Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Teherszállítás - szolgáltatók képes leírás - Szolgáltatók - szolgáltatások.tlap.hu
részletek »

Teherszállítás - szolgáltatók - Szolgáltatók - szolgáltatások.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szolgaltatok.tlap.hu » Teherszállítás - szolgáltatók
Keresés
Találatok száma - 30 db
Webáruház raktározás - kiszállítás

Webáruház raktározás - kiszállítás

Amennyiben a Null-Hiba Logisztika Kft-re bízza webáruházának csomagkezelését, Ön nyugodtan foglalkozhat az ügyfélszerzéssel, hiszen mi teljes körű webáruház logisztikai szolgáltatást nyújtunk a raktározástól a csomagoláson át egészen a kiszállításig és a pénzbeszedésig. Hogy miért érdemes minket megbíznia webáruházának csomagkezelésével? Mert szakszerűbben, gyorsabban, olcsóbban és hatékonyabban ellátjuk a logisztikai feladatokat. Az egész webshop-logisztikai szolgáltatási folyamat szinte láthatatlanul lezajlik az általunk csúszda elv-nek nevezett metódus alapján.

Visegrádi országok szállítmányozója - fuvarozója

Visegrádi országok szállítmányozója - fuvarozója

Hányszor fordult már elő, hogy kellemetlen helyzetbe került üzleti partnere vagy főnöke előtt, mert késett a szállítás, bizonytalanok a szállítmány információi és a szállítmányozó sem tudott érdemi felvilágosítást adni az áru hollétéről? Netalán a szállítmány sérülése, elveszése okozott komoly problémákat, vagy a fuvarozás más körülményei miatt volt kellemetlensége? Vagy csak egyszerűen nem kapott időben fuvardíj ajánlatot egy fontos kalkulációhoz? V4transport a visegrági országok fuvarozás specialistája. Ha profira bízza szállítmányát, a nyugalmat választja. Cégünk nem csupán hamar célba juttatja rakományát, de páratlan kapcsolatrendszerén keresztül kiemelkedő biztonságot nyújt. Tapasztalatunk páratlan a régióban (Csehország, Szlovákia, Lengyelország). Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek, jól képzettek a szállítások többsége rutin feladat számukra. Vállaljuk közúti fuvarok szervezését 1, 5 tonnás furgonokkal, 3, 5 tonnás, kamionokkal, normál 24 tonnás ponyvás szerelvényekkel, igény esetén darabáruk, temperált és veszélyes áruk fuvarozását. Kiemelten kezeljük az árubiztonság kérdését, alvállalkozóink CMR felelősségbiztosítással, vállalatunk szállítmányozói felelősségbiztosítással rendelkezik. Azon dolgozunk, hogy szállítmánya gyorsan, pontosan megérkezzen, és áruja végig biztonságban legyen a szállítás során.

Tehertaxi költöztetés

Tehertaxi költöztetés

Budapesten, a XVII. kerületben található a Mapazi Kft. Amennyiben költözésről lenne szó, azonnal rendelkezésre állnak, és óra díj alapján számítják a díjakat. Második óra leteltével, már csak minden megkezdett fél órát számítanak fel, ezáltal nincsenek rejtett költségek sem. Fix, óradíjban dolgoznak, melyeknek árlistáját a honlapon bárki megtekintheti. Nagyon nehéz tárgyaknál, zongoráknál, páncélszekrénynél, vagy esetleg egyéb súlyos bútornál is tehertaxi szolgáltatásukkal készséggel állnak rendelkezésre.

Teherszállítás Költöztetés Budapest

Teherszállítás Költöztetés Budapest

Roller Transz Kft több éves tapasztalattal vállal közúti teherszállítást, költöztetést, bútormozgatást. Amennyiben Önnek az ár érték arány fontos, akkor mindenképpen keressen meg minket, mert biztosan van egy jó ajánlatunk az Ön számára. Cégeknek és lakossági ügyfeleknek egyaránt, dobozok bérlése és a csomagoló anyag megvásárlásával is segítünk Önnek. Cégünk ügyfél orientált, nem két nap alatt szeretnénk meggazdagodni. Várjuk kedves megrendelését a hét minden napján, diszpécsereink mindenre kiterjedő tájékoztatást adnak.

Teherfuvarozás - árúszállítás

Teherfuvarozás - árúszállítás

Engedje meg, hogy bemutassam Önöknek vállalkozásomat, és egyúttal kapacitás felajánlást tegyek! 2000. év óta tevékenykedem egyéni közúti árufuvarozóként. Jelenleg két 12 tonna össztömegű Mercedes típusú darus (fülke mögötti és fardarus) teherautóval rendelkezem, melyekkel autónként 1-6 tonnáig tudunk szállítani. Fuvarozási tevékenységünk szerteágazó, építőipari áruszállítás, zsalu anyagok, páncélszekrények szállítása, ipari berendezések szállítása, villanyoszlopok szállítása, bedaruzása, stb. Az eltelt évek alatt nagyon sok állandó Megrendelőre tettünk szert a kisvállalkozásoktól egészen a nagyvállalatokig. (pl.: Meva Rt., Kész Kft., Doka Kft., Peri Kft., Bábel 91 Kft., Intermont Kft., stb.)-Autóim minden kerületbe behajtási engedéllyel rendelkeznek. Szállítási tevékenységünk jelentősebb része Budapest és Pest megye területén zajlik, de egész országra kiterjedően vállalunk szállítási munkákat. Budapest területén kívül km díjat számítunk fel. Áraink testre szabottak, munkánkra a gyorsaság, pontosság, megbízhatóság jellemző. Amennyiben felkeltettem érdeklődésüket, úgy az alábbi elérhetőségeken várom szíves jelentkezésüket!

Szállítmányozás - raktározás

Szállítmányozás - raktározás

Tisztelt látogatónk! Kérjük tekintse meg néhány sorban összefoglalt szállítási és szolgáltatási elveinket. Megrendelőink felé nemcsak fuvarozunk vagy fuvaroztatunk, hanem megszervezzük a szállítandó áru felvételi és rendeltetési helye közötti leghatékonyabb szállítási lehetőségeket. Mindezt összehangoljuk, és a szállításban résztvevő valamennyi közreműködő segítségével az árut az előírt időre célba juttatjuk, a leggyorsabb, leggazdaságosabb és legbiztonságosabb útvonalon. Tesszük ezt úgy, hogy teljes mértékben betartjuk a szállítás során érintett országok (feladási, tranzit, rendeltetési ország) hatósági rendelkezéseit, és természetesen a megbízók külön előírásait is, az áru kezelésére, illetve rakodására vonatkozóan. Egyszóval: logisztika felső fokon. Cégünk a Noelgold Kft. egy debreceni székhelyű szállítmányozási vállalkozás. Célünk, hogy jó szervezéssel a leghatékonyabb módon juttassuk célba szállítmányainkat. Szolgáltatásunk teljes körű. Biztosítjuk az áru raktározását és vámügyintézését is. Ezen kívül, Debrecenben és környékén futárszolgálatot működtetünk. Cégünk a szállítmányozás és anyagmozgatás minden területén áll az ügyfelek rendelkezésére. Legyen szó nagy volumenű áru fuvarozásról, sürgősségi kézbesítést igénylő futárpostai küldeményről vámügyintézésről vagy a raktározás bármely formályáról, nálunk nagy valószínűsggel jó helyen jár.

Pótkocsi akció - Starex Kft

Pótkocsi akció - Starex Kft

A Starex Pro Kft. anyagmozgató gépek terén a legjobbat nyújtja vásárlóinak. Különböző teljesítményű munkagépek széles választékát kínálja az érdeklődőknek. Árulnak többek között traktorokat, targoncákat, sok más mezőgazdasági munkagépet és alkatrészt. Forgalmaznak dízeles, gázüzemű és elektromos targoncákat is. A kiváló minőségű HECHA targoncákat forgalmazzák. Ezek a targoncák egyre elterjedtebbek világszerte is, mert mind kényelmi, mind munka szempontjából sok pluszt nyújtanak elődjeikkel szemben. A cég Gödöllőn található, jól megközelíthető helyen.

Nemzetközi közúti szállítmányozás, fuvarozás

Nemzetközi közúti szállítmányozás, fuvarozás

Az Erkádó Szállítmányozási és Futárszolgálati Kft. készséggel segít szállítási problémái megoldásában. Szolgáltatásaink közé tartozik többek közt: nemzetközi futárszolgálat, expressz fuvarozás, és nemzetközi szállítmányozás az összes európai országba. Miért válasszon minket? Európán belül a leggyorsabb módon juttatjuk el küldeményét a rendeltetési helyére. Az Ön által megadott időpontban és helyen felvesszük az árut és közvetlenül a címzettnek átadjuk. Ezen felül kitűnően felszerelt gépjárműveink, valamint tapasztalt gépkocsivezetőink garantálják, hogy küldeménye mindig időben célba érjen.

Nemzetközi költöztetés - bútorszállítás

Nemzetközi költöztetés - bútorszállítás

Nemzetközi költöztetés Magyarországon, és Európa bármely pontjára a Fuvar-Szállítás jóvoltából, Nagy Endre közreműködésével. Ha gyorsan, és könnyen szeretne túl esni a költöztetésen, mégse szeretne sokat fizetni, akkor garantáltan nálunk a helye! Szolgáltatásaink közé tartozik a bútorok, építőanyagok szállítása is! Mivel ezen biztosítások érvényessége a költözködési ingóságokra is kiterjed, így Önnek nem kell idegeskednie a költöztetés alatt sem. Rakodóink igényes, tapasztalt és precíz szakemberek, akik vigyáznak a rájuk bízott értékekre. Teherautóink a költöztetés gördülékeny lebonyolításához szükséges rögzítő eszközökkel, szerszámokkal felszereltek, csomagoló anyagot ingyenesen biztosítunk.

Hirdetés
Nemzetközi és belföldi szállítás

Nemzetközi és belföldi szállítás

Folyamatosan fejlődünk, fejlesztjük szolgáltatásainkat, infrastruktúránkat, irodai munkatársaink és futárjaink minden nap tapasztaltabbak, így egyre hatékonyabban és egyre tökéletesebben végezzük futárszolgálati teendőinket. Sokat tanulunk megrendelőinktől, akik újabb és újabb futárpostai és futárszolgálati igényekkel keresnek meg minket, melyek segítenek minket, hogy egyre felkészültebben fogadjuk megrendelőink nem szokványos kívánságait. Legyen szó vidéki, vagy budapesti; országos, vagy nemzetközi szállításról, bátran forduljon hozzánk, hiszen mi azonnal megoldjuk csomagszállítási gondjait.

Nemzetközi - belföldi szállítás

Nemzetközi - belföldi szállítás

Cégünk, a Spedition Schneckenreither osztrák tulajdonú multinacionális konszern leányvállalata, alapvetően nemzetközi közúti szállítmányozással foglalkozik. Célunk a közép- és kisvállalkozások számára rugalmas, az igényekhez azonnal alkamazkodó szállítmányozási, fuvarozási szolgáltatást nyújtani, az évek óta sikeresen működő nemzetközi és belföldi gyűjtő, rész és komplett rakományok valamint a bérraktározás kínálati piacán. Cégünk fő profilja a közúti szállítmányozás az EU országok területén belül és Svájcban. Anyacégünk 140 darab osztrák rendszámú, szlovák testvércégünk 65 db szlovák rendszámú ponyvás tehergépkocsival rendelkezik. Specialitásaink közé tartozik a vasipari hengerelt lemezek szállítása, az ún. tekercsszállító szerelvényekkel. Osztrák testvércégünk a Roswel Gmbh. révén a hűtött és fagyasztott áru szállítására vonatkozó igényeket is ki tudjuk elégíteni, valamint szerződött alvállalkozóink révén, tartály, siló, temperált, szigetelt, kicsi és nagy kamionokat, furgonokat diszponálunk közúton. A linzi reptéren működő SAC a konszern légi és tengeri szállítmányozó leányvállalata, rendszeres konténerforgalmat bonyolít le főként az ázsiai és amerikai kontinens országaival. Az Európai Unió országain kívül fuvarok lebonyolítását vállaljuk Orosz, Török és Horvátország területén belül. Uniós vámpontok az ausztriai Ansfelden és Wiener Neudorf helyeken fellelhetők.

Mezőgazdasági és ipari gumiabroncsok

Mezőgazdasági és ipari gumiabroncsok

A Reifen kft ipari munkagépek, földmunkagépek gumiabroncsainak forgalmazására szakosodott Célunk hogy minőségi termékek kínálata mellett a teljes körű szolgáltatást nyújtsunk partnereinek. Tevékenységünk fő irányai a földmunkagép, és mezőgazdasági gumiabroncsok, forgalmazása, de bármilyen más ipari, mezőgazdasági, építőipari, bánya, vagy különleges alkalmazású gép kerekeivel is foglalkozunk. Ezekhez a termékekhez is számos szolgáltatást tudunk nyújtani. Vállaljuk a targonca gumi szerelést, préselést, abroncsok szerelését, Szakmában eltöltött számos év tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy a hozzánk fordulóknak a legmegfelelőbb megoldást kínáljuk bármilyen munkagéppel, erőgéppel dolgozzék is.

Logisztika - raktározás

Logisztika - raktározás

Élelmiszer logisztika? A megoldás a Gabtrans! Bízza ránk élelmiszer raktározás feladatait: 2000 m2-es szárazáru raktárunkban gondoskodunk árui megfelelő tárolásáról, csomagolásáról és ellátjuk Ön helyett a megfelelő logisztikai feladatokat. Hívjon minket most: raktározás, szállítmányozás, élelmiszer logisztika. Kérjen ajánlatot még

Lakossági - irodai költöztetés

Lakossági - irodai költöztetés

Cégünk 1998 óta fog lalkozik fuvarozással. Kezdetben vendéglátó helyek, és élelmiszer üzletek számára voltak állandó megbízásaink, majd lassan felvettük szolgáltatásaink közé a lakossági, illetve irodai költöztetést és egyéb áruszállítást. Dolgozóink mind megbízható, leinformálható emberekből állnak, akik mindig a megrendelő igényeit tartják szem előtt. Több éves tapasztalatunk, az évi több száz költöztetés garancia a sikeres együttműködéshez. Szükség esetén csomagolóanyagokat (papírdobozok, buborékfóliák, ragasztószalagok stb.) tudunk biztosítani. Teherautóink árubiztosítással rendelkeznek (erre még nem volt szükség!). Ha szükséges a bútorok szét és összeszerelését is nyugodtan kérheti a helyszínre érkező dolgozóinktól.

Lakossági - iroda költöztetés

Lakossági - iroda költöztetés

Kis és nagy költöztetések Budapesten, nehéz tárgyak mozgatása (150 kg felett ), irodák költöztetése vagy gyalogos költöztetés (lakáson vagy lépcsőházon belül), egy-egy bútor vagy háztartási gép szállítása, lomok elszállítása mindennapi feladataink közé tartozik. Korrekt árakkal várjuk megrendelésüket és bízunk jövőbeni együttműködésünkben. A cég 2003- ban alakult Budapesten, eredeti profilunk mellé a szállítás-költöztetés közel 2 éve került be. Azóta több száz elégedett költöztetésen vagyunk túl. Dolgozóink minőségi munkát végeznek,köszönhetően a tapasztalatuknak és lelkiismeretes hozzáállásuknak. Autóvezetőink rutinos, jó helyismerettel rendelkező kollégák. A több évtizedes tapasztalat helyett munkavállalóink megbízható, precíz és fiatalos hozzáállása az erősségünk. A napi rutin, tapasztalat az elmúlt évek alatt csiszolódott és emellett a magas minőségi munka a cég elvárása lett. Profilunk szempontjából a lakossági, olcsó költöztetés Budapesten a meghatározó. Számunkra a gondtalan, zökkenőmentes költözés megkönnyítése a legfontosabb feladat. Kollégáink nem ismernek lehetetlent, mindenre megkeressük a megoldást. Költöztetéshez felszerelt autóinkkal állunk rendelkezésére és kérésre biztosítunk minden ezzel összefüggő egyéb felszerelést (csomagolóanyag, doboz, ragasztószalag) is.

Könyvtár - irodaköltöztetés

Könyvtár - irodaköltöztetés

A 3 Takács Trans 2003-ban alakult meg, elsősorban lakás- és irodaköltöztetési feladatok professzionális kivitelezésére specializálódva. Célunk, hogy a költözés nehézségeit megkönnyítsük lakossági és közületi ügyfeleink számára,oly módon, hogy a költözés minden fázisában maximális segítséget nyújtunk. Profiljaink közé tartozik a lakossági és irodaköltöztetés, irattár költöztetés, könyvtár költöztetés és az informatikai Cégünk legfőbb célja, hogy a professzionális, európai színvonalú költöztetés szélesebb körben váljon elérhetővé, éppen ezért alacsonyan tartva magas színvonalú szolgáltatásokat kínálunk. Jó ár, érték arány, a munkánk iránti elkötelezettségünk és az ügyfeleink nagyszámú pozitív visszajelzése, kiemelkedő a költöztetés üzletágban garancia lehet mindenki számára, hogy jól választ, ha minket választ. Szerződéses, és visszatérő ügyfeleinknek kedvezményekkel állunk rendelkezésére, így biztosítva a kölcsönös, és rendszeres együttműködés előnyeit. Reméljük hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink közt üdvözölhetjük, és egy kellemes költözéssel gazdagíthatjuk. Vállalunk minden költöztetéshez kapcsolódó járulékos tevékenységet is, úgymint bútorszerelés, bútorszállítás, helyszíni bútormozgatás és csomagolás, amelyhez hagyományos és speciális csomagolóanyagokat biztosítunk. Nagy jártassággal rendelkezünk a pianínó szállítás, zongoraszállítás, páncélszekrény szállítás területén.

Költöztetés - sittszállítás

Költöztetés - sittszállítás

Vállalkozásunk 2001. óta foglalkozik költöztetéssel, szállítással. Célunk, hogy a nagy megrendelések mellett a kisebb lakossági igényeknek is meg tudjunk felelni. Akár egy bútort vagy háztartási gépet szeretne szállítani, mi megoldjuk. Szolgáltatásaink: - lakás,ház,iroda költöztetés - szállítás,fuvarozás,házhoz szállítás - lomtalanítás,sitt és építőanyag szállítás - zongora,pianínó és páncélszekrény szállítás - bútorszerelés,rakodás Az ország egész területén vállaljuk lakások, házak, irodák költöztetését a hét minden napján.

Tuti menü