Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szolgáltatók - szolgáltatások linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Szerverek - Szállítmányozás [7. oldal]
részletek »

Szolgáltatók - szolgáltatások képes leírás: Szerverek - Szállítmányozás [7. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: szolgaltatok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 674 db
Szerverek bérlése - webhosting

Szerverek bérlése - webhosting

Szerver Megoldások kft. megkönnyíti az életét, ha szerverét nem tudja elhelyezni vagy szerver karbantartása okoz gondot megtalálta az önnek megfelelő céget. Egy szerver hosting üzemeltetése meglehetősen összetett dolog, hiszen a cégeknek gyakran teljesen eltérő igényeik vannak mind a rendelkezésre állást, az erőforrásokat, illetve az adatbiztonságot illetően. A vállalatok számára ezek a szempontok amelyek meghatározóak a szerver hosting szolgáltatásnál. Szerverét légkondicionált szerverszobában helyezzük el állandó áramellátással és internettel, biztonságba tudhatja egész napos operátor felügyelet alatt. Amennyiben nem rendelkezik saját szerverrel van lehetőség gép(ek) bérlésére és új szerver összeállításában és konfigurálásában is állunk rendelkezésére. Szerver hosting szolgáltatásunk közvetlenül gigabites porton keresztül kapcsolódik a BIX gerinchálózathoz valamint állandó magas nemzetközi sávszélességgel biztosítjuk a folyamatos internetkapcsolatot. Cégünk ezek mellett foglalkozik tárhely, e-mail tárhely, domin és Windows konfigurálásával. Lehetőség van virtuális szerverbérlés, ami a legegyszerűbb és kényelmesebb önnek. Maximális adatbiztonság, magas informatikai rendelkezésreállás, kiváló infrastruktúra. Magyarország egyik legnagyobb sávszélességű szerverközpontjában várjuk mindazokat, akik professzionális körülmények között szeretnék a szervereiket elhelyezni.

Szerszámok - utánfutók kölcsönzése

Szerszámok - utánfutók kölcsönzése

Utánfutók, elektromos vésőgépek, ütvefúrók, motoros építőipar gépek , szerszámok, burkoló gépek és szerszámok, láncfűrészek, mezőgazdasági gépek, kerti gépek, takarító és tisztító gépek, festő gépek, faipari gépek, fúrószárak. Vállalkozásunk 1992-től különböző termékek széles palettájának kölcsönzésével foglalkozik,melyek a teljesség igénye nélkül a következők: utánfutó, csónak, motor, autószállító trailer,építőipari, mezőgazdasági, kerti,faipari, fémmegmunkáló, festő, barkács gépek és szerszámok Tartós bérlet esetén és Törzsbérlőknek Kedvezmény !

Szerelt kémények

Szerelt kémények

Szerelt kémény kivitelezés, több éves tapasztalattal, a Semine Kémény Kft. jóvoltából. Szakembereik több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, kéményekkel kapcsolatos munkálatok terén. A kéménybélelésen kívül, szerelt kémény és turbós kémények kivitelezését is vállalják. Kedvező árakon végzik szolgáltatásaikat.Professzionális kéménybélelés a Semine Kémény Kft. jóvoltából. Szakembereik több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek ezen a téren. A kéménybélelésen kívül, a szerelt kémények és turbós kémények kivitelezése is szolgáltatásaik közé tartozik. Cégük Budapesten a XV.kerületben található, kényelmesen jól megközelíthető helyen.

Szennyfogó szőnyegek - lábtörlők forgalmazása

Szennyfogó szőnyegek - lábtörlők forgalmazása

Szennyfogó szőnyeget béreljen a legjobb áron! Akár céglogós lábtörlőjét is elkészítjük, szennyfogók tisztítása bérbeadása, cseréje Budapesten. Egyedi termékek reklámjait elhelyezzük a lábtörlőn. Cégünk több éve foglalkozik egyedi lábtörlők, szennyfogó szőnyegek bérbeadásával. A szennyfogó szőnyeg, lábtörlő tisztítását és cserét cégünk elvégzi. Próbáljon ki ingyen egy próba szennyfogó szőnyeget. Beltéri szennyfogó szőnyegek bérleti szolgáltatása több tízezer üzlet-, és étteremtulajdonos, valamint több száz irodaház üzemeltető szemében ma már egyet jelent a tiszta bejárattal, hiszen ezen szennyfogó szőnyegek nem csak a belső arculatot javítják, hanem használatukkal garantáltan 70%-al kevesebb porszennyeződés kerül a belső térbe. A szennyfogó szőnyeget nem kell megvásárolnia. A finanszírozás a mi gondunk. Nem lesz többé gondja a tisztítással és szállítással. Ezen feladatokat mind a Talp-Alj Kft. végzi el! Szolgáltatási szerződés keretében vállaljuk, hogy a palettánkról kiválasztott szőnyeget Budapest területén kiszállítjuk és azt az Ön által meghatározott időközönként (7, 14, vagy 28 naponta) tiszta szőnyegre cseréljük. A piszkos szőnyeget szakképzett kollégáink elszállítják és az elhasználódott szőnyeg helyére egy tökéletesen tiszta szennyfogót terítenek le, így garantálva a szolgáltatás folyamatosságát.

Szennyezett csapadékvizek tisztítása - szennyvizek kezelése

Szennyezett csapadékvizek tisztítása - szennyvizek kezelése

Szeretném figyelmébe ajánlani cégünk honlapját! Vállalkozásunk sokmindennel foglalkozik, többekközt: olajfogóval és olajleválasztással. 2009. év során sikeresen befejeződött a tartályos (vasbeton vagy polietilén) olajleválasztó és zsírfogó termékprogramot kínálunk az olaj és zsírtartalmú szennyvizek kezelésére. Leválasztóink kapacitása egyedülállóan széles tartományt képvisel a magyar piacon, így mindig az adott feladathoz legmegfelelőbb berendezést ajánljuk. Küldetésünk: az élhető és tiszta természet, az erőforrásokkal jól gazdálkodó és ezáltal fenntartható környezetben. Fentieket bátran és felelősségteljesen állítjuk magunkról. Szolgálatkészségünket alapítónk és Munkatársaink víziközmű tervezésben, építésben, üzemeltetésben, a szakigazgatásban és szakmai közélet hazai és nemzetközi szervezeteiben szerzett évtizedes tapasztalataira, továbbá a hazai és a teljes Kárpát Medencére kiterjedő környezetvédelmi iparfejlesztési ismereteire és sikereire alapozzuk. A Kárpát Medence vízi környezetének, igényeihez, kihívásaihoz igazított fejlesztéseink, termékpalettánk hatékony megoldásokat kínál a környezetvédelem nemzetközi piacán is. Technológiai szennyvizek előkezeléséhez, szennyezett csapadékvizek tisztításhoz kapcsolódó helyszíni szemlék, felmérések Műszaki javaslattétel a vízgyűjtés, elvezetés, tisztításra és elhelyezésre a helyszín függvényében.

Személyvédelem - élőerős örzés

Személyvédelem - élőerős örzés

A In-Kal Security 2000 Biztonsági, Kereskedelmi, Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság az In-Kal cégcsoport tagja, melyen belül az első vagyonvédelmi vállalkozás 1990-ben indult. A kizárólagosan magyar tulajdonú társaság a szakmai munka színvonalának, minőségének, a megbízhatóságnak köszönhetően dinamikusan fejlődő vállalkozás, mára egyike a legismertebb piacvezető biztonsági cégeknek. Biztonsági szolgáltatásaink a komplex vagyonvédelem minden területét átfogják. Az In-Kal Security tevékenysége szinte valamennyi biztonsági szolgáltatásra kiterjed, árbevételének 90%-át az élőerős őrzés adja. Az In-Kal megbízásai során arra törekszik, hogy minőségében és szakszerűségében a megrendelő kérésének megfelelően a legjobb szinten teljesítse szolgáltatásait, ezzel biztosítva és elérve ügyfeleinek megelégedettségét. Cégünk a magas színvonalú munka és megbízás teljesítése érdekében megszerezte az ISO 9001 nemzetközi minősítési tanúsítványt (TÜV Thüringen). Munkánkban nagyon fontosnak tartjuk, hogy az In-Kal vezetői, munkatársai, minden esetben a legjobb tudásuk szerint teljesítsék szolgálati feladataikat. A társaságunk elvárása, hogy az élet új kihívásainak megfelelően kollégáink meglévő elméleti ismeretanyagukat folyamatosan továbbfejlesszék. Az In-Kal minden alvállalkozójától és beszállítójától elvárja, hogy ők is ennek szellemében teljesítsék elvállalt megrendelésünket.

Személyszállítás és reptéri transzfer

Személyszállítás és reptéri transzfer

Egynapos kirándulásra, koncertre utazna, vagy sürgősen reptéri transzferre van szüksége? Cégünk a személyszállítás egy új formáját nyújtja Önnek. Sofőrjeink kiváló tapasztalattal és megfelelő képzettséggel rendelkezik ahhoz, hogy kiemelkedő színvonalon elvégezzék személyszállítással összefüggő tevékenységeinket. Nekik és a folyamatosan karbantartott gépjárműveinknek köszönhetően Ön, családja, barátai, vagy kollégái teljes biztonságban és kényelemben utazhatnak, illetve a reptéri transzfer során időben érkezhetnek meg a célállomásra. 1095 Budapest Gát u.21.fszt.1.

Személyszállítás - vendéglátás

Személyszállítás - vendéglátás

Ön és partnerei részére személyszállítási szolgáltatást vállalunk útiránytól függetlenül. Magas színvonalon, kiemelkedő pontossággal, jó állapotú, légkondicionált, 8 személyes Ford Transittal várjuk ügyfeleinket. Tapasztalt sofőrünk révén, kényelmesen, gond nélkül juthat el bárhová. Reméljük, hamarosan Önt is utasaink között üdvözölhetjük! Személyszállítás: 120 Ft+áfa/km vagy 4000 Ft+áfa/óra (távolság függvényében változik) Reptéri transzfer: 12000 Ft+áfa az északi és nyugati budapesti kerületekből 10000 Ft +áfa a többi kerületből Esküvői buszrendelés: 25000 Ft+áfa -tól (egyszeri alkalom, távolság függvényében változik) Az árváltozás jogát fenntartjuk! Minimális díjtételünk: 4 óra Minimális teljesítmény:250 km/nap (ha az autóbusz nem tér vissza a telephelyre) Személyszállító Mikrobusz adatai: Mikrobusz típusa: Ford Transit (2006) Ülések száma: 8 utas + gépkocsivezető Felszereltség Biztonság : 3-pontos biztonsági öv minden üléshez Komfort: Két zónás fűtés, klíma, hővédő üvegezés, hosszított, magasított kivitel, csomagtartó Töltsön el 3 napot (2 éj) a Mecsekben, Óbányán Szállás: Roll apartmanház Ár: 12.000 Ft/fő, mely tartalmazza a szállásköltséget, a reggelit, az oda-vissza transzfer költségét és egy pécsi kirándulást. (Budapest és az 51-es és 6-os útvonal mentén lévő településekről induló kedves vendégeink részére)

Személyszállítás - reptéri transzfer

Személyszállítás - reptéri transzfer

Köszöntöm az MB CAB Service Kft. honlapján! Kisvállalkozóként, 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezve teljesítek céges-szerződött és magán Megrendelőim részére, kiemelt megbízásokat. A megbízhatóságot és a kulturált megjelenést elengedhetetlennek és jogos elvárásnak tartom, ebben a szolgáltatási ágazatban. Igyekszem exclusive személyszállítást biztosítani Mercedes-Benz fekete limuzin E osztályos, Mercedes Vito, Viano és Seat Alhambra tipusú személyautókkal 4-8 főig, céges és magán megrendelők részére egyaránt. Kiemelten kezelem az esküvői autóbérlést, a kisbuszbérlést és a luxus autóbérlést sofőrrel, valamint a reptéri transzfereket is. Reptéri transzferek Budapesten, belföldön és külföldön. Bankkártya, hitelkártya és átutalásos fizetési lehetőségek. Cégbarát szerződéses és taxi díjszabású viteldíj rendszer. Alapfokú angol nyelvismeret. Városnézés, igény szerint idegenvezetővel. Rendezvények személyszállítása Mercedes autókkal. Minden nap arra törekszem, hogy elegáns megjelenéssel és minőségi szolgáltatással, kellő megelégedést váltsak ki Megrendelőim körében.

Hirdetés
Személyszállítás - kisbusz bérlés

Személyszállítás - kisbusz bérlés

Kisbusz bérlés, személyszállítás, repülőtéri transzfer. Személyszállítások esküvőkre, koncertekre, fesztiválokra, sport eseményekre, sport tanfolyamokra (úszás, lovaglás, korcsolyázás stb...) Továbbá mikrobusz biztosítása városnézéshez, kirándulásokhoz, körutazásokhoz belföldön és külföldön, vállalati személyszállítás, repülőtéri transzferek. Saját szervezésben gyermekprogramokat is tartunk. Iskola időben úszás oktatás hétköznap délutánonként. Télen jégkorcsolya oktatást, nyáron nyári táborokat szervezünk, ősszel és tavasszal pedig lovaglás oktatást. A programokra a gyermekeket biztonsági övvel felszerelt Mercedes Sprinter buszokkal szállítjuk. Iskolától a program helyszínére, majd vissza az iskolába.

Szél Sándor Figaro mesterfodrász Debrecen

Szél Sándor Figaro mesterfodrász Debrecen

Figaro Illúzió Fodrászat és Fodrászcikk kereskedés. Szél Sándor mesterfodrász és csapata szeretettel várja Debrecenben is vendégeit. Debrecenben elsőként szalonunkban részesülhet natúr, vegyszermentes hajápolásban beleértve a tartós hajfestést is. Fodrászatunkban a egyedülálló termékeket használunk. Szolgáltatásaink: - kreatív hajvágás - alkalmi frizurák, moder, kreatív menyasszonyi kontyok - Picasso satír technikák és legmodernebb hajfestő, hajszínező eljárások - Ammóniamentes, tartós natúr dauer - Ultrahangos keratinos hajhosszabbítás a ma létező legmodernebb technikával - Raszta frizura készítése - Fodrászatunkban a haj és a fejbőr egészségi állapotához leginkább illő mosást és kondícionálást végezzük vegyszermentes, gyógynövényalapú natúr Fuente termékekkel. - hajanalízis, szakmai tanácsadás A Fodrászatban használt termékek kereskedésünkben megvásárolhatók fodrász és lakossági vásárlóknak egyaránt. Szeretettel várjuk vendégeinket! Szél Sándor mesterfodrász Bejelentkezés, érdeklődés: 06 30 611 6894 info@figaroteam.hu

Székhelyszolgálat - könyvelés

Székhelyszolgálat - könyvelés

Ha nem szeretne idegeskedni, ha szeretné elkerülni, hogy akár tudtán kívül a Nav felfüggessze, vagy törölje cégének adószámát, bízza ránk a székhelyszolgáltatás, székhelyszolgálat teendőit. Ez az oldal a Céghmester által nyújtott székhelyszolgáltatás, székhelyszolgálat részletes bemutatására jött létre. Ingyen cégalapítás és székhelyszolgálat, látogasson el oldalunkra és tekinste meg ajánlatainkat. Ez az oldal a Céghmester által nyújtott székhelyszolgáltatás, székhelyszolgálat részletes bemutatására jött létre. A Céghmester székhelyszolgálat, illetve székhelyszolgáltatás igénybe vétele estén ingyen megalapítja az Ön cégét. A Céghmester székhelyszolgáltatás, székhelyszolgálat hiba vagy károkozás esetén (ami igen ritkán fordul elő) több havi székhelyszolgáltatási díjat ír jóvá kárt szenvedett ügyfeleinek és aktívan eljár, illetve közreműködik a kárenyhítésben. A Céghmester székhelyszolgáltatás, illetve székhelyszolgálat szerződése tartalmazza, hogy a Céghmester felelősséget vállal. Ha kérdéseire nem kap egyértelmű és korrekt választ, akkor nem szabad székhelyszolgáltatás, illetve székhelyszolgálat teendőit az adott irodára bízni, mert igen rosszul járhat. Weboldalunkon mindig friss, pontos és releváns információkat talál a székhelyszolgáltatás, illetve székhelyszolgálat tudnivalóiról és teendőiről. A Céghmester székhelyszolgáltatás, illetve székhelyszolgálat ügyfelei nem ismerik.

Számítógépek - notebookok bérlése

Számítógépek - notebookok bérlése

Cégtörténet: 1996 Egyéni vállalkozásként indítottuk tevékenységünket. 1997 Betéti társaságot alapítottunk. 1998 Új telephelyet nyitottunk a III. kerületi Búza utcában. 2003 Nagyobb telephelyre költöztünk a XIV. kerületi Benkő utcába. Korlátolt felelősségű társasággá alakultunk A Magyar Rendezvényszervező Szövetség tagjai lettünk. 2005 Megszereztük az MSZ EN ISO 14001:1997 és az MSZ EN ISO 9001:2001 szerinti környezet és minőségirányítási tanusítványokat. Cégünk belépett az Informatikai Vállalkozások Szövetségébe. 2006 Bővítettük és fejlesztettük telephelyünket, hogy még megfelelőbb körülmények között álljunk ügyfeleink rendelkezésére. Cégünkben Ön egy lelkes, családias hangulatú, elkötelezett csapatot ismerhet meg, akik szeretik és élvezik munkájukat. Vállalkozásunk mintegy 11 éves múltra tekinthet vissza, melynek tapasztalatai, sikerei és kudarcai egyaránt segítenek abban, hogy ma egy erős és megbízható cégként álljunk a folyamatosan változó piaci igények elé. Üzleti szemléletünk a piaci elvárások folyamatos figyelésén alapul, igyekszünk a felmerülő igények előtt járni mindig egy lépéssel. Hosszú távra tervezünk, a korrekt és kölcsönösségen alapuló partneri kapcsolatokban hiszünk, több szakmai szervezet tagjai vagyunk. Munkánkat a rugalmasság és a maximalizmus vezérli. Figyelünk a részletekre törekszünk a teljeskörűségre.

Számítógép karbantartás - átalánydíjas rendszerfelügyelet

Számítógép karbantartás - átalánydíjas rendszerfelügyelet

Elege van a megbízhatatlan számítógépekből? Szüksége van egy rendszergazdára, aki folyamatosan felügyeli az IT rendszert? Azonnali távsegítség kellene? Mindez havi átalánydíjért? RENDBEN! Ha Önnek 4-70 PC közötti informatikai rendszere van, Windows szervereket használ és szüksége van egy megbízható, korrekt, gyors informatikusi csapatra, akik teljeskörűen felügyelik a rendszert, akkor hívjon minket, vagy látogasson el a www.szamitogep-karbantartas.hu oldalra.

Számítógép javítása - szervizelése

Számítógép javítása - szervizelése

Örülünk, hogy ránk talált, reméljük hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között tudhatjuk. Elöljáróban szeretnénk a figyelmébe ajánlani néhány érvet, amiért érdemes a mi szolgáltatásainkat választania! Egy otthoni számítógép meghibásodás ugyanannyi jövedelem kiesést okozhat, mint a vállalati. Tisztában vagyunk azzal, hogy a mai életvitel mellett olykor nincs hétvége és munkaszüneti nap. A számítógépet információgyűjtésre, kikapcsolódásra és munkára egyaránt használjuk. Akinek már hibásodott meg a gépe, tudja mennyire fontos, hogy a hiba minél hamarabb ki legyen javítva. Cégünknél magasan képzett informatikai szakemberek dolgoznak. Mind hardver, mind szoftver problémák esetén kialakult munkamódszereink vannak a hiba elhárítására. Nem csak a hiba okát tárjuk fel, de el is végezzük a javítást és ha kell, gondoskodunk az alkatrész beszerzéséről is. Havi több 100 hibaelhárítást tudhatunk magunk mögött, a megoldatlan esetek száma nem éri el a 2 %-ot, de ez esetben is igyekszünk kínálni alternatív megoldásokat! Legtöbb esetben a kialakult ügyfélkörünk ajánlásával jutunk el újabb ügyfelekhez, amire külön büszkék vagyunk! 10 éves szakmai múlttal rendelkezünk! Tapasztalt, megbízható szervizes kollégákkal dolgozunk! Amenniyben Ön visszatérő ügyfelünk és ezt jelzi felénk, mi 10% kedvezményt adunk önnek a munkadíjunkból!

Szálloda üzemeltetés - Service4You

Szálloda üzemeltetés - Service4You

Professzionális szálloda üzemeltetési stratégiát nyújtunk független, láncokhoz nem tartózó szállodák és más, idegenforgalmi célú létesítmények tulajdonosainak, ezen kívül operatív munkájuk során felmerülő nehézségeik megoldását tanácsadással segítjük. Cégünk új szállodát építtető, nem szakmai befektetők számára is alternatívát kínál a tervezéstől az üzemeltetésig. Szálloda vételi, eladási, lízing vagy refinanszírozási szándék esetén is tudunk megoldási javaslatokat biztosítani. Ismerje meg a Service4You Hotel Management Company szálloda üzemeltetési koncepcióját, tekintse meg szállodai portfóliónkat!

Szállítmányozás - raktározás

Szállítmányozás - raktározás

Tisztelt látogatónk! Kérjük tekintse meg néhány sorban összefoglalt szállítási és szolgáltatási elveinket. Megrendelőink felé nemcsak fuvarozunk vagy fuvaroztatunk, hanem megszervezzük a szállítandó áru felvételi és rendeltetési helye közötti leghatékonyabb szállítási lehetőségeket. Mindezt összehangoljuk, és a szállításban résztvevő valamennyi közreműködő segítségével az árut az előírt időre célba juttatjuk, a leggyorsabb, leggazdaságosabb és legbiztonságosabb útvonalon. Tesszük ezt úgy, hogy teljes mértékben betartjuk a szállítás során érintett országok (feladási, tranzit, rendeltetési ország) hatósági rendelkezéseit, és természetesen a megbízók külön előírásait is, az áru kezelésére, illetve rakodására vonatkozóan. Egyszóval: logisztika felső fokon. Cégünk a Noelgold Kft. egy debreceni székhelyű szállítmányozási vállalkozás. Célünk, hogy jó szervezéssel a leghatékonyabb módon juttassuk célba szállítmányainkat. Szolgáltatásunk teljes körű. Biztosítjuk az áru raktározását és vámügyintézését is. Ezen kívül, Debrecenben és környékén futárszolgálatot működtetünk. Cégünk a szállítmányozás és anyagmozgatás minden területén áll az ügyfelek rendelkezésére. Legyen szó nagy volumenű áru fuvarozásról, sürgősségi kézbesítést igénylő futárpostai küldeményről vámügyintézésről vagy a raktározás bármely formályáról, nálunk nagy valószínűsggel jó helyen jár.

Tuti menü