Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szolgáltatók - szolgáltatások linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Ruhaipari - Rendezvények [9. oldal]
részletek »

Szolgáltatók - szolgáltatások képes leírás: Ruhaipari - Rendezvények [9. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: szolgaltatok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 674 db
Ruhaipari tanácsadó

Ruhaipari tanácsadó

A ruházati kisvállalkozás megkezdéséhez és további munkájához szeretnék tanácsaimmal segíteni a blogomban. 50 éves ruhaipari és még ruhagyári gyakorlattal nem csak szabás-varrásban, hanem a munkaszervezésben is tudok segíteni. Vállalok szabásminta készítést, modellvarrást, szériázást, technológiai leírást. Szabásminta készítést, modellezést, szériázást tanítok továbbképző tanfolyamon. A tanfolyam 3 szemeszter, szombati napokon. Egy szemeszter 7 szombat. Az első szemeszter a szerkesztésekről szól, a második a modellezésről, a harmadik a szériázásról. Beszerezhető nálam szakirodalom, sőt tájékozódni lehet megfelelő szakirodalomról is. A német Müller módszerrel dolgozom, azt tanítom is. Nem csak női felsőruhát, hanem fehérneműt, férfiruhát, férfi,- női munkaruhát tudok készíteni, és azt megtanítani is. Műhelyemben profi varrótanfolyamot is tartok 4 jelentkező esetén. Csak ipari varrógépeken lehet dolgozni. Meg lehet tanulni a gomblyukazó gép, holozógép, 3 és 4 szálas lock kezelését is. A műhelyben szívesen látom azokat, akik a szabásminta készítést nálam tanulták, mert akkor összevonható a saját méretre a szabásminta és a ruhadarab megvarrása is. Így lesz a sikerélmény komplex.

Rozsdamentes korlát 30 év garanciával - Fémdekor Kft.

Rozsdamentes korlát 30 év garanciával - Fémdekor Kft.

Vállaljuk rozsdamentes korlátok tervezését, készítését és felszerelését ingyenes helyszíni felméréssel és rövid határidővel. Profilunk közé tartozik még kovácsoltvas kapuk, kovácsoltvas kerítések, kovácsoltvas korlátok, vas rácsok, lépcsők, feljárok, előtetők, portálok és egyedi fémszerkezetek készítése. Rozsdamentes korlátrendszereinkre 30 év garanciát vállalunk! Rozsdamentes korlátelemeinket főként Németországból és Olaszországból származnak és minőségük kiváló, ezért is tudjuk tartani a 30 éves garanciaidőt. 2143 Kistarcsa, Nagytarcsai út 4.

Rozsdamentes acél termékek - csőszerelvények forgalmazása

Rozsdamentes acél termékek - csőszerelvények forgalmazása

Cégünk, az Inomix Kft., rozsdamentes acéltermékek, alapanyagok, félkésztermékek, késztermékek forgalmazásával áll ügyfelei rendelkezésére, elsosorban a technológiai csoszerelés, gépszerelés, élelmiszeripar, gyógyszeripar, és vegyipar területén. A weboldal majdnem az Inomix Kft.-t igyekszik bemutatni. A cég, debreceni központtal, rozsdamentes acél termékekkel kereskedik. Ha tartós, megbízható alapanyagra van szüksége, az inox a jó választás. Rozsdamentes acél lemezek, perforált lemezek, fittingek, csövek, csőszerelvények, idomacélok széles választékban az Inomix Kft.- nél. Acélcsövek: - Rozsdamentes és saválló csövek (varratos és varratnélküli kivitelben) - Igény szerinti felülettel: kefézett, csiszolt, polírozott - Élelmiszer, győgyszer és vegyipar területeire - Precíziós acélcsövek Acéllemezek: - Rozsdamenetes acél lemezek - Betétben edzhető, nemesíthető, kopásálló, hőálló acéllemezek - Sík, bordás és dekorációs lemezek, plazmavágatok Acél szálanyagok: - Rozsdamentes kör, lapos, négyzet, hatszögacélok, zártszelvények - Szerszámacélok, nemesíthető acélok - Edzhető rozsdamentes acélok - Hőálló és kopásálló acélok Szerelvények, karimák, fittingek, ipari tömlők: - Saválló és szénacél szerelvények (pillangószelepek, golyóscsapok) - Rozsdamentes fittingek, élelmiszeripari armatúrák, triclampok, kamlokok, gyorscsatlakozók - Roppantógyűrűs csavarzatok

Rovarirtás, szellőzőrendszer tisztítás

Rovarirtás, szellőzőrendszer tisztítás

Nálunk egy helyen megoldást talál problémájára, legyen szó egészségügyi kártevők irtásáról (csótány, ágyi poloska, hangya, bolha, darázs, egér), repülő rovarok kellemetlenkedésének megszüntetéséről (szúnyog, légy, darázs, muslinca, stb.), vagy különböző kisállatok (nyest, menyét, pele, vakond, stb.) jelenlétének és/vagy károkozásának felszámolásáról. Célunk, hogy hosszútávú, minőségi megoldásokat nyújtsunk megrendelőinknek a kártevőirtás és a termék forgalmazás területén egyaránt. A Rovar- és rágcsálóirtás menüpontban részletesen olvashat az irtás menetéről és módozatairól, annak függvényében, hogy milyen kártevőről van szó. Munkáinkra minden esetben garanciát vállalunk.

Rovarirtás, kártevő mentesítés

Rovarirtás, kártevő mentesítés

Cégünk a rovarirtás és kártevőirtás szakértője. Szolgáltatásunk főbb részei a rovarirtás, egérirtás, molyirtás, patkányirtás, bolhairtás, csótányirtás, poloskairtás, hangyairtás, valamint a folyamatos kártevő mentes állapot fenntartása. Az emberre és melegvérű állatra teljesen ártalmatlan, színtelen, szagtalan hatóanyagokat alkalmazunk. Tevékenységünket a legszigorúbb élelmiszer minőségbiztonsági elvárásokat támasztó HACCP rendszer követelményeinek megfelelően végezzük.

Riasztók - kamerarendszerek telepítése

Riasztók - kamerarendszerek telepítése

Praktiker Security Alarm Biztonságtechnikai és Kereskedelmi Kft Cégünk 1998-ban alakult Székesfehérváron a helyi vagyonvédelmi feladatok ellátására. Az ügyvezető, szakmában kiemelkedően magasnak számító, több, mint 30 évnyi tapasztalata a biztosíték a minőségi szerelésre és minőségi biztonságtechnikai eszközök használatára. Az általunk szerelt riasztók, lakásriasztók, tűzjelzők, beléptetők alacsony meghibásodási száma és korrekt árképzése biztosítja cégünk fennállását és a védett otthonok biztonságát. Szolgáltatásunk kiterjed: riasztók, lakásriasztók biztonsági kamerák tűzjelző rendszerek beléptető rendszerek mechanikus védelem: zárlati rendszerek, zárak, rácsok páncélszekrények, bútorszéfek szaktanácsadás

Repülőtéri transzfer - szállásfoglalás

Repülőtéri transzfer - szállásfoglalás

Szolgáltatások: Idegenvezetés Repülőté ri transzfer Szállásfoglalás Utánfutó biztosítása Csomagmegőrzés Idegenforga lmi programok lebonyolítása Autóbuszmentés Cégünk immáron 14 éve áll a megrendelők szolgálatában. Személyszállítást vállalunk -kül és belföldre: - szakmai utak lebonyolítására - körutazásokra illetve nyaralásokra - alkalmi rendezvényekre (esküvőkre) - síutakra - rendszeres illetve eseti munkákra Telefonos ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában szíves megrendelőink szolgálatában áll. Továbbá a megrendelőt terhelik, a parkolási, úthasználati, autópálya, komp, alagút díjak. Külföldi út esetén a gépkocsivezető(k) napi díja 27 Euro (minden esetben). Többnapos út esetén a vezető szállását is a megrendelőnek kell biztosítania.

Reptéri transzfer - sofőrszolgálat

Reptéri transzfer - sofőrszolgálat

A személytaxi szolgáltatást 22 éve végezzük az utasaink megfelelő és precíz kiszolgálásának érdekében. Pécs városában 6 éve, a szolgáltatás területén kialakult fix áras tarifa rendszerre álltunk át, mely egyre nagyobb érdeklődést mutat az utasaink és az utazni vágyók köreiben. Az Európai Unió elvárásainak megfelelő gépparkkal és tiszta, ápolt sofőrökkel állunk az utazni szándékozók szolgálatára. A magyar mellett beszélünk németül és horvátul is. Kérjük próbálja ki szolgáltatásainkat és tapasztalja meg, hogy szolgáltatásaink Önért, az utazóközönségért vannak. Szolgáltatásaink: Személyszállítás bel és külföldön, Reptéri transzfer, Futárszolgálat, Levél és kiscsomag szállítás, Sofőrszolgálat (hazavisszük autóját), Nemdohányzó autóinkban utazhat, Légkondicionált taxik, Taxi-reklám lehetőségek.

Reptéri személyszállítás - Cívis Transzfer

Reptéri személyszállítás - Cívis Transzfer

A debreceni Cívis Transzfer fő profilja a reptéri transzferek megszervezése és kivitelezése. Szerződéses partnereit és minden megrendelőjét biztonságosan és a lehető legnagyobb kényelemben szállítja Budapest ferihegyi (Liszt Ferenc Repülőtér), bécsi, és pozsonyi repülőterekre és onnan házig. A személyszállítás korszerű gépjárművekkel, udvarias és tapasztalt sofőrökkel történik, több nagyvárosban díjtalan kiszállással. A cég fő szolgáltatási területe a Debrecen, Miskolc és Nyíregyháza környéke. A reptéri transzfer viteldíjak és az igénybe vehető kedvezmények megtekinthetők a weboldalon.

Hirdetés
Rendszertanúsítás - minőségellenőrzés

Rendszertanúsítás - minőségellenőrzés

Az Émi-Tüv Süd Kft. Magyarország egyik vezető mérnökszolgáltató vállalata a minőségügy és biztonságtechnika területén. A Tüv Süd vállalatcsoport tagjaként számos nemzetközi és nemzeti jogosultsággal és tapasztalattal rendelkezünk az anyagvizsgálatok-, termékvizsgálatok-, terméktanúsítások és rendszertanúsítások területén. Magyarországon és külföldön akkreditált laboratóriumok munkájára is támaszkodva szakvélemények, vizsgálatok, minősítések és tanúsítványok az Ön biztonsága és vállalkozása szolgálatában. Munkatársaink immár 19 éve segítik partnereiket magas szintű szakmai felkészültséggel és modern, jól felszerelt laborbázis háttérrel, hogy a legtestreszabottabb megoldásokat nyújtsuk ügyfeleink számára. Vállalatcsoportunk napjainkra több mint 14 000 fős szakértői gárdával és öt kontinensen több mint 600 képviseletével és leányvállalataival a világ egyik legrégibb és legnagyobb szakértői társasága, az Émi Kht. pedig az építésügyi szakterület jól ismert honi fellegvára. Tevékenységünk nemzeti és nemzetközi akkreditációk és kijelölések alapján végezzük, így partnereink számára elsőkézből biztosítjuk a jogszabályi megfelelőséget. Partnereink számára garanciát jelent, hogy az Émi-Tüd Süd Kft. tagja Ceoc nemzetközi szervezetének, amely a Vizsgáló és Tanúsító Szervezetek Európai Szövetsége, így ügyfeleink számára ideális nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező szervezet vagyunk.

Rendszergazda szolgáltatások

Rendszergazda szolgáltatások

Most ingyen kipróbálhatja szolgáltatásunkat! Helyreállítjuk leveleit, mindennapi szoftveres problémáira azonnali megoldás nyújtunk! Nincs kiszállási díj, nincs várakozási idő, azonnali megoldás kötelezettségek nélkül, mert az idő pénz! A Perfect-IT online rendszergazda szolgáltatása azonnali segítségnyújtást kínál a napi szinten előforduló kisebb szoftveres problémákra. Szakembereink úgy oldják meg a felmerülő problémát, mintha az Ön computere előtt ülnének. Az online rendszergazdával időt takaríthat meg. Nem kell megvárnia, amíg szakembereink megérkeznek az irodájába, hiszen a segítségnyújtás távolról történik.

Rendszergazda szolgáltatás

Rendszergazda szolgáltatás

Rendszergazdai szolgáltatás Budapesten és vonzáskörzetében Hogyan csökkentsük a költségeket és növeljük az informatikai biztonságot egyszerre? Amennyiben nincs szükség teljes munkaidős rendszergazda jelenlétére, viszont szeretnének, hogy az informatikai rendszer mégis gyorsan, és megbízhatóan működjön akkor véleményünk szerint egy külsős megbízott, egy kiszervezett rendszergazda a legmegfelelőbb. Elsősorban Budapesten és az agglomerációban dolgozunk. Olvasson tovább hogy megtudja, miért válassza a Mav-IT Kft. rendszergazdáját!

Rendezvényszervezés hatékonyan

Rendezvényszervezés hatékonyan

Rendezvényszervezés hatékonyan. Versenyeztesse rendezvényhelyszínek, rendezvényszervező cégek ajánlatait! Rendezvényszervezés útmutatók, rendezvény ötletek esküvő, céges rendezvény, tréning, konferencia szervezéséhez. Esküvő, lakodalom szervezésén dolgozik? Szeretne sok ajánlathoz jutni gyorsan és egyszerűen? Jó helyen jár! Legénybúcsú, leánybúcsú szervezésén dolgozik? Szeretne sok ajánlathoz jutni gyorsan és egyszerűen? Jó helyen jár! Csapatépítés, csapatépítő tréning szervezésén dolgozik? Szeretne sok ajánlathoz jutni gyorsan és egyszerűen? Jó helyen jár! Konferencia, tréning szervezésén dolgozik? Szeretne sok ajánlatoz jutni gyorsan, és egyszerűen? Jó helyen jár! Regisztráljon és lépjen be a rendszerbe, majd indítson keresést rendezvény típus szerint (esküvő, lakodalom, legénybúcsú, leánybúcsú, csapatépítés, Kkonferencia, tréning, vagy egyéb rendezvény kategóriában), vagy szolgáltatás típus szerint (rendezvényhelyszín, catering, rendezvény eszközök, személyzet, fellépő, vagy rendezvényszervező kategóriában)! Kérjen ajánlatokat a keresőkön megjelenő használati útmutatók szerint, vagy helyezze a tetszését elnyerő rendezvényhelyszíneket, és rendezvény szolgáltatókat a kedvencei közé. A legjobb ajánlatok alapján rendelje meg a kívánt szolgáltatásokat, állítsa össze a rendezvény program-, és költségtervét, majd készítse el és küldje ki a meghívókat, szóróanyagokat!

Rendezvényszervezés és catering

Rendezvényszervezés és catering

legjobb döntés, ha a rendezvényszervezést hozzáértőkre bízza! Felkészült csapatunk sokéves szakmai tapasztalattal áll rendelkezésére, ha céges vagy akár családi, baráti összejövetelek létrehozásában lenne szüksége egy megbízható rendezvényszervező cégre! Magas színvonalon, a legapróbb részletekre is figyelve, teljes körűen vállaljuk a szervezést és lebonyolítást. Fűzze szorosabbra üzleti kapcsolatait, hozza össze munkatársait kellemes körülmények között, izgalmas programok során! Minőségi rendezvényszervezés Budapesten!

Rendezvényszervezés - esküvőszervezés

Rendezvényszervezés - esküvőszervezés

A mögöttünk álló több mint 10 éves tapasztalat a garancia arra, hogy a rendezvényszervezés területén a lehető legmagasabb színvonalat garantáljuk. Szolgáltatásunk célja, hogy a meglévő és új megrendelőink elvárásait, egyedi igényeit megvalósítsuk és elégedett partnerként a jövőben is ránk bizzák rendezvényeik lebonyolítását. Rendezvényszervezés területén a teljesség igényével vállaljuk egyedi kérések és elképzelések megvalósítását. Szakmai tudásunkkal, tapasztalatunkkal professzionálisan valósítjuk meg, legyen az esküvő vagy céges, családi összejövetel. Tanácsot és segítséget nyújtunk rendezvényének teljes körű lebonyolításával kapcsolatos összes lehetőség tekintetében, pl menüválasztás, eszközbérlés, helyszínválasztás legyen az étterem, szabadtér, hajó vagy egy extrém helyszín. Keressen elérhetőségeinken, hogy egy visszautasíthatatlan ajánlatot tehessünk. Amikor az Önök döntése megszületett már csak a mi munkánk hiányzik ahhoz, hogy az a rendkívüli nap örökre emlékezetes legyen. Irodánk egyetlen célja, hogy a Nagy Napot az Önök és Vendégeik számára valóban gondtalanná és felejthetetlenné tegye, igazodva igényeikhez és lehetőségeikhez, bármilyen stílusban, helyszínen és létszámban. Ajánlatunkat minden esetben személyes találkozás után a pontos igényeket és elképzeléseket megismerve alakítjuk ki, így minden ajánlatunk egyedi és személyre szabott.

Rendezvényekre kölcsönözhető projektorok

Rendezvényekre kölcsönözhető projektorok

Különféle kiállításokon, esetleges konferenciákon, tárgyalásokon, vagy egy általános rendezvényen is a fontos a jó láthatóság, a figyelemfelkeltés. Ezen esetekre szolgál a projektorok kölcsönzése, mely egy tovább képzésen is fontos szerepet játszik ugyan úgy, mint egy esküvőn. Ezen felül még led falakt is bérbe lehet venni az Avdesign-tól. A cég több mint tizenöt éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, és megbízható technikával dolgoznak. Bárki számára szívesen állnak rendelkezésre, kedvező árakon.

Rendezvények és Catering

Rendezvények és Catering

Egy jól sikerült rendezvény mögött mindig rengeteg munka van, de a stressz és a problémát redukálódnak a tapasztalattal. Ezért is ajánljuk Önnek, hogy bízza profikra a szervezést így megspórolja a szervezéssel kapcsolatos fáradalmakat és a vendégeire koncentrálhat! Figyelmébe ajánljuk egyedülálló cateringünket is, mely káprázatos ízélményt nyújt bármelyik rendezvényen. Nem csak ételeinket, de akár a dekorációt is alkalomhoz illőre alakítjuk, ha pedig a hang és fénytechnika sincs még leszerezve, abban is segíthetünk és végül, de nem utolsó sorban, fénykép és videófelvétel készítését is elintézzük!

Tuti menü