Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szolgáltatók - szolgáltatások linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Ajándékkosár - Baráth [40. oldal]
részletek »

Szolgáltatók - szolgáltatások képes leírás: Ajándékkosár - Baráth [40. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: szolgaltatok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 674 db
Ajándékkosár - édességküldés

Ajándékkosár - édességküldés

Ahogy ígértük, frissített honlappal jelentkezünk, hogy ezzel is segítsünk megkönnyíteni ajándékozási szándékukat. A megjelenített fotókon lévő ajándékkosarak magukban is megállják a helyüket, azonban még dekoratívabbá tehetők kívánság szerint! Nálunk a díszítés nem csak celofánból és szalagokból áll, hanem egyéb - akár apró csokoládé - díszítő elemből tevődik össze! Telefonon is, írásban is jelezhetik változtatásra vonatkozó szándékukat, vagy személyesen intézhetik a Ferenc krt. 5. szám alatt lévő Csokirály - Csemegekosarak üzletünkben hétfőtől péntekig 930-1900 óráig. A lehetőségek tárháza végtelen! Önök elképzelik és mi teljesítjük! Köztudott, hogy örömet szerezni nem csak annak lehet, aki ajándékot kap, hanem annak is aki adja! Nálunk megvalósulnak az elképzelések! Az édesség minden alkalomra, minden időszakban, nemtől, kortól függetlenül adható, s nem feltétlenül csak kosárban, hanem egyedileg, szép kivitelben, ötletesen csomagolva is. Mi ebben is segíteni szeretnénk Önöknek, részben a minőségi, exkluzív édességekkel, részben a csomagolással. Várjuk megkeresésüket és mi az eddig is megszokott módon szívesen és örömmel állunk rendelkezésükre.

Agora transzfer

Agora transzfer

Cégünk, az Agora Transz-F?Air Kft. háztól-házig reptéri transzfer szolgáltatást nyújt turista, valamint üzleti ügyfelei részére Nyíregyháza, Debrecen, Miskolc és e települések vonzáskörzetéből a budapesti, debreceni és bécsi repülőterekre. Külön kérésre egyedi úti célokra is igényelheto a transzfer. Szolgáltatásunkat személyre szabottan, az év 365 napjában és napi 24 órában, kiemelten kedvező tarifákkal végezzük. Egyre nagyobb érdeklődés van mind cégek, mind magánszemélyek körében a VIP külön transzfer és reptéri transzfer iránt is, melynek teljesítése egyedi áron, és egyedi megrendeléssel történik. (4400 Nyíregyháza, Szegfű u. 38.)

Affianced karikagyűrűk

Affianced karikagyűrűk

A gyűrű a végtelenség jelképe, az eljegyzési gyűrűvel a vőlegény pedig az élethosszig való összetartozás kezdetét pecsételi meg. A leánykérő gyűrűnek is nevezett általában egy központi követ, többnyire drágakövet tartalmazó ékszer kiválasztása vagy megtervezése komoly rákészülést igényel a szerelmes férfi részéről. Ékszerészetünkben több évtizedes tapasztalattal segítünk ebben. A tervezés fázisában igyekszünk a lehető legtöbb információt megtudni a menyasszonyról, hogy a számára a lehető legtökéletesebben hozzáillő ékszer készülhessen el. A méretválasztás is jelentős aggodalom forrása szokott lenni. Megnyugtatásul jelezzük, hogy az eljegyzési gyűrűkre és minden más gyűrűre vonatkozóan, az általunk készített darabokat szükség esetén díjtalanul méretre igazítjuk. 1096 Budapest, Lenhossék utca 31.

Adósság behajtás - magánnyomozás

Adósság behajtás - magánnyomozás

Cégünk legfőbb tevékenysége a kintlévőségek behajtása. Az Elit Behajtó Biztonsági Kft. kollégái úgy vannak összeválogatva, hogy minden szempontból megfeleljenek a komoly feladatnak, ami a munkánkkal jár. Folyamatosan képzést tartunk, és tréningezünk azért, hogy ne érhessenek váratlan események. Jó néhány ügyvéd segíti behajtó tevékenységünket, amire feltétlenül szükségünk van ahhoz, hogy a törvényt a legmesszemenőkig betartva dolgozhassunk. Többféle behajtási módszert alkalmazunk, de mindegyiknél az a cél, hogy a törvény szigorú betartása mellett kellemetlen helyzetbe hozzuk az adóst. Hermann Gábornak hívnak. A rendszerváltás után kezdtem el foglalkozni a vagyonvédelemmel. Megjártam a ranglétrát. Először csak testőrként dolgoztam, később alakítottam egy Céget, és azt vezettem. Abban az időben olyan megbízásaim voltak, mint például a Fővárosi Autópiac védelme és beléptetésének szervezése. Komoly kihívás volt. Néhány évvel később kimentem külföldre dolgozni. Ott találkoztam azokkal a behajtási módszerekkel, amiket most Mi is használunk. Meggyőződésem, hogy kitartó behajtó munkával csökkenthető az adósságállomány illetve egyre kevesebb vállalkozás és magán ember gondolja úgy, hogy nem kell az elvégzett munka után fizetni. Remélem közös munkával sikerül Önnek is segítenünk elérni célját, hogy megkapja jogosan járó pénzét.

Ács és tetőfedő munkák

Ács és tetőfedő munkák

Zsárik Ferenc szakképzett ács - tetőfedő vállalkozó vagyok. Magyarországon 1995 óta működtetek építőipari kivitelező vállalkozást. A munka mellett az évek során tanulmányaimat további ismeretekkel bővítettem, s jelenleg az építőipari piacon jelenlévő számos jelentősebb, hazai tetőanyag gyártó és forgalmazó cég képesítését megszereztem. Munkáimmal elnyertem ezen cégek bizalmát, s ezzel elértem, hogy nevemet évek óta az ajánlott kivitelezőik között szerepeltetik. Munkáink az ország számos településén megtalálhatók. Kivitelezéseinket az előírásoknak, szakmai irányelveknek megfelelően végezzük. - Ha szeretné, hogy tetőszerkezete hosszútávon erős, és tartós legyen - Ha szeretné, hogy a tetőfedés, cserepezés megfelelően ellenálljon az időjárás viszontagságainak - Ha szeretné, hogy az ács és tetőfedő által elvégzett munka egyszerre legyen esztétikus, és műszakilag kifogástalan - Ha szeretné, hogy fűtésköltsége kevesebb legyen, mint a szomszédé - Ha szeretné, hogy a tetőtér komfortérzete maximális legyen - Ha szeretné, hogy a tetőtér ablakai problémamentesen, hosszútávon működjenek - Ha szeretné, hogy a garanciális problémák is csak másokat érintenének, s lenne egy olyan ács-tetőfedő, akit az ismerőseinek is jó szívvel ajánlhat...

Ablakszigetelés olcsóbb fűtés

Ablakszigetelés olcsóbb fűtés

Húsz éve szakterületünk az ablakfelújítás és az ablakszigetelés. Nem fog bennünk csalódni, az általunk végzett munka minőségét CSI és ISO 9001 bizonylatok igazolják. Csökkentse fűtésköltségeit az elavult üvegek cseréjével! Az ablakok utólagos szigetelése során korszerű anyagokat, két-, illetve háromrétegű üveget használunk. A legújabb fejlesztések is elérhetőek nálunk, így a piac legjobb hőszigetelő tulajdonságaival rendelkező Heat Mirror üvegek vagy az öntisztító típusok. Kérje ajánlatunkat! Hívjon bizalommal.

Ablakok - ajtók szigetelése

Ablakok - ajtók szigetelése

Szeretné megőrizni otthona melegét? Szeretné, otthonát fűteni és nem az utcát? Ehhez tökéletesen szigetelt nyílászárókra van szükség! Régi nyílászáróit nem kell cserélnie, hiszen segítségünkkel az utólagos nyílászáró szigetelés modern technológiával oldható meg! Az ajtószigetelés és az ablakszigetelés nem igényel bontást vagy szerelést, ráadásul az ára jutányos! Bármilyen hihetetlenek tűnik, a hagyományos faablakok hézagainak megfelelő szigetelésével csaknem jobban, sőt esetenként eredményesesben javítható, mint az üvegrétegek számának növelésével vagy az üvegezés típusának megváltoztatásával. Nem kétséges, hogy ez a legolcsóbban megoldható feladat és ugyanakkor viszonylag a legnagyobb energia megtakarítást eredményezi, és akkor még nem is említettük, hogy a hőszigetelési problémákon túl a rosszul tömített ablakok, ajtók sok kellemetlenséget okoznak a közelükben ülő vagy alvó ember számára is. Már ezek a kellemetlenségek is indokolttá teszik a probléma megoldását. Általában a megengedettnél nagyobb légáramlást, filtrációt okozó hézagok abból keletkeznek, hogy a tok és a szárny közötti ütközőfelületek nem simulnak össze megfelelően, valamint a tok és a falszerkezet közötti hézag, elhelyezési köz tömítése nem megfelelő. Ezekre azért hívjuk fel a figyelmet külön, mert a tok és az ablakszárnykeret közötti hézagra szükség van, különben az ablakszárny nem mozgatható, beszorul.

Abatox Kft. - rovarirtás Budapesten

Abatox Kft. - rovarirtás Budapesten

Rovarirtás Budapesten, és környékén hagyományos, és modern eljárásokkal.Vállaljuk csótányok, poloskák, hangyák, bolhák, darazsak, és egyéb kártevők irtását.Tiszta, és korrekt munkavégzést garantálunk, hiszen nálunk már a cipővédő is kötelező munkaruha.Látogasson el gazdag tartalommal rendelkező oldalunkra. Ahol nemcsak általános leírásokat talál.Oldalunkon elérhető aktuális árlistánk, képes rovarlexikonunk, illetve számos házi praktika, és cikk.Kollégáink a terheltségtől függően akár 1 munkanapon belül rendelkezésre tudnak állni!Integrált kártevővédelem élelmiszer forgalmazóknak, feldogozóknak, vendéglátósoknak, és szállodaiparosoknak.

A kert lakberendezője, Moka Garden

A kert lakberendezője, Moka Garden

11 éve kutatom a kert és a környezet szoros kapcsolatát. Kerttervezésnél mindig igyekszem figyelembe venni a ház stílusát, a kert tájolását, a megrendelő igényeit. Néha rendkívül nehéz mindezt a kert tulajdonosa megelégedésére elkészíteni, azonban mindig a végeredmény a fontos. Az, hogy a szaktudásomat és a stílust megfelelő összhangba hozzam a megrendelő igényeivel. A cégem Budapest, XVIII. kerületében található, így főként a fővárosban és környékén dolgozunk, de pl. tavaly a Bánki-tó mellett alakítottunk a szálloda teljes zöld környezetét. Moka Garden Kft. 1182 Budapest, Wlassics Gy. u. 154.

Hirdetés
 Egyedi fényképes ajándékok

Egyedi fényképes ajándékok

Egyedi fényképes ajándékok, ötletek, tippek, meglepetés. Fényképes ajándék ötletek gyerekeknek, felnőtteknek (férfiak, nők, lányok, gyerekek, szülők, nagyszülők, barátok), azaz, minden korosztály számára. A fényképes ajándék egy egyedi és személyre szabott értékes ajándék a megajándékozott részére. Az, mivel olyan nincs senkinek, hiszen éppen egy szerettünk, szerelmünk, igaz barátunk képe található rajta. Igazi meglepetés! Az ilyen egyedi fényképes ajándék, meglepetés értéke idővel még értékesebb, becsesebb lesz a megajándékozott számára. Nézz körül itt az oldalon és válogass kedvedre a tutibbnál tutibb ajándékok között. Ha megtetszett valamelyik ajándéktárgy (főzőkötény, póló, puzzle, plüss figura, fotókristály, medál a gravírozáshoz, telefontok, óra, ébresztőóra, falióra) akkor rendelőprogramunk segítségével töltsd fel saját képedet, fotódat, és mi azt a lehető leggyorsabban, a legjobb minőségben elkészítjük részedre és az ajtódig szállíttatjuk. Ne habozz, válassz egyedi fényképes ajándékot szeretteidnek, legjobb barátodnak vagy csak egyszerűen saját magadnak. Legyen igazi a meglepetés. Légy mindig egyedi! Valami újat, egyedit, igazán különlegeset szeretnél ajándékozni, szeretnéd, hogy a meglepetés tuti legyen? Még nem tudod, hogy mivel lepd meg szeretteidet, esetleg saját magadat a közelgő ünnepekre, alkalmakra vagy Karácsonyra (karácsony, húsvét, ajándék szolgáltatás ...

 Baráth és Partnerei - Megfigyelés

Baráth és Partnerei - Megfigyelés

Melyek a figyelés elemei? Egy összehangolt csapat, a legkorszerűbb technikai vívmányok és természetesen teljes diszkréció. A sorozatokból ismert egyszemélyes megfigyelés korántsem hívható szakszerű figyelésnek. Ez inkább követés. Egy megfigyeléses feladat közben rengeteg gond közbejöhet, aminek a megoldására egyetlen embernél több kell. Ezért ajánlott, hogy egy figyeléses feladaton egy szakképzett csapat dolgozzon. Amennyiben megfigyeléses munkára szeretne magánnyomozói ügynökséget felbérelni, vagy csak olvasgatna még a figyelés menetéről, a weboldalon mindkettő lehetséges.

Tuti menü