Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Marketing - szolgáltatók képes leírás - Szolgáltatók - szolgáltatások.tlap.hu
részletek »

Marketing - szolgáltatók - Szolgáltatók - szolgáltatások.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szolgaltatok.tlap.hu » Marketing - szolgáltatók
Keresés
Találatok száma - 46 db
Weboldalkészítés - webreklám

Weboldalkészítés - webreklám

Vállalok egyedi weboldalak készítését, akár hozott fotóból is. A minőség és egyediség elérhető áron juthat el önhöz. Szolgálatásaim közül kiemelném a webmarketinget, grafikai tervezést, webreklámok készítését és , ha szüksége va oldala optimalizálására vagy fejlesztésére, akkor is nyugodtan keressen meg ajánlatkérő levelével vagy hívásával. Biztosíthatom ,hogy piacképes és elérhető árakon dolgozok. Kedvezményeim elősegítik induló vállakozások internetes megejenését. Tekintse meg weboldalam és keressen meg bizalommal! Üdvözlettel: Nikos Design.

Weboldalak látogatottságának növelése - Linkmarketing

Weboldalak látogatottságának növelése - Linkmarketing

Egy weboldal sikerességéhez alapvető fontosságú, hogy azt hónapról-hónapra megfelelő számú olyan látogató érje el, akiket érdekelhet az oldal által kínált termék vagy szolgáltatás. Ha egy weboldalnak nincs megfelelő látogatottsága, az nem fog elegendő számú érdeklődőt, megrendelőt és bevételt hozni a weboldalt üzemeltető cégnek - még akkor sem, ha egyébként a weboldal és a rajta szereplő ajánlatok tökéletesek! Jelenleg az alábbi tevékenységekkel segítünk Ügyfeleink weboldalaira minél több látogatót szerezni: A hirdetési kampány előnye, hogy weboldala azonnal, alacsony költségek mellett és keresőoptimalizálás nélkül is megjelenhet a Google első találati oldalán bármilyen szóra vagy kifejezésre! A kampány előnye, hogy a hirdetések megjelenítése ingyenes, így Önnek csak a konkrét látogatók után kell fizetnie! A kampány előnye, hogy a hirdetéssel szerzett látogatók célzott látogatók, akik konkrétan érdeklődnek az Ön által kínált termék vagy szolgáltatás iránt. A Google AdWords hirdetési kampányoknak több előnye is van: weboldala, illetve annak hirdetése azonnal, alacsony költségek mellett és keresőoptimalizálás nélkül is megjelenhet a Google első találati oldalán bármilyen szóra vagy kifejezésre! A hirdetések megjelenítése ingyenes, Önnek csak a konkrét látogatók után kell fizetnie, akik a hirdetésére kattintva eljutottak weboldalára.

Weblap - honlapkészítés

Weblap - honlapkészítés

A Havasweb Kft. célja, hogy olyan internetes megjelenést biztosítson, ami jövedelmező befektetésnek fog bizonyulni több év távlatából is. Komplex átfogó szolgáltatásainknak köszönhetően a tervezés fázisától kezdve már tudatosan építjük fel a honlapokat figyelembe véve a biztonsági előírásokat, programozási szabványokat, keresőoptimalizálási elvárásokat. Weblap/webáruház készítésen kívül számos egyéb internetes megjelenéssel is foglalkozunk, pl. hírlevél küldés, banner készítés, keresőoptimalizálás, tárhely, domain szolgáltatás, stb. Új honlapunkon helyet kapott a hírek modul amin, keresztül rendszeresen híreket fogunk megosztani munkáinkról illetve az honlap világ újdonságairól, valamint rendszeres akciókkal szeretnénk új és régi partnereinket megörvendeztetni. Célunk minden olyan információ összegyűjtése, amely szükséges lehet a weblap megvalósításához. Felmérjük az Ön elképzeléseit, ötleteit, a piaci igényeket valamint mindezek technikai megvalósíthatóságát. A legtöbb honlap tulajdonos nem ért a honlap készítéshez, ami mind addig nem is gond, míg ezzel a honlap készítők vissza nem élnek, sajnos ilyennel is találkoztunk már. Az elemzés fázisában az ügyfél ötleteit és elképzelésit ültetjük át webes formába. Átgondoljuk, hogy lehet megvalósítani a legköltséghatékonyabban és profit orientáltan az igényeket.

Webáruház készítés - kereső optimalizálás

Webáruház készítés - kereső optimalizálás

Oldalunkon megtudhatja, hogy milyen szempontok alapján készül egy webáruház. Cégünk egy webáruház készítés során nagy hangsúlyt fektet a kereső optimalizálásra. Egy webáruház sikerességét nagyban meghatározza már az indulás pillanata is, hogy mennyire felel meg a kereső optimalizálási feltételeknek. Fontos, hogy az internetes keresőkben minél előkelőbb helyen szerepeljen terméke és a látogatók meg is találják azokat. Ahhoz, hogy egy webáruház hatékonyan működjön és nyereséget termeljen nagyon sok feltételnek kell megfelelnie és megfelelő szakmai valamint technikai háttér szükséges hozzá. Egy webáruház készítés során nagyon fontos a tervezés. Egy jól elkészített tervvel sok időt, energiát és pénzt spórolhatunk meg. Így lesz a kezünkben egy vázlat, egy útmutatás arról, hogy milyen lépések szükségesek a webáruház kialakításához. A webáruház készítés tervét megelőzően fontos felmérnünk és egyeztetnünk az Ön céljait és igényeit is. A legtöbb webáruház motor csak több hónapos fejlesztés után lehet kialakítani ahhoz, hogy az internetes keresők találati lista élére kerüljenek vagy egyáltalán szerepeljenek benne. A SEO CMS keretrendszert és a benne készített webáruházat már nem kell külön átalakítani, hogy jól teljesítsen a keresőkben. Arról nem is beszélve, hogy egy átalakítás pénzbe kerül és időbe, és ez idő alatt a SEO CMS rendszerben készített webáruház már pénzt termel.

Vírus és spam szűrés - hálózatépítés

Vírus és spam szűrés - hálózatépítés

Segítségünkkel mindig a legoptimálisabb időpontban hajthat végre frissítéseket, átállásokat, és folyamatosan tájékoztatjuk az IT szektor azon újdonságairól, melyek segítségével még hatékonyabbá teheti működését, melyek kivitelezésében is állunk rendelkezésükre. Átvesszük Öntől a teljes informatikai eszközparkjának kezelését, és szükség esetén akár több szakemberünkkel üzemeltetjük azt. Előre egyeztetett óraszám alapján jelen vagyunk telephelyén/telephelyien így rögtön megoldást nyújtunk informatikai problémáira. Javaslatot teszünk a fejlesztésekre, és kivitelezzük azokat. Ha kell betanítjuk alkalmazottaikat egy adott program használatára, beszerezzük és üzembe helyezzük az új munkaállomásokat vagy csak egy toner-t cserélünk nyomtatójában. Szükség esetén a nap 24 órájában rendelkezésre állunk a központi rendszergazda - helpdesk telefonszámunkon. Cégünk azoknak a kis- és középvállalkozásoknak (elsősorban Budapesten és Miskolcon) szeretne segítséget nyújtani, akik szeretnének gondoskodni informatikai rendszereik stabil, folyamatos és biztonságos működéséről, de nem engedhetik meg maguknak egy főállású rendszergazda alkalmazását. Tudjuk, hogy milyen informatikai problémákkal küzdenek, ismerjük a leghatékonyabb megoldásokat. Kipróbált, gyors és bevált rendszergazda megoldásokkal látjuk el Önt, amilyeneket magunk is használunk munkánk során.

Vállalkozói tanfolyamok - felnőttképzések

Vállalkozói tanfolyamok - felnőttképzések

Sok mikro- és kisvállalkozás tulajdonosának igazi rémálom a nyári időszak, hiszen beköszönt az utálatos uborkaszezonként emlegetett jelenség, melynek a jellemzőit biztosan Te is ismered: kevés érdeklődő, kevés vevő, minimális reakció a megszokott hirdetési formákra. Lássuk csak mit tehetünk?

Vállalatirányítási rendszer tanácsadás - projektvezetés

Vállalatirányítási rendszer tanácsadás - projektvezetés

Cégünk független tanácsadás szolgáltatást nyújt olyan cégek számára, akik szeretnék a vállalatirányítási rendszer kiválasztását és bevezetését gyorsan, egyszerűen és hatékonyan véghez vinni. Egyetlen vállalatirányítási rendszer gyártó céggel sem állunk szerződésben, ez biztosítja ügyfeleink számára, hogy kizárólag úgy segítünk ERP rendszer kiválasztásában, ami a cég számára ideális. A teljes projekt ideje alatt minden tekintetben a megbízónkat képviseljük. Egy vállalatirányítási rendszer bevezetése bonyolult és hosszadalmas feladat, ezért szükség van a tanácsadás szolgáltatásra ahhoz, hogy ne legyen ez a folyamat indokolatlanul hosszú és feleslegesen túl költséges. A tanácsadás oldalon megtalálhatók a referenciáink, melyek révén látható, hogy kis és nagyvállalatok számára egyaránt szükséges egy megfelelő ERP rendszer. Az oldalon fontos információk is leírásra kerültek, bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk a kapcsolat oldalon található elérhetőségek bármelyikén. A forgalomban lévő vállalatirányítási rendszer típusok megismerése igen sok időt vesz igénybe, nem szükséges mindezzel tisztában lennie egy cégvezetőnek, hiszen a tanácsadás egyik fő funkciója, hogy a leginkább megfelelő vállalatirányítási rendszer kerüljön kiválasztásra. Vállalatirányítási rendszer tekintetében még manapság is él az a tévhit, hogy csupán a nagyvállalatok tarthatnak igényt rá.

Ügyfélchat

Ügyfélchat

Az online ügyfélszolgálat chat rendszer nem csak növeli a konverziót, de az oldal vásárlói számát is. Ez a marketing eszköz nem csak költség csökkentés szempontjából fontos, hanem a vevő és az eladó között még szorosabb kapcsolatot tesz lehetővé. Folyamatosan figyelve azonnali válaszadás lehetőségét kínálja a webáruház tulajdonosa számára, s termékei között a vásárlók még könnyebben tudnak majd eligazodni, melyiket is válasszák. Ez mind a vásárlók elégedettségének egyik alapja lesz, s hamar viszont köszönthetjük őket oldalunkon, mint vevők.

Textilmolino

Textilmolino

Polyesteres anyagok festésével foglalkozunk. Mo egyik legnagyobb vasalógépével. Zászlókat, molinókat, szőnyegeket festünk meg szublimációs eljárással, bármilyen egyedi grafikával, amelyet a megrendelő igényei szerint készítünk el. A legnagyobb precizitással és odafigyeléssel készítjük termékeinket, hogy a lehető legmagasabb minőséget biztosítsuk.

Hirdetés
Taktikon Kft. - marketing stratégia és taktika

Taktikon Kft. - marketing stratégia és taktika

Stratégia és taktika, egyben! Csak összehangoltan működnek. Bármelyik is hiányzik vagy nem megfelelő, az eredmény felemás lesz, a siker elmarad. A Taktikon mindkettőből a maximumot nyújtja. A fenntartható üzleti növekedés érdekében ötvözzük a nagyvállalatok márkalapú szemléletét a kisvállalkozások online marketing és tartalommarketing gyakorlatával. Az interim menedzserek elszámoltathatóságát, a reklámügynökségek cselekvés-központúságát és a márkatanácsadók stratégiai megközelítését kombinálva, közép- és nagyvállalatoknak kínálunk marketing tanácsadást, marketing coachingot és teljes körű marketing projektmenedzsmentet, a tervezéstől a megvalósításig.

Szórólapterjesztés

Szórólapterjesztés

Vállalkozásunk reklámügynöki tevékenységet végez. Fő tevékenységünk szórólapok, reklámújságok, termékminták, prospektusok valamint egyéb címzetlen és címzett kiadványok terjesztése postaládákba, szórólapok kirakása parkoló autók szélvédőjére, szórólapok és termékminták kézbe történő osztogatása. Vállaljuk továbbá különböző méretű plakátok kihelyezését intézményekbe, üzletekbe és köztéri reklámfelületekre. Szolgáltatásaink Magyarország egész területén, valamint Szlovákia és Ausztria bizonyos részein vehetők igénybe.

Szórólapok - plakátok nyomtatása

Szórólapok - plakátok nyomtatása

A Pdf Nyomdaipari Kft. 100 %-os magyar magántulajdonban álló, komoly múlttal és referenciákkal, valamint megbízható gépparkkal rendelkező vállalkozás. A fejlődésünk és cégünk titka a gyors, pontos, és minőségi nyomdai termékek értékarányos áron történő előállítása. Igyekszünk minden ügyfelünk számára komplex szolgáltatás csomagot nyújtani. A nyomda mellet kiegészítő tevékenységként cégünk ajándéktárgy és A4-es papír forgalmazással is foglalkozik. Vállalati arculattervezés: - Logó, színvilág, betűtípus, formák, marketing elemek kidolgozása. - Plakátok, szórólapok, prospektusok, névjegyek, formanyomtatványok, irkafűzött kiadványok, könyvek, illetve minden egyéb íves offszet technológiát igénylő nyomdai anyagok kivitelezése A2 méretig. Cégünk titka a gyors, pontos, és minőségi nyomdai termékek értékarányos áron történő előállítása. A vállakozás méretéből és munkatársaink személyiségéből adódó családiasságot és rugalmasságot alkalmazzuk az Ügyfeleinkkel történő kommunikáció során is. Fiatalokból álló csapatunk, kellő tapasztalattal, kreativitással, szakmai tudással rendelkezik, hogy az Ön Cége álmait, elképzeléseit valóra váltsa! Célunk, hogy az általunk kidolgozott grafikai tervek, az elkészített nyomdai anyagok, mind az ár, mind a minőség vonatkozásában hosszútávon elnyerjék Ügyfeleink elégedettségét, mindazonáltal hozzájáruljanak Ügyfeleink nyereségének növekedéséhez!

Szórólap nyomtatás - nyomdai munkák

Szórólap nyomtatás - nyomdai munkák

A Re-noir Kft. 1993-ban alakult, s fő feladatunk a nyomdaipari szolgáltatások teljes körű ellátása. Célkitűzéseink közé tartozik, hogy a nagyobb megrendelések mellett az egyedi igényeknek is teret adjunk (pl.: lézerfóliára történő négyszínnyomtatás utáni fóliázás, lézergravírozott meghívó, flokkolás, kültéri minőségű akasztóval ellátott habkarton plakát kasírozása...stb.). Cégünk folyamatosan halad a korral, s igyekszünk minden új elképzelést és technikát megvalósítani. Mindemellett igyekszünk óvni a minket körülvevő környezetet, hogy az általunk termelődött hulladék ne tegye azt tönkre. Ezért igyekszünk, hogy a felhasznált segédanyagok környezetkímélő összetételűek legyenek, valamint a szennyeződött géptisztító rongyokat környezetvédelmi zsákokban gyűjtjük , melyet környezetvédő módon semmisít meg - az erre a feladatra szakosodott - Novum Környezetvédelmi Kkt. Hosszú évek alatt rengeteg nyomdai munka készült el nyomdánkban. Vannak azonban kiemelt nyomda termékcsoportok, amelyeket gyakrabban rendelnek meg ügyfeleink. Természetesen nem ritka, hogy egyedi nyomdai kivitelezési igényeket kell kielégíteni. Készséggel állunk rendelkezésre minden különleges nyomdai elképzelés megvalósításában. A nyomdai kivitelezésben nagyon fontos a megrendelés nagysága. Ez számíthat a kivitelező kiválasztásánál, de befolyásolhatja akár a kívánt nyomdai minőséget is.

Szórólap nyomtatás - Dekortár

Szórólap nyomtatás - Dekortár

Cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt a reklámipar minden területén, legyen az digitális nyomtatás, szórólap készítés, fényreklám gyártás, névjegykártya tervezés, helyszíni kivitelezés. A mai napig az egyik legelterjedtebb hirdetési forma a szórólap. Segítségével minden réteghez könnyen eljuttathatjuk a reklámunkat, kifejezett területet célozhatunk meg. Technikai hátterünknek köszönhetően a legolcsóbb és a legexkluzívabb kivitelt is el tudjuk készíteni! Legmodernebb digitális nyomdagépeinkkel tökéletes minőséget tudunk előállítani rövid határidőre.

Szerverek bérlése - webhosting

Szerverek bérlése - webhosting

Szerver Megoldások kft. megkönnyíti az életét, ha szerverét nem tudja elhelyezni vagy szerver karbantartása okoz gondot megtalálta az önnek megfelelő céget. Egy szerver hosting üzemeltetése meglehetősen összetett dolog, hiszen a cégeknek gyakran teljesen eltérő igényeik vannak mind a rendelkezésre állást, az erőforrásokat, illetve az adatbiztonságot illetően. A vállalatok számára ezek a szempontok amelyek meghatározóak a szerver hosting szolgáltatásnál. Szerverét légkondicionált szerverszobában helyezzük el állandó áramellátással és internettel, biztonságba tudhatja egész napos operátor felügyelet alatt. Amennyiben nem rendelkezik saját szerverrel van lehetőség gép(ek) bérlésére és új szerver összeállításában és konfigurálásában is állunk rendelkezésére. Szerver hosting szolgáltatásunk közvetlenül gigabites porton keresztül kapcsolódik a BIX gerinchálózathoz valamint állandó magas nemzetközi sávszélességgel biztosítjuk a folyamatos internetkapcsolatot. Cégünk ezek mellett foglalkozik tárhely, e-mail tárhely, domin és Windows konfigurálásával. Lehetőség van virtuális szerverbérlés, ami a legegyszerűbb és kényelmesebb önnek. Maximális adatbiztonság, magas informatikai rendelkezésreállás, kiváló infrastruktúra. Magyarország egyik legnagyobb sávszélességű szerverközpontjában várjuk mindazokat, akik professzionális körülmények között szeretnék a szervereiket elhelyezni.

Reklámtáblák - fényreklámok készítése

Reklámtáblák - fényreklámok készítése

Cégünk 1999-ben alakult. Fő tevékenységi körünk számítógépes plasztikus betűk, felíratok vágása, marása, gravírozása különféle anyagokból. Célunk az, hogy ügyfeleink egy helyen, nálunk megtalálják az éppen számukra szükséges technológiát. Éppen ezért széles palettával állunk ügyfeleink rendelkezésére a plasztikus betűk, feliratok, logók terén. Ebben grafikusaink, plasztikus referenseink, mérnökeink állnak kedves ügyfeleink rendelkezésére. Cégünk kültéri és beltéri reklám, reklámtábla, cégtábla, fényreklám gyártásával foglalkozik. Tevékenységi körünkbe tartozik továbbá cégek arculattervezése, 3 dimenziós látványtervezés, műszaki tervezés tanácsadás. Célunk visszafogottan elegáns igényes reklámberendezések, cégtáblák, display pultok, fényreklámok gyártása. Tudjuk, hogy ebben az iparágban nem ritkák a szűkös határidők, ezért mi hétvégén is állunk a kedves ügyfél rendelkezésére. Érdeklődéssel várjuk kérdéseiket, megrendelésüket! Kiváló térbeli hatást és nagy fényerőt biztosító fényreklám. Az élvilágító tábla egy gravírozott víztiszta plexilemez, melyen a gravírozott részek világítanak. Hol használható az élvilágító tábla? - Üzletekben, irodákban, bevásárló központokban. Különösen jól mutat az üzlet sötétebb részein, kirakatban vagy üvegportál mögött. Milyen előnyei vannak az élvilágító táblának? - Kis helyigény, látványos hatás. Igen kis fogyasztás.

Reklámtábla - járműdekoráció készítés

Reklámtábla - járműdekoráció készítés

Szolgáltatásaink: Reklámtábla készítés garantáltan a megrendeléstől számított 24 órán belül. Fém, műanyag alapú tábláink nyomtatással vagy vágott fóliával készülnek, szerelés igény szerint, Uniós-projekt táblák: nyomtatva, gravírozva, állvánnyal, szereléssel. Világító dobozaink 1-2 oldalú dekorral készülnek, nyomtatott és vágott felülettel dekorálva. Ponyvanyomtatás építési háló nyomtatás: 3200 mm szélességig szereléssel is.

Tuti menü