Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szolgáltatók - szolgáltatások linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Vákuummasszázs - TotalGames [3. oldal]
részletek »

Szolgáltatók - szolgáltatások képes leírás: Vákuummasszázs - TotalGames [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: szolgaltatok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 674 db
Vákuummasszázs

Vákuummasszázs

Szépüljön velünk! Alakformálás Narancsbőr kezelés, Vákuummasszázs, Ultrahangos zsírbontás, Tű nélküli mezoterápia, Elektroprotáció,Hullámmasszázs, Izomstimulálás, Mélymeleg-terápiás kezelés Narancsbőr Kezelések a Belváros Szívében!Azonnali időpontfoglalás bejelentkezés akár online. Kezeléseinket személyre szabva végezzük legyen ön is az elégedett vendégeink között!A vákuummasszázs során az üveg kezelőfejben vákuum keletkezik, amely felszívja a bőrt, a zsírsejtek kitágulnak, falaik átjárhatóvá válnak. A szívócsövet a nyirokerek mentén húzogatva masszíroz és salaktalanít. Egyidejűleg történik meg a salakanyagok kipréselése a zsírsejtekből, a depózsír elégetése és a bőr feszessé tétele. A bőrfelület csodálatos frissességet kap, a kezelés után pedig még napokkal később is fokozott a szervezet zsírégetése, ami a legbiztosabb út a fogyás felé.További információért keressen fel minket.

Vagyonvédelem

Vagyonvédelem

Biztonságtechnika felsőfokon a Monsignore Security-nél! Tökéletes biztonságtechnikai megoldások magánszemélyek, társasházak és önkormányzatok részére is! Kérjen ajánlatot még ma!Az őrszem digitális megfigyelőrendszerrel mindig egy lépéssel a betörők előtt jár majd! Kamerás megfigyelő rendszerek telepítése és karbantartása kedvező áron!Betörésjelző rendszerek telepítése gyorsan, szakszerűen és kedvező áron a Monsignore Security-vel! Válassza Ön is a PARADOX termékeket : a PARADOX márkanévvel ellátott riasztórendszerek kezelése egyszerű, megbízhatóak és a Monsignore Securitynél most akciós áron igényelhetőek. Tekintse meg a PARADOX betörésjelző rendszerek előnyeit honlapunkon!

Vagyonőr képzés

Vagyonőr képzés

Továbbra is szeretettel várjuk leendő hallgatóinkat, akiket érdekel a vagyonőr őr szakma. Akik jó kereseti lehetőséget biztosító foglalkozást szeretnének tanulni valamint felkészített, jól képzett szakemberek szeretnének lenni. Mindent el fognak sajátítani, ahhoz, hogy igazi profivá váljanak. Némi kiegészítéssel, ugyanazt a tananyagot fogják tanáraink leadni, mint a régi rendszerben. Maga a tanfolyam, módosításokon, átalakításokon ment keresztül. A képzés jellege, köztük névváltoztatás is történt, de fontos tisztázni, hogy az új rendszerben a Személy- és vagyonőr képesítés régi megfelelője a vagyonőr, biztonsági őr tanfolyam volt.

Üzlethelyiség - raktár takarítás

Üzlethelyiség - raktár takarítás

Bemutatkozik a TopNet Clean Kft. 1982-ben mint takarító kisiparosok kezdtünk el takarítással foglalkozni. Egyéni vállalkozóként folytattuk, majd a munka mennyiségének növekedése, valamint az alkalmazottak létszámának bővülése következtében egyéni vállalkozásunk - a takarítási főtevékenységünk megtartása mellett - Korlátolt Felelősségű Társasággá alakult. Takarítóinkat precíz, megbízható, lelkiismeretes munka jellemzi. Munkatársaink nagy része évek óta cégünknél dolgozik, értük teljes anyagi és erkölcsi felelősséget vállalunk. Nagy hangsúlyt helyezünk az elvégzett takarítási munkálatok rendszeres, napi minőségellenőrzésre. A munkavégzés időpontját - maximálisan alkalmazkodva - a megrendelő igényeihez igazítjuk. A TopNet Clean Kft. kizárólagosan ISO Minősített, piacvezető gyártók: Tana, Tennant, Vermop, Vileda, termékeivel dolgozik munkája során, így a cég által takarított felületek megóvása mellett, a környezet védelmét is szem előtt tartva, a takarító személyzet esztétikus megjelenését, ergonómikus munkavégzését biztosítja. Mindig a megrendelő igényeihez igazítva, azokat maximálisan figyelembe véve végezzük feladatainkat. A megrendelt munkát a megbeszélt időpontban, garantált minőségben, szakemberekkel végezzük.

Üzemorvosi vizsgálat - munkaegészségügy

Üzemorvosi vizsgálat - munkaegészségügy

Honlapunkon keresztül szeretnénk Önöknek bemutatni a DokSza Egészségügyi Alapellátó Betéti Társaság szolgáltatásait, és az általunk nyújtott lehetőségeket. Cégünk teljes körű családorvosi és foglalkozás-egészségügyi (üzemorvosi) szolgáltatást nyújt mindazoknak, akik minket választanak. Reméljük, megtisztel bennünket bizalmával és Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük! Menedzserszűrés, üzemorvosi vizsgálat? A weboldalunk jó megoldást nyújt az egészségügyi, üzemorvosi vizsgálatokra, így dolgozói képet kaphatnak egészségügyi állapotukról. A szűrések telefonos előjegyzés szerint mennek végbe, előre egyeztetett időben. A hét minden napján várja a DokSza Egészségügyi Alapellátó ügyfeleit kérdéseikkel. Lehetőség van a munkaadó székhelyén történő, mobilszűrésekre, még hétvégi időpontba is! Figyeljen oda egészségére! A háziorvosi rendeléseinken arra törekszünk, hogy pácienseink igényét maradéktalanul kielégítsük, a rendelés légköre tényleg családias, betegközpontú legyen, s hogy Ön azt érezhesse, Mi Önért vagyunk! Az akut kórképek mellett nagy hangsúlyt fordítunk szűrővizsgálatokra, és krónikus betegeink gondozására. Számos olyan betegség van, amit ha idejében diagnosztizálnak, akkor nem csak kezelni, de ma már meggyógyítani is lehet. A szakorvosi ellátással kialakított széleskörű kapcsolatrendszerünknek köszönhetően a betegutakat is le tudjuk rövidíteni.

Üvegkorlát készítés garanciával

Üvegkorlát készítés garanciával

A FémDekor Kft. a kovácsoltvas és rozsdamentes termékek tervezésén és kivitelezésén túl vállalja minőségi üvegkorlát készítését rövid határidővel, kedvezményekkel. Üvegkorlát szerelékekből német és olasz gyártmányút használunk, hogy a maximális minőség mellett a tartósságot is garantálni tudjuk. 30 év garanciát vállalunk minden általunk elkészített üvegkorlát szerkezetre, függetlenül attól, hogy az házon kívül vagy házon belül kerül felszerelésre. Ezen kívül az üvegkorlát szerelése közben odafigyelünk a környezetünkre, hogy a lehető legkevesebb szennyeződést hagyjuk magunk után. 2143 Kistarcsa, Nagytarcsai út 4.

Üveges munka - üvegezés

Üveges munka - üvegezés

Lakossági és közületi üveges gyorsszolgálat: Vállaljuk minden féle épület-üvegezést, fehér-szines katedrál, savmaratott, reflexiós, dróthálós üvegekkel, helyszíni kiszállással. Hő és hangszigetelt üvegek: A hagyományos hőszigetelt üvegeken kívül fokozottan hőszigetelő üvegek forgalmazását és beépítését vállaljuk. Erkélyüvegek cseréje: Törött erkélyüvegek cseréje, biztosítók támogatásával. Tükrök, bútorüvegek,asztallapok, üvegajtók méretre, akár egyedi formára vágását, csiszolását ( élcsiszolás, fazettázás ) és fúrását vállaljuk. Az építési törvény előírja a termékek megfelelőség-igazolásának kötelezettségét. A megfelelőség azt jelenti, hogy a termék megfelel a termékre vonatkozó követelményeknek. Ezeket a követelményeket a műszaki specifikáció, az építési üveg esetében a harmonizált szabvány tartalmazza. 2005-ben szinte minden üvegtermékre megjelent a harmonizált szabvány, érvénybe lépésétől kezdve a gyártók már csak CE-jelöléssel hozhatják forgalomba a terméküket, 2006. szeptember 1-jétől az alábbi termékekre vonatkozóan. Vaskeretbe történő üvegezésre, illetve kirakatokra egyedi árat adunk. Nagyobb mennyiség esetén kedvezményt tudunk adni. Konkrét árajánlatunkat csak a megadott üvegméretek felmérése után tudjuk megadni. Az árkalkulációhoz szükséges egy díjtalan felmérés.

Ünnepi meghívók készítése - tervezése

Ünnepi meghívók készítése - tervezése

Keresztelő, ballagás, születésnap, házassági évforduló, eljegyzés, esküvő. Ünnepek, családi ünnepek, melyek kiemelkednek a minden napokból és megszínesítik az emberek és családok életet. Meghívóinkkal megalkottunk egy olyan ünnepi meghívó kínálatot, ahol a családi ünnepek bármelyikére megtalálja az ünnepelt vagy az ünnepre készülő látogató a megfelelő meghívót, hisz készítünk keresztelő meghívót, születésnapi meghívót gyerekeknek és felnőtteknek, ballagási meghívót vagy akár házassági évforduló megünneplésére meghívót. Minden egyes meghívó, mely az oldalon található egyedi tervezésű, tehát lehetőség van bármilyen más, akár az Önök által elképzelt háttér megvalósítására is. Igazi különlegesség a fényképes meghívó, mely minden ünnepi alkalomra készíthető, ilyen lehet pl. keresztelő meghívó baba fotóval, vagy ballagási meghívó osztályképpel. Meghívók mellett készítünk menü és ültető kártyákat is, melyek hasznos kiegészítői egy ünnepi ebédnek vagy vacsorának.

Ülő felületek tisztítása

Ülő felületek tisztítása

Irodatakarító céget keres? Bízzon ránk minden tisztítási feladatot! Rugalmasan, az Ön igényeihez alkalmazkodva dolgozunk. Ráadásul bármilyen feladatot ránk bízhat: a kárpittisztítástól a függönyök portalanításán át a mosásig és vasalásig minden apróbb és nagyobb tevékenységet vállalunk. Munkánkat precíz profi csapattal, az Ön által kért időpontokban, és rendszerességgel végezzük. Bemutatótermek takarítása, irodák, tárgyalók nap-heti vagy alkalmi tisztítása gyorsan, diszkréten. Hívjon minket még ma!

Hirdetés
Ügyfélchat

Ügyfélchat

Az online ügyfélszolgálat chat rendszer nem csak növeli a konverziót, de az oldal vásárlói számát is. Ez a marketing eszköz nem csak költség csökkentés szempontjából fontos, hanem a vevő és az eladó között még szorosabb kapcsolatot tesz lehetővé. Folyamatosan figyelve azonnali válaszadás lehetőségét kínálja a webáruház tulajdonosa számára, s termékei között a vásárlók még könnyebben tudnak majd eligazodni, melyiket is válasszák. Ez mind a vásárlók elégedettségének egyik alapja lesz, s hamar viszont köszönthetjük őket oldalunkon, mint vevők.

Utas - lakás biztosítás kötés

Utas - lakás biztosítás kötés

Ön a Genertel ügyfele? Ha igen, ajánljon minket barátainak, ismerőseinek és most mindannyian jól járnak! Ha új ügyfelet ajánl, aki biztosítást köt a Genertelnél és be is fizeti az első díjrészletet, a 3000 Ft-os díjjóváírással jutalmazzuk meg az ajánlásért. Természetesen bármennyi ismerősét ajánlhatja, de egy éven belül 3 ajánlottja után kaphat díjjóváírást, így összesen akár 9000 Ft-tal csökkentheti biztosítási díját, míg ajánlottjai is jól járnak,ők akár 1 havi díjjóváírást kapnak. Ajánlatunk a kötelező biztosításra, cascóra, lakásbiztosításra és a balesetbiztosításra is érvényes! A direkt biztosító karcsú szervezettel működik. Nincsen országos irodahálózata, házról-házra járó ügynöke. A direkt biztosító mindent a telefonos ügyfélszolgálatán és az internetes honlapján keresztül intéz az ajánlattételtől a szerződéskötésen át a kárrendezéséig, a nap 24 órájában bármikor. A Genertel a Generali Csoport tagja, tehát sok évtizedes szakmai tapasztalat és stabil pénzügy háttér áll mögötte. A direkt biztosító éppen attól jó, hogy a biztos hátteret sikerül ötvöznie egy alacsony költségű működési formával, aminek nyertese a direkt biztosító ügyfele, aki ezért alacsonyabb díjakkal köthet biztosítást. Ez a modell Nyugat-Európában már igen elterjedt és sikeres, Magyarországon pedig a Genertel Biztosító Zrt. kezdte el 2007-ben. Két év alatt nem kevesebb, mint 180.000 ügyfél ismerte meg.

Új - használt mezőgazdasági gépek értékesítése

Új - használt mezőgazdasági gépek értékesítése

Vállalunk igény szerinti beszerzést, ha szükség van rá, kiszállítást is. Weboldalunkon megtekintheti aktuális használt gép kínálatunkat képekkel, részletes információkkal kiegészítve. Lehetőség van feliratkozni hírlevelünkre, e-mail címét megadva azonnal értesülhet róla, ha újonnan beszerzett mezőgépek, munkagépek kerülnek fel az oldalra. Honlapunkon megtekinthetők a legfrissebb ajánlatok, raktáron lévő mezőgépek, haszongépek, elérhetőségeink térképpel kiegészítve. Főként használt mezőgazdasági gépek, mezőgépek, használt gépek, haszongépek, alkatrészek eladásával, értékesítésével foglalkozunk. Eke, traktor, permetező, öntözőeszközök, trágyaszóró, műtrágyaszóró, talajművelő eszközök, gruber, silózó, bálázó, rendsodró és még sok egyéb mezőgazdasági gép, haszongép és használt gép megtalálható kínálatunkban.

TV - videó szerelés

TV - videó szerelés

TV szerelőt keres? A Multiset TV szerviz Budapest egész területén, Gödön, Fóton, Dunakeszin, Nagykovácsiban, sőt, már Solymáron is áll rendelkezésére. Mester kollégáink az Ön kérésére helyszínre mennek és megpróbálják helyben megjavítani hibás TV-jét. Amennyiben a javítás Önnél nem lehetséges, úgy elszállítják megfelelően felszerelt szervizünkbe, ahol mindent megtesznek a készülék megmentéséért. Kedvező áron dolgozunk, sőt, nyugdíjasoknak 10% kedvezményt is adunk árainkból. Kollégáink várják hívását.

Tűzijáték rendezvényekre

Tűzijáték rendezvényekre

Csapatunk vállalja party tűzijátékok kivitelezését céges rendezvényekre, koncertekre, zenés rendezvényekre, falunapokra, motoros- autós találkozókra, valamint esküvői tűzijáték, városi, ünnepi tűzijáték, beltéri, színházi, színpadi tűzijáték kivitelezését. Cégünk egyéb látványelemek kivitelezését is vállalja, mint például a fáklya, füst, láng piro effeketek, jég-gőz effektek, tűzfeliratok, pyro-show effektek és confetti eső. Oldalunkon fontos információkat talál az általános tűzijáték témákban és az egyedi tűzijátékok kivitelezése témában.

Tulipános eljegyzési gyűrűk

Tulipános eljegyzési gyűrűk

Eljegyzési gyűrűinket és a többi a Magyarmenyegző ékszerkollekció nevével fémjelzett alkotásunkat az ősi magyar népi motívumvilágból merített ötletekből kiindulva hoztuk létre. Az eljegyzési vagy más néven leánykérő gyűrűk és a többi esküvői ékszer karikagyűrű illetve jegygyűrű tervezésénél illetve kivitelezésénél az ősi szerelmi jelképeket használjuk, a tulipánt és a szívet. A tulipán a nőiesség és tiszta szenvedély megtestesítője, a szív pedig a megértést a szeretete, a szerelmet szimbolizálja. Ezek a szép szerelmi jelképek a kész gyűrűkön megjelenhetnek formailag vagy mintázatukban, többnyire összefonódva, ezzel is jelezve, jelképezve és erősítve az összetartozást.

Többféle zsírfogó berendezés

Többféle zsírfogó berendezés

Zsírfogó berendezések széles választékát kínálja a vevőinek az Asio szennyvíztechnika. A zsírfogó berendezés fő funkciója, hogy leválasztja az éttermi növényi, állati és egyéb étkeztetési konyhákból származó könnyű zsírokat, keményítőket és szilárd anyagokat. Ezzel óvva és csökkentve a csatorna rendszerbe jutó mennyiséget. Különböző funkciót ellátó, iszapfogó, keményítőfogó, savsemlegesítő. A zsírfogó berendezés kiválasztásánál 4 szempontot vegyünk figyelembe: szennyvíz hozzam, hőmérséklete, detergens, zsírók mennyisége. Nézze meg referenciánkat és segítünk a megfelelő választásban.

TotalGames Kkt. - komplett csatornacsere és javítás

TotalGames Kkt. - komplett csatornacsere és javítás

Duguláselhárítás, csatornavizsgálat és csőtörés elhárítás éttermeknek, közületeknek, és mindenkinek, akinek szüksége van rá hétvégén és ünnepnapokon is. A mosdó, lefolyó, wc eldugulása nagy problémát okozhat egy háztartásban, hiszen a tisztálkodás, a főzés és étkezés utáni edénytisztítás elengedhetetlen része mindennapjainknak, ezek felfüggesztése csak ideig-óráig lehetséges. Duguláselhárító szolgáltatásunk ezeket a problémákat szünteti meg korszerű gépek segítségével, falbontás nélkül. Amennyiben Ön is szeretne gyors és tiszta duguláselhárítási szolgáltatást, állunk rendelkezésére Budapest egész területén és vonzáskörzetében ingyenes kiszállással. 1104 Budapest Mádi utca 165.

Tuti menü