Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szolgáltatók - szolgáltatások linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Tolmácsolás - Telefon [4. oldal]
részletek »

Szolgáltatók - szolgáltatások képes leírás: Tolmácsolás - Telefon [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: szolgaltatok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 674 db
Tolmácsolás felsőfokon

Tolmácsolás felsőfokon

Precíz szakfordításra van szüksége? Kérje fordítóink segítségét! A nálunk dolgozó szakemberek nem csupán nyelvileg képzettek: különböző szakterületeken is speciális, végzettséggel igazolható tapasztalattal rendelkeznek. Ha azt szeretné, hogy a munkája a lehető legmagasabb minőségben, szakmailag is kifogástalanul jusson el az ügyfeleihez, válasszon tehát bennünket! Magas szintű tolmácsolási szolgáltatás, fordítás, szöveggondozás a leírástól egészen a nyomdakész tördelésig! Turris Babel. Hívjon bizalommal

Tolmácsolás - lektorálás

Tolmácsolás - lektorálás

Fordítóiroda - Business Team - ISO 9001:2000, több mint 6000 fordítási- és tolmácsprojekt, 600 fordító és tolmács. Kiemelt szakterületeink a jogi fordítás, a műszaki fordítás, de az a 600 fordító és tolmács, akikkel együttműködünk az ipar és a gazdaság minden szegmensében folyamatosan kiemelkedően teljesítenek. A magyar magánszemélyek által alapított BTT, azaz Business Team fordítóiroda 1999 óta nemzetközi hálózattá fejlődött, az alapítás óta eltelt 12 évben Magyarországon, Angliában, Olaszországban, Franciaországban és Németországban nyitottunk irodákat. Kiemelt szakterületeink a jogi fordítás, a műszaki fordítás, de az a 600 fordító és tolmács, akikkel együttműködünk az ipar és a gazdaság minden szegmensében folyamatosan kiemelkedően teljesítenek. Ennek köszönhetően 2005 óta több mint 6000 fordítási- és tolmácsprojektet teljesítettünk sikerrel. A szinkrontolmácsolás szintén olyan terület, amelyre különös hangsúlyt helyezünk, közel minden héten más és más helyszíneken tolmácsolunk hazánkban és külföldön egyaránt. Amikor a múlt évezred végén a Business Team Translations fordítóiroda létrejött, nem is álmodtuk, hogy a nemzetközi üzleti világ számára fogunk fordítani, és a legnagyobb multinacionális vállalatok rendelnek tőlünk majd egyszerre 20-30 nyelvre fordításokat a világ minden részéről.

Tippek és tanácsok a szépségápolásról

Tippek és tanácsok a szépségápolásról

A Szépségszakma weboldalt egy kozmetikus hozta létre, aki nem talált olyan oldalt, ahol minden szakmai információt megtalál - ezért csinált egyet. A szépségápolásról szóló cikkek nem csak kozmetikusok, fodrászok és körömápolók számára jelentenek segítséget, hanem a felhasználóknak - szépülni vágyóknak - is. A szalonkatalógusunkba bármely szépítész bekerülhet, még azok a szakemberek is, akiknek nincs weboldaluk.

Textilmolino

Textilmolino

Polyesteres anyagok festésével foglalkozunk. Mo egyik legnagyobb vasalógépével. Zászlókat, molinókat, szőnyegeket festünk meg szublimációs eljárással, bármilyen egyedi grafikával, amelyet a megrendelő igényei szerint készítünk el. A legnagyobb precizitással és odafigyeléssel készítjük termékeinket, hogy a lehető legmagasabb minőséget biztosítsuk.

Tetőtéri ablakok - burkolókeretek beépítése

Tetőtéri ablakok - burkolókeretek beépítése

A Solstro tetőtéri ablakok kiváló minőségben készülnek. Minden nálunk vásárolt Solstro tetőtéri ablakra 10 év garanciát vállalunk. Webáruházunkban gyorsan, kényelmesen tudja kiválasztani, megvásárolni a tetőtéri ablakokat és hozzájuk tartozó kiegészítőket. Kiszállítást követően a Solstro tetőtéri ablakokat beszerelheti Ön is, de igényelheti beszerelési szolgáltatásunkat is. Solstro tetőablakainkat Magyarországon, a Nyugat-Dunántúlon gyártjuk. Tetőtéri ablak gyáraink rendelkeznek az ISO 9001 minőségbiztosítási és az ISO 14001 környezetirányítási tanúsítvánnyal. Közvetlenül a gyárból értékesítünk, kiküszöböljük a raktárak és a közvetítők árrését, és így a legjobb ár-érték arányt biztosítjuk Önnek. A nálunk vásárolt tetőtéri ablakokat nemcsak házhozszállítjuk, hanem igény esetén megbízható partnerünk által garanciálisan be is építjük. Ne feledje, ha esetleg bármiféle okból Ön vissza szeretné küldeni a nálunk vásárolt tetőtéri ablakot, akkor a visszaküldés költségét a cégünk állja. Amennyiben vásárlás előtt megtekintené termékeinket, ezt megteheti bemutatótermünkben ahol az összes termékünket kiállítottuk. Kérjük érkezését telefonon előre jelezze, hogy biztosítani tudjunk Önnek egy megfelelő szaktudással rendelkező kísérőt. A tetőtéri ablak webáruhazunkban vásárolt termékekért bankkártyával is fizethet.

Testkezelés - táplálkozási tanácsadás

Testkezelés - táplálkozási tanácsadás

Társadalmunk egyik súlyos problémája a depresszió. A nők esetében ez gyakran abból a rossz közérzetből ered, amelynek oka, hogy elégedetlenek önmagukkal, nem csak külsejükben, hanem belsőleg sem találják a harmóniát. Gyakran mindez túlsúllyal és egészségtelen életmóddal párosul. Önbizalom nélkül nehezen megy az önmegvalósítás, kevésbé érzik sikeresnek magukat a párkapcsolatban, a családi életben, közösségben és a munkahelyen. Feladatunk az, hogy segítsünk vendégeinknek megtalálni az utat az egészséges élethez, az ideális külsőhöz és a lelki harmóniához. Arc és testkezelésekkel, tanácsadással és rendezvényeinkkel segítséget nyújtunk az átalakuláshoz, ami elvezet egy teljesebb, boldogabb élethez. S hogy miben különbözünk más szépségszalontól? Abban, hogy mi egy teljesen átfogó, komplett csomagot kínálunk számodra, hogy szebbek és jobbak legyenek a mindennapjad, hogy egészségesebb és kiegyensúlyozottabb életet élhess. Sokszor csak egy kis lendület hiányzik ahhoz, hogy elindulj az egészséges úton. Ehhez adnak segítséget lelkileg a szalonokban dolgozó szakembereink. Légy egyszerre szuper feleleség (szerető), anya, és háziasszony!

Térváz Kft. - könnyűszerkezetes épületek

Térváz Kft. - könnyűszerkezetes épületek

A Térváz Kft. a könnyűszerkezetes épületek tervezésén, gyártásán és szerelésén kívül hagyományos építőipari tevékenységgel, lakó- és mezőgazdasági, állattartási, ipari épületek, élelmiszeripari üzemek tervezésével és kivitelezésével is foglalkozik. A fém és vasbeton szerkezetek gyártása saját tulajdonú 7000 m2-es daruzott üzemcsarnokban történik. A gyártást saját szakembereink végzik, akik gyakorlott szerkezetlakatosok, minősített hegesztők, tapasztalt irányítók. Vállaljuk új épületek és épületegyüttesek építészeti és szakági tervezését, gyártását. Csarnoképületek acél vagy vasbeton vázszerkezetének, könnyűszerkezetű tetőfedésének és homlokzatburkolatának szerelését, illetve a beruházáshoz tartozó egyéb szak- és szerelőipari munkarészeket végezzük fővállalkozóként (kulcsrakész állapotig) vagy társkivitelezőként.

Térkövek, betonelemek a gyártótól

Térkövek, betonelemek a gyártótól

2002 óta foglalkozunk betonelemek gyártásával. Napjainkban egyre nagyobb teret követel magának az előre gyártott betonelemekkel történő térburkolás. Milyen előnyei vannak a térkő burkolatoknak? A térkövek gyártása üzemben történik ellenőrzött körülmények között, erre a célra kialakított gyártó berendezésekkel, melynek köszönhetően a térkövek felülete olyan nagy szilárdságú, hogy ellenáll a koptató hatásnak és a fagyásnak A térkőből készült burkolat lerakásához kötőanyag használata szükségtelen, A térkő burkolat fugái a csapadékvizet nagymértékben képesek elnyelni, Ha a javítási munkák szükségessé teszik a térkövet fel lehet szedni, a javítást el lehet végezni, majd a burkolatot az eredetivel megegyező minőségben újra vissza lehet építeni.

Térkő lerakás - térkövezés - térburkolás - Térkőmester

Térkő lerakás - térkövezés - térburkolás - Térkőmester

Engedje meg, hogy bemutatkozzam, és pár szót ejtsek magamról, tanulmányaimról, munkahelyeimről, valamint a térkő, dísztégla, téglakő, díszkő burkolatokkal való kapcsolatom kialakulásáról. Nauzer Zoltán vagyok, agilis, józan életű, térkövező, térburkoló, díszburkoló, kertépítő, kőműves-burkoló szakember, a Térkőmester cég alapítója. Egy alföldi kisvárosból, Törökszentmiklósról származom, s méltán vagyok büszke a vidéki mentalitásomra, szorgalmamra, tenni akarásomra. A Térkőmester cég tevékenységei: térburkolás, térkövezés, térkő és viacolor lerakás, kőkerítés építés, kerítésburkolás, kertépítés, dísztámfal építés, kertkiegészítők és kerti kődíszek építése, díszburkolás. A Térkőmester tevékenységi területei Budapest és Pest megye, de Országos szinten is szívesen vállalunk munkát. Főleg magán ingatlanok (házak, lakások, nyaralók, hétvégi házak) udvar, kert, kerítés, járda, út, utca, park, parkoló, autó és garázs bejáró térkövezése, térburkolása, térkő lerakása, díszburkolása, építése a specialitásunk. Munkánk során az Ön otthonát próbáljuk szebbé, otthonosabbá, lakhatóbbá tenni térkő, viacolor, díszkő burkolatépítési tevékenységünkkel. A Térkőmester mindig, mindenkor segíti Megrendelőit a munkavégzéssel kapcsolatos építőanyag beszerzés (térkő, szegélykő, beton, sóder, cement, stb..) lebonyolításában, illetve a lehető legkedvezőbb árfekvésű építőanyagok felkutatásában.

Hirdetés
Térítéses betegszállítás

Térítéses betegszállítás

Térítéses betegszállítás keretében, a nap 24 órájában a rendelkezésére állunk. A betegszállításhoz használt mentőautók hűtőgéppel, légkondicionálóval vannak felszerelve. Kérésre rohamkocsit is biztosítunk mentőtiszttel vagy mentőorvossal együtt. Látogasson el oldalunkra, ahol további információkat talál a FŐNIX-MED szolgáltatásairól!

Teraszbeépítéssel nyerhet egy új szobát

Teraszbeépítéssel nyerhet egy új szobát

Cégünk az ezredforduló óta foglalkozik télikert tervezésével és építésével. Már a kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minőségi és jól használható télikert épüljön megbízóink ingatlanján. Hőszigetelt termékeket használunk, így az új helyiség nem feltétlenül igényel pluszfűtést.Egy télikert segítségével megnövelhető a lakás hasznos alapterülete, arról nem is beszélve, hogy a hidegebb hónapokban is élvezheti a napsütést. Már 15 éve tervezünk és gyártunk télikerteket, ez idő alatt számtalan funkcióval bíró helyiséget alkothattunk, így készíthettünk pihenő- és dolgozószobát, étkezőt, de bővíthettünk nappalit is. Ügyfeleink között éttermek és cukrászdák is szerepelnek. Télikertjeink hőszigetelt üveggel készülnek. Az általunk használt profilokra 10 év garanciát adunk.

Teljeskörű minőségi takarítás

Teljeskörű minőségi takarítás

Fontos számunkra, és célunk, hogy az általunk takarított területeken, nap mint nap megteremtsük az esztétikai, higiéniai, tiszta és szép környezetet, javítva ezzel a munkatársaik komfortérzetét, amivel talán mi is hozzájárulhatunk a sikereikhez. Nagyon fontos számunkra az az alapelv, hogy mi vagyunk Önökért, és lehetőségeinkhez mérten mindenben igyekszünk támogatni a munkájukat. Mivel a takarítás bizalmi munkakör, ezért csak leinformált takarító munkatársakkal dolgozunk, akik már teljes mértékben bizonyították a megbízhatóságukat. Akár iroda takarítás, irodaház takarítás, társasház takarítás, lakópark takarítás bennünk megbízhat. Takarító vállalkozásunk teljes körű minőségi takarítást végez, minőségi, és biztonsági adatlappal rendelkező tisztítószerekkel, és korszerű takarító eszközökkel. A Pamis Takarító Kft. irodák, épületek, intézmények, társasházak teljeskörű és minőségi, rendszeres és alkalmi takarításával foglalkozik Budapesten, és Fót vonzáskörzetében. A társasházak takarításánál igyekszünk a lakók igényeinek megfelelni, és egy tiszta, a legjobb tudásunkkal takarított házzal megszolgálni a bizalmukat, hiszen nem mindegy, hogy milyen környezetben élnek nap mint nap. Takarító cégünk évek óta sikeresen végzi el a partnereink részére a minőségi takarítási tevékenységét.

Teljes körű számviteli szolgáltatás, könyvelés

Teljes körű számviteli szolgáltatás, könyvelés

A Kocsi Könyvelő Iroda teljes körű számviteli szolgáltatást nyújt, könyvvizsgáló, adótanácsadó, mérlegképes könyvelő és ügyvédi háttérrel. Vállaljuk cége könyvelését, könyvvezetését, számviteli és egyéb szabályzatai elkészítését, tetszőleges analitikus nyilvántartás vezetését, bérszámfejtési, munkaügyi és társadalombiztosítási ügyintézést, mérlegek, adóbevallások elektronikus elkészítését és elektronikus benyújtását. Széleskörű kapcsolati háttérrel rendelkezünk, munkánkat ügyvéd és könyvvizsgáló segíti, így a cégalapítás és a könyvvizsgálat elvégzése sem okoz gondot Önnek, ha minket választ. Vállalkozásunk erénye, hogy családi vállalkozás, azaz információt közvetlenül a cég vezetőjétől kap. Mi magunk könyvelünk és intézzük ügyfeleink ügyes bajos társadalombiztosítási és adóügyeit.

Teljes körű lomtalanítás - zsákos sittszállítás

Teljes körű lomtalanítás - zsákos sittszállítás

Közel húsz éves tapasztalattal állunk a kedves megrendelőink szolgálatába. Megpróbálunk mindig minden igényt kielégíteni, a kért munkát a legprecízebb módon elvégezni. Nálunk a költöztetéstől a lomtalanításig, lakásfelújítástól a nyílászárók cseréjéig, a térkövezéstől a külső szigetelésig és a bútorkészítésig mindent egy helyen elintézhet. Bármiért is válasszon minket, mi mindent megteszünk azért, hogy az ingatlanával kapcsolatos munkálatok ne egy hatalmas megpróbáltatást jelentsen, csupán az új otthon élményét nyújtsa. Nekünk minden munka referencia munka, számunkra a legjobb reklám szájról szájra terjed! Nézzen be máskor is a mi utcánkba. Költöztetésre, lomtalanításra szakosodtunk. Magán személyek és irodák részére. Megpróbálunk mindig minden igényt kielégíteni, a kért munkát a legprecízebb módon elvégezni. Költöztetés, lomtalanítás ideje alatt, különös figyelmet fordítunk az ott lakó emberek nyugalmára is, nem zajongunk, nem kiabálunk a lépcsőházban,a cigaretta csikkeket nem dobáljuk szét! A lépcsőházban a virágokat nem borogatjuk fel, stb! A lift használatnál az esetleges surlodásokat a lakókkal, mindig udvariasan kezeljük! Ez a megrendelőink számára is nagyon fontos, mert mi eljövünk, de Önök ottmaradnak! Egyszerű áttekinthető árképzést alkalmazunk. Megunt, használhatatlan lomok, bútorok, régi műszaki cikkek, ruhák, hulladék elszállítása.

Telefonközpont - telefonbolt

Telefonközpont - telefonbolt

Professzionális analóg, ISDN és IP telefonközpont megoldások az Ön Cégének! Modernizálja és tegye hatékonyabbá a cégen belüli és kívüli kommunikációt! Az ügyvitel leegyszerűsödik, a költségek csökkennek, vállalkozásának imázsa növekszik. Alkalmazottai és ügyfelei is meg fogják köszönni Önnek, ha ilyen modern telefonközpontokat és telefon alközpontokat kezd el használni. Tekintse meg analóg és digitális telefonközpont, vezetékes és vezeték nélküli dect telefon ajánlatainkat a bal oldali menüben, vagy kérjen egyedi árajánlatot saját igényeire szabva az árajánlat varázsló ikonra kattintva! Telefon alközponti bemutatótermünkben, irodánkban panasonic, agfeo, aeg, swissvoice, ascom, quante, elmeg, siemens, hagenuk alközpont és telefonszerviz is működik. Egy telefonközpont komoly összegeket spórolhat cégének! A telefon alközpont, más néven telefonközpont mellékekre osztja a különböző bejövő hívásokat, így minden olyan munkahelyen elengedhetetlen, ahol többen dolgoznak. A telefonközpont segítségével a munkatársak ráadásul ingyen tudnak beszélni egymással, hiszen a hívások házon belül történnek. A hívásokat egy titkárnő vagy egy automatakezelő is fogadhatja, és irányíthatja tovább a megfelelő kollégának. A telefonközpont így időt és pénzt is spórolhat cégének! A telefonközpont mellé analóg vagy ISDN GSM adapter is választható.

Telefonbolt - telefonközpont

Telefonbolt - telefonközpont

Professzionális analóg, ISDN és IP telefonközpont megoldások az Ön Cégének! Modernizálja és tegye hatékonyabbá a cégen belüli és kívüli kommunikációt! Alközpontok telepítése, bővítése. Vezetékes és vezeték nélküli telefonok értékesítése. Jöjjön be üzletünkbe és tekintse meg személyesen is kínálatunkat, vagy írjon nekünk levelet. Analóg alközpontnak nevezzük azokat az áramkörkapcsolt alközpontokat, melyekben a hanginformációt kapcsoló és továbbító csatorna analóg. Napjainkban az analóg alközpontok vezérlése digitális, vagy processzor vezérlésű. Digitálisnak nevezzük azt a telefonközpontot (alközpontot), melyben a hanginformáció továbbítása digitálisan történik. A Cégek, nagyobb intézmények vagy magán célra gyakran saját telefonhálózatot alakítatnak ki. A költséghatékonyabb telefonvonal használatának érdekében. A telefonhálózatok magját az úgynevezett telefon alközpont alkotja. Egy telefon alközpont méretét a bejövő fővonalak, és a mellékvonalak száma adja meg. Az alközpontok gyakran kettő (vagy annál több) konfigurációs tárral rendelkeznek, melyek közül egyszerre csak az egyik az aktív. A két konfigurációs tár elnevezése általában nappali és éjszakai. A működési üzemmódok közti váltás lehet manuális, vagy az alközpontba beállított időpont alapján automatikus. Alközponti kérdésben keresse munkatársainkat!

Telefon alközpontok javítása - karbantartása

Telefon alközpontok javítása - karbantartása

Professzionális analóg, ISDN és IP telefonközpont megoldások az Ön Cégének! Modernizálja és tegye hatékonyabbá a cégen belüli és kívüli kommunikációt! Az ügyvitel leegyszerűsödik, a költségek csökkennek, vállalkozásának imázsa növekszik. Alkalmazottai és ügyfelei is meg fogják köszönni Önnek, ha ilyen modern telefonközpontokat és telefon alközpontokat kezd el használni. Tekintse meg analóg és digitális telefonközpont, vezetékes és vezeték nélküli dect telefon ajánlatainkat a bal oldali menüben, vagy kérjen egyedi árajánlatot saját igényeire szabva az árajánlat varázsló ikonra kattintva! Telefon alközponti bemutatótermünkben, irodánkban panasonic, agfeo, aeg, swissvoice, ascom, quante, elmeg, siemens, hagenuk alközpont és telefonszerviz is működik. Üzletünkben nem csak értékesítünk, javítunk is. Alközpontokat, faxokat és telefonokat kedvező áron szervizelünk. A szerviz foglalkozik: Panasonic, Ascom, Swissvoice, Concorde, Digicenter, WS és egyéb gyártók termékeivel. Alközpontra van szüksége?! - Még nem is dicsekedtünk a telefonalközpontok széles választékával. Létrehoztunk Önnek egy árajánlat varázslót amit ha pontosan kitölt, az igényeinek megfelel? Alközpontot fogunk ajánlani! Az alkozpont Kft. specialitása a telefonalközpontok installálása, programozása és ezen rendszerek karbantartása!

Tuti menü