Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szolgáltatók - szolgáltatások linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Szolgáltatók - szolgáltatások képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: szolgaltatok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 674 db
Zárszerelés - Zarcsere

Zárszerelés - Zarcsere

Akár azonnali segítségre van szüksége, akár teljes zárcseréket igényel lakásában, hozzánk bizalommal fordulhat. Keressen meg minket, s tudja biztonságban szeretteit biztonságos zárak által. Mi azért vagyunk, hogy megkíméljük Önt a kellemetlenségektől. Főbb tevékenységeink: zárcsere, zárnyitás, zárszerelés, zárjavítás, biztonsági zárcsere, kódkártyás zárcsere, elektromos zárak cseréje. A bejárati és beléptető rendszerek elektromos zárjának cseréjét esetenkénti helyszíni kialakítását is vállaljuk. Ezen kívül komplett távnyitós rendszerek kiépítését is vállaljuk kertkapukra vagy garázsajtókra.

Zárnyitás

Zárnyitás

Ha szorul a zárja vagy nehezen nyílik ajtaja és nem szeretné ha megkárpsítanák távolléte alatt forduljon szakemberekhez. Zárszerelési és zárjavítási munkákat vállal cégünk Pest megye és Budapest egész területén ingyenes kiszállással, minőségi szerszámokkal és tapasztalt szakemberekkel dolgozunk a magas színvonal érdekében.

Zárbetét kódolás, zárrendszer kialakítás

Zárbetét kódolás, zárrendszer kialakítás

Zárbetét kódolással lehetőség nyílik azonos zárlatú és főkulcsos zárrendszer kialakítására. Mit is jelent ez? Azonos zárlatú zárbetétek esetén a meglévő nagy kulcscsomóját elfelejtheti, hiszen a kódolás révén egy kulccsal nyithatja a különböző ajtókat, mint például: bejárati ajtó, garázsajtó, hátsó ajtó, pince lejáró, teraszajtó.

Zaj- és rezgésvédelem, zajcsillapítás

Zaj- és rezgésvédelem, zajcsillapítás

A vállalkozásunk alapvetően zajcsillapító anyagok (hangelnyelő szivacsok, hanggátló lapok stb.) kereskedelmével, a beépítést segítő tanácsadással foglalkozik. 2013 tavaszától tevékenységi körünk, a szakértői gárda bővülésével együtt kibővült. A kereskedelmi tevékenység mellett kiemelten kezdtünk foglalkozni különböző zaj- és rezgésvédelmi problémák megoldásával (pl. környezeti zajvizsgálat, munkahelyi zajvizsgálat, különféle szakértői vélemények készítése, zajcsökkentés kivitelezése stb.). A munkánk során a két tevékenységet sikeresen össze tudtuk kapcsolni, mert az általunk forgalmazott anyagok beépítésével hatékonyan tudunk zaj- és rezgésvédelmi problémákat orvosolni.

WolfPlastics

WolfPlastics

Virágcserép, balkonláda? Bármilyen műanyag kiegészítőt keres otthonába, háztartásába, nálunk gyorsan megtalálja! Webáruházunkban igényes kivitelű, magas minőségű eszközöket forgalmazunk széles választékban. Kínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy otthoni és ipari felhasználók számára is megfelelő választékot, kiváló eszközöket tudjunk biztosítani. Ruháskosár, kaniszter, tároló doboz, különlegesen kivitelezett kaniszterek, tároló ládák és számos más olyan eszköz, amelyre a mindennapokban szüksége lehet! Ha munkaterületeit szeretné tartós, minőségi anyagokkal berendezni, keressen meg bennünket bizalommal!

Webtárhely cPanellel - tárhely szakértőtől

Webtárhely cPanellel - tárhely szakértőtől

Mivel magunk is webfejlesztők vagyunk, így webtárhely csomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy az Önnek a legmegfelelőbb legyen. A Webtárhely.net tárhely csomagjaihoz cPanel admin felület is tartozik. Ez nagy előnyt jelent azok számára, akiknek már van némi tapasztalatuk a webtárhelyek terén. Saját maguk be tudnak állítani hozzáadott domaineket, aldomaineket, e-mail fiókokat, átirányításokat, stb... anélkül, hogy e-mailt kelljen küldeni az ügyfélszolgálatnak, és pontosan elmagyarázni, hogy miket szeretne beállíttatni. Ezzel rengeteg időt és energiát spórolhat meg. Reméljük, mihamarabb Önt is elégedett ügyfeleink között köszönthetjük! Ha kérdése van, vagy egyedi ajánlatot szeretne kérni, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Weboldalkészítés - webreklám

Weboldalkészítés - webreklám

Vállalok egyedi weboldalak készítését, akár hozott fotóból is. A minőség és egyediség elérhető áron juthat el önhöz. Szolgálatásaim közül kiemelném a webmarketinget, grafikai tervezést, webreklámok készítését és , ha szüksége va oldala optimalizálására vagy fejlesztésére, akkor is nyugodtan keressen meg ajánlatkérő levelével vagy hívásával. Biztosíthatom ,hogy piacképes és elérhető árakon dolgozok. Kedvezményeim elősegítik induló vállakozások internetes megejenését. Tekintse meg weboldalam és keressen meg bizalommal! Üdvözlettel: Nikos Design.

Weboldalak látogatottságának növelése - Linkmarketing

Weboldalak látogatottságának növelése - Linkmarketing

Egy weboldal sikerességéhez alapvető fontosságú, hogy azt hónapról-hónapra megfelelő számú olyan látogató érje el, akiket érdekelhet az oldal által kínált termék vagy szolgáltatás. Ha egy weboldalnak nincs megfelelő látogatottsága, az nem fog elegendő számú érdeklődőt, megrendelőt és bevételt hozni a weboldalt üzemeltető cégnek - még akkor sem, ha egyébként a weboldal és a rajta szereplő ajánlatok tökéletesek! Jelenleg az alábbi tevékenységekkel segítünk Ügyfeleink weboldalaira minél több látogatót szerezni: A hirdetési kampány előnye, hogy weboldala azonnal, alacsony költségek mellett és keresőoptimalizálás nélkül is megjelenhet a Google első találati oldalán bármilyen szóra vagy kifejezésre! A kampány előnye, hogy a hirdetések megjelenítése ingyenes, így Önnek csak a konkrét látogatók után kell fizetnie! A kampány előnye, hogy a hirdetéssel szerzett látogatók célzott látogatók, akik konkrétan érdeklődnek az Ön által kínált termék vagy szolgáltatás iránt. A Google AdWords hirdetési kampányoknak több előnye is van: weboldala, illetve annak hirdetése azonnal, alacsony költségek mellett és keresőoptimalizálás nélkül is megjelenhet a Google első találati oldalán bármilyen szóra vagy kifejezésre! A hirdetések megjelenítése ingyenes, Önnek csak a konkrét látogatók után kell fizetnie, akik a hirdetésére kattintva eljutottak weboldalára.

Weblap - honlapkészítés

Weblap - honlapkészítés

A Havasweb Kft. célja, hogy olyan internetes megjelenést biztosítson, ami jövedelmező befektetésnek fog bizonyulni több év távlatából is. Komplex átfogó szolgáltatásainknak köszönhetően a tervezés fázisától kezdve már tudatosan építjük fel a honlapokat figyelembe véve a biztonsági előírásokat, programozási szabványokat, keresőoptimalizálási elvárásokat. Weblap/webáruház készítésen kívül számos egyéb internetes megjelenéssel is foglalkozunk, pl. hírlevél küldés, banner készítés, keresőoptimalizálás, tárhely, domain szolgáltatás, stb. Új honlapunkon helyet kapott a hírek modul amin, keresztül rendszeresen híreket fogunk megosztani munkáinkról illetve az honlap világ újdonságairól, valamint rendszeres akciókkal szeretnénk új és régi partnereinket megörvendeztetni. Célunk minden olyan információ összegyűjtése, amely szükséges lehet a weblap megvalósításához. Felmérjük az Ön elképzeléseit, ötleteit, a piaci igényeket valamint mindezek technikai megvalósíthatóságát. A legtöbb honlap tulajdonos nem ért a honlap készítéshez, ami mind addig nem is gond, míg ezzel a honlap készítők vissza nem élnek, sajnos ilyennel is találkoztunk már. Az elemzés fázisában az ügyfél ötleteit és elképzelésit ültetjük át webes formába. Átgondoljuk, hogy lehet megvalósítani a legköltséghatékonyabban és profit orientáltan az igényeket.

Hirdetés
Webes arculat tervezése, honlapkészítés, keresőoptimalizálás olcsón

Webes arculat tervezése, honlapkészítés, keresőoptimalizálás olcsón

Nincs még vállalkozása fent a weben? Honlapkészítő cégünk megcsinálja Önnek egyedi weboldalát. Ha nem szeretne kifizetni sok tízezret (vagy akár százezret) weboldal készítő vállalkozások számára, akkor hasznosíthatja intelligens weboldal készítő rendszerünket is. Vállaljuk kisebb vállalkozások weboldalának fejlesztését, modernizálását, de otthonosan mozgunk nagyobb webes felületek elkészítésében is. Ügyfeleink számára tudunk ajánlani Joomla, Drupal, és Wordpress alapú CMS rendszerű weblapokat is. Akár honlapkészítés Miskolc, akár Debrecen, akár Nyíregyháza érdekli, nálunk megtalálja. A webfejlesztés mellett egyéb kiegészítő szolgáltatásokkal is várjuk ügyfeleinket: domain regisztráció, webtárhely szolgáltatás, keresőoptimalizálás, webes szövegek írása. A weboldalkészítés során mindig az ügyfél kéréseit tartjuk szem előtt, és csak olyan honlapot adunk át az ügyfélnek, amely az ügyfél igényei szerint készült. A weboldalkészítés árak tekintetében igényelhető az olcsó weboldal (20-30 e Ft, az átlagos árkategóriájú (80-100 e ft) honlap is. A webes rendszerek esetében egyedi árképzést alkalmazunk, melyet mindegyik munka előtt egyedileg állapítanak meg webfejlesztő kollégáink.

Webáruház raktározás - kiszállítás

Webáruház raktározás - kiszállítás

Amennyiben a Null-Hiba Logisztika Kft-re bízza webáruházának csomagkezelését, Ön nyugodtan foglalkozhat az ügyfélszerzéssel, hiszen mi teljes körű webáruház logisztikai szolgáltatást nyújtunk a raktározástól a csomagoláson át egészen a kiszállításig és a pénzbeszedésig. Hogy miért érdemes minket megbíznia webáruházának csomagkezelésével? Mert szakszerűbben, gyorsabban, olcsóbban és hatékonyabban ellátjuk a logisztikai feladatokat. Az egész webshop-logisztikai szolgáltatási folyamat szinte láthatatlanul lezajlik az általunk csúszda elv-nek nevezett metódus alapján.

Webáruház készítés - kereső optimalizálás

Webáruház készítés - kereső optimalizálás

Oldalunkon megtudhatja, hogy milyen szempontok alapján készül egy webáruház. Cégünk egy webáruház készítés során nagy hangsúlyt fektet a kereső optimalizálásra. Egy webáruház sikerességét nagyban meghatározza már az indulás pillanata is, hogy mennyire felel meg a kereső optimalizálási feltételeknek. Fontos, hogy az internetes keresőkben minél előkelőbb helyen szerepeljen terméke és a látogatók meg is találják azokat. Ahhoz, hogy egy webáruház hatékonyan működjön és nyereséget termeljen nagyon sok feltételnek kell megfelelnie és megfelelő szakmai valamint technikai háttér szükséges hozzá. Egy webáruház készítés során nagyon fontos a tervezés. Egy jól elkészített tervvel sok időt, energiát és pénzt spórolhatunk meg. Így lesz a kezünkben egy vázlat, egy útmutatás arról, hogy milyen lépések szükségesek a webáruház kialakításához. A webáruház készítés tervét megelőzően fontos felmérnünk és egyeztetnünk az Ön céljait és igényeit is. A legtöbb webáruház motor csak több hónapos fejlesztés után lehet kialakítani ahhoz, hogy az internetes keresők találati lista élére kerüljenek vagy egyáltalán szerepeljenek benne. A SEO CMS keretrendszert és a benne készített webáruházat már nem kell külön átalakítani, hogy jól teljesítsen a keresőkben. Arról nem is beszélve, hogy egy átalakítás pénzbe kerül és időbe, és ez idő alatt a SEO CMS rendszerben készített webáruház már pénzt termel.

Webáruház adatvédelem - Adatvédelmi szabályzat

Webáruház adatvédelem - Adatvédelmi szabályzat

Webáruháza felkészült jogilag 2013-ra? Az új adatvédelemi törvényre fel kell, ugyanis súlyos összegektől szabadíthatják meg a zsebünket a hivatal emberei. Adatvédelmi nyilatkozatoknak minden webáruház esetén egyedinek és személyre szabottnak kell lennie, ezért nem elég csupán lemásolni egyet valakitől. Kész megoldásaink segítségével megmenekülhet a bírság elől, és erre garanciát is adunk. Önnek csak el kell döntenie, hogy időt vagy pénzt szeretne spórolni és máris megszabadul egy plusz tehertől. Rendelje meg tőlünk adatvédelmi szabályzat csomagjaink egyikét, kerülje el a bírságokat.

Vőfély esküvőre - lakodalomra

Vőfély esküvőre - lakodalomra

Guba István nagyv˜fély vagyok. A nagyv˜félységet 30 éve kezdtem el mˆvelni. Azóta már több mint 600 esküv˜t vezettem le mindenki megelégedésére. Minden esetben személyesen beszélem meg a fiatal párral az esküv˜ menetét. Minden esetben személyesen beszélem meg a fiatal párral az esküv˜ menetét. Az esküv˜n összehangolom a videó, fotó, zenekar, valamint a konyha munkálatait. A zenekar pihen˜ idejében különböz˜ játékokkal szórakoztatom a vendégeket amelybe a fiatal párt is bevonom. A vacsora alatt minden menü után pohárköszönt˜t mondok Honlapomon megtalálja hogy hol vezettem már le esküv˜t. V˜fély az esküv˜ elengedhetetlen kelléke. Az esküv˜je levezetését bízza profi nagyv˜félyre! Remélem minél el˜bb találkozunk az esküv˜jén.

Vízvezeték szerelés Budapesten

Vízvezeték szerelés Budapesten

Vízvezeték szerelés, duguláselhárítás, fűtésszerelés, fertőtlenítés ? Budapest összes kerületében és Pest megyében ? olcsó árak, gyors megérkezés. Ami munkatársainkat jellemzi : Több ezer megelégedett megrendelő és ügyfél, precíz munkavégzés, minőségi anyagok felhasználása, modern technológiák alkalmazása, garancia minden elvégzett munkára, kedvező munkadíj árak, pontos megjelenés. Weboldalunkon böngészve még rengeteg hasznos tanácsot találhat az otthoni vízvezeték szereléssel kapcsolatosan.

Vízszigetelés

Vízszigetelés

Ha építkezik vagy netán felújítaná lakását, házát, nézzen szét nálunk. Megtalálni a megfelelő építőanyagokat ugyanis kulcsfontosságú. A Schomburg építőanyag rendszerek minden igényt kielégítenek, legyen szó terasz, pince szigeteléséről,falszigeletésről vagy éppen medenceszigetelésről.

Vízszerelés - gázszerelés

Vízszerelés - gázszerelés

Családi vállalkozásunk profilja az épületgépészeti szerelői munkák köré összpontosul, foglalkozunk:vízszerelés, gázszerelés, fűtésszerelés, vízóra csere és vízóra szerelés, víz gáz fűtésszerelés, vízvezetékszerelés, vízszerelés, fűtéskorszerűsítés, fűtésszerelés, kandalló központi fűtés kiépítése, darálós wc bekötés, gázszerelés, gáz fűtésszerelés, központi fűtés szerelés, fűtés korszerüsítés, radiátor csere. 1973-óta foglakozom víz gáz fűtésszerelő munkák elvégzésével, 1992-ben sikerrel tettem le a gázvezeték és készülékszerelő mestervizsgát, 1991-óta magánvállakozóként űzöm a mesterséget és azóta is aktívan űzöm azt. Legyen szó új építésű vagy felújításra váró épületről, lakásról, kis illetve nagy munkáról, hívjon bizalommal, minőségi munkavégzést kínálunk! Víz gáz fűtésszerelés Budapest és Érd területén, Pest megye nagy részén. Vízvezetékszerelés és vízszerelés munkáink főként réz és ötrétegű csőrendszerek felhasználásával történik melyeket a munka elkészültével minden esetben nyomáspróbázunk. Gáztűzhely bekötése és cseréje, szivárgások, hibák szűrése és megszüntetése, gázóra csere és az ehhez szükséges engedélyek beszerzése. Radiátoros és padlófűtési rendszerek fűtésszerelése az ehhez szükséges anyagok igény szerinti beszerzése, szakszerű telepítése. Acéllemez radiátor, öntöttvas radiátor beszerzése, cseréje, légtelenítése.

Tuti menü