Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mezőgazdaság - szolgáltatók képes leírás - Szolgáltatók - szolgáltatások.tlap.hu
részletek »

Mezőgazdaság - szolgáltatók - Szolgáltatók - szolgáltatások.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szolgaltatok.tlap.hu » Mezőgazdaság - szolgáltatók
Keresés
Találatok száma - 9 db
Új - használt mezőgazdasági gépek értékesítése

Új - használt mezőgazdasági gépek értékesítése

Vállalunk igény szerinti beszerzést, ha szükség van rá, kiszállítást is. Weboldalunkon megtekintheti aktuális használt gép kínálatunkat képekkel, részletes információkkal kiegészítve. Lehetőség van feliratkozni hírlevelünkre, e-mail címét megadva azonnal értesülhet róla, ha újonnan beszerzett mezőgépek, munkagépek kerülnek fel az oldalra. Honlapunkon megtekinthetők a legfrissebb ajánlatok, raktáron lévő mezőgépek, haszongépek, elérhetőségeink térképpel kiegészítve. Főként használt mezőgazdasági gépek, mezőgépek, használt gépek, haszongépek, alkatrészek eladásával, értékesítésével foglalkozunk. Eke, traktor, permetező, öntözőeszközök, trágyaszóró, műtrágyaszóró, talajművelő eszközök, gruber, silózó, bálázó, rendsodró és még sok egyéb mezőgazdasági gép, haszongép és használt gép megtalálható kínálatunkban.

Sertés tartástechnológia

Sertés tartástechnológia

Cégünket 2008-ban alapítottuk 100%-os magyar tulajdonnal, azzal a céllal, hogy a Bräuer Stalltechnik GmbH. által gyártott és értékesített tartástechnológiai szereléseket és szervizeléseket végezzük Európa számos országaiban. Kollégáink magasan szakképzettek, több nyelven beszélnek, így folyamatosan naprakész információval tudjuk ellátni ügyfeleinket szarvasmarha-, sertés-, illetve ló tartástechnológia szakterületén. Fejlesztéseinket külföldön szerzett gyakorlati és elméleti tapasztalatokból valósítjuk meg, így mindig a legújabb állatjóléti, tartástechnológiai követelményeknek, jogszabályoknak, előírásoknak felelnek meg.

Raiffeisen-Agro

Raiffeisen-Agro

A Raiffeisen-Agro Magyarország Kft. a magyar mezőgazdaság kis-, közép- és nagy termelőit illetve vállalkozásait szolgálja ki az agráriparhoz kapcsolódó termékekkel, illetve széleskörű kapcsolati tőkével rendelkező termény kereskedőként segíti a gazdálkodókat a piacra jutásban és a nyereséges gazdálkodásban.Az agrárvállalat legfontosabb értékei, amelyeket tevékenysége minden területén maximálisan szem előtt tart, a minőség, a megbízhatóság, a folyamatos innováció, és a rugalmasság. Partnereink a gazdálkodáshoz szükséges valamennyi szolgáltatást megtalálhatják nálunk: input anyag, gázolaj, szaktanácsadás, finanszírozás, tárolás-tároltatás, termény felvásárlás.

Őszi búza vetőmag kimagasló termőképességgel

Őszi búza vetőmag kimagasló termőképességgel

Vállalatunk fő profilja tritikálé és őszi búza vetőmag, valamint vetőburgonya előállítása, de kukorica, olajos napraforgó és téli alma is található kínálatunkban. Küldetésünk, hogy kiváló minőségű árut biztosítsunk megrendelőinknek sokéves tapasztalatunkkal és szakértelmünkkel, még extrém időjárási körülmények között is. Kiválóan ellenálló őszi búza vetőmag fajtákat kínálunk, melyeknek előállítását modern technológia segítségével végezzük. Kínálatunkban megtalálhatók: Leontino, a középkorai érésidejű Mv Csárdás, a magas sikértartalmú Mv Kolompos, valamint a francia Exotic és Soleiho őszi búzák. 4233 Balkány, Geszterédi u. 1.

Növényvédőszerek - vetőmagok fejlesztése

Növényvédőszerek - vetőmagok fejlesztése

A svájci székhelyű Syngenta a világ vezető agrárvállalata, mely innovatív kutatással, fejlesztésekkel és technológiákkal kötelezte el magát a fenntartható mezőgazdaság mellett. Vállalatunk, mely világszerte piacvezető a növényvédelemben és harmadik a nagy értékű vetőmagvak területén, mintegy 21 000 embert foglalkoztat több mint 90 országban. Növényvédő szerei és vetőmagjai, szolgáltatásai és sokrétű szakmai tevékenysége révén a hazai agrárszférának is az egyik legjelentősebb szereplője. 2010-ben a Syngenta széles csomagajánlattal jelentkezik. Növényvédőszer csomagokat kínálunk szinte minden kultúrában, valamint a Syngenta Seeds-el közösen vetőmag + növényvédőszer csomag ajánlattal is megjelenünk a piacon. A csomagok és a közös ajánlatok célja, hogy a termelők jelentős kedvezménnyel jussanak hozzá a termelési input anyagokhoz. 12 virtuális és 5 valódi csomagajánlatunkat itt összegyűjtöttük Önnek. A világ vezető agrárcégeként a Syngenta központi szerepet fog játszani ebben a folyamatban. Ez a szerep nem más, mint jobb élelemmel ellátni egy jobb világot a különböző növénykultúrákra vonatkozó eljárásmódok tökéletesítésével. Növényvédelmi termékeink és vetőmagjaink világszerte hozzájárulnak a termelékenység növeléséhez, valamint a növekvő élelem- és bioüzemanyag-igény ellátásához. A Syngenta tisztában van a piacvezető pozícióval járó felelősségével.

Mezőgazdasági gépjavítás - bérmunka

Mezőgazdasági gépjavítás - bérmunka

Családi gazdaságunkban felnőve a kezdetektől megismerkedtem a mezőgazdaság szépségeivel és árnyoldalaival. Bizton állíthatom, hogy hosszú éveken át az ezen a területen tevékenykedő sorstársak számára is ez egy bizonyos életforma. Hiszen nem telhet el úgy nap, hogy el lehessen felejtkezni a földekről, a terményről, vagy többek között az időjárás viszontagságairól. Az állattenyésztésben pedig nincs lazítás, a jószágok mindennapos kötelezettséget jelentenek, nincs pihenőnap, hétvége, ünnepnap. Több éves szakmai gyakorlat megszerzése után 1997-től egyéni vállalkozóként foglalkozom mezőgazdasági gépek javításával, 1999-től pedig tevékenységemet kibővítettem mezőgazdasági bérmunka szolgáltatással. Kezdetben a helyi kertészetek részére trágyaszállítást és szórást vállaltam, a későbbiekben pedig komoly beruházásokat eszközöltem, (hogy - a továbbiakban országosan is - versenyképes maradhassak és a legjobb minőséget nyújthassam) melyek során szecskázógépet, kombájnt, mg. vontatókat, pótkocsikat, szerves és műtrágyaszórókat, ekét, tárcsát, altalajlazítót, bálázókat, teleszkópgémes rakodógépeket stb. vásároltam. Mivel eleinte helyi szinten több partnernél tapasztaltam, hogy bizonyos munkálatok elvégzéséhez nem gazdaságos olyan gépekbe fektetni, amelyek kihasználtsága csekély.

Mezőgazdasági - kertészeti szakbolt

Mezőgazdasági - kertészeti szakbolt

Üzletemet 1997. április 14-én nyitottam szüleim családi házának földszintjén. Az üzlet Sopronnak egy viszonylag forgalmas részén helyezkedik el, a város kiskertes övezetének kapujában a Pozsonyi úton így egyre több vásárló fedezte fel üzletemet. Ezzel együtt az általuk keresett termékek köre is megnövekedett, ezért rövid idő múlva bővítettem az üzlet méretét, hogy helyet adhassak bővülő kínálatnak. A hagyományos termékkínálaton túl újdonságként borászati anyagok forgalmazását is elkezdtem, mert neves soproni borászokkal is üzleti kapcsolatba kerültem. Egyéni vállalkozásként induló és működő üzletemet 2008. májusától társasági formában jelenleg is korlátolt felelősségű társaságként üzemeltetem, melynek neve Németh MG.Bolt Kft. Honlapom célja a termékkínálat bemutatásán túl hasznos kertészeti, növényvédelmi trükkök/tippek összegyűjtése és közzététele, igazodva az év minden szakában az aktuális kertészeti, növényvédelmi feladatokhoz, különös tekintettel a soproni borvidék borászaira háruló növényvédelmi feladatokra. Természetesen ezentúl is minden jelenlegi és leendő kedves vásárlómat széles áruválasztékkal, szaktanácsadással várom közel 100 m2-es üzletemben.

Metra öntözéstechnika

Metra öntözéstechnika

Metra öntözéstechnikai nagykereskedés: Kiskereskedelmi értékesítéssel, kivitelezéssel és karbantartással, valamint szaktanácsadással foglalkozik, a professzionális öntözés jegyében. Bízza az öntözés feladatát a Metra automata öntözőrendszerekre! A Metra öntöző automaták nemcsak rendszeresen gondoskodnak a locsolásról, hanem mindig a megfelelő mennyiségű vizet adagolják.

Húsmarhatenyésztés - szarvasmarha fajkeresztezés

Húsmarhatenyésztés - szarvasmarha fajkeresztezés

A Rio Alto Kft., egy kanadai-magyar tulajdonban lévő vállalat, amely húsmarhatenyésztéssel foglalkozik dél-nyugat Magyarországon. Cégünk célja, hogy segítséget nyújtson a magyar és a kelet-európai gazdáknak a hústermelés minőségének és hatékonyságának javításában a kanadai Vörös Angus genetika és a nyugat-kanadai technológia bemutatásával. Az ,,OH Ranch, mint genetikai forrás, mintegy 2.000 anyatehén létszámú állománnyal rendelkezik 20.500 hektáron a Sziklás-hegység keleti lejtőin, Aberta tartományban. Vörös Angus állományunkat erre a genetikára Alapozva hoztuk létre, fagyasztott embrió, sperma és élőállatok importálásával. 1995-ben 4 db tisztavérű kanadai Vörös Angus bika és 3 db tehén érkezett Kanadából, ezzel párhuzamosan Magyarországon 78 db Magyar Tarka fajtájú üszőket vásárolt a cég az állomány létrehozásához. ekkor elindult egy Angus-Magyar Tarka kezelési program és a tisztavérű állomány kialakítása embrió-beültetések keretében. Sokéves tenyésztői munkának köszönhetően a Rio Alto Kft. jelentős számú és magas tenyészértéket képviselő állománnyal rendelkezik. 2002-ben elkezdtük kialakítani kanadaiszarvatlan genetikájú Charolais állományunkat, úgyszintén embrió-beültetések révén. Charolais tenyészbikáinkat használjuk a keresztezési programban annak érdekében, hogy a végtermék tulajdonságok javuljanak.

Tuti menü