Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Személyszállítás - szolgáltatók képes leírás - Szolgáltatók - szolgáltatások.tlap.hu
részletek »

Személyszállítás - szolgáltatók - Szolgáltatók - szolgáltatások.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szolgaltatok.tlap.hu » Személyszállítás - szolgáltatók
Keresés
Találatok száma - 24 db
Viza Travel Kft.

Viza Travel Kft.

A pécsi központú Viza Travel Kft. a Budapest Liszt Ferenc repülőtér mellett öt szomszédos reptérre (Pozsony, Bécs, Graz, Zágráb és Eszék) is szállít utasokat. Cégünk elsősorban Baranya, Tolna és Somogy megyéből szállít utgasokat, de egyéni utazáshoz is igénybe vehető szolgáltatásunk, magyarországi és külföldi úti célokhoz egyaránt. A kényelmes utazás érdekében járműveink klíma berendezéssel és vezeték nélküli internettel rendelkeznek. A viteldíjakról honlapunkon tájékozódhatnak, melyek kalkulátor segítségével pontosan kiszámíthatóak.

Térítéses betegszállítás

Térítéses betegszállítás

Térítéses betegszállítás keretében, a nap 24 órájában a rendelkezésére állunk. A betegszállításhoz használt mentőautók hűtőgéppel, légkondicionálóval vannak felszerelve. Kérésre rohamkocsit is biztosítunk mentőtiszttel vagy mentőorvossal együtt. Látogasson el oldalunkra, ahol további információkat talál a FŐNIX-MED szolgáltatásairól!

TaxiCenter.hu - Online Taxirendelés

TaxiCenter.hu - Online Taxirendelés

Különböző befogadó képességgel rendelkező új és újszerű járműpark lehetőséget kínál Önnek, hogy repülőtéri transzferen túlmenően reptéri taxi, vagy minibuszos, autóbuszos személyszállítási igényeivel is hozzánk forduljon! Repülőtéri transzferszolgáltatás háztól a repülőtérig, a repülőtérről házhoz történő szállítással. - Reptéri transzfer személyre szabottan, az év 365 napján, napi 24 órában, háztól-házig - Baráti társaságok, családok szállítása - Céges rendezvények szállításának lebonyolítása - Pest megye határán kívülről történő megrendelés esetén további kedvezmények

Taxi Siófok rendelés

Taxi Siófok rendelés

A Taxi Zamárdi fix transzfer árakkal várja az utazóközönséget a Balaton déli partján, éjjel-nappal hívható 06 30 715 0000 telefonszámon. Egyterű klimatizált autónkban akár 6 fő is utazhat, bankkártyát is elfogadunk. Az előre fixált transzfer árakkal Ön már előre kiszámolhatja a fuvarköltséget, és azzal tervezhet is. 30 éves taxis múlttal, alapos helyismerettel várjuk a hívásokat, de akár előre megbeszélt időben is helyszínre érkezhetünk. Zamárdiból számos településre fix transzfer árakon szállítjuk utasainkat, ilyen pl.: Szántód, Balatonföldvár, Balatonszárszó, Balatonendréd, Balatonszabadi, Balatonőszöd, Siófok kiliti, Siófok.

Taxi - személyszállítás

Taxi - személyszállítás

A City Taxi Fuvarszervező Szövetkezet 1983-ban alakult, az első magán taxi társaságok között. Az akkori szerveződés célja az volt, hogy tisztességes árakon nyújtson megbízható szolgáltatást. A piac bebizonyította, hogy a személyszállítás esetében is szükség van a kiváló minőségre. Cégünk a '90-es évektől, a piaci igényekre elsőként reagálva, a megbízhatóságon túl a minőségi szolgáltatás megvalósítását tűzte ki elsődleges feladatául. A cél érdekében folyamatosan fejlesztettük gépjárműparkunkat, továbbképeztük gépkocsivezetőinket, és szigorú belső szabályokat alkottunk. A Szövetkezet irányítását a Közgyűlés által választott három tagú Igazgatóság látja el, melynek élén az Elnök áll. A Szövetkezet tevékenységét szintén a Közgyűlés által választott, három tagú Felügyelő Bizottság ellenőrzi. A folyamatos fejlődés eredményeképpen mára az alvállalkozók száma elérte a 840 főt, ezen belül a szövetkezeti tagoké meghaladja a ötszázat. A szövetkezeti tagok tulajdonosi szemlélete, és az alvállalkozóknak adott lehetőség, hogy a későbbiekben a Szövetkezet Alapszabályában rögzített keretek között maguk is szövetkezeti tagokká válhatnak, záloga a minőségi szolgáltatás iránti elkötelezettségünknek. Ez a fajta szemlélet - mely merőben eltér a piacon jelenlévő többi taxi társaságokétól - tette lehetővé, hogy a City Taxi évek óta Budapest piacvezető taxi társasága legyen.

Személyszállítás és reptéri transzfer

Személyszállítás és reptéri transzfer

Egynapos kirándulásra, koncertre utazna, vagy sürgősen reptéri transzferre van szüksége? Cégünk a személyszállítás egy új formáját nyújtja Önnek. Sofőrjeink kiváló tapasztalattal és megfelelő képzettséggel rendelkezik ahhoz, hogy kiemelkedő színvonalon elvégezzék személyszállítással összefüggő tevékenységeinket. Nekik és a folyamatosan karbantartott gépjárműveinknek köszönhetően Ön, családja, barátai, vagy kollégái teljes biztonságban és kényelemben utazhatnak, illetve a reptéri transzfer során időben érkezhetnek meg a célállomásra. 1095 Budapest Gát u.21.fszt.1.

Személyszállítás - vendéglátás

Személyszállítás - vendéglátás

Ön és partnerei részére személyszállítási szolgáltatást vállalunk útiránytól függetlenül. Magas színvonalon, kiemelkedő pontossággal, jó állapotú, légkondicionált, 8 személyes Ford Transittal várjuk ügyfeleinket. Tapasztalt sofőrünk révén, kényelmesen, gond nélkül juthat el bárhová. Reméljük, hamarosan Önt is utasaink között üdvözölhetjük! Személyszállítás: 120 Ft+áfa/km vagy 4000 Ft+áfa/óra (távolság függvényében változik) Reptéri transzfer: 12000 Ft+áfa az északi és nyugati budapesti kerületekből 10000 Ft +áfa a többi kerületből Esküvői buszrendelés: 25000 Ft+áfa -tól (egyszeri alkalom, távolság függvényében változik) Az árváltozás jogát fenntartjuk! Minimális díjtételünk: 4 óra Minimális teljesítmény:250 km/nap (ha az autóbusz nem tér vissza a telephelyre) Személyszállító Mikrobusz adatai: Mikrobusz típusa: Ford Transit (2006) Ülések száma: 8 utas + gépkocsivezető Felszereltség Biztonság : 3-pontos biztonsági öv minden üléshez Komfort: Két zónás fűtés, klíma, hővédő üvegezés, hosszított, magasított kivitel, csomagtartó Töltsön el 3 napot (2 éj) a Mecsekben, Óbányán Szállás: Roll apartmanház Ár: 12.000 Ft/fő, mely tartalmazza a szállásköltséget, a reggelit, az oda-vissza transzfer költségét és egy pécsi kirándulást. (Budapest és az 51-es és 6-os útvonal mentén lévő településekről induló kedves vendégeink részére)

Személyszállítás - reptéri transzfer

Személyszállítás - reptéri transzfer

Köszöntöm az MB CAB Service Kft. honlapján! Kisvállalkozóként, 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezve teljesítek céges-szerződött és magán Megrendelőim részére, kiemelt megbízásokat. A megbízhatóságot és a kulturált megjelenést elengedhetetlennek és jogos elvárásnak tartom, ebben a szolgáltatási ágazatban. Igyekszem exclusive személyszállítást biztosítani Mercedes-Benz fekete limuzin E osztályos, Mercedes Vito, Viano és Seat Alhambra tipusú személyautókkal 4-8 főig, céges és magán megrendelők részére egyaránt. Kiemelten kezelem az esküvői autóbérlést, a kisbuszbérlést és a luxus autóbérlést sofőrrel, valamint a reptéri transzfereket is. Reptéri transzferek Budapesten, belföldön és külföldön. Bankkártya, hitelkártya és átutalásos fizetési lehetőségek. Cégbarát szerződéses és taxi díjszabású viteldíj rendszer. Alapfokú angol nyelvismeret. Városnézés, igény szerint idegenvezetővel. Rendezvények személyszállítása Mercedes autókkal. Minden nap arra törekszem, hogy elegáns megjelenéssel és minőségi szolgáltatással, kellő megelégedést váltsak ki Megrendelőim körében.

Személyszállítás - kisbusz bérlés

Személyszállítás - kisbusz bérlés

Kisbusz bérlés, személyszállítás, repülőtéri transzfer. Személyszállítások esküvőkre, koncertekre, fesztiválokra, sport eseményekre, sport tanfolyamokra (úszás, lovaglás, korcsolyázás stb...) Továbbá mikrobusz biztosítása városnézéshez, kirándulásokhoz, körutazásokhoz belföldön és külföldön, vállalati személyszállítás, repülőtéri transzferek. Saját szervezésben gyermekprogramokat is tartunk. Iskola időben úszás oktatás hétköznap délutánonként. Télen jégkorcsolya oktatást, nyáron nyári táborokat szervezünk, ősszel és tavasszal pedig lovaglás oktatást. A programokra a gyermekeket biztonsági övvel felszerelt Mercedes Sprinter buszokkal szállítjuk. Iskolától a program helyszínére, majd vissza az iskolába.

Hirdetés
Sofőrbérlés gépjárművel

Sofőrbérlés gépjárművel

Célunk, hogy Önt biztonságosan hazaszállítsuk a saját autójával, ha fáradt a vezetéshez, illetve ha szeszes italt fogyasztott. Gyakran elhangzik a kérdés összejövetelek előtt, hogy ki, hogyan tudja megoldani a hazautazását. A tömegközlekedés kényelmetlen és a menetrendjéhez kell igazodni. Esküvőre, baráti-, vállalati rendezvényre a saját autójával utazni a legkényelmesebb. Hazafelé viszont a fáradtság vagy alkohol miatt biztosabb ha nem ül a volán mögé. Ha így tesz, másnap vissza kell menni gépkocsijáért. De nem mindegy hová, és az sem mellékes, hogy autóját milyen állapotban találja. Töltse kellemesen és hasznosan az időt üzleti megbeszélésen, vacsorán, esküvőn, vállalati vagy egyéb rendezvényen. A saját gépkocsijával akar utazni? A megbeszélésre fel tud készülni és pihenten érkezik. A vezetést bízza sofőrünkre. Sofőrbérlés belföldi és külföldi útra, néhány órára, vagy akár több napra. Sofőrt és személygépjárművet biztosítunk (max. 4 fő/gépjármű). Az utazás alatt a megbeszélésre fel tud készülni és pihenten érkezik. Bérlés belföldi és külföldi útra, néhány órára, vagy akár több napra. Mit nyújtunk, ha megrendeli a szolgáltatást? - A megbeszélt időpontban a kért címre érkezés. - Diszkréció, udvarias, korrekt munka. - Tapasztalt, nagy vezetési gyakorlattal rendelkező sofőr.

Repülőtéri transzfer - szállásfoglalás

Repülőtéri transzfer - szállásfoglalás

Szolgáltatások: Idegenvezetés Repülőté ri transzfer Szállásfoglalás Utánfutó biztosítása Csomagmegőrzés Idegenforga lmi programok lebonyolítása Autóbuszmentés Cégünk immáron 14 éve áll a megrendelők szolgálatában. Személyszállítást vállalunk -kül és belföldre: - szakmai utak lebonyolítására - körutazásokra illetve nyaralásokra - alkalmi rendezvényekre (esküvőkre) - síutakra - rendszeres illetve eseti munkákra Telefonos ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában szíves megrendelőink szolgálatában áll. Továbbá a megrendelőt terhelik, a parkolási, úthasználati, autópálya, komp, alagút díjak. Külföldi út esetén a gépkocsivezető(k) napi díja 27 Euro (minden esetben). Többnapos út esetén a vezető szállását is a megrendelőnek kell biztosítania.

Reptéri transzfer - sofőrszolgálat

Reptéri transzfer - sofőrszolgálat

A személytaxi szolgáltatást 22 éve végezzük az utasaink megfelelő és precíz kiszolgálásának érdekében. Pécs városában 6 éve, a szolgáltatás területén kialakult fix áras tarifa rendszerre álltunk át, mely egyre nagyobb érdeklődést mutat az utasaink és az utazni vágyók köreiben. Az Európai Unió elvárásainak megfelelő gépparkkal és tiszta, ápolt sofőrökkel állunk az utazni szándékozók szolgálatára. A magyar mellett beszélünk németül és horvátul is. Kérjük próbálja ki szolgáltatásainkat és tapasztalja meg, hogy szolgáltatásaink Önért, az utazóközönségért vannak. Szolgáltatásaink: Személyszállítás bel és külföldön, Reptéri transzfer, Futárszolgálat, Levél és kiscsomag szállítás, Sofőrszolgálat (hazavisszük autóját), Nemdohányzó autóinkban utazhat, Légkondicionált taxik, Taxi-reklám lehetőségek.

Reptéri személyszállítás - Cívis Transzfer

Reptéri személyszállítás - Cívis Transzfer

A debreceni Cívis Transzfer fő profilja a reptéri transzferek megszervezése és kivitelezése. Szerződéses partnereit és minden megrendelőjét biztonságosan és a lehető legnagyobb kényelemben szállítja Budapest ferihegyi (Liszt Ferenc Repülőtér), bécsi, és pozsonyi repülőterekre és onnan házig. A személyszállítás korszerű gépjárművekkel, udvarias és tapasztalt sofőrökkel történik, több nagyvárosban díjtalan kiszállással. A cég fő szolgáltatási területe a Debrecen, Miskolc és Nyíregyháza környéke. A reptéri transzfer viteldíjak és az igénybe vehető kedvezmények megtekinthetők a weboldalon.

Mikrobusz bérlés - személyszállítás

Mikrobusz bérlés - személyszállítás

Budapesti cégem, kis létszámú, minőségi személyszállítással foglalkozik Budapesten, Magyarországon, Európában 8 fő-ig. Több személy szállítását is meg tudjuk oldani az autóinkkal, vállalkozó társainkkal, maximum 20 fő-ig. Amennyiben biztonságosan, kényelmesen, pontosan, exkluzív környezetben kíván célba érni, megtalálta a megfelelő szolgáltatót. Munkám során nagyon sok embernek, kisebb - nagyobb cégeknek, vállalatoknak vívtam ki elismerését, megbecsülését az építőiparban, és az idegenforgalomban egyaránt. A nevem sokak számára biztonságot, és megelégedést jelent. Célom, a szolgáltatásommal a megrendelők igényeinek maximális kielégítése. A szolgáltatásom színvonala, minősége, remélem Önt is meg fogja győzni! 8 fő-ig kényelmes utazást, és egy időben, az utasok csomagjainak szállítását tudom biztosítani, egész Európában. Egyéb személyszállítási feladatokat is meg tudok oldani, hasonló színvonalas szolgáltatást nyújtó, együtt működő partnereimmel. Az autókkal taxis megrendeléseket is tudok teljesíteni. A megrendelés teljesítése során, a célpontok gyorsabb elérése érdekében, a busz sávban is tudunk közlekedni, és a budai vár teljes területére is be tudunk hajtani. ( itt gondolok a szállodák, éttermek megközelítésére, vagy városnézéskor ) Az autóbuszos sebességkorlátozások, pihenőidők ezekre a jármű kategóriákra nem vonatkoznak.

MB VIP Service

MB VIP Service

Egyéni vállalkozóként, alvállalkozói partnereimmel együtt, 32 éves szakmai tapasztalattal végzek magas szintű személyszállítást céges és magán megrendelőim részére. Mercedes-Benz 211 Elegance fekete limousin típusú autóval állok rendelkezésre minden kedves megrendelő részére, minőségi személyszállítást biztosítva. Kiemelten kezelem a VIP és az esküvői autóbérlést sofőrrel, esküvői menyasszonyi autó bérlés, városnézés és delegációk , rendezvények személyszállítását, valamint a budapesti és a külföldi repülőtéri transzfereket egyaránt. Minibusz bérlési lehetőség 6-9 főig is lehetséges. A megbízhatóságot és a pontosságot elengedhetetlennek, az elegáns megjelenést pedig fontosnak tartom. 1113 Budapest Takács u. 35.

Kisbuszos szállítás Németországba

Kisbuszos szállítás Németországba

Közvetlen kisbuszos járatokat indítunk Budapestről Németországba minden szombaton. Be és a kiszállás megbeszélés kérdése, útvonalunkon több Német és osztrák nagyváros elérhető. Minden kedves utasunkra külön biztosítást kötünk, beleértve a poggyász biztosítását is. Igény szerint háztól-házig szolgáltatást nyújtunk, hogy egy idegen városban ne kelljen egyedül bolyongani. Vezetőink megbízhatóak, személyszállítói vizsgával rendelkeznek, több éves nemzetközi tapasztalattal. Várjuk hívását a hét minden napján.

Kisbuszos szállítás Németországba

Kisbuszos szállítás Németországba

Személyszállítás Németországba és Magyarországra 9 fős kisbuszokkal hetente Budapestről. Az élet úgy hozta, hogy külföldön vállalt munkát és problémát jelent a kijutás akkor keressen minket bátran.Hetente induló járataink közlekednek Németországba és vissza Magyarországra. Honlapunkon online helyfoglalás lehetséges egyszerűen és gyorsan fixálhatja utazását. Kérem tájékozódjon aktuális útvonalainkról az oldalunkon keresztül.Várjuk megkeresését, diszpécsereink a hét minden napján fogadják hívását, és a levelező rendszert folyamatosan ellenőrzik. Legyen szerencsénk egymáshoz.

Tuti menü