Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szolgáltatók - szolgáltatások linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Vízparti - Vállalatirányítási [2. oldal]
részletek »

Szolgáltatók - szolgáltatások képes leírás: Vízparti - Vállalatirányítási [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: szolgaltatok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 674 db
Vízparti nyaralás - horgász paradicsom

Vízparti nyaralás - horgász paradicsom

Vízparti nyaraló-házunk az ország egyik legtisztább vizű folyójától, a festői szépségű Hármas-Köröstől kb. 300 méterre található, Gyomaendrődön. A horgászház az itt lévő, halakban gazdag 16 holtág egyikén, a Hantoskerti Holt-Körös partján fekszik. A holtág patkóalakban nyúlik be a város központi részébe, és szigetként öleli körbe a ligetet, így a páratlan szépségű tájat, a vizet, valamint a város kínálta kényelmet egyszerre élvezhetik vendégeink. A horgásznyaralótól kb. 10 perc sétára található a városközpont, a közelmúltban felújított Liget Gyógyfürdő, különböző éttermek, kávézók, cukrászda, posta, bank-automata és különféle bevásárlási lehetőségek. A mintegy 100 m2-es vízparti horgászház télen-nyáron igénybe vehető, központi fűtéssel ellátott téglaépület, zárt udvarában gépkocsi-beállási lehetőséggel. A kétszintes vízparti nyaraló 6-8 személy részére biztosít kellemes, nyugodt pihenést. A vendégház felső szintjén két, külön bejáratú, 2-2 ágyas hálószoba, színes kábel TV-vel, ventillátorral, külön zuhanyozó, kis társalgó sarok garnitúrával és a vízpartra néző, fedett terasszal. A földszinten fürdőszoba káddal, külön WC, az emeleten pedig zuhanyzó található. A gondozott kertben nyolcszemélyes asztal padokkal, napernyővel, hintaágy, napozóágyak, és kerti zuhany teszi kényelmessé a pihenést. A szabadban való grillezéshez kőgrill, a szalonnasütéshez tűzrakóhely található.

Vízadagoló szódagépek árusítása - ballonos ásványvíz forgalmazás

Vízadagoló szódagépek árusítása - ballonos ásványvíz forgalmazás

Cégünk 19 literes ballonos ásványvíz és hálózatra köthető szóda-automaták forgalmazásával, valamint különböző ásványvíz adagolók bérbeadásával, szikvíz gyártásával foglalkozik, immár 10 éve. Valamint foglalkozunk ballonos vízadagoló automaták telepítésével, hálózatra köthető szódagép forgalmazásával, karbantartásával, és a hozzájuk való ballonos ásványvíz kiszállításával. A vízadagoló automaták praktikusan elhelyezhetőek gyárakban, irodákban, üzlethelyiségekben, hivatalokban, bemutatótermekben, mellyel igényeinek megfelelően hűtött, fűtött, vagy szénsavval dúsított prémium minőségű ballonos ásványvizet fogyaszthat. Az Aquagold-Szikvízgyártó Kft. a kiváló minőségű, ideális összetételű, Veritas Gold ballonos ásványvizet kínálja Önnek, munkatársainak, vendégeinek és ügyfeleinek rendszeres fogyasztásra vízadagolóiból. Számunkra az a legfontosabb, hogy ügyfeleink elvárásait maximálisan teljesíteni tudjuk. Tevékenységünket kiterjesztettük immáron vízszűrők forgalmazására, és beszerelésére nagyon kedvező árakkal.

Viza Travel Kft.

Viza Travel Kft.

A pécsi központú Viza Travel Kft. a Budapest Liszt Ferenc repülőtér mellett öt szomszédos reptérre (Pozsony, Bécs, Graz, Zágráb és Eszék) is szállít utasokat. Cégünk elsősorban Baranya, Tolna és Somogy megyéből szállít utgasokat, de egyéni utazáshoz is igénybe vehető szolgáltatásunk, magyarországi és külföldi úti célokhoz egyaránt. A kényelmes utazás érdekében járműveink klíma berendezéssel és vezeték nélküli internettel rendelkeznek. A viteldíjakról honlapunkon tájékozódhatnak, melyek kalkulátor segítségével pontosan kiszámíthatóak.

Vitorlás csapatépítő trainingek - céges rendezvények

Vitorlás csapatépítő trainingek - céges rendezvények

Növelje cége hatékonyságát, eredményességét csapatépítő programunkkal! Céges rendezvények, outdoor tréningek 6-150 főig a Pannon Yacth Charternél. Csapatépítő tréning Bavaria Cruiser hajókon, a Balatonon. Látogasson el oldalunkra, ahol további információkat olvashat tréningjeinkről, programjainkról.

Visegrádi országok szállítmányozója - fuvarozója

Visegrádi országok szállítmányozója - fuvarozója

Hányszor fordult már elő, hogy kellemetlen helyzetbe került üzleti partnere vagy főnöke előtt, mert késett a szállítás, bizonytalanok a szállítmány információi és a szállítmányozó sem tudott érdemi felvilágosítást adni az áru hollétéről? Netalán a szállítmány sérülése, elveszése okozott komoly problémákat, vagy a fuvarozás más körülményei miatt volt kellemetlensége? Vagy csak egyszerűen nem kapott időben fuvardíj ajánlatot egy fontos kalkulációhoz? V4transport a visegrági országok fuvarozás specialistája. Ha profira bízza szállítmányát, a nyugalmat választja. Cégünk nem csupán hamar célba juttatja rakományát, de páratlan kapcsolatrendszerén keresztül kiemelkedő biztonságot nyújt. Tapasztalatunk páratlan a régióban (Csehország, Szlovákia, Lengyelország). Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek, jól képzettek a szállítások többsége rutin feladat számukra. Vállaljuk közúti fuvarok szervezését 1, 5 tonnás furgonokkal, 3, 5 tonnás, kamionokkal, normál 24 tonnás ponyvás szerelvényekkel, igény esetén darabáruk, temperált és veszélyes áruk fuvarozását. Kiemelten kezeljük az árubiztonság kérdését, alvállalkozóink CMR felelősségbiztosítással, vállalatunk szállítmányozói felelősségbiztosítással rendelkezik. Azon dolgozunk, hogy szállítmánya gyorsan, pontosan megérkezzen, és áruja végig biztonságban legyen a szállítás során.

Vírus és spam szűrés - hálózatépítés

Vírus és spam szűrés - hálózatépítés

Segítségünkkel mindig a legoptimálisabb időpontban hajthat végre frissítéseket, átállásokat, és folyamatosan tájékoztatjuk az IT szektor azon újdonságairól, melyek segítségével még hatékonyabbá teheti működését, melyek kivitelezésében is állunk rendelkezésükre. Átvesszük Öntől a teljes informatikai eszközparkjának kezelését, és szükség esetén akár több szakemberünkkel üzemeltetjük azt. Előre egyeztetett óraszám alapján jelen vagyunk telephelyén/telephelyien így rögtön megoldást nyújtunk informatikai problémáira. Javaslatot teszünk a fejlesztésekre, és kivitelezzük azokat. Ha kell betanítjuk alkalmazottaikat egy adott program használatára, beszerezzük és üzembe helyezzük az új munkaállomásokat vagy csak egy toner-t cserélünk nyomtatójában. Szükség esetén a nap 24 órájában rendelkezésre állunk a központi rendszergazda - helpdesk telefonszámunkon. Cégünk azoknak a kis- és középvállalkozásoknak (elsősorban Budapesten és Miskolcon) szeretne segítséget nyújtani, akik szeretnének gondoskodni informatikai rendszereik stabil, folyamatos és biztonságos működéséről, de nem engedhetik meg maguknak egy főállású rendszergazda alkalmazását. Tudjuk, hogy milyen informatikai problémákkal küzdenek, ismerjük a leghatékonyabb megoldásokat. Kipróbált, gyors és bevált rendszergazda megoldásokkal látjuk el Önt, amilyeneket magunk is használunk munkánk során.

Virágkötők - virágkereskedők áruháza

Virágkötők - virágkereskedők áruháza

A Virág Trend Nagykereskedelmi Áruház a Flóra Hungária Virágpiac közelében, Szigetszentmiklóson, 2005. októberében a Leshegy Ipari Parkban nyitotta meg kapuit, kifejezetten a kereskedők részére. 25 év szakmai tapasztalat és családi vállalkozás (Béker Kft., Mátészalka) eredménye ez az áruház, melyben igyekszünk a hagyományokat az új trendekkel ötvözni. 1500 nm-en, de mégis családias hangulatban kínálunk mindent, amire egy virággal, dekorációval foglalkozó kereskedőnek, virágkötőnek, rendezvényszervezőnek szüksége lehet. Az áruházunkban széles választékban található vágott és cserepes virág, többféle kosár és fonottáru, kerámia, kaspók, vázák, üvegáru, szalagok, ajándékcsomagolók, dekorációs kellékek, gyertyák, illatos mécsesek, ajándéktárgyak, egzotikus száraz virágok, speciális virágföldek, száraz-vizes tűzőhabok, teklagyöngyök és egyéb virágkötészeti segédanyagok. Termékeink a világ számos országából, közvetlenül a gyártóktól, termelőktől érkeznek és kerülnek a polcokra, ennek köszönhető a folyamatosan kedvező ár és a kitűnő minőség. Az önkiszolgáló áruház jellegéből adódóan, már jóval a jeles ünnepek előtt, előrendelés nélkül kínáljuk az adott eseménynek, szezonnak megfelelő áruválasztékot. Hétfőtől szombatig, sőt a nagyobb ünnepek előtt vasárnap is nyitva tartunk, hogy megkönnyítsük partnereink munkáját. Nagy örömünkre szolgál, hogy egyre több hazai és külföldi.

Vezetékes - vezeték nélküli riasztók szerelése

Vezetékes - vezeték nélküli riasztók szerelése

Riasztó rendszerek telepítését, szerelését,karbantartását, cserését és bővítését vállaljuk. Budapesten minden kerületben, Pest megye túlnyomó részén is dolgozunk! Ránk éjjel-nappal számíthat minden nap. Legyen szó egy új érzékelő felszereléséről vagy teljesen új riasztó rendszer telepítéséről, minden riasztó szerelést vállalunk. Sokan csak gondolkodnak azon, hogy riasztórendszert szereltessenek fel.Viszont amikor a szomszédságban vagy rokonságban történik betörés, akkor érződik csak igazán a veszély megléte.Általában ahova betörtek, oda kérnek telepítést (szinte azonnali időpontot kérve). A riasztóknak egyrészt elrettentő hatása van, másrészt sokat spórolunk, a betörés káraihoz képest, ha előre gondolkodunk. Lehetőség van vezetékes és vezeték nélküli riasztók felszerelésére is. Továbbá távfelügyeletek felé a riasztónkat rá is lehet kötni, így ha ön nem ér rá hogy hazamenjen egy szolgálat a lehető leghamarabb a helyszínre meg és értesíti önt, illetve ha szükséges a hatóságokat is. Riasztó szerelőnek lenni egy bizalmi munkakör.Riasztó szerelő kollégáink referenciákkal és ekölcsi bizonyítvánnyal rendelkeznek. Sok riasztó szerelő csak bizonyos márkákat szerel, ezzel szemben mi szinte minden magyarországon forgalomba hozott risztót szerelünk. Riasztó szerelőink szakmai felkészülsége naprakész, ezért szinte minden elhártanak.Természetsen emelett jó szerszámozottsággal rendelkeznek.

Végrehajtásjogi - öröklésjogi ügyek

Végrehajtásjogi - öröklésjogi ügyek

Jogi tanácsadás, jogi képviselet irodánk fő tevékenysége cégek és magánszemélyek részére. Ingatlan adás-vétel, bérlés során jogi segítséget nyújtunk. Házassági, vagyonjogi szerződés készítése, öröklési jog, egyéb magánjogi szerződések előkészítése, földhivatali és egyéb ügyintézés napi feladataink közé tartozik. Munkajogi ügyekben is nyújtunk jogi tanácsadást és képviseletet munkaadóknak és munkavállalóknak egyaránt. Cégalapítás vagy éppen felszámolás zajlik? Sok kintlévőség halmozódott fel? Minderre hatékony segítséget kínálunk. Az adó és vámjog, valamint a kártérítési jog területén is otthon vagyunk. Ügyvédi irodánk szakszerűen képviseli Önt, akár cégalapításról, ingatlan adásvételről, vagy bármilyen jogi eseményről legyen szó. Legfőbb jellemzőnk a gördülékeny ügyintézés, a nagyfokú rugalmasság, az ügyek hatékony és gyors megoldása. Ügyvédi Irodám célja a jogi problémák ügyfélközpontú, gyakorlatias megközelítése és azok hatékony megoldása a legmagasabb szakmai színvonalon, ennek során törekszünk a jogi feladatok ügyfélközpontú megközelítésére, a felmerülő jogi lehetőségek közérthető ismertetésére, a döntésben való segítségnyújtásra és az ügyek minél egyszerűbb és költséghatékony módon történő megoldására.

Hirdetés
Végleges szőrtelenítés - talpmasszázs

Végleges szőrtelenítés - talpmasszázs

Már nálunk is elérhető az a korszerű, fájdalommentes és gyors eljárás a végleges szőrtelenítés, ami tökéletesen sima, ápolt és kívánatos bőrt eredményez.Mindezt biztonságosan, hatékonyan és elérhető áron nyújtjuk a legmodernebb Ipl technológiával. Emellett készülékünk nem csak végleges szőrtelenítésre használható, hanem olyan gyógyászati és esztétikai eljárásokat is lehetővé tesz, amelyek könnyen hozzáférhetők az Ön számára is. Masszázsainkról és áraikról bővebben oldalunkon olvashat! Évszázadok óta nagy gondot fordítunk a nemkívánatos szőrszálak eltávolítására. Manapság a legfontosabb számunkra azonban az, hogy meddig tart a szőrtelenítés eredménye. Az Egyesült Államok és Nyugat-Európa után már nálunk is elérhető az a korszerű, fájdalommentes és gyors eljárás a végleges szőrtelenítés, ami tökéletesen sima, ápolt és kívánatos bőrt eredményez. Több mint 4 éves tapasztalatunk alapján a villanófényes szőrtelenítés hatékonyságú a testtájak szerint ezért eltérő számú kezelést igényelnek. Például míg a bikini vonal, hónalj, lábszár 4-6 kezelés után kikopik, addíg az arcon lévő szőrzet, és az intim rész nehezebben kezelhető. Ezeken a részeken a tartós szőrtelenítést el kell végeznünk legalább 5-8 alkalommal. A legismertebb szőrtelenítési eljárások bemutatása, melyeknek nem titkoljuk előnyüket, de hátrányukkal is tisztában kell lennünk.

Védőügyvéd - büntetőjogász

Védőügyvéd - büntetőjogász

Gazdasági büntetőjoggal kapcsolatos kérdésével forduljon szakemberhez! A büntetőjogra szakosodva látjuk el ügyfeleink védelmét a büntetőeljárás minden szakaszában az ország egész területén a lopás vétségétől a gazdasági bűncselekményeken át az életellenes cselekményekig. Ha bűncselekmény elkövetésével vádolják, vagy ha mindössze tanácsot szeretne, forduljon hozzánk! Vidákovics Ügyvédi Iroda. Ügyvédek titoktartási kötelezettsége: Az ügyvédet - ha az ügyvédi törvény másként nem rendelkezik - titoktartási kötelezettség terheli minden olyan adatot, tényt illetően, amelyről a hivatásának gyakorlása során szerzett tudomást. E kötelezettség független az ügyvédi megbízási jogviszony fennállásától, és az ügyvédi működés megszűnése után is fennmarad. A titoktartási kötelezettség kiterjed az ügyvéd által készített és a birtokában levő egyéb iratra is, ha ez a titoktartás körébe tartozó tényt, adatot tartalmaz. Az ügyvédnél folytatott hatósági vizsgálat során az ügyvéd nem tárhatja fel a megbízójára vonatkozó iratokat és adatokat, de a hatóság eljárását nem akadályozhatja. A megbízó, a jogutódja és a törvényes képviselője a titoktartási kötelezettség alól felmentést adhat. Az ügyvéd olyan tényről és adatról, amelyről mint védő szerzett tudomást, felmentés esetén sem hallgatható ki tanúként. A titoktartási kötelezettség az ügyvédi irodákra és alkalmazottaikra megfelelően irányadó.

Vasaló szolgálat

Vasaló szolgálat

A Vasalás24 által nyújtott expressz vasalás szolgáltatást a Car-Depo Kft nyújtja. Cégünk háztól-házig vasalást biztosít díjazás ellenében, mindazok számára, akik úgy érzik, hogy idejüket hasznosabb időtöltéssel ütnék el a vasalás helyett. Szolgáltatásunkat ingyenes kiszállással és csomagolással vállaljuk, csak a vasalás díját kell megfizetni a vasalandó ruhák súlya alapján. A ruházati textíliák vasalása során igény szerint éllel, él nélkül, hajtogatva vagy vállfára is biztosítani tudjuk a ruhákat. Kizárólag olyan vasalónőkkel dolgoztatunk, akiknek munkájával elégedettek vagyunk. Ügyfélszolgálati számunkon bővebb felvilágosítás kérhető a vasalás megrendelésével kapcsolatban, a 06 20 405 7004-es telefonszámunkon. Cégünk székhelye: 2094 Nagykovácsi Hidegkúti u. 30 (Nincs ügyfélfogadás!)

Vasalás, mosás, tisztítás

Vasalás, mosás, tisztítás

Cégünk komplex szolgáltatást nyújt magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt már 35 éve! Akár egy ruhadarabot is elvállalunk, vagy akár több ezret is egyszerre - igénytől függően. Előnyünk a piacon, hogy egyszerre tudunk kezdvező áron, minőséget nyújtani vasalás, mosás, ruhajavítás, tisztítás, varrás, kölcsönzés területen, így kölcséghatékonyabban, gyorsabban teljesülnek az Ön igényei.

Változatos mintákkal napellenzők

Változatos mintákkal napellenzők

A Royal Redőnyöknél változatos mintákkal lehet impregnált ponyvából, vagy esetleg motoros működtetéssel napellenzőket rendelni. Ezen felül mindenféle színben választhatóak a redőnyök is, és a reluxák, ami által bármely belső tér kiváló kiegészítője lehet. Amennyiben a vásárlás előtt az érdeklődő szeretné megtekinteni személyesen az alapanyagokat illetve a mintákat, színeket, ezt megtehetik Budapesten, a XIX. kerületben a bemutató termükben. A redőnyök és napellenzők mellett, szúnyogháló forgalmazással is foglalkoznak.

Váltózár beszerelés, most akciós áron, Sky Info Kft.

Váltózár beszerelés, most akciós áron, Sky Info Kft.

Váltózár ingyenes beszereléssel szinte az összes autó márkához! Kérem tekintse meg referenciáinkat és kérjen ajánlatot ma. Cégünk szerves részét képezi az autó lopás elleni küzdelemnek. Úgy válasszuk ki termékeinket, hogy azok ne felesleges anyagi kiadások legyenek hanem hathatós védelmet nyújtsanak az autó tulajdonosának. Egy autó biztonsága mindig a tulajdonostól és a jól felépített védelemtől függ. Sajnos az autólopás itt van köztünk, velünk él és soha nem tudhatjuk mikor következünk mi. Az értékesítői és beszerelői hálózatunk kiépítése mellett kiemelt figyelmet szentelünk a megfelelő műszaki háttér meglétének is a folyamatos fejlesztés érdekében. Cégfilozófiánk részeként nem csupán állandó megrendelőinkkel, vásárlóinkkal alakítunk ki személyes kontaktust, hanem a beszerelést végző szakemberekkel is, amely lényeges eleme a műszaki fejlesztés folyamatának.

Vállalkozói tanfolyamok - felnőttképzések

Vállalkozói tanfolyamok - felnőttképzések

Sok mikro- és kisvállalkozás tulajdonosának igazi rémálom a nyári időszak, hiszen beköszönt az utálatos uborkaszezonként emlegetett jelenség, melynek a jellemzőit biztosan Te is ismered: kevés érdeklődő, kevés vevő, minimális reakció a megszokott hirdetési formákra. Lássuk csak mit tehetünk?

Vállalatirányítási rendszer tanácsadás - projektvezetés

Vállalatirányítási rendszer tanácsadás - projektvezetés

Cégünk független tanácsadás szolgáltatást nyújt olyan cégek számára, akik szeretnék a vállalatirányítási rendszer kiválasztását és bevezetését gyorsan, egyszerűen és hatékonyan véghez vinni. Egyetlen vállalatirányítási rendszer gyártó céggel sem állunk szerződésben, ez biztosítja ügyfeleink számára, hogy kizárólag úgy segítünk ERP rendszer kiválasztásában, ami a cég számára ideális. A teljes projekt ideje alatt minden tekintetben a megbízónkat képviseljük. Egy vállalatirányítási rendszer bevezetése bonyolult és hosszadalmas feladat, ezért szükség van a tanácsadás szolgáltatásra ahhoz, hogy ne legyen ez a folyamat indokolatlanul hosszú és feleslegesen túl költséges. A tanácsadás oldalon megtalálhatók a referenciáink, melyek révén látható, hogy kis és nagyvállalatok számára egyaránt szükséges egy megfelelő ERP rendszer. Az oldalon fontos információk is leírásra kerültek, bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk a kapcsolat oldalon található elérhetőségek bármelyikén. A forgalomban lévő vállalatirányítási rendszer típusok megismerése igen sok időt vesz igénybe, nem szükséges mindezzel tisztában lennie egy cégvezetőnek, hiszen a tanácsadás egyik fő funkciója, hogy a leginkább megfelelő vállalatirányítási rendszer kerüljön kiválasztásra. Vállalatirányítási rendszer tekintetében még manapság is él az a tévhit, hogy csupán a nagyvállalatok tarthatnak igényt rá.

Tuti menü