Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rendezvény - szolgáltatók képes leírás - Szolgáltatók - szolgáltatások.tlap.hu
részletek »

Rendezvény - szolgáltatók - Szolgáltatók - szolgáltatások.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szolgaltatok.tlap.hu » Rendezvény - szolgáltatók
Keresés
Találatok száma - 37 db
Vőfély esküvőre - lakodalomra

Vőfély esküvőre - lakodalomra

Guba István nagyv˜fély vagyok. A nagyv˜félységet 30 éve kezdtem el mˆvelni. Azóta már több mint 600 esküv˜t vezettem le mindenki megelégedésére. Minden esetben személyesen beszélem meg a fiatal párral az esküv˜ menetét. Minden esetben személyesen beszélem meg a fiatal párral az esküv˜ menetét. Az esküv˜n összehangolom a videó, fotó, zenekar, valamint a konyha munkálatait. A zenekar pihen˜ idejében különböz˜ játékokkal szórakoztatom a vendégeket amelybe a fiatal párt is bevonom. A vacsora alatt minden menü után pohárköszönt˜t mondok Honlapomon megtalálja hogy hol vezettem már le esküv˜t. V˜fély az esküv˜ elengedhetetlen kelléke. Az esküv˜je levezetését bízza profi nagyv˜félyre! Remélem minél el˜bb találkozunk az esküv˜jén.

Vitorlás csapatépítő trainingek - céges rendezvények

Vitorlás csapatépítő trainingek - céges rendezvények

Növelje cége hatékonyságát, eredményességét csapatépítő programunkkal! Céges rendezvények, outdoor tréningek 6-150 főig a Pannon Yacth Charternél. Csapatépítő tréning Bavaria Cruiser hajókon, a Balatonon. Látogasson el oldalunkra, ahol további információkat olvashat tréningjeinkről, programjainkról.

Ünnepi meghívók készítése - tervezése

Ünnepi meghívók készítése - tervezése

Keresztelő, ballagás, születésnap, házassági évforduló, eljegyzés, esküvő. Ünnepek, családi ünnepek, melyek kiemelkednek a minden napokból és megszínesítik az emberek és családok életet. Meghívóinkkal megalkottunk egy olyan ünnepi meghívó kínálatot, ahol a családi ünnepek bármelyikére megtalálja az ünnepelt vagy az ünnepre készülő látogató a megfelelő meghívót, hisz készítünk keresztelő meghívót, születésnapi meghívót gyerekeknek és felnőtteknek, ballagási meghívót vagy akár házassági évforduló megünneplésére meghívót. Minden egyes meghívó, mely az oldalon található egyedi tervezésű, tehát lehetőség van bármilyen más, akár az Önök által elképzelt háttér megvalósítására is. Igazi különlegesség a fényképes meghívó, mely minden ünnepi alkalomra készíthető, ilyen lehet pl. keresztelő meghívó baba fotóval, vagy ballagási meghívó osztályképpel. Meghívók mellett készítünk menü és ültető kártyákat is, melyek hasznos kiegészítői egy ünnepi ebédnek vagy vacsorának.

Tűzijáték rendezvényekre

Tűzijáték rendezvényekre

Csapatunk vállalja party tűzijátékok kivitelezését céges rendezvényekre, koncertekre, zenés rendezvényekre, falunapokra, motoros- autós találkozókra, valamint esküvői tűzijáték, városi, ünnepi tűzijáték, beltéri, színházi, színpadi tűzijáték kivitelezését. Cégünk egyéb látványelemek kivitelezését is vállalja, mint például a fáklya, füst, láng piro effeketek, jég-gőz effektek, tűzfeliratok, pyro-show effektek és confetti eső. Oldalunkon fontos információkat talál az általános tűzijáték témákban és az egyedi tűzijátékok kivitelezése témában.

Rendezvényszervezés hatékonyan

Rendezvényszervezés hatékonyan

Rendezvényszervezés hatékonyan. Versenyeztesse rendezvényhelyszínek, rendezvényszervező cégek ajánlatait! Rendezvényszervezés útmutatók, rendezvény ötletek esküvő, céges rendezvény, tréning, konferencia szervezéséhez. Esküvő, lakodalom szervezésén dolgozik? Szeretne sok ajánlathoz jutni gyorsan és egyszerűen? Jó helyen jár! Legénybúcsú, leánybúcsú szervezésén dolgozik? Szeretne sok ajánlathoz jutni gyorsan és egyszerűen? Jó helyen jár! Csapatépítés, csapatépítő tréning szervezésén dolgozik? Szeretne sok ajánlathoz jutni gyorsan és egyszerűen? Jó helyen jár! Konferencia, tréning szervezésén dolgozik? Szeretne sok ajánlatoz jutni gyorsan, és egyszerűen? Jó helyen jár! Regisztráljon és lépjen be a rendszerbe, majd indítson keresést rendezvény típus szerint (esküvő, lakodalom, legénybúcsú, leánybúcsú, csapatépítés, Kkonferencia, tréning, vagy egyéb rendezvény kategóriában), vagy szolgáltatás típus szerint (rendezvényhelyszín, catering, rendezvény eszközök, személyzet, fellépő, vagy rendezvényszervező kategóriában)! Kérjen ajánlatokat a keresőkön megjelenő használati útmutatók szerint, vagy helyezze a tetszését elnyerő rendezvényhelyszíneket, és rendezvény szolgáltatókat a kedvencei közé. A legjobb ajánlatok alapján rendelje meg a kívánt szolgáltatásokat, állítsa össze a rendezvény program-, és költségtervét, majd készítse el és küldje ki a meghívókat, szóróanyagokat!

Rendezvényszervezés és catering

Rendezvényszervezés és catering

legjobb döntés, ha a rendezvényszervezést hozzáértőkre bízza! Felkészült csapatunk sokéves szakmai tapasztalattal áll rendelkezésére, ha céges vagy akár családi, baráti összejövetelek létrehozásában lenne szüksége egy megbízható rendezvényszervező cégre! Magas színvonalon, a legapróbb részletekre is figyelve, teljes körűen vállaljuk a szervezést és lebonyolítást. Fűzze szorosabbra üzleti kapcsolatait, hozza össze munkatársait kellemes körülmények között, izgalmas programok során! Minőségi rendezvényszervezés Budapesten!

Rendezvényszervezés - esküvőszervezés

Rendezvényszervezés - esküvőszervezés

A mögöttünk álló több mint 10 éves tapasztalat a garancia arra, hogy a rendezvényszervezés területén a lehető legmagasabb színvonalat garantáljuk. Szolgáltatásunk célja, hogy a meglévő és új megrendelőink elvárásait, egyedi igényeit megvalósítsuk és elégedett partnerként a jövőben is ránk bizzák rendezvényeik lebonyolítását. Rendezvényszervezés területén a teljesség igényével vállaljuk egyedi kérések és elképzelések megvalósítását. Szakmai tudásunkkal, tapasztalatunkkal professzionálisan valósítjuk meg, legyen az esküvő vagy céges, családi összejövetel. Tanácsot és segítséget nyújtunk rendezvényének teljes körű lebonyolításával kapcsolatos összes lehetőség tekintetében, pl menüválasztás, eszközbérlés, helyszínválasztás legyen az étterem, szabadtér, hajó vagy egy extrém helyszín. Keressen elérhetőségeinken, hogy egy visszautasíthatatlan ajánlatot tehessünk. Amikor az Önök döntése megszületett már csak a mi munkánk hiányzik ahhoz, hogy az a rendkívüli nap örökre emlékezetes legyen. Irodánk egyetlen célja, hogy a Nagy Napot az Önök és Vendégeik számára valóban gondtalanná és felejthetetlenné tegye, igazodva igényeikhez és lehetőségeikhez, bármilyen stílusban, helyszínen és létszámban. Ajánlatunkat minden esetben személyes találkozás után a pontos igényeket és elképzeléseket megismerve alakítjuk ki, így minden ajánlatunk egyedi és személyre szabott.

Rendezvények és Catering

Rendezvények és Catering

Egy jól sikerült rendezvény mögött mindig rengeteg munka van, de a stressz és a problémát redukálódnak a tapasztalattal. Ezért is ajánljuk Önnek, hogy bízza profikra a szervezést így megspórolja a szervezéssel kapcsolatos fáradalmakat és a vendégeire koncentrálhat! Figyelmébe ajánljuk egyedülálló cateringünket is, mely káprázatos ízélményt nyújt bármelyik rendezvényen. Nem csak ételeinket, de akár a dekorációt is alkalomhoz illőre alakítjuk, ha pedig a hang és fénytechnika sincs még leszerezve, abban is segíthetünk és végül, de nem utolsó sorban, fénykép és videófelvétel készítését is elintézzük!

Rendezvények - esküvők szervezése

Rendezvények - esküvők szervezése

Szerintem a szerelem az istenek állapota. Olyan lélekérzés, amiben éjjel-nappal lennünk kéne. Paradicsomi lét. A házasság egy olyan tudatos döntés, amit a szerelmesek hoznak meg, ahol a csapongó képzelet helyett, a reális megbízható alapokra támaszkodó kapcsolatot szeretnénk hivatalossá tenni. A pillanatnyi fellángolást felváltja az egymáshoz tartozás mély, az idő által sem kikezdhető érzése. Olyan kölcsönös vonzalomra, amely képessé teszi a házasokat a nehézségek közös elviselésére. Ezért én olyan szerelmespároknak ajánlom a szolgáltatásaimat, akik szeretnék kimondani a boldogító igent az oltár előtt, de a szertartás megszervezésének a nehézségeire nemet mondanak. Személyemben a legmegbízhatóbb koordinátort találtátok meg, egy személyes találkozás alkalmával leülünk beszélgetni, ha van konkrét elképzelés, akkor ezeket végig vesszük, ha pedig nincs még kialakult vélemény, közösen kitaláljuk, mi lenne az a stílus, megoldás, ami leginkább passzol az ízlésetekhez.

Hirdetés
Rendezvénybútor kölcsönzés

Rendezvénybútor kölcsönzés

Szolgáltatásainkkal felejthetetlenné teheti esküvőjét, szülinapi partiját, céges rendezvényét. Folyamatosan bővülő termékekkel, kiegészítőkkel állunk rendelkezésükre (konferencia szék, műanyag szék, körasztal, bankett asztal, koktél asztal, sörpad, sörasztal). A bútorokon kívül az ezekhez elkészített éttermi, és dekor textíliákkal tudjuk emlékezetessé tenni céges, családi vagy baráti partiját, rendezvényét, emelni az ünnepi hangulatot. Partnereinkkel profi csapatot alkotva elköteleztük magunkat az Ön, illetve céges rendezvénye magas színvonalú, teljes körű kiszolgálására. Cégünknél lehetőség van rendezvénysátor bérlésére is, valamint kiegészítheti rendelését igényes, porcelán tányérokkal, minőségi evőeszközökkel, alkalomhoz illő pohár szettel is.

Rendezvény helyszínek

Rendezvény helyszínek

Ez az oldal Magyarország legszínvonalasabb rendezvényhelyszíneit gyűjti össze egy csokorba. Oldalunkon szállodák, kastélyhotelek, konferenciahotelek, fogadók, rendezvénytermek, rendezvényközpontok, szabadidőközpontok, lovas parkok, éttermek, kávézók, rendezvényhajók, múzeumok, kiállítóterek és színházak találhatók. Ezek a helyszínek tökéletesek esküvők, családi-, baráti- és céges rendezvények, konferenciák, továbbképzések, tréningek lebonyolítására. Oldalunk folyamatosan frissül és bővül. A látogatók három kategória alapján választhatnak a rendezvényhelyszínek között. Keresőnk segítségével mindenki megtalálhatja a neki legmegfelelőbb rendezvényhelyszínt, mivel oldalunk profi rendezvényszervezők, esküvőszervezők és helyszín-értékesítők tapasztalatain alapuló fejlesztés, valódi felhasználókon tesztelt rendezvényhelyszín-kereső rendszer.

Minőségi rendezvénysátor - ponyvakészítés

Minőségi rendezvénysátor - ponyvakészítés

Már több mint 15 éve fő profilunk a ponyvakészítés. Saját önálló cégünket 10 éve alakítottuk családi vállalkozásként. Igyekszünk a lehető legkedvezőbb áron elkészíteni a legjobb minőségű termékeinket. Az anyag, amiből ponyvakészítés során dolgozunk, ellenőrzött kiváló minőségű ponyva anyag. Nehezen éghető anyagokból is vállalunk ponyvakészítést. Raktár és rendezvénysátraink, sátorvázaink saját fejlesztésű könnyen szerelhető csavarkötésű szerkezetek szinte az egész ország területén megtalálhatóak.

K. Catering - esküvő- és rendezvényszervezés

K. Catering - esküvő- és rendezvényszervezés

Az Igazit már megtalálta, de az ideális esküvőszervezőt még keresi? Az alsóörsi K. Catering - több mint 15 éves tapasztalatával - különböző rendezvények megszervezésével foglalkozik Budapesten és szerte az országban. Partnereink olyan cégek, magánszemélyek, akik gondot fordítanak arra, hogy rendezvényeik színvonalasak legyenek. Céges és magán rendezvényeinken, catering szolgáltatásainkon, illetve eszközök bérbeadásán kívül esküvők megszervezését is vállaljuk. Segítünk megszervezni és lebonyolítani ügyfeleink számára a hibátlan esküvőt, legyen az hagyományos vagy egészen különleges. Álmodja meg, mi valóra váltjuk! Online adatfelvételi lapunk kitöltése után segítünk megtervezni is az esküvő menetét.

Hostess kiválasztás - közvetítés

Hostess kiválasztás - közvetítés

Bizonyára tökéletesen tisztában van vele, hogy milyen munka egy promóció, egy szórólap osztás vagy egy konferencia megszervezése. Sok olyan összetevője van a sikernek, ami macerás, és speciális képességeket igényel. Elég csak arra gondolni, hogy egy termék promóció esetén a hostesseket ki kell választani, el kell őket szállítani a promóció helyszínére, ott a pultot össze kell szerelni, a minta csomagokat össze kell állítani, a hostesseket ellenőrizni kell és mindezt még adminisztrálni is. Nem is beszélve a hostess szakmai felkészítéséről. Vagy egy konferencián a vendégeket fogadni, regisztrálni kell, útba kell őket igazítani, tájékoztató anyagokat kell nekik adni. Sokszor mindezt idegen nyelven. Közben szépnek és talpraesettnek is kell lenni. Ráadásul figyelni kell, hogy az alkalomhoz illő legyen az öltözék, és még a méret is stimmeljen. Az elmúlt 8 évben a legkisebb hazai cégektől kezdve az európai multikig minden ügyfelünkkel sikerült zökkenőmentes és eredményes munkakapcsolatot kiépítenünk. Teljesen mindegyérdeke, hogy 1 hostess jelenlétét igénylő pár órás rendezvényről, vagy akár országszerte 70 hostesst megmozgató több hónapos együttműködésről volt szó. Mivel a hostessek jó munkájának záloga az állandó kontroll, munkatársaink folyamatosan figyelik, hogy a bemutató során alkalmazottaink úgy járnak-e el, ahogyan az elvárható, és maximálisan képviselik-e a megbízóik érdekeit.

Hangtechnika - fénytechnika esküvőkre

Hangtechnika - fénytechnika esküvőkre

Oldalunk azoknak a pároknak nyújthat segítséget akik kicsit szakítva hagyományokkal, megfizethető de mégis igényes mindenki számára táncolható zenét szeretnének életük legszebb napján. Az esküvő dj csapatát évről-évre több pár tiszteli meg azzal hogy az általunk nyújtott esküvő dj szolgáltatást választja az esküvőre a klasszikus lakodalmas zenekar helyett. Mindenki számára élvezhető esküvő zene változatosabb mint egy zenekar. Az esküvő dj csapatát évről-évre több pár tiszteli meg azzal, hogy az általunk nyújtott esküvő dj szolgáltatást választja az esküvőre a klasszikus lakodalmas zenekar helyett. Oldalunk azoknak a pároknak nyújthat segítséget, akik kicsit szakítva a hagyományokkal megfizethető, de mégis igényes, mindenki számára táncolható zenét szeretnének életük legszebb napján. Az esküvő táncos részén felül rengeteg más lehetőséget kínálunk a pároknak. Legyen szó a ceremónia hangosításáról, a nyitótánc zenei összeállításáról, vagy a terem extra megvilágításáról. De szolgáltatásaink között megtalálható az egyre népszerűbb karaoke is, ha a násznép szeretne énekelni. Az esküvőre a táncos részén felül rengeteg más lehetőséget kínálunk a pároknak. Legyen szó a ceremónia hangosításáról, a nyitótánc zenei összeállitásáról, vagy a terem extra megvilágításáról. De szolgáltatásaink között megtalálható az egyre népszerűbb karaoke is, ha a násznép szeretne énekelni.

Fredy - rendezvényszervezés

Fredy - rendezvényszervezés

Legyen szó különleges show-ról, divatbemutatóról, termék promócióról, céges rendezvényről, esküvőről vagy más különleges családi eseményről - mi minden rendezvényt egy új kihívásként élünk meg, FREDY Rendezvényszervezés Győr-Budapest Több - a rendezvényszervezés területén jártas - szakember áll az Ön rendelkezésére, Egy céges rendezvény megszervezése összetett feladat - helyszín, reklám, programok, látogatók, stb. -, ezért mi a legnagyobb rugalmassággal dolgozunk, hogy az Ön pontos igényeire, elvárásaira és lehetőségeire a lehető legjobb megoldásokat nyújthassuk.

Fotozsurnaliszta esküvői fotózás

Fotozsurnaliszta esküvői fotózás

A fotozsurnaliszta esküvői fotózás egy olyan fotózási irányzat, melynek képviselői elsősorban passzív módon, a háttérben dolgozva örökítik meg az esküvő minden eseményét. Általában nem, vagy csak minimálisan zavarják meg a fotók szereplőit interakcióval. A fotók elmesélik az esküvő teljes történetét akár egészen a készülődéstől a hajnali mulatozásig. A fotozsurnaliszta esküvői fotósok egész nap vadásszák a pillanatokat, elsődleges céljuk, hogy visszaadják az esküvő eseményeinek hangulatait, érzelmekkel teli jeleneteit. Ha Ti is ilyen esküvői fotókat szeretnétek, amelyek szinte helyettetek mesélnek a Nagy napról, látogassatok el weboldalamra, és vegyétek fel velem a kapcsolatot!

Tuti menü