Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szolgáltatók - szolgáltatások linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Rendezvények - Profi [10. oldal]
részletek »

Szolgáltatók - szolgáltatások képes leírás: Rendezvények - Profi [10. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: szolgaltatok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 674 db
Rendezvények - esküvők szervezése

Rendezvények - esküvők szervezése

Szerintem a szerelem az istenek állapota. Olyan lélekérzés, amiben éjjel-nappal lennünk kéne. Paradicsomi lét. A házasság egy olyan tudatos döntés, amit a szerelmesek hoznak meg, ahol a csapongó képzelet helyett, a reális megbízható alapokra támaszkodó kapcsolatot szeretnénk hivatalossá tenni. A pillanatnyi fellángolást felváltja az egymáshoz tartozás mély, az idő által sem kikezdhető érzése. Olyan kölcsönös vonzalomra, amely képessé teszi a házasokat a nehézségek közös elviselésére. Ezért én olyan szerelmespároknak ajánlom a szolgáltatásaimat, akik szeretnék kimondani a boldogító igent az oltár előtt, de a szertartás megszervezésének a nehézségeire nemet mondanak. Személyemben a legmegbízhatóbb koordinátort találtátok meg, egy személyes találkozás alkalmával leülünk beszélgetni, ha van konkrét elképzelés, akkor ezeket végig vesszük, ha pedig nincs még kialakult vélemény, közösen kitaláljuk, mi lenne az a stílus, megoldás, ami leginkább passzol az ízlésetekhez.

Rendezvénybútor kölcsönzés

Rendezvénybútor kölcsönzés

Szolgáltatásainkkal felejthetetlenné teheti esküvőjét, szülinapi partiját, céges rendezvényét. Folyamatosan bővülő termékekkel, kiegészítőkkel állunk rendelkezésükre (konferencia szék, műanyag szék, körasztal, bankett asztal, koktél asztal, sörpad, sörasztal). A bútorokon kívül az ezekhez elkészített éttermi, és dekor textíliákkal tudjuk emlékezetessé tenni céges, családi vagy baráti partiját, rendezvényét, emelni az ünnepi hangulatot. Partnereinkkel profi csapatot alkotva elköteleztük magunkat az Ön, illetve céges rendezvénye magas színvonalú, teljes körű kiszolgálására. Cégünknél lehetőség van rendezvénysátor bérlésére is, valamint kiegészítheti rendelését igényes, porcelán tányérokkal, minőségi evőeszközökkel, alkalomhoz illő pohár szettel is.

Rendezvény helyszínek

Rendezvény helyszínek

Ez az oldal Magyarország legszínvonalasabb rendezvényhelyszíneit gyűjti össze egy csokorba. Oldalunkon szállodák, kastélyhotelek, konferenciahotelek, fogadók, rendezvénytermek, rendezvényközpontok, szabadidőközpontok, lovas parkok, éttermek, kávézók, rendezvényhajók, múzeumok, kiállítóterek és színházak találhatók. Ezek a helyszínek tökéletesek esküvők, családi-, baráti- és céges rendezvények, konferenciák, továbbképzések, tréningek lebonyolítására. Oldalunk folyamatosan frissül és bővül. A látogatók három kategória alapján választhatnak a rendezvényhelyszínek között. Keresőnk segítségével mindenki megtalálhatja a neki legmegfelelőbb rendezvényhelyszínt, mivel oldalunk profi rendezvényszervezők, esküvőszervezők és helyszín-értékesítők tapasztalatain alapuló fejlesztés, valódi felhasználókon tesztelt rendezvényhelyszín-kereső rendszer.

Reklámtáblák - fényreklámok készítése

Reklámtáblák - fényreklámok készítése

Cégünk 1999-ben alakult. Fő tevékenységi körünk számítógépes plasztikus betűk, felíratok vágása, marása, gravírozása különféle anyagokból. Célunk az, hogy ügyfeleink egy helyen, nálunk megtalálják az éppen számukra szükséges technológiát. Éppen ezért széles palettával állunk ügyfeleink rendelkezésére a plasztikus betűk, feliratok, logók terén. Ebben grafikusaink, plasztikus referenseink, mérnökeink állnak kedves ügyfeleink rendelkezésére. Cégünk kültéri és beltéri reklám, reklámtábla, cégtábla, fényreklám gyártásával foglalkozik. Tevékenységi körünkbe tartozik továbbá cégek arculattervezése, 3 dimenziós látványtervezés, műszaki tervezés tanácsadás. Célunk visszafogottan elegáns igényes reklámberendezések, cégtáblák, display pultok, fényreklámok gyártása. Tudjuk, hogy ebben az iparágban nem ritkák a szűkös határidők, ezért mi hétvégén is állunk a kedves ügyfél rendelkezésére. Érdeklődéssel várjuk kérdéseiket, megrendelésüket! Kiváló térbeli hatást és nagy fényerőt biztosító fényreklám. Az élvilágító tábla egy gravírozott víztiszta plexilemez, melyen a gravírozott részek világítanak. Hol használható az élvilágító tábla? - Üzletekben, irodákban, bevásárló központokban. Különösen jól mutat az üzlet sötétebb részein, kirakatban vagy üvegportál mögött. Milyen előnyei vannak az élvilágító táblának? - Kis helyigény, látványos hatás. Igen kis fogyasztás.

Reklámtábla - járműdekoráció készítés

Reklámtábla - járműdekoráció készítés

Szolgáltatásaink: Reklámtábla készítés garantáltan a megrendeléstől számított 24 órán belül. Fém, műanyag alapú tábláink nyomtatással vagy vágott fóliával készülnek, szerelés igény szerint, Uniós-projekt táblák: nyomtatva, gravírozva, állvánnyal, szereléssel. Világító dobozaink 1-2 oldalú dekorral készülnek, nyomtatott és vágott felülettel dekorálva. Ponyvanyomtatás építési háló nyomtatás: 3200 mm szélességig szereléssel is.

Reklámmegoldások - testre szabott reklámajánlatok

Reklámmegoldások - testre szabott reklámajánlatok

Standard és egyedi reklámmegoldások, testre szabott ajánlatok. Tévé, rádió, nyomtatott sajtó, óriásplakát, city light, telefonfülke, metróperon, buszhátfal, építkezési védőháló, internetes megoldások, mozi stb... bármit megszerzünk Önnek! Reklámbüdzsé kialakítás és kezelés, reklámköltés-optimalizálás, kampánytervezés, médiaoptimalizálás, hosszútávú reklámjelenlét kialakítása, keresőoptimalizálás, Facebook-profilépítés, honlaptervezés és -építés, grafikai- és nyomdai munkák, esemény- és tárgyfotózás, referencia- és reklámfilm-készítés, gerillamarketing, vírusmarketing, sajtótájékoztatók szervezése, céges PR menedzselés, vásári és fesztiválos cégképviselet. Munkatársaink és beszállítóink évtizedes médiavásárlási és -tanácsadói tapasztalattal rendelkeznek. Nem pusztán elméleti szakemberekről van szó, hanem olyanokról, akik induló vagy éppen romokban heverő médiavállalkozásokat virágoztattak fel, állítottak pályára. Tehát sokat ültek az asztal másik oldalán. Most azonban átülnek a hirdetői oldalra, és rutinjukkal, szakértelmükkel szeretnék Önt szolgálni.

Reklámfilm forgatás, imázsfilm készítés, image video készítés

Reklámfilm forgatás, imázsfilm készítés, image video készítés

AZT Media AZT Média fiatal, elszánt csapatának tagjai mozgóképkészítéssel foglalkoznak. A mozgókép éltet bennünket, essen szó bármelyik műfajról: rövidfilm, reklamfilm forgatas, imagefilm keszites, imagevideo keszites. Reklámfilm készítés terén figyelemre méltó tapasztalatokkal rendelkezünk, kreatív csapatunk tagjai gyakorlottak nemcsak a reklámok és videoklip készítés világában, hanem játékfilmekben is dolgoznak, és ismerik az időszerű trendeket és jelentős szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Imazsfilm forgatas: cégek illetve magánszemélyek számára is elérhető az imazsfilm készites, imagefilm, referencia film gyártása, ezekben egy vállalkozás, intézmény vagy márka kerül bemutatásra. Kreatív megoldásokat próbálunk találni, ami teljesen kielégíti az ügyfelünk speciális óhajait. Olyanféle produkciók kivitelezése a célkitűzésünk, ami nemzetközi szinten is versenyképes, de mindezt költséghatékonyan. Meghatározó számunkra az ügyfeleink elégedettsége, essen szó bármilyen műfajról vagy stílusról. Reklámfilmjeink számos díjat bezsebeltek. Kiemelten fontos számunkra a rövid műfaj kisjátékfilmjeink és animációs rövidfilmjeink terén, amelyek sűrűn szerepelnek magyar

Redőnyök - napellenzők forgalmazása

Redőnyök - napellenzők forgalmazása

15 év árnyékolástechnikai tapasztalattal vállaljuk épületek külső és belső árnyékolását, árnyékoló berendezések automatizálását. Igény szerinti egyedi árnyékoló megoldások. A redőny, napellenző, napernyő, zsalúzia, szúnyogháló mellett belső árnyékolók is, mint reluxa, roletta, szalagfüggöny, pliszéfüggöny, sávroló megtalálható kínálatunkban. Redőnyeink kiváló hő- és hangszigetelők. Alumínium redőnnyel a nyílászáró hőszigetelési értékét 0,2 W/nm K-val javíthatja. Zajszigetelő értéke Rw =36 Db. Mivel minden alkatrészük alumínium, így egyben mechanikai védelmet is nyújtanak betörés ellen. Különböző méretű lamellákkal kínáljuk a redőnynél jobb fényszabályozást biztosító zsaluziát. A napellenzők szerkezete alumínium profil, kötőelemei rozsdamentesek ezért megjelenésük esztétikus és ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Az árnyékot adó ponyva erős UV védelemmel van ellátva, vízlepergető és penészedésgátlóval impregnált. Belső árnyékolók között megtalálhatók a trópusi fából készült lamellás árnyékolók is. A redőny lamellái légkamrás műanyag, ill. polimetán habbal hőszigetelt, kétszer beégetett lakkozással felületkezelt alumínium profilból vagy a napjainkban ismét teret hódító fából (borovi fenyő, trópusi fa) készülnek. Kérhetők a tokba épített, a redőnytől függetlenül működtethető üvegszálas mobil szúnyoghálóval. A redőny működtethető zsinóros vagy gurtnis felcsévélővel.

Raktárkezelő - számlázó programok

Raktárkezelő - számlázó programok

Raktárkezelő program már 10.900 Ft-tól! Korlátlan számú termék árukészletének nyilvántartása, tetszőleges számú raktárban, vonalkód kezelése, leltár, stb.Nagyon sokan keverik a raktárkezelő és a készletnyilvántartó fogalmakat, azonban ez a két szó két teljesen eltérő típusú programot takar. A raktárkezelő programokat olyan helyeken (pl. raktárban) használják, ahol nem kell számlákat kiállítani, csupán a termékek árukészletének nyilvántartására, nyomon követésére van szükség. Ezzel szemben készletnyilvántartó programot pedig olyan helyen (pl. bolt, iroda, stb.) használnak, ahol az árukészletek nyilvántartásán túl szükség van számlák kiállítására is. Nagyon sokan keverik a raktárkezelő és a készletnyilvántartó fogalmakat, azonban ez a két szó két teljesen eltérő típusú programot takar. A raktárkezelő programokat olyan helyeken (pl. raktárban) használják, ahol nem kell számlákat kiállítani, csupán a termékek árukészletének nyilvántartására, nyomon követésére van szükség. Ezzel szemben készletnyilvántartó programot pedig olyan helyen (pl. bolt, iroda, stb.) használnak, ahol az árukészletek nyilvántartásán túl szükség van számlák kiállítására is. Összefoglalva tehát a fő különbség a két típusú program között, hogy a raktárkezelő programokban nincs számlázási funkció, a készletnyilvántartó programokban pedig van.

Hirdetés
Raktárak - üzemi épületek acélszekezet gyártása

Raktárak - üzemi épületek acélszekezet gyártása

Az Ambrus Acélszerkezet Gyártó és Építő Kft. 2003 óta családi vállalkozásként működik. Ezt megelőzően a vezetőség 1988 óta működött az építőipar területén, akkor még egyéni vállalkozásként. A tevékenységünk során megvalósult számos létesítmény építése során szerzett tapasztalatok biztosítják a kivitelezés folyamán a felelős és precíz munkavégzést. Nálunk nincsenek standard méretek, egyedileg, garantált mérnöki statikai tervezés alapján gyártjuk le a kért szerkezeteket. Műhelyhátterünk, gyors és szakképzett csapatunk lehetővé teszik a szerkezetek azonnali gyártását. A gyártás és építés során I. osztályú anyagokból, szakképesített hegesztőink, gyors és felelősségteljes munkavégzéssel valósítják meg a legegyedibb szerkezeteket. Az egyedi acélszerkezetek gyártásán túl igény szerint vállaljuk az épületek teljes körű kivitelezését. Cégünk saját tulajdonú telephelyén Lőrinciben egy 1000 m2-es gyártóüzemben 20 fő állandó alkalmazottal áll a vevők rendelkezésére, a megrendelt egyedi acélszerkezetek határidőre való legyártásához. Az egyedi acélszerkezetek gyártásán túl igény szerint vállaljuk az épületek teljeskörű kivitelezését. Állandó szerelőcsapatunk mellett, szükség esetén, megbízható, jól bevált alvállalkozókat is bevonunk. A gyártás és építés során I. osztályú anyagokból, szakképesített hegesztőink, gyors munkavégzéssel valósítják meg a legegyedibb szerkezeteket.

Raiffeisen-Agro

Raiffeisen-Agro

A Raiffeisen-Agro Magyarország Kft. a magyar mezőgazdaság kis-, közép- és nagy termelőit illetve vállalkozásait szolgálja ki az agráriparhoz kapcsolódó termékekkel, illetve széleskörű kapcsolati tőkével rendelkező termény kereskedőként segíti a gazdálkodókat a piacra jutásban és a nyereséges gazdálkodásban.Az agrárvállalat legfontosabb értékei, amelyeket tevékenysége minden területén maximálisan szem előtt tart, a minőség, a megbízhatóság, a folyamatos innováció, és a rugalmasság. Partnereink a gazdálkodáshoz szükséges valamennyi szolgáltatást megtalálhatják nálunk: input anyag, gázolaj, szaktanácsadás, finanszírozás, tárolás-tároltatás, termény felvásárlás.

Qness Magyarország keménységmérő gépek forgalmazása

Qness Magyarország keménységmérő gépek forgalmazása

Legújabb fejlesztésű Qness keménységmérő gépek forgalmazása, telepítése, szervizelése országosan. Megoldás a keménységmérésben: Materialteszt Kft. Célunk, hogy az előkészítés, gyártás és az ipar egész területén működő nagy számú műszer, berendezés folyamatosan megbízhatóan és főleg pontosan üzemeljen. E cél megvalósításában segít minket a javítás és karbantartás területen eltöltött több mint huszonöt éves szerviztapasztalat, és számos szerviztanfolyam, továbbképzés is. Alkalmasságunkat mutatja az a tény is, hogy több, mint tíz éve kalibráló laboratóriumot működtetünk az MSZ EN ISO 17025:2005 sz. szabvány szerint.

Pur-Bau

Pur-Bau

A Pur-Bau építőipari cég 1994 óta foglalkozik műgyanta burkolóanyagok és komplett padozatok készítésével. Az első osztályú minőséget képzett,profi szakemberek biztosítják. A cég folyamatosan fejleszti technikai hátterét. A padlóburkolat minden területen a leginkább igénybevett felület, ezért kell olyat választanunk, ami időt álló és strapabíró, ráadásul esztétikailag is szép látványt kell, hogy nyújtson. A műgyanta padlóburkolat amellett, hogy látványos, könnyen tisztítható, továbbá sok-sok éven keresztül hivatott szolgálni a talpunkat.

Pszichológiai tanácsadás

Pszichológiai tanácsadás

Mostani felgyorsult életvitelünkben sok stressznek vagyunk kitéve, ami komoly pszichológiai megterhelés. Egyre több embernél diagnosztizálnak hangulatzavarokat, pánikbetegséget. Sokan rendelkeznek különböző fóbiákkal,vagy a szorongás egyes formáival. Egyre többen szenvednek önértékelési zavaroktól. Ha Ön is érintett, tanácsos pszichológiai tanácsadás igénybe vétele. Sőt, ha nem is küzdünk pszichés zavarokkal, a pszichológiai tanácsadás sok problémánk megoldásában segíthet a konfliktuskezeléstől a tanulási nehézségekig.

PRP kezelés - arcfiatalítás

PRP kezelés - arcfiatalítás

Az elmúlt években világszerte a PRP kezelés (hétköznapi gyakori elnevezése: vámpír-kezelés, Drakula-terápia) vált a legelterjedtebb bőr, illetve a bőralatti kötőszövet öregedését gátló, bizonyos értelemben bőrfiatalító kezeléssé. A Drakula terápia - vagy más néven Vámpír-kezelés - nagy hatékonysággal képes a saját fiatal kötőszöveti sejtekben levő regenerálódást, sejtosztódást, szövet-fiatalodást kiváltó speciális anyagok, úgynevezett sejt-sejt kommunikációs faktorok felszabadítására. A három kezelésből álló beavatkozás jótékony hatása általában 24-30 hónapon át megmarad.

Profi szövegírás - Facebook oldal kezelése

Profi szövegírás - Facebook oldal kezelése

Jó bemutatkozó szövegre, prospektusra, frappáns szlogenre van szüksége, de nincs ideje rá? Mi segítünk, vegye igénybe szövegírás szolgáltatásunkat! Minden egyén vagy vállalkozás számára fontos, hogy a küldött üzenet célba találjon, viszont a tapasztalat azt mutatja, hogy ezek nem mindig érik el a kívánt hatást. Amennyiben egy szöveg megírására van szüksége, legyen az kiadvány, induló céges honlapjának bemutatkozása, egy tervezett sajtóközlemény, vagy webes tartalmának naprakészen tartása, frissítése, úgy segítünk azt megfelelő formába önteni és a leghatékonyabb módon megjeleníteni.

Profi kútfúró! Kút igénye szerint.

Profi kútfúró! Kút igénye szerint.

Katasztrofális szárazság van Magyarországon, Közép- és Dél-Európában és az Egyesült Államokban, valószínűleg mégsem 2012 lesz a legmelegebb év. Vízigényünk az elkövetkező évek során is tovább fog nőni.Mindenki a saját pénztárcáján érezheti, hogy az ivóvíz ára az elmúlt években több száz százalékkal emelkedett, jelenleg is folyamatosan drágul. ?Éppen ezért egyre többen választunk ivóvíz takarékos megoldást, saját fúrt kútról történő házi vízellátást, locsolást, öntözést. Saját kútvíz köbméterenkénti bekerülési ára csupán 10-15 Ft-ba kerül, amíg a vezetékes víz 800-1500 Ft között van.

Tuti menü