Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kölcsönző - szolgáltatók képes leírás - Szolgáltatók - szolgáltatások.tlap.hu
részletek »

Kölcsönző - szolgáltatók - Szolgáltatók - szolgáltatások.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szolgaltatok.tlap.hu » Kölcsönző - szolgáltatók
Keresés
Találatok száma - 20 db
Vízadagoló szódagépek árusítása - ballonos ásványvíz forgalmazás

Vízadagoló szódagépek árusítása - ballonos ásványvíz forgalmazás

Cégünk 19 literes ballonos ásványvíz és hálózatra köthető szóda-automaták forgalmazásával, valamint különböző ásványvíz adagolók bérbeadásával, szikvíz gyártásával foglalkozik, immár 10 éve. Valamint foglalkozunk ballonos vízadagoló automaták telepítésével, hálózatra köthető szódagép forgalmazásával, karbantartásával, és a hozzájuk való ballonos ásványvíz kiszállításával. A vízadagoló automaták praktikusan elhelyezhetőek gyárakban, irodákban, üzlethelyiségekben, hivatalokban, bemutatótermekben, mellyel igényeinek megfelelően hűtött, fűtött, vagy szénsavval dúsított prémium minőségű ballonos ásványvizet fogyaszthat. Az Aquagold-Szikvízgyártó Kft. a kiváló minőségű, ideális összetételű, Veritas Gold ballonos ásványvizet kínálja Önnek, munkatársainak, vendégeinek és ügyfeleinek rendszeres fogyasztásra vízadagolóiból. Számunkra az a legfontosabb, hogy ügyfeleink elvárásait maximálisan teljesíteni tudjuk. Tevékenységünket kiterjesztettük immáron vízszűrők forgalmazására, és beszerelésére nagyon kedvező árakkal.

T-Rent Autókölcsönző

T-Rent Autókölcsönző

Cégünk, az Auto-T Kft. fő tevékenységi köre az autókölcsönzési és szervizelési szolgáltatások nyújtása ügyfeleinknek szegedi szalonunkban. Járműparkunkban modern és megbízható, karbantartott járművek találhatóak, melyek akár már napi 5000 Ft-os áron kölcsönözhetőek. Emellett cégünk szervizeléssel is foglalkozik, illetve vizsgáztatással. Internetes oldalunkon minden fontos információt megtalálhat cégünkre és szolgáltatásainkra vonatkozóan. Válasszon minket, ha megbízható autókölcsönzőre van szüksége!

Szerszámok - utánfutók kölcsönzése

Szerszámok - utánfutók kölcsönzése

Utánfutók, elektromos vésőgépek, ütvefúrók, motoros építőipar gépek , szerszámok, burkoló gépek és szerszámok, láncfűrészek, mezőgazdasági gépek, kerti gépek, takarító és tisztító gépek, festő gépek, faipari gépek, fúrószárak. Vállalkozásunk 1992-től különböző termékek széles palettájának kölcsönzésével foglalkozik,melyek a teljesség igénye nélkül a következők: utánfutó, csónak, motor, autószállító trailer,építőipari, mezőgazdasági, kerti,faipari, fémmegmunkáló, festő, barkács gépek és szerszámok Tartós bérlet esetén és Törzsbérlőknek Kedvezmény !

Szennyfogó szőnyegek - lábtörlők forgalmazása

Szennyfogó szőnyegek - lábtörlők forgalmazása

Szennyfogó szőnyeget béreljen a legjobb áron! Akár céglogós lábtörlőjét is elkészítjük, szennyfogók tisztítása bérbeadása, cseréje Budapesten. Egyedi termékek reklámjait elhelyezzük a lábtörlőn. Cégünk több éve foglalkozik egyedi lábtörlők, szennyfogó szőnyegek bérbeadásával. A szennyfogó szőnyeg, lábtörlő tisztítását és cserét cégünk elvégzi. Próbáljon ki ingyen egy próba szennyfogó szőnyeget. Beltéri szennyfogó szőnyegek bérleti szolgáltatása több tízezer üzlet-, és étteremtulajdonos, valamint több száz irodaház üzemeltető szemében ma már egyet jelent a tiszta bejárattal, hiszen ezen szennyfogó szőnyegek nem csak a belső arculatot javítják, hanem használatukkal garantáltan 70%-al kevesebb porszennyeződés kerül a belső térbe. A szennyfogó szőnyeget nem kell megvásárolnia. A finanszírozás a mi gondunk. Nem lesz többé gondja a tisztítással és szállítással. Ezen feladatokat mind a Talp-Alj Kft. végzi el! Szolgáltatási szerződés keretében vállaljuk, hogy a palettánkról kiválasztott szőnyeget Budapest területén kiszállítjuk és azt az Ön által meghatározott időközönként (7, 14, vagy 28 naponta) tiszta szőnyegre cseréljük. A piszkos szőnyeget szakképzett kollégáink elszállítják és az elhasználódott szőnyeg helyére egy tökéletesen tiszta szennyfogót terítenek le, így garantálva a szolgáltatás folyamatosságát.

Számítógépek - notebookok bérlése

Számítógépek - notebookok bérlése

Cégtörténet: 1996 Egyéni vállalkozásként indítottuk tevékenységünket. 1997 Betéti társaságot alapítottunk. 1998 Új telephelyet nyitottunk a III. kerületi Búza utcában. 2003 Nagyobb telephelyre költöztünk a XIV. kerületi Benkő utcába. Korlátolt felelősségű társasággá alakultunk A Magyar Rendezvényszervező Szövetség tagjai lettünk. 2005 Megszereztük az MSZ EN ISO 14001:1997 és az MSZ EN ISO 9001:2001 szerinti környezet és minőségirányítási tanusítványokat. Cégünk belépett az Informatikai Vállalkozások Szövetségébe. 2006 Bővítettük és fejlesztettük telephelyünket, hogy még megfelelőbb körülmények között álljunk ügyfeleink rendelkezésére. Cégünkben Ön egy lelkes, családias hangulatú, elkötelezett csapatot ismerhet meg, akik szeretik és élvezik munkájukat. Vállalkozásunk mintegy 11 éves múltra tekinthet vissza, melynek tapasztalatai, sikerei és kudarcai egyaránt segítenek abban, hogy ma egy erős és megbízható cégként álljunk a folyamatosan változó piaci igények elé. Üzleti szemléletünk a piaci elvárások folyamatos figyelésén alapul, igyekszünk a felmerülő igények előtt járni mindig egy lépéssel. Hosszú távra tervezünk, a korrekt és kölcsönösségen alapuló partneri kapcsolatokban hiszünk, több szakmai szervezet tagjai vagyunk. Munkánkat a rugalmasság és a maximalizmus vezérli. Figyelünk a részletekre törekszünk a teljeskörűségre.

Sátorbérlés - pavilon bérlés

Sátorbérlés - pavilon bérlés

Alapértékünk, hogy bérlőinket mindig a legmagasabb szinten szolgáljuk ki. Számunkra fontos, hogy megbízható, hosszú távú és kölcsönösen előnyős partneri együttműködésben dolgozzunk. Fő tevékenységünk különböző sátor típusok és kiegészítők kölcsönzése. Sátorkínálatunk kiválóan alkalmasak és nélkülözhetetlenek fesztiválok, falunapok, koncertek, esküvők, ballagások, sportesemények, partik vagy más családi események, céges és politikai rendezvények lebonyolításához, ha azokat elegánsan, kellemesen szeretnék megoldani. Néhány fős családi partyktól kezdve a nagyvállalatok több ezer fős rendezvényeinek a megtartására.

Rendezvényekre kölcsönözhető projektorok

Rendezvényekre kölcsönözhető projektorok

Különféle kiállításokon, esetleges konferenciákon, tárgyalásokon, vagy egy általános rendezvényen is a fontos a jó láthatóság, a figyelemfelkeltés. Ezen esetekre szolgál a projektorok kölcsönzése, mely egy tovább képzésen is fontos szerepet játszik ugyan úgy, mint egy esküvőn. Ezen felül még led falakt is bérbe lehet venni az Avdesign-tól. A cég több mint tizenöt éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, és megbízható technikával dolgoznak. Bárki számára szívesen állnak rendelkezésre, kedvező árakon.

OldRent - Oldtimer kölcsönző

OldRent - Oldtimer kölcsönző

Oldalunkon a legnépszerűbb veteránautóinkból válogathat leánykérésre, esküvőre, szalagavatóra, születésnapra, kiállításra, városnézésre, reptéri transzferre vagy más különleges eseményekre. Galériánkban talál olyan csapatépítő programlehetőségeket is, mint például a házi veteránautós verseny, de film- és reklámforgatásra is ajánlunk további járműveket. Legnépszerűbb autóink a Rolls-Royce Corncihe, Rolls-Royce Silver Shadow, Ford LTD, Jaguar MKII, Cadillac DeVille 1962, Cadillac DeVille 1968, Csajka - Gaz 13, Oldsmobile NinetyEight vagy éppen a Chrsler Imperil Crown 1957-ből. Oldtimer Múzeum Kft.- 8080 Bodmér, Vasvári Pál köz 11.

Mobil wc a Merkon Kft.-től

Mobil wc a Merkon Kft.-től

Toalett kabinjaink, a nemzetközi elismeréssel bíró olaszországi vállalat, a Sebach által gyártott kiváló minőségű termékek, melyek magas biztonsági és higiéniai előírások alapján biztosítják szolgáltatásunk színvonalát. Munkánk során kiemelt figyelmet szentelünk Megrendelőink egyedi igényeinek rugalmas kielégítésére, szolgáltatásunk magas színvonalának fenntartására és a higiéniai elvárások maradéktalan teljesítésére. Az eredetileg konténeres hulladékszállítással foglalkozó Merkon Kft az évek múlásával, további üzletágakkal - így mobil WC kabinok bérbeadásával és üzemeltetésével -, valamint újabb vállalkozásokkal bővült, míg a mai napra egy 3 cégből és 8 üzletágból álló cégcsoporttá nőtte ki magát. Merkon Kft. H-1184 Budapest, Lakatos út 61-63.

Hirdetés
Limuzin Kölcsönzés

Limuzin Kölcsönzés

Egyedi luxus limuzin bérlés igényes embereknek Hazánkban egyedüli és kiemelkedően magas színvonalú limuzin kölcsönzés, bérlés, igényes eseményekre, neves alkalmakra, amikhez a teljes Hummer családot elérhetővé tettük, mindezt kiegészítve egy Excalibur Limoval, mely valódi ritkaság még Amerikában is, így a legnevesebb sztárkínálat közül válogathat, melyek egyikével felejthetetlen élményekkel lehet gazdagabb. Ha csúcsminőségre vágyik, próbálja ki szolgáltatásunkat, hogy megbecsült törzsvendégünk legyen, akiknek VIP ajándékokkal szokásunk kedveskedni. Limuzin kölcsönzés Budapesten.

Ledfal Bérlés

Ledfal Bérlés

égünk Led falak bérbeadásával és eladásával foglalkozik. Magyarországon és a környező országokban, már több mint 500 m2, különböző méretű Led falat értékesítettünk, és bérleti konstrukcióban üzemeltetünk. A jelenleg gyártott összes Led fal típust forgalmazzuk, a beltéri legjobb felbontású P4-es modelltől, a kültéri P50-es felbontású Led függönyig.

Kosaras emelőgépek - állványok bérbeadása

Kosaras emelőgépek - állványok bérbeadása

Társaságunk, az Edunio Kft. 1999 óta foglalkozik hidraulikus munkaállványok (más néven: kosaras emelőgépek, kosaras munkaállványok vagy emelőkosarak) üzemeltetésével és bérbeadásával. A kosaras emelőgépek utánfutóként vontatható, hidraulikus kitalpalással kialakított, könnyen mozgatható és kezelhető személyemelő berendezések, 25 méter munkamagasságig. Működtetésükhöz áramfejlesztő vagy 230 V-os hálózat szükséges. Rendelkezünk akkumulátoros ill. benzin aggregátos emelőgépekkell is, melyek bárhol dolgozhatnak. A töltés beépített akkumulátortöltővel oldható meg a 230 V-os hálózatról. Kosaras emelőgépeink a munkakosárból vezérelhetőek. A munkakosárban 230 V-os csatlakozás van a kéziszerszámok üzemeltetésére. Az emelőkosarak teherbírása típustól függően 175 és 400 kg között van. Az emelőgépeket az ország egész területén kívánságra leszállítjuk.

Kati Szalon

Kati Szalon

Fő profilunk az egyedi alakalmi ruhák és esküvői ruhák készítése, valamint bérbeadása. Így menyasszonyi ruháink, báli ruháink, szalagavató ruháink közül válogathat. Kollekcióink minden egyes darabja bérelhető. Külön kategóriában a molett divat ruháit is bemutatjuk. Kiegészítőink széles választékából csomagküldésre is van lehetőség. Látogasson el weboldalunkra tekintse meg kollekcióinkat. Szeretettel várjuk szalonunkban is: 2112 Veresegyház, Fő út 74. Telefonos elérhetőségünk: 36-28-558-530.

Eternity Esküvői Ruhaszalon weblapja

Eternity Esküvői Ruhaszalon weblapja

Szemezgess kiadós, sorozatosan megújuló, bűbájos tüll menyasszonyi ruha kínálatunkból! irdatlan mennyiségű tónus, dizájn a tradicionális hosszútól a csipkés kivágott fazonig, továbbá trendi vállpántos tüll esküvői viseletekig. Kedvezményes árak, képesített, kedves eladók, meghitt üzlet, hatalmas felhozatal díjtalan ruhapróbák, alkalmazkodó bejelentkezés. Nálunk akármennyi időt eltölthetsz, akármennyi szettet felpróbálhatsz, akárkit magaddal hozhatsz, fényképezhetsz! ragyogó tüll esküvői ruha választék, Eternity Szalon, Budapest!

Esküvői ruhák - alkalmi ruhák készítése

Esküvői ruhák - alkalmi ruhák készítése

Cégünk egyedi kivitelezésű Haute couture esküvői és alkalmi ruhákat készít megfizethető áron. Nálunk minden ruha mérték után készül, tanult szakember munkája nyomán. Főleg selyemmel és más nemes anyaggal dolgozunk, de készítünk olcsóbb alapanyagokból is ruhákat. Ruháink stílusa széles skálán mozog, de mindegyik magán viseli a tervezőnk stílusjegyeit. Ha bemutatkozásunk felkeltette érdeklődését fáradjon be szalonunkba. A Myrdin szalon és az Anna Kirschner Photostudio összefogott, hogy megrendelőink az exkluzív minőségű szolgáltatásokat különösen kedvezményesen vehessék igénybe. A Myrdin szalon minden Átváltoztatás fotózásra jelentkező hölgynek 20% kedvezményt biztosít a meglévő egyedi ruhakollekciójára, illetve az új ruhák méretre készítésére. Az Átváltozás designer ruhákban teljes. Hiszem, hogy egy jó ruha olyan mint a varázslat, elbűvöl, elvarázsol magával ragad. Egy jó varázsló bármiből varázsszert készít, a jó tervező bármiből ihletet merít. Számomra inspiráló egy anyag esése, egy gyöngy csillanása, vagy akár az esküvői ruha fehér színe. Célom a legjobbat kihozni magamból, nem számít mi az alkotás tárgya, legyen az egy alkalmi ruha, vagy egy öltöny, ugyanakkora energiát fektetek bele. Csak a végeredményre koncentrálok, a legnagyobb ajándék számomra az elégedett ügyfél, aki a varázslatom hatása alá kerül.

Autókölcsönző Budapest Airport

Autókölcsönző Budapest Airport

Autóra van szüksége? Járműveink kategóriákba csoportosítottuk, megkönnyítve ezzel is a választást. Családi kiránduláshoz egy ahhoz illő autó, üzleti útra egy markánsabb, erősebb elegáns autó? Nálunk megtalálja az alkalomhoz illőt! Kiegészítő felszereléseink között megtalálható többek között a gyerek ülés, GPS, hólánc, tető csomagtartó is. Látogasson el honlapunkra, ahol élőben chatelhet munkatársunkkal, aki készségesen áll rendelkezésére! Ha észrevétele vagy kérdése van kérem forduljon hozzánk bizalommal!

Autókölcsönzés Budapest

Autókölcsönzés Budapest

Budapest komoly múltra visszatekintő, 1993 óta autók bérbeadásával foglalkozó kölcsönzőjeként kínálunk járműveket rövidebb vagy hosszabb távú használatra. Az autókölcsönzés nekünk nem csupán az autó használati jogának átadását jelenti, hanem teljes körű szolgáltatást 24 órás asszisztencia szolgálattal, GPS-szel, belföldre és külföldre egyaránt érvényes biztosítással, autópálya matricával, kiszállítással vagy sofőrszolgálattal. Több kategória elérhető nálunk, sőt megoldható a mikrobusz bérlés is.

Tuti menü