkezés/könyvelési megbízás, bankszámla nyitás megbeszélése, postai küldemények és telefonos/személyes üzenetek átvétel/kézbesítés megbeszélése és a mindezekhez szükséges meghatalmazások elkészítésekor) kell feltétlenül személyesen felkeresnie minket!

Büntetőjogi - munkajogi ügyvéd

Büntetőjogi - munkajogi ügyvéd

Az ügyvédi iroda alapítója, Dr. Ócsai József egyetemi tanulmányait a budapesti Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán végezte, ahol 1983-ban szerzett diplomát cum laude minősítéssel. Ezt követően a Pest megyei Ügyvédi Kamaránál folytatott ügyvédjelölti, majd ügyvédi gyakorlatot. 2004-től a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja. Az iroda alapítója 1993-tól folyamatosan látta el a legnagyobb hazai mobiltelefon szolgáltató jogi képviseletét, illetve vesz részt a jogi ügyeinek intézésében, melynek során jelentős távközlési jogi, infokommunikációs és versenyjogi tapasztalatot szerzett. Konzulensként részt vett a KJK Polgári eljárásjogi iratmintatárának összeállításában. rodánk büntetőügyekben védelmet, polgári és munkaügyekben peres képviseletet és peren kívüli egyeztetést vállal. Képviseljük ügyfeleinket házassági bontóperben és vagyonközösség megszüntetési ügyekben. Készítünk ingatlan adásvételi és egyéb szerződéseket, kapcsolatban vagyunk ingatlanközvetítő irodával, vállalunk földhivatali ügyintézést is. Alapítunk, képviselünk és megszüntetünk gazdasági társaságokat, alapítványokat, egyesületeket, szövetkezeteket. Gyakorlatunk van távközlési jogi, infokommunikációs és versenyügyekben is.

Büntetőjog - Lőrik Ügyvédi Iroda

Büntetőjog - Lőrik Ügyvédi Iroda

A védőügyvéd (büntető ügyvéd, büntetővédő, büntetőjogász) jelenléte a büntetőeljárás során már ? a védekezési stratégiát is meghatározó ? kezdeti szakaszban is indokolt, mi több szükségszerű, hiszen a nyomozati szakasz olyan kritikus része az eljárásnak, ahol leginkább szükség van a professzionális jogi tanácsra és támogatásra. A büntetőeljárásban a terheltnek (gyanúsítottnak, vádlottnak) joga van ahhoz, hogy saját magát megvédje, de ahhoz is, hogy védelme érdekében az általa választott büntető védőt, védőügyvédet vegye igénybe. A védelemhez való jog fontossága többek között abban rejlik, hogy a terhelt és a hatóságok viszonyában a hatóság erőfölényét hivatott ellensúlyozni. Amennyiben büntető ügyvédre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Adósság behajtás - magánnyomozás

Adósság behajtás - magánnyomozás

Cégünk legfőbb tevékenysége a kintlévőségek behajtása. Az Elit Behajtó Biztonsági Kft. kollégái úgy vannak összeválogatva, hogy minden szempontból megfeleljenek a komoly feladatnak, ami a munkánkkal jár. Folyamatosan képzést tartunk, és tréningezünk azért, hogy ne érhessenek váratlan események. Jó néhány ügyvéd segíti behajtó tevékenységünket, amire feltétlenül szükségünk van ahhoz, hogy a törvényt a legmesszemenőkig betartva dolgozhassunk. Többféle behajtási módszert alkalmazunk, de mindegyiknél az a cél, hogy a törvény szigorú betartása mellett kellemetlen helyzetbe hozzuk az adóst. Hermann Gábornak hívnak. A rendszerváltás után kezdtem el foglalkozni a vagyonvédelemmel. Megjártam a ranglétrát. Először csak testőrként dolgoztam, később alakítottam egy Céget, és azt vezettem. Abban az időben olyan megbízásaim voltak, mint például a Fővárosi Autópiac védelme és beléptetésének szervezése. Komoly kihívás volt. Néhány évvel később kimentem külföldre dolgozni. Ott találkoztam azokkal a behajtási módszerekkel, amiket most Mi is használunk. Meggyőződésem, hogy kitartó behajtó munkával csökkenthető az adósságállomány illetve egyre kevesebb vállalkozás és magán ember gondolja úgy, hogy nem kell az elvégzett munka után fizetni. Remélem közös munkával sikerül Önnek is segítenünk elérni célját, hogy megkapja jogosan járó pénzét.

Tuti menü