Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Takarítás - szolgáltatók képes leírás - Szolgáltatók - szolgáltatások.tlap.hu
részletek »

Takarítás - szolgáltatók - Szolgáltatók - szolgáltatások.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szolgaltatok.tlap.hu » Takarítás - szolgáltatók
Keresés
Találatok száma - 39 db
Vasalás, mosás, tisztítás

Vasalás, mosás, tisztítás

Cégünk komplex szolgáltatást nyújt magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt már 35 éve! Akár egy ruhadarabot is elvállalunk, vagy akár több ezret is egyszerre - igénytől függően. Előnyünk a piacon, hogy egyszerre tudunk kezdvező áron, minőséget nyújtani vasalás, mosás, ruhajavítás, tisztítás, varrás, kölcsönzés területen, így kölcséghatékonyabban, gyorsabban teljesülnek az Ön igényei.

Üzlethelyiség - raktár takarítás

Üzlethelyiség - raktár takarítás

Bemutatkozik a TopNet Clean Kft. 1982-ben mint takarító kisiparosok kezdtünk el takarítással foglalkozni. Egyéni vállalkozóként folytattuk, majd a munka mennyiségének növekedése, valamint az alkalmazottak létszámának bővülése következtében egyéni vállalkozásunk - a takarítási főtevékenységünk megtartása mellett - Korlátolt Felelősségű Társasággá alakult. Takarítóinkat precíz, megbízható, lelkiismeretes munka jellemzi. Munkatársaink nagy része évek óta cégünknél dolgozik, értük teljes anyagi és erkölcsi felelősséget vállalunk. Nagy hangsúlyt helyezünk az elvégzett takarítási munkálatok rendszeres, napi minőségellenőrzésre. A munkavégzés időpontját - maximálisan alkalmazkodva - a megrendelő igényeihez igazítjuk. A TopNet Clean Kft. kizárólagosan ISO Minősített, piacvezető gyártók: Tana, Tennant, Vermop, Vileda, termékeivel dolgozik munkája során, így a cég által takarított felületek megóvása mellett, a környezet védelmét is szem előtt tartva, a takarító személyzet esztétikus megjelenését, ergonómikus munkavégzését biztosítja. Mindig a megrendelő igényeihez igazítva, azokat maximálisan figyelembe véve végezzük feladatainkat. A megrendelt munkát a megbeszélt időpontban, garantált minőségben, szakemberekkel végezzük.

Ülő felületek tisztítása

Ülő felületek tisztítása

Irodatakarító céget keres? Bízzon ránk minden tisztítási feladatot! Rugalmasan, az Ön igényeihez alkalmazkodva dolgozunk. Ráadásul bármilyen feladatot ránk bízhat: a kárpittisztítástól a függönyök portalanításán át a mosásig és vasalásig minden apróbb és nagyobb tevékenységet vállalunk. Munkánkat precíz profi csapattal, az Ön által kért időpontokban, és rendszerességgel végezzük. Bemutatótermek takarítása, irodák, tárgyalók nap-heti vagy alkalmi tisztítása gyorsan, diszkréten. Hívjon minket még ma!

Többféle zsírfogó berendezés

Többféle zsírfogó berendezés

Zsírfogó berendezések széles választékát kínálja a vevőinek az Asio szennyvíztechnika. A zsírfogó berendezés fő funkciója, hogy leválasztja az éttermi növényi, állati és egyéb étkeztetési konyhákból származó könnyű zsírokat, keményítőket és szilárd anyagokat. Ezzel óvva és csökkentve a csatorna rendszerbe jutó mennyiséget. Különböző funkciót ellátó, iszapfogó, keményítőfogó, savsemlegesítő. A zsírfogó berendezés kiválasztásánál 4 szempontot vegyünk figyelembe: szennyvíz hozzam, hőmérséklete, detergens, zsírók mennyisége. Nézze meg referenciánkat és segítünk a megfelelő választásban.

Teljeskörű minőségi takarítás

Teljeskörű minőségi takarítás

Fontos számunkra, és célunk, hogy az általunk takarított területeken, nap mint nap megteremtsük az esztétikai, higiéniai, tiszta és szép környezetet, javítva ezzel a munkatársaik komfortérzetét, amivel talán mi is hozzájárulhatunk a sikereikhez. Nagyon fontos számunkra az az alapelv, hogy mi vagyunk Önökért, és lehetőségeinkhez mérten mindenben igyekszünk támogatni a munkájukat. Mivel a takarítás bizalmi munkakör, ezért csak leinformált takarító munkatársakkal dolgozunk, akik már teljes mértékben bizonyították a megbízhatóságukat. Akár iroda takarítás, irodaház takarítás, társasház takarítás, lakópark takarítás bennünk megbízhat. Takarító vállalkozásunk teljes körű minőségi takarítást végez, minőségi, és biztonsági adatlappal rendelkező tisztítószerekkel, és korszerű takarító eszközökkel. A Pamis Takarító Kft. irodák, épületek, intézmények, társasházak teljeskörű és minőségi, rendszeres és alkalmi takarításával foglalkozik Budapesten, és Fót vonzáskörzetében. A társasházak takarításánál igyekszünk a lakók igényeinek megfelelni, és egy tiszta, a legjobb tudásunkkal takarított házzal megszolgálni a bizalmukat, hiszen nem mindegy, hogy milyen környezetben élnek nap mint nap. Takarító cégünk évek óta sikeresen végzi el a partnereink részére a minőségi takarítási tevékenységét.

Társasház takarítás - kiskert gondozás

Társasház takarítás - kiskert gondozás

5 érv, hogy minket válasszon: Minőségi takarítás, megbízható takarító személyzet, korszerű takarító eszközök, tisztítószerek. Ajándék: külső ablaktisztítás, gépi takarítás Nálunk a minőség nem csak ígéret. Fő profilunk: Teljeskörű társasház takarítás - Ezen belül: Ablaktisztítás alpin technológiával is, kiskert gondozás, fűnyírás Ha most nálunk rendeli meg társasháza takarítását megspórolja a külső ablaktisztítás költségeit és még ajándék gépi takarítást is kap. Napi takarítás: Földszint és szerelőszint lesöprése, felmosása Liftek kisöprése, felmosása Szemetes dobozok kiűrítése Szemétszállítás napjain a kukaedények kihelyezése Szemétszállítás napjain a kukatárolók seprése, felmosása A ház körüli szemét összesöprése Télen hóesés esetében hóeltakarítás Nyáron kiskert gondozása esetében locsolás Heti takarítás: Lépcsőházak söprése, felmosása Pókhálók eltávolítása Korlátok letörlése Szükség esetén villanykapcsolók letörlése Kiégett villanyégők cseréje, burák takarítása Bejárati ajtó üvegeinek takarítása Tető takarítása Havi takarítás: Lépcsőházi korlátok nedves tisztítása Házkörüli teljes söprés Negyedéves takarítás: Bejárati ajtók lemosása Liftek teljes kitakarítása Villanykapcsolók takarítása

Takarítás, kárpit, szőnyeg, ablaktisztítás, atkairtás és fertőtlenítés!

Takarítás, kárpit, szőnyeg, ablaktisztítás, atkairtás és fertőtlenítés!

Ne bajlódjon vele! A takarítást, atka irtást, portalanítást, fertőtlenítést bízza szakemberre! Először speciális száraz tisztítási technológiát alkalmazunk. Ennek köszönhetően a takarítógéppel felszívott por, atka, pollenek, penészgomba és egyéb szennyeződések teljes mértékben a készülékben maradnak. Ezt követően 140 °C -os tiszta gőzzel fertőtlenítjük az előzőleg gondosan portalanított és minden egyéb szennyeződéstől megszabadított területet. A gőz ereje minden ismert kórokozót, baktériumot elpusztít. Hatékony, gyors tisztítás, fertőtlenítés, kedvező árakon. Vegyszer mentes BIO tisztítószerekkel, német technológiával. A lakáson belüli allergének közül a házipor-atka okoz leggyakrabban légúti allergiát. Az atka főleg a matracokban, a kárpitokban és a szőnyegekben található meg. (Egy új matracban négy hónapon belül megtelepszenek). Ha Önnek is poratkák keserítik meg az életét (vagy csak szennyezett az ágy, kanapé, fotel illetve szőnyeg), akkor hívjon bizalommal. Tegye próbára szakértelmem és a megbízható német technológiát!

Takarítás Budapest - reális áron

Takarítás Budapest - reális áron

Takarítás elvégzését bízza mestereinkre akik már több mint 10 éve végzik takarító szolgálatunkat. Akár lakóingatlanról, akár irodaházról van is szó a takarítást hagyja ránk! Minőségi munkavégzéssel, igen kedvező árak, precíz és alapos munkavégzés. Ezt nyújtjuk minden megrendelőnk számára. Aki minket bíz meg a takarítás elvégzésére annak garantáljuk a takarítási alatti teljes driszkrécíót, a minőségi munkát, és az akciós árakat. Ha ön is Budapesti és rendelkezik ingatlannak, irodával, üzlettel akkor keresse takarító szolgálatunkat és engedje meg, hogy a piszkos, koszos munkát mi végezzük el!

Takarítás Budapest - DeLuxe Service Takarító Szolgálat

Takarítás Budapest - DeLuxe Service Takarító Szolgálat

DeLuxe Service Takarító Szolgálat A luxus a tisztasággal kezdődik Ha nem jut ideje takarításra, mégis szeretné, hogy otthona tiszta és rendezett legyen, akkor forduljon hozzánk bizalommal! Cégünk Kivitelezés, festés utáni nagytakarítással, lakások, családi házak, villák, irodák illetve társasházak alkalmi, napi, heti, kétheti takarításával foglalkozik. Ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk Budapest egész területén! A munkafolyamatokat csoportvezetőink felügyelik, ellenőrzik, dolgozóink leinformáltak, szakképzettek. Az Ár miatt ne aggódjon, hiszen luxus minőségű takarítást végzünk, áraink mégis a földön járnak. Folyamatos akciókkal és kedvezményekkel állunk Megrendelőink szolgálatára. Aktuális akciónk:10% kedvezményt adunk minden szolgáltatásunkból! Ablaktisztítás és Szőnyegtisztítás külön is rendelhető! Forduljon hozzánk bizalommal!

Hirdetés
Szőnyegtisztítás - foltkezelés

Szőnyegtisztítás - foltkezelés

A szőnyegtisztító 1991-ben alakult. Először egyéni vállalkozóként kezdtem szőnyegtisztítással foglalkozni, majd 2003-tól családi szőnyegtisztító vállalkozás keretében megalakítottuk a Szőnyeg Szerviz kft.-t, amelynek természetesen a fő profilja a szőnyegtisztítás. Szőnyegtisztítónk azóta is változatlan formában üzemel. Széles körű szolgáltatással várja kedves ügyfeleit a szőnyegtisztítónk. Nálunk a szőnyegek takarítása és tisztítása rutinfeladat. Több, mint 20 évet eltölteni a szőnyegtisztításban csak a szakma iránti tisztelettel és elhivatottsággal lehet és szerencsére ez napról napra nagyobb részünkről. A Bocz szőnyegtisztító várja a takarításra váró szőnyegeket, függönyöket és munkaruhákat. Ahogy azt a régi szőnyegtisztító kollégák mondják a jó szőnyeg vállalás fél tisztítás, ezért a szőnyeg átvételt mindig nagy tapasztalattal rendelkező, jól képzett szőnyegtisztító kollégák végzik. Szőnyegtisztítónk telefonos ügyfélszolgálata folyamatos, naprakész információkkal, udvarias diszpécserekkel hétköznap, és hétvégén egyaránt rendelkezésükre áll. Szőnyegtisztító rendelését e-mailben is elküldheti részünkre. Budapesten, és környékén végzünk szőnyegtisztító tevékenységet. Az előre egyeztetett 2-4 órás idő intervallumban szakképzett szőnyegtisztító kollégánk a megbeszélt helyszínen átveszi a tisztításra váró szőnyegeket és azt a megrendelővel egyeztetett időpontban szállítja vissza.

Szőnyegtisztítás

Szőnyegtisztítás

Vegyszermentes szőnyegtisztítás az Ön otthonában, irodájában az innoproptisztítószerekkel történő széndioxidos BIO takarítással.Szőnyegtisztításunk során a munkát helyben végezzük el, nem szállítjuk oda-vissza. Eljárásunk során egy 3 motoros speciális ipari berendezéssel dolgozunk, használata során nem alkalmazunk szappanalapú, tenzid tartalmú, azaz csak felületaktív mosószeranyagokat, mert azok használatakor a korábbi foltok pereme megmarad (esetleg kiszélesedik), és a maradványok hamar újraélednek. A széndioxidos takarítási technológiánk esetében ez nem fordul elő, nemcsak nyomtalanul tűnik el minden szennyeződés, de nem is tér vissza!Szőnyegtisztítási technológiai folyamatunk során az előtisztítás eredményességét alkalmazott amerikai Kirby G Six 2001 Limited Edition gépünk egyedülálló teljesítményének, a forgókefés porolófej és a rendkívüli vákuumerő együttes hatásának köszönheti.

Szőnyegek - kárpitok tiszítása

Szőnyegek - kárpitok tiszítása

Nincs hely és idő szőnyegeit, kárpitjait tisztítás után rendesen kiszárítani, kellemetlen szagok keletkezhetnek, így a szőnyeg pucolása több kárt csinált, mint hasznot? Házi praktikák helyett válasszon minket! Speciális eljárásunk lehetővé teszi, hogy egy-másfél óra elegendő a száradásra, és vegyszereink sem környezetet, sem a tulajdonát nem károsítják. Válasszon profi segítséget! Szárazhabos eljárásunk lehetővé teszi, hogy egy-másfél óra elegendő a szőnyegek, bútorkárpitok száradására, nem kell kellemetlen szagoktól és vegyszerek káros hatásától tartani! A legtöbb ember akkor tisztíttatja ki padlószőnyegét, faliszőnyegét, akkor érti meg a mélységi szőnyegtisztítás jelentőségét, ha az idő múlásával a szőnyeg már láthatóan szennyezett, foltos, elszíneződött. Pedig a tisztának és pormentesnek tűnő szőnyeg is tele van megbúvó szennyeződéssel, poratkával. A poratkák a pókok rokonai, méretük nagyon kicsi 0.3 mm így szabad szemmel nem láthatóak. Amilyen aprók olyan sokféle betegségért felelősek (allergiás tünetek, légúti betegségek, bőrkiütések). A poratka az ember vagy a háziállatok elhalt hámsejtjeivel táplálkozik, pár nap alatt a súlyával megegyező mennyiségű ürüléket termelhet. Kis mérete miatt azonban így is hozzátapad a porszemcsékhez, könnyen átlebeg a lakás bármely szegletébe.

Rovarirtás, szellőzőrendszer tisztítás

Rovarirtás, szellőzőrendszer tisztítás

Nálunk egy helyen megoldást talál problémájára, legyen szó egészségügyi kártevők irtásáról (csótány, ágyi poloska, hangya, bolha, darázs, egér), repülő rovarok kellemetlenkedésének megszüntetéséről (szúnyog, légy, darázs, muslinca, stb.), vagy különböző kisállatok (nyest, menyét, pele, vakond, stb.) jelenlétének és/vagy károkozásának felszámolásáról. Célunk, hogy hosszútávú, minőségi megoldásokat nyújtsunk megrendelőinknek a kártevőirtás és a termék forgalmazás területén egyaránt. A Rovar- és rágcsálóirtás menüpontban részletesen olvashat az irtás menetéről és módozatairól, annak függvényében, hogy milyen kártevőről van szó. Munkáinkra minden esetben garanciát vállalunk.

Rovarirtás, kártevő mentesítés

Rovarirtás, kártevő mentesítés

Cégünk a rovarirtás és kártevőirtás szakértője. Szolgáltatásunk főbb részei a rovarirtás, egérirtás, molyirtás, patkányirtás, bolhairtás, csótányirtás, poloskairtás, hangyairtás, valamint a folyamatos kártevő mentes állapot fenntartása. Az emberre és melegvérű állatra teljesen ártalmatlan, színtelen, szagtalan hatóanyagokat alkalmazunk. Tevékenységünket a legszigorúbb élelmiszer minőségbiztonsági elvárásokat támasztó HACCP rendszer követelményeinek megfelelően végezzük.

Porzsák, porszívó tartozék rendelés

Porzsák, porszívó tartozék rendelés

Látogasson el Magyarország legnagyobb porzsákokat forgalmazó webáruházába. Áruházunkban, a porzsakok.com weboldalon több, mint 10000 porszívó típushoz talál porzsákot. Oldalunkon pár kattintással kiválaszthatja a megfelelő porzsákot, a gyártó és típus megadásával. Ha feliratkozik hírlevelünkre, első körben kap egy nagyon hasznos, többoldalas e-bookot, amiben segítünk leküzdeni a házipor- és pollenallergiát. Ezt követően, rendszeres időben további hírleveleket küldünk, amiben csupa hasznos praktikát, tanácsot osztunk meg Önnel, amit máshonnan nem tud beszerezni. Kellemes vásárlást, és pormentes napot kívánunk!

Pann-Tox Kft. - kártevőirtás

Pann-Tox Kft. - kártevőirtás

Rendeljen online webáruházunkból, vagy jöjjön el személyesen üzletünkbe, ha eddig nem talált megfelelő megoldást a rovarok, vagy környezetében élő és kárt okozó kisállatok távoltartására, riasztására! Többféle rovarcsapda, elektromos rovarcsapda, szúnyogirtó, elektromos rovarirtó, elektromos szúnyogirtó, szúnyogcsapda, nyestriasztó, ultrahangos nyestriasztó, darázscsapda, légycsapda, ultrahangos kisállatriasztó, kézi kisállatriasztó, autós nyestriasztó, kártevőriasztó, macskariasztó, UV A fénycsövek, rovarcsapda ragadólapok közül válogathat, illetve kérheti tanácsunkat!

Olajleválasztó műtárgyak tisztítása - karbantartása

Olajleválasztó műtárgyak tisztítása - karbantartása

Olajleválasztó műtárgyak, berendezések tisztítása és karbantartása. Az olaj, illetve iszapfogó berendezésekből kitermelt veszélyes hulladékok elszállítása (speciális, vákuumszivattyús, szívó-mosó tartályos gépjárművekkel), valamint ártalmatlanítása az ország teljes területén, kedvező díjtételekkel. A környezet és vízvédelmi előírások miatt ma már nélkülözhetetlen minden olyan területen az olajleválasztó berendezések telepítése, ahol gépjárműparkoló, autómosó, szerviz stb. kerül kialakításra. A csapadék a mosó-parkoló felületekről olajos szennyeződést moshat a talajba, illetve csatornahálózatba, amely környezetszennyezést okoz. Az olajfogó, iszapfogó műtárgyakban képződő olaj-iszap keveréket (homokfogóból és olaj-víz szeparátorból származó hulladékkeverék) környezetvédelmi szempontból veszélyes hulladéknak kell tekinteni, melynek szükség szerinti elszállításáról és megsemmisítéséről a szakhatóságok követelményeinek megtartásával kell gondoskodni. Az olaj-iszapfogó műtárgyaknál, berendezéseknél a károsodások elkerülése érdekében a tisztításokat és karbantartásokat előírt gyakoriság szerint el kell végeztetni az arra jogosult szakvállalkozóval. A szakszerű karbantartás biztosítja az üzembiztos működést és hosszú élettartamot, megelőzhető a környezetszennyezés, a csatornabírság.

Tuti menü