Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Őrző-védő - szolgáltatók képes leírás - Szolgáltatók - szolgáltatások.tlap.hu
részletek »

Őrző-védő - szolgáltatók - Szolgáltatók - szolgáltatások.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szolgaltatok.tlap.hu » Őrző-védő - szolgáltatók
Keresés
Találatok száma - 16 db
Vezetékes - vezeték nélküli riasztók szerelése

Vezetékes - vezeték nélküli riasztók szerelése

Riasztó rendszerek telepítését, szerelését,karbantartását, cserését és bővítését vállaljuk. Budapesten minden kerületben, Pest megye túlnyomó részén is dolgozunk! Ránk éjjel-nappal számíthat minden nap. Legyen szó egy új érzékelő felszereléséről vagy teljesen új riasztó rendszer telepítéséről, minden riasztó szerelést vállalunk. Sokan csak gondolkodnak azon, hogy riasztórendszert szereltessenek fel.Viszont amikor a szomszédságban vagy rokonságban történik betörés, akkor érződik csak igazán a veszély megléte.Általában ahova betörtek, oda kérnek telepítést (szinte azonnali időpontot kérve). A riasztóknak egyrészt elrettentő hatása van, másrészt sokat spórolunk, a betörés káraihoz képest, ha előre gondolkodunk. Lehetőség van vezetékes és vezeték nélküli riasztók felszerelésére is. Továbbá távfelügyeletek felé a riasztónkat rá is lehet kötni, így ha ön nem ér rá hogy hazamenjen egy szolgálat a lehető leghamarabb a helyszínre meg és értesíti önt, illetve ha szükséges a hatóságokat is. Riasztó szerelőnek lenni egy bizalmi munkakör.Riasztó szerelő kollégáink referenciákkal és ekölcsi bizonyítvánnyal rendelkeznek. Sok riasztó szerelő csak bizonyos márkákat szerel, ezzel szemben mi szinte minden magyarországon forgalomba hozott risztót szerelünk. Riasztó szerelőink szakmai felkészülsége naprakész, ezért szinte minden elhártanak.Természetsen emelett jó szerszámozottsággal rendelkeznek.

Vagyonvédelem

Vagyonvédelem

Biztonságtechnika felsőfokon a Monsignore Security-nél! Tökéletes biztonságtechnikai megoldások magánszemélyek, társasházak és önkormányzatok részére is! Kérjen ajánlatot még ma!Az őrszem digitális megfigyelőrendszerrel mindig egy lépéssel a betörők előtt jár majd! Kamerás megfigyelő rendszerek telepítése és karbantartása kedvező áron!Betörésjelző rendszerek telepítése gyorsan, szakszerűen és kedvező áron a Monsignore Security-vel! Válassza Ön is a PARADOX termékeket : a PARADOX márkanévvel ellátott riasztórendszerek kezelése egyszerű, megbízhatóak és a Monsignore Securitynél most akciós áron igényelhetőek. Tekintse meg a PARADOX betörésjelző rendszerek előnyeit honlapunkon!

Távfelügyelet - elektronikus vagyonvédelem

Távfelügyelet - elektronikus vagyonvédelem

Az emberek alapvető igénye és joga a biztonságos élet. Ezt napjainkban már csak jól szervezett, komoly vagyonvédelmi háttérrel lehet biztosítani. A Multi Alarm Zrt.1991-ben alakult és a kezdetektől élen járt a biztonságtechnikai igények magas színvonalú kiszolgálásában. A minőségi és szakmai célok minden esetben megelőzték a közvetlen gazdasági érdekeket. A lakossági, üzleti, banki szféra szakmai elvárásainak figyelembevételével alakult ki az elektronikus vagyonvédelem minden területére kiterjedő magas szolgáltatási színvonal, technikai hátterünket és kapacitásunkat is eszerint fejlesztettük. Tevékenységi körünkbe tartozik a távfelügyelet és a hozzá szorosan kapcsolódó járőrszolgálat mellett a biztonságtechnikai rendszerek tervezése, telepítése, karbantartása és javítása, valamint az eszközkereskedelem is. A távfelügyelet a lakásokban, családi házakban, üzlethelyiségekben, irodákban működő riasztórendszerekről beérkező jelzések napi 24 órás, folyamatos felügyeletét és a jelzések feldolgozását jelenti. Az ügyeletes diszpécserek az intézkedést igénylő jelzések (Pl. támadás, betörés) esetén haladéktalanul értesítik az előfizető által megadott személyeket, szervezeteket és a járőrszolgálatot. A kivonulószolgálat a helyszínen biztosítja az ügyfél személye és vagyontárgyai védelmét.

Távfelügyelet - biztonságtechnikai szolgáltatások

Távfelügyelet - biztonságtechnikai szolgáltatások

Komplex megoldásszállítóként mindig arra törekszünk, hogy megtaláljuk partnereink számára a legmegfelelőbb biztonsági megoldást. Az általánosságban őrző védő kifejezéssel illetet szolgáltatás során szolgálati előirások és - vezénylés alapján végzik munkatársaink feladataikat. Élőerős szolgáltatásaink, a kereskedelmi vagyonvédelem, valamint objektumvédelem mellett fontos szerepet kapnak szakértői szolgáltatásaink, a Biztonsági Audit és a Risk Management. Kiemelt üzletágként kezeljük továbbá a biztonságtechnikai és távfelügyeleti divíziónkat, annak érdekében, hogy partereink számára valóban minden területet lefedő szolgáltatásokat tudjunk nyújtani. Országos koordinációs központunk munkatársai a nap 24 órájában fogadják a beérkező hívásokat, bejelentéseket, illetve felügyelik a számítógépes szolgálatvezénylési rendszert.

Személyvédelem - élőerős örzés

Személyvédelem - élőerős örzés

A In-Kal Security 2000 Biztonsági, Kereskedelmi, Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság az In-Kal cégcsoport tagja, melyen belül az első vagyonvédelmi vállalkozás 1990-ben indult. A kizárólagosan magyar tulajdonú társaság a szakmai munka színvonalának, minőségének, a megbízhatóságnak köszönhetően dinamikusan fejlődő vállalkozás, mára egyike a legismertebb piacvezető biztonsági cégeknek. Biztonsági szolgáltatásaink a komplex vagyonvédelem minden területét átfogják. Az In-Kal Security tevékenysége szinte valamennyi biztonsági szolgáltatásra kiterjed, árbevételének 90%-át az élőerős őrzés adja. Az In-Kal megbízásai során arra törekszik, hogy minőségében és szakszerűségében a megrendelő kérésének megfelelően a legjobb szinten teljesítse szolgáltatásait, ezzel biztosítva és elérve ügyfeleinek megelégedettségét. Cégünk a magas színvonalú munka és megbízás teljesítése érdekében megszerezte az ISO 9001 nemzetközi minősítési tanúsítványt (TÜV Thüringen). Munkánkban nagyon fontosnak tartjuk, hogy az In-Kal vezetői, munkatársai, minden esetben a legjobb tudásuk szerint teljesítsék szolgálati feladataikat. A társaságunk elvárása, hogy az élet új kihívásainak megfelelően kollégáink meglévő elméleti ismeretanyagukat folyamatosan továbbfejlesszék. Az In-Kal minden alvállalkozójától és beszállítójától elvárja, hogy ők is ennek szellemében teljesítsék elvállalt megrendelésünket.

Riasztók - kamerarendszerek telepítése

Riasztók - kamerarendszerek telepítése

Praktiker Security Alarm Biztonságtechnikai és Kereskedelmi Kft Cégünk 1998-ban alakult Székesfehérváron a helyi vagyonvédelmi feladatok ellátására. Az ügyvezető, szakmában kiemelkedően magasnak számító, több, mint 30 évnyi tapasztalata a biztosíték a minőségi szerelésre és minőségi biztonságtechnikai eszközök használatára. Az általunk szerelt riasztók, lakásriasztók, tűzjelzők, beléptetők alacsony meghibásodási száma és korrekt árképzése biztosítja cégünk fennállását és a védett otthonok biztonságát. Szolgáltatásunk kiterjed: riasztók, lakásriasztók biztonsági kamerák tűzjelző rendszerek beléptető rendszerek mechanikus védelem: zárlati rendszerek, zárak, rácsok páncélszekrények, bútorszéfek szaktanácsadás

Objektum őrzés - követelésbehajtás

Objektum őrzés - követelésbehajtás

A kelah Kft 2008-ban alakult teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozás, amely rendelkezik valamennyi a hatályos jogszabályokban előírt engedéllyel, ami a vagyonvédelem illetve banki-biztosítói tevékenység ellátásához szükséges. A cég vezetői több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek, melyet a saját szakterületükön, prominens cégeknél szereztek meg. Bár cégünk újnak számít, máris számos megrendeléssel és elégedett ügyféllel rendelkezik, valamennyi ágazatunkban. Hogy ez így is maradjon cégünk kiemelten magas követelményt támaszt minden munkatársunk felé. Szervezeti programunk szerves része a folyamatos elméleti és gyakorlati továbbképzés, és támogatjuk munkatársaink egyéni kezdeményezésű oktatását is. A társaság szervezetén belül gondoskodik szakember állományának folyamatos utánpótlásáról, iskoláztatásáról, továbbképzéséről. A társaság tagjai, illetve foglalkoztatott munkavállalóinak nagy része olyan szakmai tapasztalattal rendelkezik, hogy önálló területvezetőket is ki lehet jelölni közülük. A társaságnál folyamatos munkaerő- felvételen keresztül a munkavállalói létszám folyamatosan bővül, amely lehetővé teszi, hogy a jövőben nővekvő szakember állománnyal álljon a Megbízó rendelkezésére. A társaság mindig a Megbízó igényének megfelelő létszámmal, napi 24 órás szolgálatban tud munkákat elvállalni.

Magánnyomozás - vagyonvédelem

Magánnyomozás - vagyonvédelem

Az elmúlt esztendőkben a társadalmi tulajdonviszonyok változása, valamint a közbiztonsági helyzet romlása miatt egyre nagyobb szerepet kap a minőségi magánnyomozói, valamint őrző-védő tevékenység. Cégünk, ugyan a fiatalabbak közé tartozik a piacon, megrendelőink viszont a legnagyobbak közül valók. Bizalmuk oka, hogy a Shield Security Service Kft. a megszületése óta minden feladatot a lehető legnagyobb diszkrécióval, a lehető legmagasabb szakmai színvonalon teljesít. Munkatársaink a kihívásoknak megfelelően több nyelvet beszélő, az Adott területen magas képzettséggel rendelkező szakemberek. A magánnyomozói tevékenységét a szakmát jól ismerő, bűnügyi tapasztalatokkal is rendelkező volt rendőrtisztek látják el. A személyvédelmi feladatokat profi testőrök-, a vagyonvédelmi munkákat képzett, megbízható vagyonőrök segítségével teljesítjük. A humán erőforrás kiválasztása és ellenőrzése esetében pszichológus szakemberek állnak megrendelőink rendelkezésére. Alkalmazottaink megbízhatóságáért, tevékenységünk szakmai minőségéért és az elvégzett feladatok végrehajtásának színvonaláért minden esetben kezességet vállalunk. Cégünk a személy, vagyonvédelmi és magánnyomozói szakmai kamara tagja, a generali-providencia biztosítónál rendelkezik felelősségbiztosítással. Díjaink differenciáltak, aranyosak és reálisak.

Lopásgátlás műholdas nyomkövetés segítségével

Lopásgátlás műholdas nyomkövetés segítségével

A leghatékonyabb és legmodernebb technológiát nyújtjuk az autóvédelem területén. Az autóriasztó idegtépő hangjára manapság már oda sem figyelünk, és a tolvajokat sem tántorítja el ez a fajta elavult lopásgátlási technika. Cégünk műholdas nyomkövetés használatával GPS koordináták alapján felkutatja az ellopott gépjárművet, majd képesek vagyunk távvezérléssel megállítani a motort, és riasztani a rendőrséget. A lopásgátlás a mi szakterületünk, ezért az eltulajdonított jármű értékének megtérítésére akár 100% garanciát is vállalunk!

Hirdetés
Lakásriasztók - riasztórendszerek forgalmazása

Lakásriasztók - riasztórendszerek forgalmazása

Oldalunkon riasztórendszer (pl.: lakásriasztó, kamera rendszer, biztonsági kamera) csomagokat az Ön igényeinek megfelelően állítottunk össze. Segítségünkkel megtalálja az Ön elvárásainak megfelelő termékcsoportot, és személyesen is bemutatkozhatunk egy ingyenes és kötelezettségmentes helyszíni tanácsadáson. Az Ön nyugalmához kell, mert.... A riasztórendszer ('betörésvédelmi jelzőrendszer') feladata az illetéktelen behatolás lehető leghamarabb történő biztonságos (téves riasztás nélküli) jelzése. A felhasznált érzékelőket a védendő helyiségekbe, a lehetséges behatolási pontokra kell telepíteni úgy, hogy a szakmai, kriminalisztikai valamint esztétikai szempontokat figyelembe vesszük. A mechanikus védelemmel karöltve az elektronikus vagyonvédelmi rendszerek biztosítják az Ön nyugalmát. A telepített jelzőrendszereink egy központi egységből (és a hozzátartozó kezelőkből), érzékelőkből és hang- (és fény) jelzőkből állnak. A megfelelően megtervezett és kivitelezett rendszer felület- illetve térvédelmet biztosít a kívánt objektumba. A jelzés ezen kívül távolra is eljuttatható, elősegítve a beavatkozást.

Kamerarendszer

Kamerarendszer

Prémium minőségű videós megfigyelő kamerarendszer ? Techson térfigyelő kamera. Cégünk számára ügyfeleink biztonsága a legfontosabb, ezért válasszon Ön is minket. A biztonsági kamera melyet Mi kínálunk prémium minőségű ? ár/érték aránya megfelelő. Külső és belső terek védelmére egyaránt kiváló, ez köszönhető külső kialakításának, amely letisztult vonalakat követ. Berendezési tárgyaiba teljes mértékbe bele képes olvadni, így észrevétlenül védi ingatlanát. Akár 50 méter távolságba is képes tökéletes minőségű felvételt készíteni és ezt a teljesítményt éjszak is hibátlanul teljesíti.

Kamera vezérlők

Kamera vezérlők

Biztonsági kamerák megannyi félében végeznek el felügyel? rendeltetést. Alkalmazkodnak igényeinkhez, természeti adottságainkhoz. Vehetünk rejtett kamerát hogyha nem szeretnénk felt?n?k lenni. IP kamerát leginkább terjedelmesebb, Dome kamerát kisebb,sz?kebb,csekélyebb méret? térségben megfigyelésre lehet használni. A kamera által felvett felvétel világhálón keresztül is elérhet? eképp képe az évek múlásával nem károsodik.A kameravezérlők felülete ma már többnyire személyre szabható, így saját jól megszokott módszereinkhez is alkalmazkodnak, segítve ezzel a biztonságos távoli kezelést..

Irodaházak őrzése - portaszolgálat

Irodaházak őrzése - portaszolgálat

Rokkó vagyonvédelem, az igényes vagyonvédelelem! A Rokkó Security Kft működése közel 10 éves múltra tekint vissza, teljes egészében magyar tulajdonú biztonsági vállalkozás, mely rendelkezik minden olyan engedéllyel, amelyet a hatályos törvények és jogszabályok a vagyonvédelmi tevékenység ellátásához feltételül szabnak. Vezetőink szakmai tapasztalatát a rendőrségnél eltöltött több éves munkaviszony alapozza meg. Így elmondhatjuk magunkról, a vagyonvédelem a szakmánk. Cégünk megalakulása óta folyamatosan magas követelményeket támaszt minden munkatársával szemben. Ezen követelmények betartása érdekében 2009. április 7.-én megszereztük a Certa Nova Tanúsítón keresztül az MSZ EN ISO 9001:2001 Minősítést Személy és vagyonvédelem tevékenységre. Vagyonőreink szakképzett, feddhetetlen előéletű magyar állampolgárok. Felvételüket alkalmassági teszt előzi meg, felkészültségüket területi vezetőink és ellenőreink folyamatosan szinten tartják és ellenőrzik. Munkájukat, megfelelő szakmai irányítás és ellenőrzés mellett, a 2005.évi Vagyonvédelmi törvény, illetve a szolgálati helyekre kiadott őrutasítás alapján hajtják végre. Tehát a cégünk az igényes vagyonvédelem híve, ezért igyekszünk megbízható színfoltként jelen lenni a magyar vagyonvédelem piacán. Referenciák: elégedett ügyfeleink növekvő száma jelentik a garanciát a vagyonvédelmi tevékenységünk minőségére.

Corner Parking

Corner Parking

Utazzon el nyugalomban, és bízza ránk járművét! A Corner Parking teljes körű, 24 órás repülőtéri parkolást tesz lehetővé fedett, kamerás létesítményében. Szolgáltatásaink teljes körűek, és természetesen áraink is hűen tükrözik szolgáltatásaink mértékét. Vegye igénybe szolgáltatásainkat, hogy biztonságban tudhassa személygépjárművét, amíg Ön távol van! Emellett természetesen a transzferben is számíthat ránk! Tekintse meg oldalunkat a részletes tevékenységi köreinkért, árainkért, és elérhetőségeinkért!

Biztonsági őr tanfolyam

Biztonsági őr tanfolyam

Szeretne rövid időn belül, jól fizető állást találni? Cégünk egy olyan szakmát kínál most Önnek, amelyre mindig szükséges lesz. Biztonsági őr tanfolyamunk évek óta az egyik legnépszerűbb OKJ-s képzésünk. Sikeres vizsgát tett, végzett tanulóink részaránya 99%! Amelyre nagyon büszkék vagyunk, hiszen ez is bizonyítja, vagyonőr oktatásunk, magas színvonalát. A korszerű, aktuális biztonságvédelmi tananyagot, szakképzett előadóink, érthetően, gyakorlati példák bemutatásával adják elő az órák keretében. Amellett, hogy piacképes, tudást adunk át leendő hallgatóink számára. Ügyelünk arra is, hogy mindezek költségét az Önök pénztárcájához igazodva, kedvezményes áron kínáljuk. Az országban több helyszínen zajlanak oktatásaink. Kérjük, keresse fel kollégánkat (Tel: 06 20 321 21 22), hogy megtalálják az Önhöz legközelebb eső oktatási helyszínt. Ezzel is megkönnyítve az ügyintézést. A sikeres vizsgát tett tanulóink, Állami OKJ-s bizonyítványt vehetnek át. További információért hívjon bizalommal: 06 1 266 84 71, 06 20 321 21 22.

Beltéri - kültéri vezeték nélküli riasztórendszer szerelés

Beltéri - kültéri vezeték nélküli riasztórendszer szerelés

Jelenleg számtalan helyen található lakásriasztó és kültéri riasztórendszer, ezért nehéz a döntés, hogy melyiket is válassza, melyik az a riasztórendszer és kültéri riasztórendszer ami a megfelelő biztonságot nyújtja családja számára? Ebben tudunk segítséget nyújtani Önnek, hogy ki tudja választani az családja számára is megfelelő lakásriasztó rendszert. Sokszor ha megkérdezünk egy szakembert, hogy melyik megoldást ajánlja lakásunk védelmével kapcsolatosan, egy bizonyos terméket kínál és nincs választási alternatívánk, ezzel szemben a biztonságtechnika piacán rendkívül széles a választék riasztórendszerek, lakásriasztó eszközök területén. Fontos szempont még az is, hogy a jelenlegi kialakult gazdasági helyzet miatt, pénzügyi lehetőségeinkhez mérten építtessük ki lakásunk elektronikus lakásriasztó rendszerét a biztonsági igényeinknek megfelelően, persze közel sem biztos, hogy ezen kell a legtöbbet spórolnunk. Eddigi tapasztalataink alapján, egy behatolás alkalmával a keletkezett kár a többszöröse is lehet egy megfelelő lakásriasztó vagy riasztórendszer árának.

Tuti menü