Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szerelő - szolgáltatók képes leírás - Szolgáltatók - szolgáltatások.tlap.hu
részletek »

Szerelő - szolgáltatók - Szolgáltatók - szolgáltatások.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szolgaltatok.tlap.hu » Szerelő - szolgáltatók
Keresés
Találatok száma - 69 db
Zárszerelés - Zarcsere

Zárszerelés - Zarcsere

Akár azonnali segítségre van szüksége, akár teljes zárcseréket igényel lakásában, hozzánk bizalommal fordulhat. Keressen meg minket, s tudja biztonságban szeretteit biztonságos zárak által. Mi azért vagyunk, hogy megkíméljük Önt a kellemetlenségektől. Főbb tevékenységeink: zárcsere, zárnyitás, zárszerelés, zárjavítás, biztonsági zárcsere, kódkártyás zárcsere, elektromos zárak cseréje. A bejárati és beléptető rendszerek elektromos zárjának cseréjét esetenkénti helyszíni kialakítását is vállaljuk. Ezen kívül komplett távnyitós rendszerek kiépítését is vállaljuk kertkapukra vagy garázsajtókra.

Zárnyitás

Zárnyitás

Ha szorul a zárja vagy nehezen nyílik ajtaja és nem szeretné ha megkárpsítanák távolléte alatt forduljon szakemberekhez. Zárszerelési és zárjavítási munkákat vállal cégünk Pest megye és Budapest egész területén ingyenes kiszállással, minőségi szerszámokkal és tapasztalt szakemberekkel dolgozunk a magas színvonal érdekében.

Zárbetét kódolás, zárrendszer kialakítás

Zárbetét kódolás, zárrendszer kialakítás

Zárbetét kódolással lehetőség nyílik azonos zárlatú és főkulcsos zárrendszer kialakítására. Mit is jelent ez? Azonos zárlatú zárbetétek esetén a meglévő nagy kulcscsomóját elfelejtheti, hiszen a kódolás révén egy kulccsal nyithatja a különböző ajtókat, mint például: bejárati ajtó, garázsajtó, hátsó ajtó, pince lejáró, teraszajtó.

Vízvezeték szerelés Budapesten

Vízvezeték szerelés Budapesten

Vízvezeték szerelés, duguláselhárítás, fűtésszerelés, fertőtlenítés ? Budapest összes kerületében és Pest megyében ? olcsó árak, gyors megérkezés. Ami munkatársainkat jellemzi : Több ezer megelégedett megrendelő és ügyfél, precíz munkavégzés, minőségi anyagok felhasználása, modern technológiák alkalmazása, garancia minden elvégzett munkára, kedvező munkadíj árak, pontos megjelenés. Weboldalunkon böngészve még rengeteg hasznos tanácsot találhat az otthoni vízvezeték szereléssel kapcsolatosan.

Vízszerelés - gázszerelés

Vízszerelés - gázszerelés

Családi vállalkozásunk profilja az épületgépészeti szerelői munkák köré összpontosul, foglalkozunk:vízszerelés, gázszerelés, fűtésszerelés, vízóra csere és vízóra szerelés, víz gáz fűtésszerelés, vízvezetékszerelés, vízszerelés, fűtéskorszerűsítés, fűtésszerelés, kandalló központi fűtés kiépítése, darálós wc bekötés, gázszerelés, gáz fűtésszerelés, központi fűtés szerelés, fűtés korszerüsítés, radiátor csere. 1973-óta foglakozom víz gáz fűtésszerelő munkák elvégzésével, 1992-ben sikerrel tettem le a gázvezeték és készülékszerelő mestervizsgát, 1991-óta magánvállakozóként űzöm a mesterséget és azóta is aktívan űzöm azt. Legyen szó új építésű vagy felújításra váró épületről, lakásról, kis illetve nagy munkáról, hívjon bizalommal, minőségi munkavégzést kínálunk! Víz gáz fűtésszerelés Budapest és Érd területén, Pest megye nagy részén. Vízvezetékszerelés és vízszerelés munkáink főként réz és ötrétegű csőrendszerek felhasználásával történik melyeket a munka elkészültével minden esetben nyomáspróbázunk. Gáztűzhely bekötése és cseréje, szivárgások, hibák szűrése és megszüntetése, gázóra csere és az ehhez szükséges engedélyek beszerzése. Radiátoros és padlófűtési rendszerek fűtésszerelése az ehhez szükséges anyagok igény szerinti beszerzése, szakszerű telepítése. Acéllemez radiátor, öntöttvas radiátor beszerzése, cseréje, légtelenítése.

TV - videó szerelés

TV - videó szerelés

TV szerelőt keres? A Multiset TV szerviz Budapest egész területén, Gödön, Fóton, Dunakeszin, Nagykovácsiban, sőt, már Solymáron is áll rendelkezésére. Mester kollégáink az Ön kérésére helyszínre mennek és megpróbálják helyben megjavítani hibás TV-jét. Amennyiben a javítás Önnél nem lehetséges, úgy elszállítják megfelelően felszerelt szervizünkbe, ahol mindent megtesznek a készülék megmentéséért. Kedvező áron dolgozunk, sőt, nyugdíjasoknak 10% kedvezményt is adunk árainkból. Kollégáink várják hívását.

TotalGames Kkt. - komplett csatornacsere és javítás

TotalGames Kkt. - komplett csatornacsere és javítás

Duguláselhárítás, csatornavizsgálat és csőtörés elhárítás éttermeknek, közületeknek, és mindenkinek, akinek szüksége van rá hétvégén és ünnepnapokon is. A mosdó, lefolyó, wc eldugulása nagy problémát okozhat egy háztartásban, hiszen a tisztálkodás, a főzés és étkezés utáni edénytisztítás elengedhetetlen része mindennapjainknak, ezek felfüggesztése csak ideig-óráig lehetséges. Duguláselhárító szolgáltatásunk ezeket a problémákat szünteti meg korszerű gépek segítségével, falbontás nélkül. Amennyiben Ön is szeretne gyors és tiszta duguláselhárítási szolgáltatást, állunk rendelkezésére Budapest egész területén és vonzáskörzetében ingyenes kiszállással. 1104 Budapest Mádi utca 165.

Telefonbolt - telefonközpont

Telefonbolt - telefonközpont

Professzionális analóg, ISDN és IP telefonközpont megoldások az Ön Cégének! Modernizálja és tegye hatékonyabbá a cégen belüli és kívüli kommunikációt! Alközpontok telepítése, bővítése. Vezetékes és vezeték nélküli telefonok értékesítése. Jöjjön be üzletünkbe és tekintse meg személyesen is kínálatunkat, vagy írjon nekünk levelet. Analóg alközpontnak nevezzük azokat az áramkörkapcsolt alközpontokat, melyekben a hanginformációt kapcsoló és továbbító csatorna analóg. Napjainkban az analóg alközpontok vezérlése digitális, vagy processzor vezérlésű. Digitálisnak nevezzük azt a telefonközpontot (alközpontot), melyben a hanginformáció továbbítása digitálisan történik. A Cégek, nagyobb intézmények vagy magán célra gyakran saját telefonhálózatot alakítatnak ki. A költséghatékonyabb telefonvonal használatának érdekében. A telefonhálózatok magját az úgynevezett telefon alközpont alkotja. Egy telefon alközpont méretét a bejövő fővonalak, és a mellékvonalak száma adja meg. Az alközpontok gyakran kettő (vagy annál több) konfigurációs tárral rendelkeznek, melyek közül egyszerre csak az egyik az aktív. A két konfigurációs tár elnevezése általában nappali és éjszakai. A működési üzemmódok közti váltás lehet manuális, vagy az alközpontba beállított időpont alapján automatikus. Alközponti kérdésben keresse munkatársainkat!

Telefon alközpontok javítása - karbantartása

Telefon alközpontok javítása - karbantartása

Professzionális analóg, ISDN és IP telefonközpont megoldások az Ön Cégének! Modernizálja és tegye hatékonyabbá a cégen belüli és kívüli kommunikációt! Az ügyvitel leegyszerűsödik, a költségek csökkennek, vállalkozásának imázsa növekszik. Alkalmazottai és ügyfelei is meg fogják köszönni Önnek, ha ilyen modern telefonközpontokat és telefon alközpontokat kezd el használni. Tekintse meg analóg és digitális telefonközpont, vezetékes és vezeték nélküli dect telefon ajánlatainkat a bal oldali menüben, vagy kérjen egyedi árajánlatot saját igényeire szabva az árajánlat varázsló ikonra kattintva! Telefon alközponti bemutatótermünkben, irodánkban panasonic, agfeo, aeg, swissvoice, ascom, quante, elmeg, siemens, hagenuk alközpont és telefonszerviz is működik. Üzletünkben nem csak értékesítünk, javítunk is. Alközpontokat, faxokat és telefonokat kedvező áron szervizelünk. A szerviz foglalkozik: Panasonic, Ascom, Swissvoice, Concorde, Digicenter, WS és egyéb gyártók termékeivel. Alközpontra van szüksége?! - Még nem is dicsekedtünk a telefonalközpontok széles választékával. Létrehoztunk Önnek egy árajánlat varázslót amit ha pontosan kitölt, az igényeinek megfelel? Alközpontot fogunk ajánlani! Az alkozpont Kft. specialitása a telefonalközpontok installálása, programozása és ezen rendszerek karbantartása!

Hirdetés
Számítógép karbantartás - átalánydíjas rendszerfelügyelet

Számítógép karbantartás - átalánydíjas rendszerfelügyelet

Elege van a megbízhatatlan számítógépekből? Szüksége van egy rendszergazdára, aki folyamatosan felügyeli az IT rendszert? Azonnali távsegítség kellene? Mindez havi átalánydíjért? RENDBEN! Ha Önnek 4-70 PC közötti informatikai rendszere van, Windows szervereket használ és szüksége van egy megbízható, korrekt, gyors informatikusi csapatra, akik teljeskörűen felügyelik a rendszert, akkor hívjon minket, vagy látogasson el a www.szamitogep-karbantartas.hu oldalra.

Számítógép javítása - szervizelése

Számítógép javítása - szervizelése

Örülünk, hogy ránk talált, reméljük hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között tudhatjuk. Elöljáróban szeretnénk a figyelmébe ajánlani néhány érvet, amiért érdemes a mi szolgáltatásainkat választania! Egy otthoni számítógép meghibásodás ugyanannyi jövedelem kiesést okozhat, mint a vállalati. Tisztában vagyunk azzal, hogy a mai életvitel mellett olykor nincs hétvége és munkaszüneti nap. A számítógépet információgyűjtésre, kikapcsolódásra és munkára egyaránt használjuk. Akinek már hibásodott meg a gépe, tudja mennyire fontos, hogy a hiba minél hamarabb ki legyen javítva. Cégünknél magasan képzett informatikai szakemberek dolgoznak. Mind hardver, mind szoftver problémák esetén kialakult munkamódszereink vannak a hiba elhárítására. Nem csak a hiba okát tárjuk fel, de el is végezzük a javítást és ha kell, gondoskodunk az alkatrész beszerzéséről is. Havi több 100 hibaelhárítást tudhatunk magunk mögött, a megoldatlan esetek száma nem éri el a 2 %-ot, de ez esetben is igyekszünk kínálni alternatív megoldásokat! Legtöbb esetben a kialakult ügyfélkörünk ajánlásával jutunk el újabb ügyfelekhez, amire külön büszkék vagyunk! 10 éves szakmai múlttal rendelkezünk! Tapasztalt, megbízható szervizes kollégákkal dolgozunk! Amenniyben Ön visszatérő ügyfelünk és ezt jelzi felénk, mi 10% kedvezményt adunk önnek a munkadíjunkból!

Sürgősen zárat cserélne? Non-stop

Sürgősen zárat cserélne? Non-stop

Beragadt? Beletörte? Vagy csak egyszerűen nem nyílik? Legyen bármi gond a zárral, mi megoldjuk. Zárszerelés ha meghibásodna ha újat szeretne, zárnyitás ha beragadna vagy elvesztette volna a kulcsát, zárcsere ha károsodna szelvény vagy esetleges betörés utáni csere azonnal. Hívjon minket bizalommal Újpest és Zugló környékén akár 5-10 perces kiszállási idővel. Természetesen egész Budapesten díjmentes kiszállás, sürgősség esetén éjjel is hívható. Hívjon zárszerviz specialista szakértőinket bizalommal.

Schiller Karambolos Centrum

Schiller Karambolos Centrum

Újjá varázsoljuk autóját! Miért válasszon minket? - Közép-Európa egyik legnagyobb és legmodernebb lakatos és fényező üzeme várja Önt - A főbb biztosítótársasággal kapcsolatban vagyunk, Önnek nem kell mennie sehova - Gyári javítási minőséget és tartósságot garantáló fényezőkamrák - 15 karosszéria lakatos állással rendelkezünk - A javításhoz szükséges alkatrészeket raktárról azonnal biztosítjuk - A javítások idejére kedvezményes áron cseregépkocsit tudunk biztosítani - A gépkocsik helyszínről történő elszállításáról, mentéséről éjjel-nappal gondoskodunk Kényelmes körülmények között segítünk Önnek a biztosítási papírok kitöltésében, a biztosító társasággal kapcsolatos teendőkben. Mintha megint új autót vásárolna, olyan kényelemben és kiszolgálásban részesítjük! Légkondicionált ügyfélvárónkban, egy pohár frissítő ital társaságában várakozhat, ill. internetezhet. Évtizedes tapasztalattal rendelkező, szakemberekből álló csapatunk várja Önt!

S Service kft - biztonságtechnikai szerviz

S Service kft - biztonságtechnikai szerviz

A biztonságtechnikai piacon Cégünk magas szintű szolgáltatásaival van jelen. Megtervezzük, telepítjük, üzemeltetjük és karbantartjuk a következő biztonságtechnikai rendszereket. Riasztórendszerek, tűzjelzők, beléptetőrendszerek, fémdetektorok, csomagvizsgáló röntgenek, kamerarendszerek. Széleskörű tevékenységünk révén több, mint 15 éves szakmai tapasztalatunk garantálja megrendelőink elégedettségét. Referencia listánkon bankok, bankfiókok, követségek, kormány hivatalok, elektronikai gyártók, ipari létesítmények találhatók.

Öntözőrendszerek telepítése - kertépítés

Öntözőrendszerek telepítése - kertépítés

Az Esőmester Bt 2002 óta aktív résztvevője a szolgáltatói piacnak, fő profilunk a kertépítés, automata öntözőrendszerek telepítése. A több éves tapasztalatunkkal kiválóan összehangoljuk a megrendelő egyedi igényeit a technikailag minden szempontnak megfelelő rendszer kialakításával. Célunk az elégedett ügyfél. Az automata öntözőrendszerek és a terasz hűtés telepítésekor egyaránt feladatunknak érezzük a minden szempontnak megfelelő rendszer kialakítását és a megrendelő egyedi igényeinek szem előtt tartását. Öntözőrendszerek telepítésekor jó tisztában lenni azzal, hogy, ez a megoldás gazdasági döntés, a megtakarítás egy formája. Népszerűsége miatt az ára lecsökkent. Elterjedését annak köszönheti, hogy töredékét fogyasztja, mint bármely locsolócsöves megoldás, és páratlanul szép kertet eredményez. A teraszklímák üzemeltetése nagyon környezettudatos és energiatakarékos, hiszen kizárólag vízzel működnek, megkötik a levegőben lévő szállóport, polleneket és kiváló szagmegkötő képességgel is rendelkeznek.

Nyomtató javítás

Nyomtató javítás

A monstani rohanó világban a nyomtató használata eléggé népszerű az emberek körében. Egy nyomtatóra szükség lehet otthon vagy az iskolában, előfordulhat sajnos, hogy a nyomtató megadja magát. Ha ez a probléma merül fel, jó ötlet a nyomtató javítás, amit megcsinál egy nyomtató szerviz. Amennyiben Önnek is kell, mert nem indul a nyomtatója, keresse fel honlapunkat a bővebb információkért! A monstani rohanó világban a nyomtató használata eléggé népszerű az emberek körében. Egy nyomtatóra szükség lehet otthon vagy az iskolában, előfordulhat sajnos, hogy a nyomtató megadja magát. Ha ez a probléma merül fel, jó ötlet a nyomtató javítás, amit megcsinál egy nyomtató szerviz. Amennyiben Önnek is kell, mert nem indul a nyomtatója, keresse fel honlapunkat a bővebb információkért!

Napkollektor - Grünpower

Napkollektor - Grünpower

A gazdasági élet eseményei, és a várhatóan tovább emelkedő energiaárak miatt, talán még sosem volt ilyen fontos, hogy takarékoskodjunk a pénzzel és az energiával egyaránt. A melegvíz azonban a komfortérzet legfontosabb eleme, ezért nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem. A GrünPower vákuumcsöves napkollektorok a napsugárzást használják fel - kiváló hatásfokkal- vízmelegítésre. Használatukkal olyan vízmelegítő készüléket kapunk, ami gáz vagy elektromos energia felhasználása nélkül, ingyen lát el minket nagy mennyiségű melegvízzel. A GrünPower vákuumcsöves napkollektorok a gyengébb, szórt napsugárzást is képesek hasznosítani és hatékonyságuk nem függ a külső hőmérséklettől. Ez a csöves kialakítás miatti nagyobb felületnek és a korszerű hőgyűjtő bevonatnak köszönhető. A megfelelő méret kiválasztása nem igényel bonyolult kalkulációt. Könnyen és gyorsan kiválaszthatja az ideális napkollektort aszerint, hogy hány személy melegvíz-igényét kell ellátnia az Ön ingatlanában (lásd: Terméklista menüpont).

Tuti menü